hihihihi oğlanı komşu kızıyla gönderdim dedim gelirkende al. rahatım yaniiii. ya bu gün kendimi çok beğeniyom. hani arada olur ya bakmaya doyaman kendine. bu gün komşum çağıracak gibi duruyo. o bana geçen nazar değdiren kadınlar gelecekmiş. yandım ben yandım
sende bildigin nazar dualarini oku...hicbirsey bilmiyorsan elem tere fis kem gözlere sis de...olsun bitsin..baktin hala icin rahat etmiyor..kapinin üstündeki nazarligi al boynuna as
kizlar ben ufakligi bu gün krese birakmadim..simdide benle mareete gitmek istiyor,,cok SIKILDI kac saattir ilgi göstermedim ya..onu alayimda bir markete gidip geleyim...sonra devam ederiz yeniden..hepinizi öptüm byeeeeeeee
o nasil birsey hic bilmiyorum ama bu dedigimi bir kere denemistim ben..hani beles deneme sürüsleri vardir ya onlardaan biriydi iste..bu önce yüksek bir basinc veriyor..saniyorsunki yapisip kalican..hemen arkasindan birden vakumlar gibi vakumluyor..bir itiyor bir cekiyor basitcesiduyum senin şu hypoxi işi kafama takıldı. bu şişe çekmenin modern şekliymiş ve gerçektende çok etkiliymiş. kocamın kafasına da soktum. şişe çekme aletleri çıkmış. ondan al dedim 10 tl bişe de değil fiyatı. alacak heralde. alırsam bacaklarımın iç kısımlarına bide popo kısmına yapacam kafaya koydum
bende varda öyle boyna asilir cinsten degil..tamam veririmde o büyüklügü ya kapiya asiyorlöar ya ineklere...yani senin icin olmaz gibime geliyor..kiz tütsü yap eve gelir gelmez...bak oda etkili haaaaaayaaaa ben nazar boncuğuna inanmadığım için kapımda yooook nolcak. sende varsa göndersene banada
ya cok tuhaftir ben birkac aydir cukulatadan sogudum resmen..hic istemiyorum..yani eski dostlara ayip olmasa cukulatadan nefret ediyorum bile diyecek hale geldim..niye böyle oldu anlamiyorum:44::44::44: kirmizi kart dönemlerinde bile cukulataya bakasim gelmiyor..ama baklavalar vede irmih helvasindan gözlerimi alamiyorum..aaay simdi bir irmik helvasi olsada yesek....aa künefe yapacaktim kiz ben millet yesin diye unuttum gitti gördünmü..neyse daha 1,5 saatim var...kadayifa ceviririm olur biterkolay gelsin dikkatet çikolatadan uzak dur
uzman uzmancanım bi taraftan crtl ye basacan bi taraftan da mause nin tekerleğini sürükleyecen. bir tarafa çekince büyüyo diğer tarafa küçülüyo yazılar. bizimkilerde çok yapıyodu. öyle öğrendim
canım bi taraftan crtl ye basacan bi taraftan da mause nin tekerleğini sürükleyecen. bir tarafa çekince büyüyo diğer tarafa küçülüyo yazılar. bizimkilerde çok yapıyodu. öyle öğrendim
allah razı olsun kız senden düzeldi valla senden çok ögrenecek seyler var daha
karnım agrıyo bugumb kızlar ve sürekli yiyom kafamda sersem gibii çok şiş karnım adet gecti iki gün oldu adette iken böyle yemedim ben
hic sanmam ondan oldugunu..ayrica ise yaradimi bantlar bakeem..belki sitres icindeysen genelde sitres yedirírde banakarnım agrıyo bugumb kızlar ve sürekli yiyom kafamda sersem gibii çok şiş karnım adet gecti iki gün oldu adette iken böyle yemedim ben
bundan bir ay önce zayıflama banttı almıştım yarısını kullandım yarısını bıraktım dün gece taktım elime gecti o mu iştahımı açtı yoksa spiralmi anormallik var bugun bende birde dün sabah egzersiz yaptım ondanmı karın kaslarımkasıldı nasıl anlayacam ki
kiz evde cocuk nufusu 4 olmasaydi ben sana sorardim benden önce lafini ya sorduracak yerlerim agriyor istekız yoksa bebek mihemde benden önceeeee
hihihihi oğlanı komşu kızıyla gönderdim dedim gelirkende al. rahatım yaniiii. ya bu gün kendimi çok beğeniyom. hani arada olur ya bakmaya doyaman kendine. bu gün komşum çağıracak gibi duruyo. o bana geçen nazar değdiren kadınlar gelecekmiş. yandım ben yandım
sende bildigin nazar dualarini oku...hicbirsey bilmiyorsan elem tere fis kem gözlere sis de...olsun bitsin..baktin hala icin rahat etmiyor..kapinin üstündeki nazarligi al boynuna as
yok fil kotü mesaj olur..kari dakg gecerse noolcak..o bakiyorumda resmini nazarlikli yapmissin dese noolcak..albasina belayi..kacari yok sacini bassini yolucak o zaman..yok yok filli olmaz..ama filliyi ona hediye gütürebilir..bakiyorumda son zamanlarda fil gibi olmaya basladin..aman nazar deymesin...deyip nazarligi hediye edebilir amaal siyah göz kalemini aşlarını ortadan birleştir, gözünün altına kahverengi far sür dudaklarına da fondoten sür öyle git bırak nazar etmeyi yüzüne bakamaz
alemsin duyumum, benim kapıda filli bi tane nazar booncuüu var o olur mu :)
kız yoksa bebek mihemde benden önceeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?