80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin serra allah kabul etsin inş allah o güzellikleri bizlerede görmeyi nasip etsin inş senin gibi genç yaşta gidemesekte ilerki yaşlarda nasip eder inş

Yaaa Topiğinize bayıldımm tam benliikk.. 90 la doğuma gittim,80le çıktım 4 aylık oldu bebeğim hala aynıyım yapıştıı gitmiolar... Emziriyorumda... Şimdi nasıl nerden başlıcaz peki??
burada herkes emziren anne mi?

serracım hoşgeldin canım allah kabul etsin

nevergivup ve meltoo hoşgeldiniz allah analı babalı büyütsün canım kilolarınızı en kısa zamanda ve sağlıklı olarak verirsiniz inşallah

flekscim güzel dileklerin için saol

bebeqcim sevgili rakibem nerelerdesin köyemi kaçtın yine

aylin kol ölçümüde vereyim 32 eğer yanlış ölçmediysem

ayrıcada sen sporla eritirsin eğer başka kaçamakların olmazsa

Allah analı babalı büyütsün canım
canım inşallah verirsin kiloları sağlıklı bir şekilde emziren anneler varsa (ki var ben hatırlıyorum bebişleri olan arkadaşlar var) yazarlar sana canım
aramızda bekar da var evlide var anne olan da kilo verip anne olmaya çalışanlarda var canım kafana takılan ne olursa paylaşabilirsin herkes elinden geldiğince yardımcı olur sana bu sıralar tatilde olan arkadaşlarda var opuyorumnanaktan

meltoo hoşgeldin canım aramıza bebişini allah analı babalı büyütsün inş resimdeki o sanırım çak tatlı maşallah allah nazardan saklasın inş istediğin kiloya düşersin canım tabiki hepbirlikte
baharnaz sen sağol canım valla içimden geldiği gibi dua ediyorum allah kabul eder inş

merhaba arkadaslar
ark tavsiyesiyle aranıza katıldım ortak noktamız olan kilo sorununu sizlerle gidermek istiyorum birbirimizi motive etmek adına güzel yazılar güzel fikirler paylaşacağımıza inanıyorum..

ben bugün 1 saat spor yaptım toplam 100 mekik çektim. Sabah kalkarkalkmaz 1 tane elma yedim- kahvaltı yarım saat sonra 2 dilim ekmek, peynir, salatalık, 1 yumurtanın sadece beyazı, domates
ara öğün; 1 nektarin ve 5 tane kiraz öğle;1 dilim karpuz, peynir, salatalık ve 1 dilim ekmek ara öğün; 1 kase yoğurt Akşam: 1 porsiyon ızgara, 2 kaşık börülce salatası ekmek yok. Toplam su: 3.5 litre
işte böyle

günaydın kızlar kimsecikler yok bugün açılışı ben yaptım
artemiz hoşgeldin aramıza 3 kilon gitmiş bile ne kadar zamanda verdin kilonu

günaydın kızlar nasılsınızz
artemis canım toprağım geldin demek hayırlı olsun

günaydin herkese
biri beni dövsün lütfennnnnnnnnnnn
eski rejimime giremiyorummmmmmmmmm
oooffffffffff. bari hergün spora gitsem kilo almasam.......

yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz

serrammmmm allah kabul etsinn ablacimmm hosgeldinnnnn

artemis hoşgeldin istikrarlı bir şekilde kilolarımızı vercez canım sık sık az az ye bol su iç ve spor yap ben verirken böyle vriyordum bu sıralar buna pek uymadığım için birde tatil hazırlığı derken aynı kiloda duruyoruz

aylin Çok üzgünüm çoook:mymeka:klava:klava: aylin istediğin kilo için biraz daha dayan gençsin güzelsin bir mesleğin var ve ıNCECıK OLABıLıRSıN hepsini başarmışsın bunuda başarabilirsin

evrasu , jasmin günaydın kızlar

selma sabahları takılırdın bu sabah gelmemişsin canım çocuklar erkenmi uyandı yerimseniben

günaydınn nasılsınız kızlar aylin alimsin neden dövelim kendini kasma ya kastıkça daha çok yemek yersinnn

günaydın kızlar baharnazcım selam sayfaları okuyordum dün giremedim
ev aldı başını gidiyo kızlar çok yoruldugum için yürüyüş yapamıyorum diyetde eskisi gibi degil ben koptum ya nasıl toparayacagım kendimi hiç böyle olmamıştım mafoldumben

ayyy offff, SICAKTAN yiyorum benn, havalar sogsun yaaa...
sicak olunca cnm dondurma cekiyo hep. veya tatli soguk sular iciyorum, olmuyor.
83 de kalayimde, su 78 i ben 3 haftaya görecem insallah, cok SIKMAM LAZIM KENDIMI

bir haftadır bende sen gibiyim sadece içtiğim bitkisel çaya devam allahtan o var yoksa kötü olurdu

aylin havalardanmı yoksa başka bişeydenmi bende yiyorum ama böyle çok canım istediginden degil çok kızıyorum kendimi sigarayı bıraktım sanıırm ondan dagıttım ben

ay ben elmali sirkeye baslamistim 1 güncük, icemedim igrenccccccc.....
1 yemek kasigi mi bir tatli kasigimi katiyorsunuz?

igrenc birsey ya......

valla ben sicakta yiyorum genelde......
hep yiyorum ayoll :)))
nazar deydi tam gaz gidiyordum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…