kızzlarr bn geldim 83 kiloyum ne yapsam kilo veremiyorum dahada alıyorum çarsamba günü spora başlıycam ne yemem hakkında tavsiye verecek birileri var mıı=(( cok mutsuzumm
Aynısı bizde de var canım hele buraya takılıp kalıyorum zaman nasıl geçiyor anlamıyorum şimdi hemen gidip yürüyüşümü yapıyorumslm kızlar,
burayı haftasonu ihmal ettim sohbetlerinize katılamadım ama artık hiç birşeye YE Tİ ŞE Mİ YO RUM
kızımbenim bütün zamanımı alıyor onun dışında evin temizliği, ütüsü, yemeği, bulaşığı of of yani. çalışmayı özledim annem hep derdi ev işi çok nankör diye hakikaten öyleymiş.
2 gündür menü yazamadım ama dikkat ediyorum. sizde de oluyormu bilmiyorum ama çok yorulduğumda çok acıkmış hissi geliyor ve kendimi frenlemem çok zor oluyor.
neyse bugün sıfır kaçamak umarım günü o şekilde tamamlarım.
hımm akşama kereviz var kızlar çok sevmesem de yılda bi kaç defa pişiririm. eşim elbette ağzına koymaz. bende ona dırdır yaparım sebze yemeyerek ileride çocuğa bu konuda iyi bi rolmodel olmayacaksın kendini alıştır gibisine. oda zorla 1-2 kaşık yer.
HARPY cnm avrupa yakasında mı arıyorsunuz ben beylikdüzündeyim buralar çok da pahalı sayılmaz elbette pahalı tarafları da var ama. umarım gönlünüze göre olur . herşeyin bi sırası var görümcen uyanık galiba
oooooohhhhh afiyet olsun yarasınslm kızlar. dün ne güzel bi gündü ya. akşam oğlumun saçını kestirmek için babasına götürdüm. ordan eğlence merkezine gittik. eğlence merkezi dediysem şu avm lerdeki oyun alanına. orda biraz vakit geçirdik. çocuklar orda yemek yemek istediler. bende evde yemek yok dedim ( bizimki yalan söylüyom zannetmiş. halbuki çok ciddiydim) gittik sinemada ne var diye baktık bi animasyon vardı başlamasına 1 saat vardı. yemeği mecburen orda yedik sonra filme gittik. yıllaaaaar sonra ilk defe sinema keyfi yaptık. çocuklar neyle karşılaşacaklarını bilmedikleri için korktular önce ama sonra çok eğlendiler öyleki oğlum hergün gelelim diyobana etk kötülüğü akşam balık yerim dedim. koca bi hamburger patates kızartması ve kola götürdüm. ama çocukların yiyemedikleri ve içemediklerini de yedik. oğlum ödevini yapamadı. bu yüzden okula giderken çok tedirgin oldu. biz de dedik öğretmen bişe derse akşama kadar eve getirmediler beni oyüzden bişe yapamadım dersin dedim gün çooooooooooooooook güzeldiiiiiiiiii
oooooohhhhh afiyet olsun yarasın
seni örnek almıyoruz tabi bu hafta da artı çıkma niyetindesin canım..dışarı çıkınca yemek yenmezse eksik oluyor..bende tavuk döneri tercih ediyorum..senin menüden çok daha az kalorili
slm kızlar. dün ne güzel bi gündü ya. akşam oğlumun saçını kestirmek için babasına götürdüm. ordan eğlence merkezine gittik. eğlence merkezi dediysem şu avm lerdeki oyun alanına. orda biraz vakit geçirdik. çocuklar orda yemek yemek istediler. bende evde yemek yok dedim ( bizimki yalan söylüyom zannetmiş. halbuki çok ciddiydim) gittik sinemada ne var diye baktık bi animasyon vardı başlamasına 1 saat vardı. yemeği mecburen orda yedik sonra filme gittik. yıllaaaaar sonra ilk defe sinema keyfi yaptık. çocuklar neyle karşılaşacaklarını bilmedikleri için korktular önce ama sonra çok eğlendiler öyleki oğlum hergün gelelim diyobana etk kötülüğü akşam balık yerim dedim. koca bi hamburger patates kızartması ve kola götürdüm. ama çocukların yiyemedikleri ve içemediklerini de yedik. oğlum ödevini yapamadı. bu yüzden okula giderken çok tedirgin oldu. biz de dedik öğretmen bişe derse akşama kadar eve getirmediler beni oyüzden bişe yapamadım dersin dedim gün çooooooooooooooook güzeldiiiiiiiiii
eeee tabi bide üzücü şeyler var menüm gibi
sabah: 5 dilim sucuk, 20gr peynir, 4 zeytin, 1 dilim ekmek
öğlen: 1 kase patates salatası
ara: koca kupa türk kahvesi
akşam: kocaman patates kızartması kocaman hamburger 1 lt vardır herhalde kola
ara: bol mutluluk
slm çok güzel eylenmişin sefan olsun ama hamburger işi biraz bozmuş bu hafatada etkileyecek seni birz ama ne yapalım bazen oluyo böyle şeyler ben de uzun zamandır erteliyom bizim burda kipa ve özdilek var sadece diyetten önce çok sık giderdik haftada bir ya iskender ya hamburger yemege eşim gidelim diyecek diye ödüm kopuyo resmen 4 hafta oldu sallıyom gitmemek için kızlar mızırdanıyo ama hem para harcıyoz hem kilo alıyom gerçi hafta sonu mangal vardı ne kadar kaçsamda bizim adamın ruhunda yemek yedirme var ben diyete başlayayım o hafta full mangalla misafir elir benim evim bahceli müstakil ev de ondan alıştrmısız milleti sanki lokanta bu akşam sizde mangal yapalım diye arıyorlar bir ara 3 akşam peş peşe ayrı kişiler geldi ben ve kızlar taze fasulye yapıp yedik cok ayıp oldu ama doyduk çünkü her mangalda köfte sucuk yapılıyo diyorumya sanki lokanta çeşitte var bir ara bu yüzden kavga bile ettik eşimle gelini kabul etme diye ona göre misafir bereket demek bende saeviyom ama hizmet edince degil
anam millettin hatunu gelir oturur ben onu taşı bunu taşı bir bagırdım bigün şimdi eşim gelen misafirlerede diyo şu getirirmisin mutfaktan e öyle zırt pırt gelirseler misafir sayılmaz nasıl piknige gidilince herkez iş yapa<r öyle gelenler yapancı degil ya görümceler yada onun hala çocukları yani akrabalık bagı var lafı gecen kişiler di amma abarttım iki tabak getirmeyi ama yemegince yada herkezin özgürce yedigini görmek mi beni sinir ediyo onlar hepsi taş catlasın bayanlar 64 ü gecmez ler galiba kıskanıyom mu ne
sabah sabah döktüm içimi ohhhhhh
ellerine saglik iremim...4.sirada olmaktan gurur duydum..ilk 3 üde tebrik ediyorum..calismalarinin devamini diliyorum..kendimede tabi[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] dapseden[/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 83.3 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 3.7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] ist87[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 84.8 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 4.2 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 3 saat spor salonu [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] harpy[/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 67.9 [/TD] [TD] 67.2 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 14.8 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] hayal kurmak [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] benben[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 75.1 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] +0.7 [/TD] [TD] 8.2 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 81.5 [/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] +2 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] eliptik bisiklet kas güçlendirici egzersiz [/TD] [/TR]
[/table]
ben hariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicinanamadım geriye dönüp dönüp baktım ama veren herkes 0.7 vermiş:)))
slm kızlar. dün ne güzel bi gündü ya. akşam oğlumun saçını kestirmek için babasına götürdüm. ordan eğlence merkezine gittik. eğlence merkezi dediysem şu avm lerdeki oyun alanına. orda biraz vakit geçirdik. çocuklar orda yemek yemek istediler. bende evde yemek yok dedim ( bizimki yalan söylüyom zannetmiş. halbuki çok ciddiydim) gittik sinemada ne var diye baktık bi animasyon vardı başlamasına 1 saat vardı. yemeği mecburen orda yedik sonra filme gittik. yıllaaaaar sonra ilk defe sinema keyfi yaptık. çocuklar neyle karşılaşacaklarını bilmedikleri için korktular önce ama sonra çok eğlendiler öyleki oğlum hergün gelelim diyobana etk kötülüğü akşam balık yerim dedim. koca bi hamburger patates kızartması ve kola götürdüm. ama çocukların yiyemedikleri ve içemediklerini de yedik. oğlum ödevini yapamadı. bu yüzden okula giderken çok tedirgin oldu. biz de dedik öğretmen bişe derse akşama kadar eve getirmediler beni oyüzden bişe yapamadım dersin dedim gün çooooooooooooooook güzeldiiiiiiiiii
sucuk ben aasla yememege özen gösterityom bak türk kahvesi şekerlimi ki sade içemem ki allahtan öyle kahve ve çay seven biri degilim evde yaptıgım sütlü ve şekerli neskafe severim onuda haftada bir kez
yag kullanıyo musun yag ben pek kullanmamaya calısuyom yediklerimde salatada
ellerine saglik iremim...4.sirada olmaktan gurur duydum..ilk 3 üde tebrik ediyorum..calismalarinin devamini diliyorum..kendimede tabi
ben hariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic
ay cok sevindim kiz senin adina..valla arada bir cok iyi geliyor..ben en son ne zaman sinamaya gittim hatirlamiyorum valla..dün herifle tv izliyorduk..reklam cikti..buraya yakin bir sehirde konser varmis..bayagi sanatci katim´limi varmis..biletler 30 eurodan basliyor diyince esim demezmi al bu bilettende gidelim..önce saka sandim..güldüm..ciddiyim alda gidelim degisiklik olur egleniriz...yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeama ama ama bizimki karakolda dogru söyler mahkemede sasar tiplerinden..ertesi gün o o gün icindi alsaydin giderdik almadin bileti sansini kaybettin diyen tiplerden..aman allahim...aksama kadar tv izleyip reklami yakalamam lazim..o isten gelmeden bileti almaliyim yoksa cayabilir
kizlar moralim cok bozuk..bu gün tartiya ciktim 79.2 gösterdim..ya 80 lere dayandim resmen neler oluyor anlamiyorum..yani bir haftadir bogazima dikkat ettigimin hakkimi budaha cuma günü 78 dim ben..3 günde 1200 gram almis olamam imkansiz..o kadar yemedimki ben... üstelik hareletliydimde..tamam spor yapmadim ama en azindan almamis olmam gerekiyordu...sinirlerimde moralimde cok bozuldu yemin ederim
altta ismi görünen arkadaşlar nerelere takılıyonuz nerdesiniz yav bak gidicem birazdan adam kereviz almış nasıl yapılır bilen varmı hiç yapmadım benim ki hergün eve gelirken elinde poşetle gelir bende her seferinde yine ne getirdin diye bagırırım sanki bana düşman ya yeyecem getirdiklerini yada bozup çöpe atacam gecen bir kahvaltı diyarı diye biryer açılmiş al ordan fındıklı lokun ezme mi peltemi varya bir kase fındık ezmesi bir kase cikolata akıtma öylece duruyo dolapta kızlara diyom yok zaten ikiside kilolu imiş falan büyügü 60 küçügü 40 kilo yaşları 12 13 e ben maglum yememeliyim oglanda zaten bebek neyi yiyecek önce onu bunu alıyo her gören cekmeceye atıyom bu ara eskiden bunlar göze hiç batmazdı homili götürüyo muşum be hatta dolap cekmece arası dolanıp hiç bir şey bulamazdımda kz okuldan gelince dogrumarkete yollardım
kizlar moralim cok bozuk..bu gün tartiya ciktim 79.2 gösterdim..ya 80 lere dayandim resmen neler oluyor anlamiyorum..yani bir haftadir bogazima dikkat ettigimin hakkimi budaha cuma günü 78 dim ben..3 günde 1200 gram almis olamam imkansiz..o kadar yemedimki ben... üstelik hareletliydimde..tamam spor yapmadim ama en azindan almamis olmam gerekiyordu...sinirlerimde moralimde cok bozuldu yemin ederim [/
bende bende cuma sabah 83.3 ile uyandım dün sabah 84.4 olmuşum bu sabah aldım suyu elime ettim güzel kahvaltımı bakalım neyi kacırdım bulmaya calışıyom neden oldu
kereviz nasıl yapılır hiç bilmiyom açıkçası hiç almadım tadını da bilmem ama tadını da çooook merak ediyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?