selam kızlarrr herkesee döndümm işteee amann allahımm çok güzel bir rüya gibiydi allah isteyen herkese nasip etsinn yorgunluktan ölüyorummm baharnazcım arkadaşlarının adı neybelkide bizim gruptandır neyse şimdilik kaçtımm sonra tekrar girerim
Yaaa Topiğinize bayıldımm tam benliikk.. 90 la doğuma gittim,80le çıktım 4 aylık oldu bebeğim hala aynıyım yapıştıı gitmiolar... Emziriyorumda... Şimdi nasıl nerden başlıcaz peki??
burada herkes emziren anne mi?
artemis hoşgeldin istikrarlı bir şekilde kilolarımızı vercez canım sık sık az az ye bol su iç ve spor yap ben verirken böyle vriyordum bu sıralar buna pek uymadığım için birde tatil hazırlığı derken aynı kiloda duruyoruz
aylin Çok üzgünüm çoook:mymeka:klava: klava: aylin istediğin kilo için biraz daha dayan gençsin güzelsin bir mesleğin var ve İNCECİK OLABİLİRSİN hepsini başarmışsın bunuda başarabilirsin
evrasu , jasmin günaydın kızlar
günaydın kızlar baharnazcım selam sayfaları okuyordum dün giremedim
ev aldı başını gidiyo kızlar çok yoruldugum için yürüyüş yapamıyorum diyetde eskisi gibi degil ben koptum ya nasıl toparayacagım kendimi hiç böyle olmamıştım mafoldumben
bir haftadır bende sen gibiyim sadece içtiğim bitkisel çaya devam allahtan o var yoksa kötü olurdu
selam evra_su elma sirkeli su içiyordum ınuda bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?