80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sende bildigin nazar dualarini oku...hicbirsey bilmiyorsan elem tere fis kem gözlere sis de...olsun bitsin..baktin hala icin rahat etmiyor..kapinin üstündeki nazarligi al boynuna as

duyum senin şu hypoxi işi kafama takıldı. bu şişe çekmenin modern şekliymiş ve gerçektende çok etkiliymiş. kocamın kafasına da soktum. şişe çekme aletleri çıkmış. ondan al dedim 10 tl bişe de değil fiyatı. alacak heralde. alırsam bacaklarımın iç kısımlarına bide popo kısmına yapacam kafaya koydum

kizlar ben ufakligi bu gün krese birakmadim..simdide benle mareete gitmek istiyor,,cok SIKILDI kac saattir ilgi göstermedim ya..onu alayimda bir markete gidip geleyim...sonra devam ederiz yeniden..hepinizi öptüm byeeeeeeee

sende bildigin nazar dualarini oku...hicbirsey bilmiyorsan elem tere fis kem gözlere sis de...olsun bitsin..baktin hala icin rahat etmiyor..kapinin üstündeki nazarligi al boynuna as

yaaaa ben nazar boncuğuna inanmadığım için kapımda yooook nolcak. sende varsa göndersene banada

kizlar ben ufakligi bu gün krese birakmadim..simdide benle mareete gitmek istiyor,,cok SIKILDI kac saattir ilgi göstermedim ya..onu alayimda bir markete gidip geleyim...sonra devam ederiz yeniden..hepinizi öptüm byeeeeeeee

kolay gelsin dikkatet çikolatadan uzak dur

canım bi taraftan crtl ye basacan bi taraftan da mause nin tekerleğini sürükleyecen. bir tarafa çekince büyüyo diğer tarafa küçülüyo yazılar. bizimkilerde çok yapıyodu. öyle öğrendim

kızlar merhaba. bende bu gruba girmek istiyorum. daha öncede girmiştim ama azimli olmadığıımdan bir iki hafta sonra bıraktım. o zamanlar 82 kiloydum iki hafta önce 90 şimdi 88. diyete başladım inşallah gerisi gelir. vermem gereken bana göre 20 kilom var ve yaza kadar vermek istiyorum. hiiiiçbir kıyafetim olmuyor. günde 3 lt yakın su tüketiyorum ve burda görerek karamaya kefiri aldım inşallah işe yarar. işte öyle günlük menülerime yarın başlıycam.

o nasil birsey hic bilmiyorum ama bu dedigimi bir kere denemistim ben..hani beles deneme sürüsleri vardir ya onlardaan biriydi iste..bu önce yüksek bir basinc veriyor..saniyorsunki yapisip kalican..hemen arkasindan birden vakumlar gibi vakumluyor..bir itiyor bir cekiyor basitcesi

yaaaa ben nazar boncuğuna inanmadığım için kapımda yooook nolcak. sende varsa göndersene banada
bende varda öyle boyna asilir cinsten degil..tamam veririmde o büyüklügü ya kapiya asiyorlöar ya ineklere...yani senin icin olmaz gibime geliyor..kiz tütsü yap eve gelir gelmez...bak oda etkili haaaaaa

kolay gelsin dikkatet çikolatadan uzak dur
ya cok tuhaftir ben birkac aydir cukulatadan sogudum resmen..hic istemiyorum..yani eski dostlara ayip olmasa cukulatadan nefret ediyorum bile diyecek hale geldim..niye böyle oldu anlamiyorum:44::44::44: kirmizi kart dönemlerinde bile cukulataya bakasim gelmiyor..ama baklavalar vede irmih helvasindan gözlerimi alamiyorum..aaay simdi bir irmik helvasi olsada yesek....aa künefe yapacaktim kiz ben millet yesin diye unuttum gitti gördünmü..neyse daha 1,5 saatim var...kadayifa ceviririm olur biter

canım bi taraftan crtl ye basacan bi taraftan da mause nin tekerleğini sürükleyecen. bir tarafa çekince büyüyo diğer tarafa küçülüyo yazılar. bizimkilerde çok yapıyodu. öyle öğrendim
uzman uzman

karnım agrıyo bugumb kızlar ve sürekli yiyom kafamda sersem gibii çok şiş karnım adet gecti iki gün oldu adette iken böyle yemedim ben
bundan bir ay önce zayıflama banttı almıştım yarısını kullandım yarısını bıraktım dün gece taktım elime gecti o mu iştahımı açtı yoksa spiralmi anormallik var bugun bende birde dün sabah egzersiz yaptım ondanmı karın kaslarımkasıldı nasıl anlayacam ki

Son düzenleme:
hic sanmam ondan oldugunu..ayrica ise yaradimi bantlar bakeem..belki sitres icindeysen genelde sitres yedirírde bana

kız yoksa bebek mi hemde benden önceeeee
kiz evde cocuk nufusu 4 olmasaydi ben sana sorardim benden önce lafini ya sorduracak yerlerim agriyor iste

kizlar ya bu gün buranin en iy sporsalonunda randevum vardi..ufaklik yüzünden gidemedim...esasinda bu günlerde kafam cok karisik ...asiri derecede zayiflamak istiyorum..ama is icraata geldimiydi hersey gereksiz geliyor..önce hipoxi dedim..aman fiyat cep yakiyor..ayligi 700 euroyu geciyor..yani sartlari zorlasam veririm ama sartlari zorlamaya degmez..biraz az ye günlükte spor ya 5-6 ay sonra olurun aynisi diyorum vazgeciyorum..spor salonuna baslayacaktim ona bile ufakligi bahane ettim gitmedim..ha orada tepinmissin ha yürüyüs yapmissin evdede bisikletin var ne geregi var dedim onca para vermenin..ama gel görki arkadas bu sene totoyu kaldiramiyorum yerden..hergün yarin baslayacagim diyorum yarin oluyor ertesi güne kaliyor..bunedir ya..ben kafaya koysam yapardim noluyor bana bu yil su cakma duyum benden daha zayif oldugundan beri daha istekliyim ama daha tembelim bana yardiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

al siyah göz kalemini aşlarını ortadan birleştir, gözünün altına kahverengi far sür dudaklarına da fondoten sür öyle git bırak nazar etmeyi yüzüne bakamaz

alemsin duyumum, benim kapıda filli bi tane nazar booncuüu var o olur mu :)

yok fil kotü mesaj olur..kari dakg gecerse noolcak..o bakiyorumda resmini nazarlikli yapmissin dese noolcak..albasina belayi..kacari yok sacini bassini yolucak o zaman..yok yok filli olmaz..ama filliyi ona hediye gütürebilir..bakiyorumda son zamanlarda fil gibi olmaya basladin..aman nazar deymesin...deyip nazarligi hediye edebilir ama

mrb kızlar nasılsınız benim kaç gündür net yoktu daha doğrusu net vardıda pc yoktu yenisi gelince eskisi çatladı heralde açılmadı nedense yenide eşim olmayınca program yüklenmediği için olmadı ben burdan mahrum kaldığımla kaldım nasılsınız bakalım bu hafta listeyede giremedim net yüzünden gerçi sadec 500 g oynamıştı ama neyse artık

deniz kum seni gördüm aşağıda nasıl oldu bebeğin bi sıkıntı yok inş

duyum harpy ayyüzlüm kaynatıyosunuz maşallah nasılsınız kızlar ben bu akşam tabi eşim pc tyi kurarsa jillian indircem elimden geldiğince yapcam inş anladığım kadarıyla harpy bu taktiği kullanıyor bizde kopya çekelim dimi ya hedef 69 mart bitmeden

kız yoksa bebek mi hemde benden önceeeee

yok ya şakası bile kötü hem öyle iki günde olurmu adet biteli iki gün oldu cumartesi pazar sabahı icrat vardı dün gece agrı başladı şıp diye mi tututu hadi tuttu en az bir haftada belli olur yok canım bu egzersiz den yada spiral namussuzu yapıyo bu agrıyı

slm kızlar,

burayı haftasonu ihmal ettim sohbetlerinize katılamadım ama artık hiç birşeye YE Tİ ŞE Mİ YO RUM

kızım benim bütün zamanımı alıyor onun dışında evin temizliği, ütüsü, yemeği, bulaşığı of of yani. çalışmayı özledim annem hep derdi ev işi çok nankör diye hakikaten öyleymiş.
2 gündür menü yazamadım ama dikkat ediyorum. sizde de oluyormu bilmiyorum ama çok yorulduğumda çok acıkmış hissi geliyor ve kendimi frenlemem çok zor oluyor.
neyse bugün sıfır kaçamak umarım günü o şekilde tamamlarım.

hımm akşama kereviz var kızlar çok sevmesem de yılda bi kaç defa pişiririm. eşim elbette ağzına koymaz. bende ona dırdır yaparım sebze yemeyerek ileride çocuğa bu konuda iyi bi rolmodel olmayacaksın kendini alıştır gibisine. oda zorla 1-2 kaşık yer.

HARPY cnm avrupa yakasında mı arıyorsunuz ben beylikdüzündeyim buralar çok da pahalı sayılmaz elbette pahalı tarafları da var ama. umarım gönlünüze göre olur . herşeyin bi sırası var görümcen uyanık galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…