slm kızlar moralim çok bozuk sözde katiplik sınavın hazırlanıyom ama beceremiyom ki ne halt etmeye çalışıyom bilmiyom yeterli kelime sayısına ulaşamıyom bi türlü. deli olacam yok yere çocuklara da bağırıyom.
tamam 70 üzeri aldım sertifikam var 90 kelime de çalışırsam yazarım :))) ben buna başvurayım yaa bi memurlar nete gideyim de :)))sekerim memurlarnette ilan vardir
komisyonlara basvuruyorsun adliyelerde evraklqri hazirlayip veriyorsun kpss 70 olmali 3 dakikada 90 kelime yanlissiz yazmalisin noktalama onemli degil bilg. sertifikasi gerek
yaaaaaa yapamazmışım ne bu arkadaşşşşş 3 dk da 70 kelime zar zor yazdımmmmm birşsey daha soracağımmmm verdikleri metin kağıtta mı pc demi olacak?????tamam 70 üzeri aldım sertifikam var 90 kelime de çalışırsam yazarım :))) ben buna başvurayım yaa bi memurlar nete gideyim de :)))
ayyyyyyyyyyyyyy aynı apartmanda mı oturuyorsunnnnnnnnnnnnnn allah kolaylık versinnnnnnnn nasıl davranacaksın sakin olmaya çalışacaksın emin o o zaman daha bi sinir oluyorlarrrrr :)))) relaks ol sakince söyleyeceğin lafı söyleee içinde tutma lafını ama tartışır gibi de değilll iltifat eder gibi hakaret tarzında :)))) hakaret et demiyorum ama yanlış anlamaİyi geceler kizlar bugün elti katili olucaktim ya beni aramis evdemisin oglani sana birakayim dedi benimde kiza esofman falan alicaktim cikicam dedim tmm dedi kizim geldi hazirlaniyoruz 7 kere arka arkaya zilim caldi 4 yasinda eltimin oglu gelmis servis zil caliyo kendisi gitmis bir tek ben varim apartmanda neyse ciktin dedim aradim acmiyo 1 saat sonra geldi ben sinir oldum nasil kizdim ben dedim nerdesin diye kizdim ne dese begenirsin o bana eve almi demis cocugu biraksaymisim kapida evi acip belki girebilirmis bende bi daha bana cocuk deme dedim ben sen gibi vicdansiz degilim dedim hayir ben cocuguna kiyamadim isim kaldi hemde laf söylüyo carptim kapiyi suratina bagirdim rahatladimsizce nasil davranmaliyim ben bu kadina
kız onların suçu ne hayatta hiç bir şey çocuklardan degerlolmasın hem onlar senden ögrenecek çok şey kötü örnek olma sakınslm kızlar moralim çok bozuk sözde katiplik sınavın hazırlanıyom ama beceremiyom ki ne halt etmeye çalışıyom bilmiyom yeterli kelime sayısına ulaşamıyom bi türlü. deli olacam yok yere çocuklara da bağırıyom.
Sabah
1 ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
tere
1 bardak süt
1 elma
Ara
4 küçük galeta
yeşil çay
Öğle
ıspanak kavurması yumurtalı
1 ekmek
1 kivi
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
2 kayısı
yarım çay kaşığı tarçın
Akşam
1 kase sebze çorbası
1 tabak yoğurtlu makarna
Ara
1 kivi
yeşil çay
daha 1 ay kadar bir zaman var yaparsın sakin çalışmanın faydası var f klavye daha kolay q klavyeye göre ona göre calışırsın yazarken ekrana bakma bu yazma hızını büyük derecede azaltır yanlışlarını düzeltme cok zaman kaybedersin
İyi geceler kizlar bugün elti katili olucaktim ya beni aramis evdemisin oglani sana birakayim dedi benimde kiza esofman falan alicaktim cikicam dedim tmm dedi kizim geldi hazirlaniyoruz 7 kere arka arkaya zilim caldi 4 yasinda eltimin oglu gelmis servis zil caliyo kendisi gitmis bir tek ben varim apartmanda neyse ciktin dedim aradim acmiyo 1 saat sonra geldi ben sinir oldum nasil kizdim ben dedim nerdesin diye kizdim ne dese begenirsin o bana eve almi demis cocugu biraksaymisim kapida evi acip belki girebilirmis bende bi daha bana cocuk deme dedim ben sen gibi vicdansiz degilim dedim hayir ben cocuguna kiyamadim isim kaldi hemde laf söylüyo carptim kapiyi suratina bagirdim rahatladimsizce nasil davranmaliyim ben bu kadina
kızlarrrr kuran ğrenmek bana ne kadar zor ne kadar ağıır gelirdi yaaaaa boşuna beklemişim bu kadar yılll beni görende hatmettim sanacak daha elif ba dayım ama olsun :))) keyifliii o yazıları çözmek azcık başımı ağrıtıyorrrr çözemeyince bön bön bakıyorum ama çözüncede çok mutlu oluyorummmm bence kuran okuyabilen biri çok zekidirr beyni acayip çalıştırıyorrr en azından benimlini çok zorluyor :))) biraz önce çalıştım ama doğrumuyum yanlışmıyım bilmiyorum sabahda bakıp gidecem hocaya bakalım ne diyecek hocam da daha 21 yaşındaaa benden küçük ama hocam diyommm onun için büyük gurur ama benim için utanç :) hem bilmiyorummm onu geçte o 21 yaşında çalışıyor maşallah ben bu yaşımda evde boş boş durruyorummm o kadar oku emek harca boş boş yat(((( bugün o kadar üzüldüm ki
kızlar bir sorum olacak belki bugun hic giremem misafir geliyo köyden kb ve kv maaaş günü onları koştururum tüm gün alıncak falaan yeşil çayı yada biberiye yi aç karnına mı içiyonuz kaç dakika demliyonuz ben aktardan aldım açık 1 er kilo biberiye bana iyi geliyo sanki sakinleştiriyo ama aç mı yemeklerlemi içiyim bilemiyorum siz sden cevap bekliyon ben kacar evi erken toplayım 9 30 burdalar herkeze bol neşeli az kalorili günler
günaydın ayyuzlum ben ne renkli yazı yapabiliyom ne simge nerde bunların şey bulamadım hocam bana ögret şu bilgisayar kullanmayı yav
pirinç lapası yapim dedim ama burda takılacam derken sanırım dibini tutturdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?