80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen kararlıysan bize sadece hoşgeldin demek düşer

aynı sorunu bende yaşıyorum rejim diyince daha çok yiyorum hoşgeldin aramıza

Çok sağol.İnan çok kararlıyım.Kilomu vericem diye yeni kıyafet dahi almıyorum.Bu kiloyu kabullenmek istemiyorum.İnşallah burda sizinle beraber 60'lı kiloları görebiliriz.

inşallaaaaah. ahlahım sen bu kulunun duasını kabulet. amin

amin cümlemisin kabul olsun arkadaşlar

nasılsınız kızlar? ben pilatesimi yaptım da geldim.. böyle haftada 3 gün yapabilsem ne mutlu bana.. bu arada bu ebru şallı teyze manyamış gerçekten.. öyle zzor hareketler yapıyor ki yarısını yapamadım resmen :44:

hoş geldin canım..

portakal suyumuu ya bazı tarifleri denemeye çok korkuyom biraz ön yargılı yaklaşıyom nedense.

canım bende tarifi nette bulup uyguladım. portakal suyu sayesinde kerevizin o keskin tadı kırılıyor. o nedenle lezzetli oluyor. havucun soğanın aroması ve portakal suyu biraz tatlımsı yapıyor yemeği ama soğuyup üzerine maydonuzu doğradığında harika bi zeytinyağlı oluyor ve çok doyurucu.

bende kereviz salatasını yada yoğurtlu mezesini asla yiyemiyorum tadı çok keskin geliyor bana.

o nasıl oluyo lapa diyeti demişin bende yapacam bende şişitim

cnm forumda bunun da topiği var. 2 gün sadece pirinç lapası yiyorsun her öğünde. vücuttaki fazla ödemi attırıyor. 1,5-2 kilo verdiriyor -muş. ben yapmadım ama forumda bayağı okumuştum.

durun ben deneyeyim yarın faydası varsa önereyim biraz baktımda su attırmak için uygun görünüyo. uygulama da zor gibi durmuyo. benimki gibi zor giden ödemlere ne dicek bakalım

şaka bi yana şu lapayı denicem bide şu bardak çekme meselesi kafama yattı. eşime aldıracam o makineyi arada takılacam bardaklarla belki yağlardan alt dokulara fırsat kalırsa kan dolaşımı artar

geldim artık burdayım
büyüdü canım ya büyümez mi
uykusu 10 gün kadar düzene girmişti
diş çıkardı hepten uykusuz kaldık
sen de maşallah çok güzel kilo vermişsin

pek bi sohbet olmuş maşallah :)))) kızlarr ben kursa başladım biliyonuz muuu kuran kursunaaaa ama bende sürekli bir yorgunluk uyku hali var ya neden acaba bu gidip geliyorummmm bi halsizlik bi yorgunluk kafam yatakdan kalkmıyor

geldim artık burdayım
büyüdü canım ya büyümez mi
uykusu 10 gün kadar düzene girmişti
diş çıkardı hepten uykusuz kaldık
sen de maşallah çok güzel kilo vermişsin

teşekkürler canım.. bi daha merakta bırakma bizi gideceksen bile söle öyle git :)

pek bi sohbet olmuş maşallah :)))) kızlarr ben kursa başladım biliyonuz muuu kuran kursunaaaa ama bende sürekli bir yorgunluk uyku hali var ya neden acaba bu gidip geliyorummmm bi halsizlik bi yorgunluk kafam yatakdan kalkmıyor

yukarda yazdığım senin için de geçerli... bir daha gelip burada diyete başlarsan bana niye devamlı benimle uğraşıyosun demezsin artık.. ayrıca bizim orada tavuk hastalığı derler tipik ev kızı hastalığı uyudukça uyuyasın gelir biraz erken kalkmaya çalış geçer

selam arkadas lar .ne güzel kuran kursuna baslamissiiin degisiklik olur sana .aynen bende zaten bir öglene kadar uyuyorum .cocuklar olmassa bir ögleden sonra da uyuyrum .aksam ble cogunluk hemen ben basi cekiyorum.esim de hayra alemet degil diyor .hemde yorgunlukk var.. ama bende spor salonuna gitmeyi düsünüyorummm...sabahtan gitsemmi gitmesemmi uykuya ya daliyorum sonraaa.aliskanlik yapiyoo uykuu

ama zaten diyete ara vereceğimi söylemiştim
artık kilo verememek moralimi bozuyordu
ama yeniden başladım diyete

evet becerebilirsem başladım ama dur bakalım :))))

diyete başlaya bilseydim hayırlısıyla sende uğraşırdın ama, geç kalkmıyorum ki bu günlerde 8.30 gibi kalkıyorum

günün ilk mönüsünü ben yazıyım. saat 5.30 da ara öğün diyerekten atıştırayım dedim çok acıkmıştım dayanamadım akşam yemeği faslınıda yaptım.

sabah:
h.yumurta,b.peynir,zeytin
domates, salatalık

ara: komşumla kahve:))

öğle:
1 tabak kereviz yemeği
3 kaşık yoğurt

akşam5,5 gibi)
3 pirinç patlağı
2 çay kaşığı labne(patlakların üstüne sürdüm)
roka söğüş
veeeeeeeeeee 1 tabak kısır:18:

missss gibide zeytinyağlı taze bakla yapmıştım neyse yarına artık. eşimde yemedi çünkü tost yaptı bakla sevmezmiş

slm kızlar moralim çok bozuk sözde katiplik sınavın hazırlanıyom ama beceremiyom ki ne halt etmeye çalışıyom bilmiyom yeterli kelime sayısına ulaşamıyom bi türlü. deli olacam yok yere çocuklara da bağırıyom.

Sabah
1 ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
tere
1 bardak süt
1 elma
Ara
4 küçük galeta
yeşil çay
Öğle
ıspanak kavurması yumurtalı
1 ekmek
1 kivi
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
2 kayısı
yarım çay kaşığı tarçın
Akşam
1 kase sebze çorbası
1 tabak yoğurtlu makarna
Ara
1 kivi
yeşil çay

oleeeeeeey birinci olmuşum haftaya böyle dicem. tebrikler kızlar. güzel kilo vermişiniz. benben seni de tebrik ediyorum ikinci olmuşun
eheee sondan birinci snam geldi ya yanima rahattayim kiko gitmedi bu hafta ama asla birakmis degilum cok kararliyim zayifliycammmm

neyi yapamiyon de bakem
f klavye daha hizli oluyor
metne bak ekrana degil
noktalama onemli degil
haaa bide bebelere karismaa himmnmnn

sabah. 3-4 lokma yumurta peynir zeytun tost sand ekmegine
ara. turk kahvesi
ogle.2kasik kabak 3 kasik yogurt 4yaprak sarma 1kase corba
ara.yok acikmadim
aksam.bir tabak nohut 4 kasik pirinc pilavi tursu yogurt azcik
ara.bir fincan yesilcay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…