80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

daha 1 ay kadar bir zaman var yaparsın sakin çalışmanın faydası var f klavye daha kolay q klavyeye göre ona göre calışırsın yazarken ekrana bakma bu yazma hızını büyük derecede azaltır yanlışlarını düzeltme cok zaman kaybedersin

SABAHeynir, ekemk, domates, yumurta
öğlen: 2 kase çorba
ara: 1 kase yoğurt yulaf, biraz brokoli
ara: yarım nar, yarım elma
akşam: salata, sarımsaklı yoğurt, brokoli karnabahar, 2 sk bulgur pilavı, hindi

yeşil çayım bitti

spor: pilates

sekerim memurlarnette ilan vardir
komisyonlara basvuruyorsun adliyelerde evraklqri hazirlayip veriyorsun kpss 70 olmali 3 dakikada 90 kelime yanlissiz yazmalisin noktalama onemli degil bilg. sertifikasi gerek

sekerim memurlarnette ilan vardir
komisyonlara basvuruyorsun adliyelerde evraklqri hazirlayip veriyorsun kpss 70 olmali 3 dakikada 90 kelime yanlissiz yazmalisin noktalama onemli degil bilg. sertifikasi gerek
tamam 70 üzeri aldım sertifikam var 90 kelime de çalışırsam yazarım :))) ben buna başvurayım yaa bi memurlar nete gideyim de :)))

tamam 70 üzeri aldım sertifikam var 90 kelime de çalışırsam yazarım :))) ben buna başvurayım yaa bi memurlar nete gideyim de :)))
yaaaaaa yapamazmışım ne bu arkadaşşşşş 3 dk da 70 kelime zar zor yazdımmmmm birşsey daha soracağımmmm verdikleri metin kağıtta mı pc demi olacak?????

İyi geceler kizlar bugün elti katili olucaktim ya beni aramis evdemisin oglani sana birakayim dedi benimde kiza esofman falan alicaktim cikicam dedim tmm dedi kizim geldi hazirlaniyoruz 7 kere arka arkaya zilim caldi 4 yasinda eltimin oglu gelmis servis zil caliyo kendisi gitmis bir tek ben varim apartmanda neyse ciktin dedim aradim acmiyo 1 saat sonra geldi ben sinir oldum nasil kizdim ben dedim nerdesin diye kizdim ne dese begenirsin o bana eve almi demis cocugu biraksaymisim kapida evi acip belki girebilirmis bende bi daha bana cocuk deme dedim ben sen gibi vicdansiz degilim dedim hayir ben cocuguna kiyamadim isim kaldi hemde laf söylüyo carptim kapiyi suratina bagirdim rahatladim sizce nasil davranmaliyim ben bu kadina

ayyyyyyyyyyyyyy aynı apartmanda mı oturuyorsunnnnnnnnnnnnnn allah kolaylık versinnnnnnnn nasıl davranacaksın sakin olmaya çalışacaksın emin o o zaman daha bi sinir oluyorlarrrrr :)))) relaks ol sakince söyleyeceğin lafı söyleee içinde tutma lafını ama tartışır gibi de değilll iltifat eder gibi hakaret tarzında :)))) hakaret et demiyorum ama yanlış anlama :))))

kızlarrrr kuran ğrenmek bana ne kadar zor ne kadar ağıır gelirdi yaaaaa boşuna beklemişim bu kadar yılll beni görende hatmettim sanacak daha elif ba dayım ama olsun :))) keyifliii o yazıları çözmek azcık başımı ağrıtıyorrrr çözemeyince bön bön bakıyorum ama çözüncede çok mutlu oluyorummmm bence kuran okuyabilen biri çok zekidirr beyni acayip çalıştırıyorrr en azından benimlini çok zorluyor :))) biraz önce çalıştım ama doğrumuyum yanlışmıyım bilmiyorum sabahda bakıp gidecem hocaya bakalım ne diyecek hocam da daha 21 yaşındaaa benden küçük ama hocam diyommm onun için büyük gurur ama benim için utanç :) hem bilmiyorummm onu geçte o 21 yaşında çalışıyor maşallah ben bu yaşımda evde boş boş durruyorummm o kadar oku emek harca boş boş yat (((( bugün o kadar üzüldüm ki

oğlumu uyuttum menümü yazıp uyuyayım
ara:1 neskafe
öğle:1,5 yumurta,peynr,2 dlm ekmek
ara:2 portakal
ara:1 tane pötibör
akşam:1 kase çorba,2 yk makarna,2 yk sebze yemeği
ara:1 neskafe
ara:anneme gittim helva yapmıştı tadına baktım

günaydın ilk dünkü saçma saban olan menümü yazayım

sabah (her zaman muntazan )
1 dilim ekmek
1 yumurta
maydanoz,domates
yeşilçay,limonlu

ara
çilek 3 tane

öglen
4 dilim baklava(işte en kötü yanı kocam getirmiş aç karnına tatlıya hiç dayanamamn)
3 kaşık pilav
4 kaşık fasıulye
1 bardak ayran

ara
5 tane doridos cips(buda yine hata e başladı bir kere bugün nasıl durduracam kendimi bilmem)

akşam
bir tabak patates salata
bir simit(yine anneme gittim baban dükkandan kalanı getiriyo herkez yerken dayanamadım tabi )
1 bardak çay

gece
artık ceza vakti geldi bugün tam bir rezillikti birdaha olmasın diye kendime terbiye dersi verdim
mekik

kız onların suçu ne hayatta hiç bir şey çocuklardan degerlolmasın hem onlar senden ögrenecek çok şey kötü örnek olma sakın
sakin ol daha zamanın var stres kilo vermeyi de engelller bunu unutma

canım bana diyetisyen dönüşümlü veriyo peynir ve yumurta yı ikisi kahvaltıda çok degilmi ki
birde süt var yani 3 protein bir arada
sen bilirsinde belki protein agırlıklı olabilir diyetin tabi

kızlar bir sorum olacak belki bugun hic giremem misafir geliyo köyden kb ve kv maaaş günü onları koştururum tüm gün alıncak falaan yeşil çayı yada biberiye yi aç karnına mı içiyonuz kaç dakika demliyonuz ben aktardan aldım açık 1 er kilo biberiye bana iyi geliyo sanki sakinleştiriyo ama aç mı yemeklerlemi içiyim bilemiyorum siz sden cevap bekliyon ben kacar evi erken toplayım 9 30 burdalar herkeze bol neşeli az kalorili günler

günaydın ayyuzlum ben ne renkli yazı yapabiliyom ne simge nerde bunların şey bulamadım hocam bana ögret şu bilgisayar kullanmayı yav

f de çalışacaktım ama elim q ya alışmış o yüzden f hiç başlamadım. hoş başvurup vuramayacağım da meçhul. sertifikam yok üni de gördüğüm bilgisayar dersinin bildirimini yapacam eşim olur dedi ama devlet ne dicek bakalım. çalışıyom ama boşa gibi. verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım.

anam ya sen evde olmasaydın nolcaktı. bence ilk alacan önlem eşine anlat. sonrasında yapacaklarından mesul olmadığını söyle. ondan sonra da biraz sıkı ver o kadına. 4 yaşındaki çocuğu insan nasıl bırakır. benim oğlum 7 yaşında eşim artık yavaş yavaş okula kendi kendine nasıl gidileceğini öğret. ben bir hoş oldum küçücük çocuk nasıl olacak diye. bu kadına pes doğrusu. insan evladını ancak bu kadar düşünür.

canım allah yardımcın olsun kuran öğrenmek gerçekten çok güzel. hocanı bende kıskandım azıcık

kaynamış ama altını kapattığın suyun içine demlicen beş on dk duracak aç içmene gerek yokaralarda da içebilirsin.

günaydın ayyuzlum ben ne renkli yazı yapabiliyom ne simge nerde bunların şey bulamadım hocam bana ögret şu bilgisayar kullanmayı yav

yazı yazdığın yerin yukarı kısmında bazı simgeler olması gerekiyor. onlar sende var mı önce ona bak. tıklanıyor mu. simge derken yüz ifadelerindenmi bahsediyosun. onlar da yazı yazdığın yerin alt tarafında. ama eğer göremiyosan sorun ayarlarında o sorunda benim boyumu aşar. asıl düzeltilir hiç bilmiyorum.

pirinç lapası yapim dedim ama burda takılacam derken sanırım dibini tutturdum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…