80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm aramıza hoşgeldin.
iraden kilo vermeye başladıkça bunun hazzını keşfettikçe daha da sağlam olucak. doğumdan önce yirmi kilo verdim hamile kalınca tekrar aldım falan neyse şimdi tekrar vermenin derdindeyim.
sana benden bir kaç tavsiye o zaman: akşam 7 den sonra yemek yeme yersen şekeri az bir meyve, yada 1 bardak süt
günde 3 litre su içmeye çalış 2 litreyle başla su bağımlısına dönüşüyosun bi zaman sonra zaten
et türü şeyleri öğlen, sebzeleri akşam menülerine koy
illaki kaçamak olacak kaçamakları cuma ları yap mesela. hergün değil haftada 1 tartıl.
topikte cumaları tartılıyoruz. umarım muvaffak olursun cnm.

artıdayım zaten büyük ihtimalleeee. bu hafta da çanta yiyeceeeem

cnm 2 gün lapa diyeti yap hem ödemlerin gitsin hemde artı da çıkma moralin bozulmasın.çok eğlendik demişsin okurken bende eğlendim. maşallah allah ağzınızın tadını bozmasın

çok çirkin kokuyo yaprakları ama tadı nasıl olacak bilmiyon yapınca anlatıruım

ben dün yaptım çok severim yani o kesin kokusu asla olmuyo ve patates yer gibi yiyorsun.

soğanı 1 küp şekerle karamelize gibi kavuruyorum. içinde halka doğranmış havuçları atıp birazda havuçları öldürüyorum sonra küp küp doğradığım kereviz ve patatesleride koyuyorum 3-5 dak. tencerede çevirip 2 bardak portakal suyu koyuyorum pişmeye yakın daman tadıma göre tuzunu koyuyorum. gayet lezzetli oluyor bende nette bulmuştum bu tarifi zaten

ya öyle lapa falan yiyemem eşimle ayrı şeyleri yiyemiyorum. mecburen yediğim miktara dikkatedtmem lazım. akşama kadar dikkatediyom da akşam cozutuyom. akşam en komik olay neydi anlatayım. sinamaya giriyoz kadın baktı üç kişi mi dedi .bizim kız görünmüyo boydan dolayı hayır 4 dedik. kadın kızın yaşını sordu 4 yaşında olunca ondan ücret almicaz dedi bileti kesti. oğlum tutturdu ben girmiyom diye. noldu oğlum dedik. kardeşimi almıyolar bende girmem o zaman dedi. oğlum kardeşini değil parasını almıyolar dedik. çocuk hıııı o zaman geliyom dedi. hem çok güldük hemde gurur duyduk oğlumuzla kardeşini aslanlar gibi koruyacak ilerde.

portakal suyumuu ya bazı tarifleri denemeye çok korkuyom biraz ön yargılı yaklaşıyom nedense.

ya ticker gözüme batıyo ben onu degiştirsem mi ki ya bu hafta hep böyle kalırsam oglum albeni tane tane yiyodu zorla agzıma soktu bi tane anne ye diye kıramadım ısrar edince neyseki yemiş paketin hepsini elinde kalmış o çok tatlı geldi olsa kesin yerdim

zaten ne zaman yemek istemesen çocuklar zorluyo. bu durumda hiiiiç direnmeyecen açacan ağzını

o nasıl oluyo lapa diyeti demişin bende yapacam bende şişitim

portakal suyu mu deneyecem bakem ama ögleden sonra şimdi bişmez öglene kadar ne kaldı ki

bende geldim bilgisayarı açtım ama bakamadım topiğe
kerevizi ben sebze çorbasına katıyorum çok kötü kokuyo bir kere yemeğini yaptım yiyemedim

aaaaaaaaa cşdden mi inşallahhhhh fırsatımız olur da görüşürüz yaaaaaaaaaaaaaa çok isterimmmm kaç günlüğüne geliyorsun merkezemi neresine :)

yds sınavı var eşimin sınav yeri olarak ta diyarbakır çıktı. herhalde akşam geliriz sınavdan sonra biraz gezer çıkarız. tabi bizi götürürse. sınav da büyük ihtimalle üni de olur. bizimki orası çıkınca ya ben napacam bilmediğim yer üniden başka okul çıkarsa napacam dedi tırstı. dedim korkmaaaa benim bağlantılarım var sorar öğrenirim. bizimki kız kimi tanıyon dedi şaşırdı. bizim kızlardan biri orda dedim hıııııı dedi güldü. anam ne güzel bağlantılarımız var heryerde.

değil mi kızzz valla bi annnn çok mutlu oldummmm hiç bi yerde kaybolmayacaz :))))) çok az kalacaksınız haaa keşke kalıp gezme imkanınız olsaydııı sağlık olsunnn ben size gezilecek birkaç yer söylerim :)

sevinirim ya. belki ikna edebilirsem nöbetçi değilse pazartesi de kalırız. o sınavdayken biz genelde okul önünde 3 saat geziniyoz vakit geçiriyoz. belki gelebilirsen orda görüşürüz.

aynı durumu ben çook yaşadım canım..moralini bozma aynen devam et..ödem olabilir bol booolll su iç..istikrarını korursan vücut pes ediyor

günaydın canlar :) nasılsınız? oğlumu yatırayım da işlerimi halledeyim 1 saat kadar sonra da pilates yapcam..

kız neredesin merak ettik seni bebişin nasıl büyüdü mü biraz? uykusu düzene girdi mi?

Hayırlı Günler Arkadaşlar;
Ben forumda yeniyim.İkinci çocuğumdan sonra kilolarımı bi türlü veremiyorum.Bir yaşında oldu ve ben hala 78 kiloyum.Normalde kilom 58'di.Şimdi 65'e de razıyım o ayrı.Her gün bugün başlıycam diye rejime başlamaya karar verip daha çok abur cubur yemekten vermek yerine alıyorum.Kilo verme serüveninde bi çok kişinin yaşadığı şeyleri yaşadığımı biliyorum.Ama ben nasıl bu kadar iradesiz bi insan oldum acayip kızıyorum kendime.Baktım ki ben bu işi kendi başıma başaramayacağım.İnternet vasıtasıyla sizleri buldum.İnşallah beni de aranıza dahil edersiniz de el birliğiyle sizlerden destek alarak,gaza gelerek bu fazlalıklarımdan kurtulup kendim olabilirim yeniden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…