80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hic sanmam ondan oldugunu..ayrica ise yaradimi bantlar bakeem..belki sitres icindeysen genelde sitres yedirírde bana

kiz evde cocuk nufusu 4 olmasaydi ben sana sorardim benden önce lafini ya sorduracak yerlerim agriyor iste

yok ya hiç bir işe yaramadı sakın almayın ben geri gönderecem para iade diyo bakalım dogrumu bitsinde sözde gecede 500 gr verdiriyo ama ertesi gün 3 kilo aldırıyo iştah kesmiyo kesin tek su içittiriyo oda tuvalete su kaybıdır tek bogazımı tutunca oldu hemde hiç bir şey yapmadan

kiz mart bitmeden 69 mu biraz abartmadinmi bir ayda 5 kilo demektir bu bence cok..sen bunu nisan bitmeden diye degistir hem kendini yipratma hemde herdefasinda basaririsz olma duygusunu yasama..ay bende istiyorum 69 lari görmeyi ama icraat yok bu sene icraaat

aslinda en dogali en dogrusudur..bhpogazini tut spor yap..gidende geri gelmesin demi ama

kızlarrrrrrr ben bugün yarım gün çalıştım öldümmmmmmm ayy çok yoruldummmm ben bırakıyorum dedim geldim eve vurdum kafayı yattım :=)

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] dapseden [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 83.3 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 3.7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] ist87 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 84.8 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 4.2 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 3 saat spor salonu [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] harpy [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 67.9 [/TD] [TD] 67.2 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 14.8 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] duyum [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] hayal kurmak [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] benben[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 75.1 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] +0.7 [/TD] [TD] 8.2 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] ayyuzlum0211 [/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 81.5 [/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] +2 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] eliptik bisiklet kas güçlendirici egzersiz [/TD] [/TR]

[/table]

wintersun cnm eline sağlık. ben liste için beklemedeyim bi hafta daha bekliycem:))

bu gün ki menümü yazayım:
sabah:
1 haşlanmış yumurta, b.peynir, zeytin
domates, salatalık

öğle:
3 tane mısır pirinç patlağı (maviyeşil light)
2 çay kaşığı labne
1 küçük turp ve roka söğüş

akşam:
6 yk kereviz yemeği
2 piliç nuget
1 kase yoğurt

birazdan da bir elma yerim.aslında canım nescafede çekiyor neyse günü kaçamaksız kurtardım sayılır

hatırlatmayı unutma canım bazen kafam dağılabiliyo:)))
yani 3 tane birinci var desene
ööle oldu walla hatta 3. çanta yedi:))

Sabah-Öğle birlikte
1 büyük kepekli kaşarlı sandviç
1 bardak ayran
Ara
1 avuç karışık kuruyemiş
1 kivi
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
2 kayısı
yarım çay kaşığı tarçın
Akşam
1 büyük kase ayran çorbası
yarım tabak mercimekli bulgur pilavı
3 parça haşlanmış tavuk
salata
Ara
1 kivi
yeşil çay
bugün hastaneye gittim bütün öğünlerim birbirine girdi

Son düzenleme:
oleeeeeeey birinci olmuşum haftaya böyle dicem. tebrikler kızlar. güzel kilo vermişiniz. benben seni de tebrik ediyorum ikinci olmuşun

selam kızlar
haftala sonra yeniden burdayım hemde kilo alarak
misafirlerim vardı sonrasıda oğlumun diş hediğini yaptım
yeniden burdayım

bugünki menüm
sabah geç kalktım(2 de)
3gibi 1 elma
akşam:1 tabak sebe yemeği,2 dlm ekmek
ara:çikolata
ara:meyve yerim

bismillah bende başlayayım menü vermeye...pek diyete uygun menü değil ama zamanala diyelim..
sabah
3 dilim ekmek
2 yumurta
biraz peynir
çay
ara yok
oğle
1 kase sulu yemek( kaşık hesabı yapamadım)
1 kase yoğurt
3 dilim ekmek
akşam 1 elma 1 portakal 3 ceviz içi
1.5 litre su

nerdesin canım yaaaaa özlettin kendiniii

Çok iradesizim ve psikolojik olark destek arkadaşı arıyorum .. evet destek . ve buradaki dayanışma oldukça hoş .. ben şu an 84 kiloyum ve 60 ı görmeliyim belirli bir listem yok ne yapacağımıda bilmiyorum lütfen yarım

bu listede bende olmak istiyorum 2 haftadır burdayım toplam 4 kg verdim.lütfen bende olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…