hic sanmam ondan oldugunu..ayrica ise yaradimi bantlar bakeem..belki sitres icindeysen genelde sitres yedirírde bana
kiz evde cocuk nufusu 4 olmasaydi ben sana sorardim benden önce lafini ya sorduracak yerlerim agriyor iste
deniz kum seni gördüm aşağıda nasıl oldu bebeğin bi sıkıntı yok inş
kiz mart bitmeden 69 mu biraz abartmadinmimrb kızlar nasılsınız benim kaç gündür net yoktu daha doğrusu net vardıda pc yoktu yenisi gelince eskisi çatladı heralde açılmadı nedense yenide eşim olmayınca program yüklenmediği için olmadı ben burdan mahrum kaldığımla kaldım nasılsınız bakalım bu hafta listeyede giremedim net yüzünden gerçi sadec 500 g oynamıştı ama neyse artık
deniz kum seni gördüm aşağıda nasıl oldu bebeğin bi sıkıntı yok inş
duyum harpy ayyüzlüm kaynatıyosunuz maşallah nasılsınız kızlar ben bu akşam tabi eşim pc tyi kurarsa jillian indircem elimden geldiğince yapcam inş anladığım kadarıyla harpy bu taktiği kullanıyor bizde kopya çekelim dimi ya hedef 69 mart bitmeden
aslinda en dogali en dogrusudur..bhpogazini tut spor yap..gidende geri gelmesin demi amayok ya hiç bir işe yaramadı sakın almayın ben geri gönderecem para iade diyo bakalım dogrumu bitsinde sözde gecede 500 gr verdiriyo ama ertesi gün 3 kilo aldırıyo iştah kesmiyo kesin tek su içittiriyo oda tuvalete su kaybıdır tek bogazımı tutunca oldu hemde hiç bir şey yapmadan
inanamadım geriye dönüp dönüp baktım ama veren herkes 0.7 vermiş:)))
hatırlatmayı unutma canım bazen kafam dağılabiliyo:)))wintersun cnm eline sağlık. ben liste için beklemedeyim bi hafta daha bekliycem:))
bu gün ki menümü yazayım:
sabah:
1 haşlanmış yumurta, b.peynir, zeytin
domates, salatalık
öğle:
3 tane mısır pirinç patlağı (maviyeşil light)
2 çay kaşığı labne
1 küçük turp ve roka söğüş
akşam:
6 yk kereviz yemeği
2 piliç nuget
1 kase yoğurt
birazdan da bir elma yerim.aslında canım nescafede çekiyor neyse günü kaçamaksız kurtardım sayılır
ööle oldu walla hatta 3. çanta yedi:))yani 3 tane birinci var desene
inanamadım geriye dönüp dönüp baktım ama veren herkes 0.7 vermiş:)))
selam kızlar
haftala sonra yeniden burdayım hemde kilo alarak
misafirlerim vardı sonrasıda oğlumun diş hediğini yaptım
yeniden burdayım
bugünki menüm
sabah geç kalktım(2 de)
3gibi 1 elma
akşam:1 tabak sebe yemeği,2 dlm ekmek
ara:çikolata
ara:meyve yerim
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] dapseden[/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 83.3 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 3.7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] ist87[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 84.8 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 4.2 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 3 saat spor salonu [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] harpy[/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 67.9 [/TD] [TD] 67.2 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 14.8 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] hayal kurmak [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] benben[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 75.1 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] +0.7 [/TD] [TD] 8.2 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 81.5 [/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] +2 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] eliptik bisiklet kas güçlendirici egzersiz [/TD] [/TR]
[/table]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?