80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın ayyuzlum ben ne renkli yazı yapabiliyom ne simge nerde bunların şey bulamadım hocam bana ögret şu bilgisayar kullanmayı yav
kullanıcı kontrol paneli,hesabım sekmesinden seçenekleri düzenle,çeşitli seçenekler de ( en altta) gelişmiş düzenleyici cnm ayyüzlümn dediği yoksa burdan yapacaksın

evet hemen bitkici olarak ben de cvp vereceğim :) aslında tıbbi bitkileri demlemenin en doğal şekli kaynamış suya çayı atmak özellikle belirtiyorum bitki üzerine kaynamış su değil suyun içerisine bitkiyi atmak ve su ılıyıncaya kadar beklemek ama bazı bitkilerde acıma oluyor biberiye kekik adaçayı gibi 5 10 dk arası beklemek kafidir, ayyüzlümcüğümün dediği gibi aralarda içmen önemli aç karnına içersen çarpar zatennn :) bende öyle oluyor midem eziliyor :)

dimi dimi kuzummmm olsun hiç birşey için geç değil bizde katip olacağız :)))))

Bir çok hastalığın ana sebebini anlamak için, lütfen aşağıda aktarılan bilgileri dikkatlice ve özenle okuyalım, paylaşalım.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde kandaki suyu kullanırsa,
... YÜKSEK TANSİYON hastalığına yakalanırız.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde omurlardaki suyu kullanırsa,
BEL VE BOYUN FITIĞI hastalığına yakalanırız.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde kemiklerdeki suyu kullanırsa,
gut - atrit gibi romatizmal hastalıklara yakalanırız.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde akciğerdeki suyu kullanırsa,
ASTIM hastalığına yakalanırız.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde pankreastaki suyu kullanırsa,
ŞEKER hastalığına yakalanırız.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde midedeki suyu kullanırsa,
ÜLSER hastalığına yakalanırız.

* Bağırsaklarda su eksilirse, kabızlık meydana gelir ve
KOLON kanseri olma tehlikesi yaşarız.

* Hücrenin su eksikliği çok artarsa, beynimiz hücreye oksijen göndermeyi keser. Oksijen kesilmesi sonucunda da hücre KANSERLEŞME sürecine girer !!!...

Hasta olmamak için vücüdumuzu susuz bırakmamalıyız.
Alkali - Canlı su içmeliyiz. Alkali ve canlı olmayan sular ne kadar çok içilse de vücut yine susuz kalmaktadır !!!...
Çağımızın en büyük problemi ; içilen ölü sulardır !!!

Hasta değil susuzsunuz .....

neoluyor yahu 2 gün girmedim eltiseyle dögüsenlermi dersin bos bos yatarken birdn kurana gidfenlermi dersin....yahu sizi bos birakmaya gelmiyor ha gerci elmasekerim fena birsey yapmamis bosbiraktim ama kocaya kacsaaydi ne ederdim hic degilse güzel bir is yapmis aferim ona

:))))))))))) dur kuranı halledeyim bi daha boş bırakırsan kocayada kaçacağımmm :)))))

iyi yarışlar herkese kızlar :)
teşekkürlerr hoş geldin buyur sende :)

canim sakin olmaya calis..cocuklarin günahi ne..tabi hocanin dedigini yap gitti yoldan gitme diye bir laf vardir ya benimki o hesap..sinirini cocuklardan cikarma diyorum ama bende dün herifi isten aldim..arabada ne olduysa birden kavga basladi ..eve geldigimizde ben tam bir barut halini almistim..aksi gibi cocuklarin hepside erken gelmisti okuldan.hepsi ayni anda birseyler sormaya baslayinca bana sakin birsey sormayin ne haliniz varsa görün ben yatmaya gidiyorum sakin kapiyi bile calmayin..yangin cikarsa itfaiyeyi eve katil gelirse polisi arayin..gözüme kimse götünmesin dedim bagirarak odaya gectim...bagira bagira agladim..sinirlerim bosalmisti resmen ya..oglan demis baba karnimiz ac evde ekmek yok..herifte gidin ananiza söyleyin o islerle ben ilgilenmiyorum biliyorsun demis..cocukta annem yangin ciksa bile yanima gelmeyin dedi..simdi gidersek cok kötü olur demis..benim mal kocamda banane ac durun o zaman demis...ya elini cebine atip 2 euro vermemis cocuk ekmek alip gelsin diye...neyse yaklasik 20 dakka sonra herif benim son numarayi almis yanima geldi..tek gelse kafami kesse cikarmayacagim ya yorganin altindan biliyor...ufaklik anne bak sudur budur derken kafami cikarmaya zorladi..baktim herif yalakalik yapiyor...ne dedimki simdi bu kadar hiddetlendin falan..ya ne dedigini ve ne yaptigini yazsam eminin sizde benim kadar sinirlenirsiniz
yani diyecegim cocuklar sok oldu durup dururken.. dünde sözde arkadasla bulustum gezdim tozdum..sözde felekten bir gün caldim yani..ee ne anladimki gene zehir etti günü bana

yaptigi düsüncesizlik yüzsüzlük sorumsuzluk yetmez gibi birde lafmi söylüyor.. aslinda tepkini birden sert göstermen dogru olmamis..kendini haksiz yere sokacak durumlara girmissin..daha sakin ama daha acik kelimelerle halletseydin daha iyi olurdu..ama eltini tanimadigim icin bu tavir onu ne kadar etkilerdi bilemem tabi..sakin ol canim...bu yaptigi davranisi esin kayinin vede kp kv de ile konus..senide cocuguda zor durumda biraktigini söyle..ya evde olmasaydim ne olurdu diye anlat....o sorumsuz eltinede fazla yüz vermem bundan sonra.. ama öfkeyle kalkan zararla oturur bunu unutma...ben dün öfkeyle cocuklara firtina estirdim ee nooldu aksam gene vicdanazabindan uyuyamadim...

:))))))))))) dur kuranı halledeyim bi daha boş bırakırsan kocayada kaçacağımmm :)))))

teşekkürlerr hoş geldin buyur sende :)
böyle giderse SIKINTIDAN kacarsinda valla..seni tez zamanda basgöz etmek gerek..baktin illede kacacaksin bana kac bari..benden sana zarar gelmez...bana baba diyebilirsin kizim

allah canını almasın nerden aklına geliyor yaaa itfaye polis allahım yarabbim :=))))

böyle giderse SIKINTIDAN kacarsinda valla..seni tez zamanda basgöz etmek gerek..baktin illede kacacaksin bana kac bari..benden sana zarar gelmez...bana baba diyebilirsin kizim
nİye baba diyeyim koca bul bana :)

ha buarada millet hani ben 3 günün icinde 79.2 olarak kilo alma rekoru kirmistim ya bu sabah tartildim..dünkü 79.2 bu gün 78.1 cikti..ya bu tarti kafayi yiyor..ya benim metobolizmaya bir formaz atmak gerek..virüsmü girmis nedir kardesim..bir günde 1-2 kilo alinip verilirmi ne bu dengesizlik acaba bünyenin gezmeyemi ihtiyaci varmis..gezdim tozdum..iyi bir kahvalti yaptim..1 kilo eksik cikti...yoksa aksamki sinirden yagmag kalmayip eridimi...yoksa yaglarimdami korktu kacti

kızlar kaynatıyonuz bakıyorumda ben burda tatsız tuzsuz acayip şeyler yemeye çalışırkene. yaa sabah kalktım başım dönüyo. aslında kaç gündür sabah uyanırken öyle de. kalktım mutfakta ilacımı içeyim dedim. her gün içmek zorunda olduğum tiroid hormonu. anam ben düş kal orda. eşim kaldırdı ama galiba şu oma kemiği varya o azıcık incindi. ayağıma basıyom ama acıyo

allah canını almasın nerden aklına geliyor yaaa itfaye polis allahım yarabbim :=))))

nİye baba diyeyim koca bul bana :)
yok yani isin komik tarafida o derece yüksek öfkede bunu ciddi ciddi söylemek oldu..simdi kendime gülüyorum..ya cocuk iftaiyeyi arayip annem ates püskürüyor evde yyangin cikacak deseydi..yada polisi arayip kosun bomba var ihbari yapsaydi..nicolurdu halim
kizim kocalardan fenalik geliyor..adami cileden cikariyorlar..ben sana iyi bakarim...bir elin yagda ötekisi balda..cocukta dogurtmam..bende 4 tane var ...al birini senin olsun..lafa bak sanki komsunun köpegi eniklemiste..yavrulardan birini veriyor

sinem yurdanur olayını bileniniz varmı kızlarrrr ölüsü bulunmuşşş ((

bilmemmi şimdi ekrana kitlendim mügedeyim allah rahmet eylesin allah annesinin yardımcısı olsun

hıh bende tam o yüzden pirinç lapası yaptım bu gün. cumaya bu ödem gitmeli yoksa iki hafta üst üste çanta yicem

gecmis olsun gülayim ya...aman dikkat et kendine..ne yiyip iciyorsun takip etmedim ama kendinide tam enerjisiz birakma aman diiim...sonra kim katip olupta cakma ayyüzlümü cildirtacak demi ama

1.50 boyundaki kadınlardan oluşan "birelli takvimi" çıktı !!!

- 80 yaşındaki amca Rusya'ya vize kalktı diye seviniyor. Sanki vize kalkınca herşey kalkacak...???

- 1. Murat hangi savaşta ölmüştür' sorusuna; 'katıldığı en son savaşta' diyen öğrenciye alkış.

- Makyaj; kadınların karıncalı olan görüntülerini Full HD yapma sanatıdır.

- En zor meslek bankacılık di mi? Gün boyu milyarları say dur, akşam olunca BİM'den ucuz yoğurt al eve git.

- Araştırmaya göre çoğu Türk kadının vücudu, "üst dar - alt geniş = armut" şeklindeymiş. Sevgilinizin neden "ayı" olduğunu şimdi anladınız mı…

- Elin oğlu gülü, tango yaparken ağzında tutuyor, biz kasap vitrinindeki koyunun kıçına takıyoruz. Siz de hala bizden romantizm bekliyorsunuz...

- Evinin güvenliğini alarm taktırarak değil, evden çıkarken koridorun ışığını açık bırakarak sağlayan insana "Türk" denir.

- İngilizce ögreniyorum:

sheep: koyun

don't sheep: koymayin
IYI GUNLER

gecmis olsun gülayim ya...aman dikkat et kendine..ne yiyip iciyorsun takip etmedim ama kendinide tam enerjisiz birakma aman diiim...sonra kim katip olupta cakma ayyüzlümü cildirtacak demi ama

ben, kendimi, enerjisiz bırakacam kız sen beni tanımıyon mu ben hiç enerjisiz kalırmıyım en enerjisiz kaldığım gün iki bardak kola içerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…