- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
Hayırlı Günler Arkadaşlar;
Ben forumda yeniyim.İkinci çocuğumdan sonra kilolarımı bi türlü veremiyorum.Bir yaşında oldu ve ben hala 78 kiloyum.Normalde kilom 58'di.Şimdi 65'e de razıyım o ayrı.Her gün bugün başlıycam diye rejime başlamaya karar verip daha çok abur cubur yemekten vermek yerine alıyorum.Kilo verme serüveninde bi çok kişinin yaşadığı şeyleri yaşadığımı biliyorum.Ama ben nasıl bu kadar iradesiz bi insan oldum acayip kızıyorum kendime.Baktım ki ben bu işi kendi başıma başaramayacağım.İnternet vasıtasıyla sizleri buldum.İnşallah beni de aranıza dahil edersiniz de el birliğiyle sizlerden destek alarak,gaza gelerek bu fazlalıklarımdan kurtulup kendim olabilirim yeniden.
sen kararlıysan bize sadece hoşgeldin demek düşer
Çok sağol.İnan çok kararlıyım.Kilomu vericem diye yeni kıyafet dahi almıyorum.Bu kiloyu kabullenmek istemiyorum.İnşallah burda sizinle beraber 60'lı kiloları görebiliriz.
aynı sorunu bende yaşıyorum rejim diyince daha çok yiyorum hoşgeldin aramızaHayırlı Günler Arkadaşlar;
Ben forumda yeniyim.İkinci çocuğumdan sonra kilolarımı bi türlü veremiyorum.Bir yaşında oldu ve ben hala 78 kiloyum.Normalde kilom 58'di.Şimdi 65'e de razıyım o ayrı.Her gün bugün başlıycam diye rejime başlamaya karar verip daha çok abur cubur yemekten vermek yerine alıyorum.Kilo verme serüveninde bi çok kişinin yaşadığı şeyleri yaşadığımı biliyorum.Ama ben nasıl bu kadar iradesiz bi insan oldum acayip kızıyorum kendime.Baktım ki ben bu işi kendi başıma başaramayacağım.İnternet vasıtasıyla sizleri buldum.İnşallah beni de aranıza dahil edersiniz de el birliğiyle sizlerden destek alarak,gaza gelerek bu fazlalıklarımdan kurtulup kendim olabilirim yeniden.
Çok sağol.İnan çok kararlıyım.Kilomu vericem diye yeni kıyafet dahi almıyorum.Bu kiloyu kabullenmek istemiyorum.İnşallah burda sizinle beraber 60'lı kiloları görebiliriz.
inşallaaaaah. ahlahım sen bu kulunun duasını kabulet. amin
Hayırlı Günler Arkadaşlar;
portakal suyumuu ya bazı tarifleri denemeye çok korkuyom biraz ön yargılı yaklaşıyom nedense.
o nasıl oluyo lapa diyeti demişin bende yapacam bende şişitim
canım bende tarifi nette bulup uyguladım. portakal suyu sayesinde kerevizin o keskin tadı kırılıyor. o nedenle lezzetli oluyor. havucun soğanın aroması ve portakal suyu biraz tatlımsı yapıyor yemeği ama soğuyup üzerine maydonuzu doğradığında harika bi zeytinyağlı oluyor ve çok doyurucu.
bende kereviz salatasını yada yoğurtlu mezesini asla yiyemiyorum tadı çok keskin geliyor bana.
cnm forumda bunun da topiği var. 2 gün sadece pirinç lapası yiyorsun her öğünde. vücuttaki fazla ödemi attırıyor. 1,5-2 kilo verdiriyor -muş. ben yapmadım ama forumda bayağı okumuştum.
günaydın canlar :) nasılsınız? oğlumu yatırayım da işlerimi halledeyim 1 saat kadar sonra da pilates yapcam..
kız neredesin merak ettik seni bebişin nasıl büyüdü mü biraz? uykusu düzene girdi mi?
geldim artık burdayım
büyüdü canım ya büyümez mi
uykusu 10 gün kadar düzene girmişti
diş çıkardı hepten uykusuz kaldık
sen de maşallah çok güzel kilo vermişsin
pek bi sohbet olmuş maşallah :)))) kızlarr ben kursa başladım biliyonuz muuu kuran kursunaaaa ama bende sürekli bir yorgunluk uyku hali var ya neden acaba bugidip geliyorummmm bi halsizlik bi yorgunluk kafam yatakdan kalkmıyor
pek bi sohbet olmuş maşallah :)))) kızlarr ben kursa başladım biliyonuz muuu kuran kursunaaaa ama bende sürekli bir yorgunluk uyku hali var ya neden acaba bugidip geliyorummmm bi halsizlik bi yorgunluk kafam yatakdan kalkmıyor
teşekkürler canım.. bi daha merakta bırakma bizi gideceksen bile söle öyle git :)
yukarda yazdığım senin için de geçerli... bir daha gelip burada diyete başlarsan bana niye devamlı benimle uğraşıyosun demezsin artık.. ayrıca bizim orada tavuk hastalığı derler tipik ev kızı hastalığı uyudukça uyuyasın gelir biraz erken kalkmaya çalış geçer
selam arkadas lar .ne güzel kuran kursuna baslamissiiin degisiklik olur sana .aynen bende zaten bir öglene kadar uyuyorum .cocuklar olmassa bir ögleden sonra da uyuyrum .aksam ble cogunluk hemen ben basi cekiyorum.esim de hayra alemet degil diyor .hemde yorgunlukk var.. ama bende spor salonuna gitmeyi düsünüyorummm...sabahtan gitsemmi gitmesemmi uykuya ya daliyorum sonraaa.aliskanlik yapiyoo uykuu
diyete başlaya bilseydim hayırlısıyla sende uğraşırdın ama, geç kalkmıyorum ki bu günlerde 8.30 gibi kalkıyorumteşekkürler canım.. bi daha merakta bırakma bizi gideceksen bile söle öyle git :)
yukarda yazdığım senin için de geçerli... bir daha gelip burada diyete başlarsan bana niye devamlı benimle uğraşıyosun demezsin artık.. ayrıca bizim orada tavuk hastalığı derler tipik ev kızı hastalığı uyudukça uyuyasın gelir biraz erken kalkmaya çalış geçer
eheee sondan birinci snam geldi ya yanima rahattayim kiko gitmedi bu hafta ama asla birakmis degilum cok kararliyim zayifliycammmmoleeeeeeey birinci olmuşumhaftaya böyle dicem. tebrikler kızlar. güzel kilo vermişiniz. benben seni de tebrik ediyorum ikinci olmuşun
neyi yapamiyon de bakemslm kızlar moralim çok bozuk sözde katiplik sınavın hazırlanıyom ama beceremiyom ki ne halt etmeyje çalışıyom bilmiyom yeterli kelime sayısına ulaşamıyom bi türlü. deli olacam yok yere çocuklara da bağırıyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?