- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
kullanıcı kontrol paneli,hesabım sekmesinden seçenekleri düzenle,çeşitli seçenekler de ( en altta) gelişmiş düzenleyici cnm ayyüzlümn dediği yoksa burdan yapacaksıngünaydın ayyuzlum ben ne renkli yazı yapabiliyom ne simge nerde bunların şey bulamadım hocam bana ögret şu bilgisayar kullanmayı yav
evet hemen bitkici olarak ben de cvp vereceğim :) aslında tıbbi bitkileri demlemenin en doğal şekli kaynamış suya çayı atmak özellikle belirtiyorum bitki üzerine kaynamış su değil suyun içerisine bitkiyi atmak ve su ılıyıncaya kadar beklemek ama bazı bitkilerde acıma oluyor biberiye kekik adaçayı gibi 5 10 dk arası beklemek kafidir, ayyüzlümcüğümün dediği gibi aralarda içmen önemli aç karnına içersen çarpar zatennn :) bende öyle oluyor midem eziliyor :)kızlar bir sorum olacak belki bugun hic giremem misafir geliyo köyden kb ve kv maaaş günü onları koştururum tüm gün alıncak falaan yeşil çayı yada biberiye yi aç karnına mı içiyonuz kaç dakika demliyonuz ben aktardan aldım açık 1 er kilo biberiye bana iyi geliyo sanki sakinleştiriyo ama aç mı yemeklerlemi içiyim bilemiyorum siz sden cevap bekliyon ben kacar evi erken toplayım 9 30 burdalar herkeze bol neşeli az kalorili günler
dimi dimi kuzummmmf de çalışacaktım ama elim q ya alışmış o yüzden f hiç başlamadım. hoş başvurup vuramayacağım da meçhul. sertifikam yok üni de gördüğüm bilgisayar dersinin bildirimini yapacam eşim olur dedi ama devlet ne dicek bakalım. çalışıyom ama boşa gibi. verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım.
anam ya sen evde olmasaydın nolcaktı. bence ilk alacan önlem eşine anlat. sonrasında yapacaklarından mesul olmadığını söyle. ondan sonra da biraz sıkı ver o kadına. 4 yaşındaki çocuğu insan nasıl bırakır. benim oğlum 7 yaşında eşim artık yavaş yavaş okula kendi kendine nasıl gidileceğini öğret. ben bir hoş oldum küçücük çocuk nasıl olacak diye. bu kadına pes doğrusu. insan evladını ancak bu kadar düşünür.
canım allah yardımcın olsun kuran öğrenmek gerçekten çok güzel. hocanı bende kıskandım azıcık
:))))))))))) dur kuranı halledeyim bi daha boş bırakırsan kocayada kaçacağımmm :)))))neoluyor yahu 2 gün girmedim eltiseyle dögüsenlermi dersin bos bos yatarken birdn kurana gidfenlermi dersin....yahu sizi bos birakmaya gelmiyor hagerci elmasekerim fena birsey yapmamis bosbiraktim ama kocaya kacsaaydi ne ederdim hic degilse güzel bir is yapmis aferim ona
teşekkürlerr hoş geldin buyur sende :)iyi yarışlar herkese kızlar :)
canim sakin olmaya calis..cocuklarin günahi ne..tabi hocanin dedigini yap gitti yoldan gitme diye bir laf vardir ya benimki o hesap..sinirini cocuklardan cikarma diyorum ama bende dün herifi isten aldim..arabada ne olduysa birden kavga basladi ..eve geldigimizde ben tam bir barut halini almistim..aksi gibi cocuklarin hepside erken gelmisti okuldan.hepsi ayni anda birseyler sormaya baslayinca bana sakin birsey sormayin ne haliniz varsa görün ben yatmaya gidiyorum sakin kapiyi bile calmayin..yangin cikarsa itfaiyeyi eve katil gelirse polisi arayin..gözüme kimse götünmesin dedim bagirarak odaya gectim...bagira bagira agladim..sinirlerim bosalmisti resmen ya..oglan demis baba karnimiz ac evde ekmek yok..herifte gidin ananiza söyleyin o islerle ben ilgilenmiyorum biliyorsun demis..cocukta annem yangin ciksa bile yanima gelmeyin dedi..simdi gidersek cok kötü olur demis..benim mal kocamda banane ac durun o zaman demis...ya elini cebine atip 2 euro vermemis cocuk ekmek alip gelsin diye...neyse yaklasik 20 dakka sonra herif benim son numarayi almis yanima geldi..tek gelse kafami kesse cikarmayacagim ya yorganin altindan biliyor...ufaklik anne bak sudur budur derken kafami cikarmaya zorladi..baktim herif yalakalik yapiyor...ne dedimki simdi bu kadar hiddetlendin falan..ya ne dedigini ve ne yaptigini yazsam eminin sizde benim kadar sinirlenirsinizslm kızlar moralim çok bozuk sözde katiplik sınavın hazırlanıyom ama beceremiyom ki ne halt etmeye çalışıyom bilmiyom yeterli kelime sayısına ulaşamıyom bi türlü. deli olacam yok yere çocuklara da bağırıyom.
yaptigi düsüncesizlik yüzsüzlük sorumsuzluk yetmez gibi birde lafmi söylüyor..İyi geceler kizlar bugün elti katili olucaktim ya beni aramis evdemisin oglani sana birakayim dedi benimde kiza esofman falan alicaktim cikicam dedim tmm dedi kizim geldi hazirlaniyoruz 7 kere arka arkaya zilim caldi 4 yasinda eltimin oglu gelmis servis zil caliyo kendisi gitmis bir tek ben varim apartmanda neyse ciktin dedim aradim acmiyo 1 saat sonra geldi ben sinir oldum nasil kizdim ben dedim nerdesin diye kizdim ne dese begenirsin o bana eve almi demis cocugu biraksaymisim kapida evi acip belki girebilirmis bende bi daha bana cocuk deme dedim ben sen gibi vicdansiz degilim dedim hayir ben cocuguna kiyamadim isim kaldi hemde laf söylüyo carptim kapiyi suratina bagirdim rahatladimsizce nasil davranmaliyim ben bu kadina
böyle giderse SIKINTIDAN kacarsinda valla..seni tez zamanda basgöz etmek gerek..baktin illede kacacaksin bana kac bari..benden sana zarar gelmez...bana baba diyebilirsin kizim:))))))))))) dur kuranı halledeyim bi daha boş bırakırsan kocayada kaçacağımmm :)))))
teşekkürlerr hoş geldin buyur sende :)
allah canını almasın nerden aklına geliyor yaaa itfaye polis allahım yarabbim :=))))canim sakin olmaya calis..cocuklarin günahi ne..tabi hocanin dedigini yap gitti yoldan gitme diye bir laf vardir ya benimki o hesap..sinirini cocuklardan cikarma diyorum ama bende dün herifi isten aldim..arabada ne olduysa birden kavga basladi ..eve geldigimizde ben tam bir barut halini almistim..aksi gibi cocuklarin hepside erken gelmisti okuldan.hepsi ayni anda birseyler sormaya baslayinca bana sakin birsey sormayin ne haliniz varsa görün ben yatmaya gidiyorum sakin kapiyi bile calmayin..yangin cikarsa itfaiyeyi eve katil gelirse polisi arayin..gözüme kimse götünmesin dedim bagirarak odaya gectim...bagira bagira agladim..sinirlerim bosalmisti resmen ya..oglan demis baba karnimiz ac evde ekmek yok..herifte gidin ananiza söyleyin o islerle ben ilgilenmiyorum biliyorsun demis..cocukta annem yangin ciksa bile yanima gelmeyin dedi..simdi gidersek cok kötü olur demis..benim mal kocamda banane ac durun o zaman demis...ya elini cebine atip 2 euro vermemis cocuk ekmek alip gelsin diye...neyse yaklasik 20 dakka sonra herif benim son numarayi almis yanima geldi..tek gelse kafami kesse cikarmayacagim ya yorganin altindan biliyor...ufaklik anne bak sudur budur derken kafami cikarmaya zorladi..baktim herif yalakalik yapiyor...ne dedimki simdi bu kadar hiddetlendin falan..ya ne dedigini ve ne yaptigini yazsam eminin sizde benim kadar sinirlenirsiniz
yani diyecegim cocuklar sok oldu durup dururken.. dünde sözde arkadasla bulustum gezdim tozdum..sözde felekten bir gün caldim yani..ee ne anladimki gene zehir etti günü bana
yaptigi düsüncesizlik yüzsüzlük sorumsuzluk yetmez gibi birde lafmi söylüyor..aslinda tepkini birden sert göstermen dogru olmamis..kendini haksiz yere sokacak durumlara girmissin..daha sakin ama daha acik kelimelerle halletseydin daha iyi olurdu..ama eltini tanimadigim icin bu tavir onu ne kadar etkilerdi bilemem tabi..sakin ol canim...bu yaptigi davranisi esin kayinin vede kp kv de ile konus..senide cocuguda zor durumda biraktigini söyle..ya evde olmasaydim ne olurdu diye anlat....o sorumsuz eltinede fazla yüz vermem bundan sonra.. ama öfkeyle kalkan zararla oturur bunu unutma...ben dün öfkeyle cocuklara firtina estirdim ee nooldu aksam gene vicdanazabindan uyuyamadim...
nİye baba diyeyim koca bul bana :)böyle giderse SIKINTIDAN kacarsinda valla..seni tez zamanda basgöz etmek gerek..baktin illede kacacaksin bana kac bari..benden sana zarar gelmez...bana baba diyebilirsin kizim
yok yani isin komik tarafida o derece yüksek öfkede bunu ciddi ciddi söylemek oldu..simdi kendime gülüyorum..ya cocuk iftaiyeyi arayip annem ates püskürüyor evde yyangin cikacak deseydi..yada polisi arayip kosun bomba var ihbari yapsaydi..nicolurdu halimallah canını almasın nerden aklına geliyor yaaa itfaye polis allahım yarabbim :=))))
nİye baba diyeyim koca bul bana :)
sinem yurdanur olayını bileniniz varmı kızlarrrr ölüsü bulunmuşşş((
ha buarada millet hani ben 3 günün icinde 79.2 olarak kilo alma rekoru kirmistim ya bu sabah tartildim..dünkü 79.2 bu gün 78.1 cikti..ya bu tarti kafayi yiyor..ya benim metobolizmaya bir formaz atmak gerek..virüsmü girmis nedir kardesim..bir günde 1-2 kilo alinip verilirmi ne bu dengesizlikacaba bünyenin gezmeyemi ihtiyaci varmis..gezdim tozdum..iyi bir kahvalti yaptim..1 kilo eksik cikti...yoksa aksamki sinirden yagmag kalmayip eridimi...yoksa yaglarimdami korktu kacti
kızlar kaynatıyonuz bakıyorumda ben burda tatsız tuzsuz acayip şeyler yemeye çalışırkene. yaa sabah kalktım başım dönüyo. aslında kaç gündür sabah uyanırken öyle de. kalktım mutfakta ilacımı içeyim dedim. her gün içmek zorunda olduğum tiroid hormonu. anam ben düş kal orda. eşim kaldırdı ama galiba şu oma kemiği varya o azıcık incindi. ayağıma basıyom ama acıyo
gecmis olsun gülayim ya...aman dikkat et kendine..ne yiyip iciyorsun takip etmedim ama kendinide tam enerjisiz birakma aman diiim...sonra kim katip olupta cakma ayyüzlümü cildirtacak demi ama
ben, kendimi, enerjisiz bırakacamkız sen beni tanımıyon mu ben hiç enerjisiz kalırmıyım en enerjisiz kaldığım gün iki bardak kola içerim.
tamam tamam ne kiziyon ya...düzeltiyorum hemen..vitaminsiz birakma kendini
kiz kendimi SIKAYIM derken zehirlenmis hamamböcegi gibi ayaklari havaya dikmeyesinşimdi lapa diyeti diye bişe varmış iki günlük ödem için onuyapıyom. iki gün kendimi sıkayım da gitsin şu ödem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?