- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
aminnnnnnnnn çok zor bir durum yaaabilmemmi şimdi ekrana kitlendim mügedeyimallah rahmet eylesin allah annesinin yardımcısı olsun
hıh bende tam o yüzden pirinç lapası yaptım bu gün. cumaya bu ödem gitmeli yoksa iki hafta üst üste çanta yicem
kiz kendimi SIKAYIM derken zehirlenmis hamamböcegi gibi ayaklari havaya dikmeyesin
valla benimkiler poponun vede göbegin siskinliginden vede genis hacminden dolayi yere düsmez gibime geliyor...baldirlarda maasallah jöle gibi yürüdükce yaylaniyor ya neeeeeeeeeeeeeeeeeysemalesef ayaklar havada kalmaz öyle bi durumda. çok ağırlar patates çuvalı gibi düşerler
valla benimkiler poponun vede göbegin siskinliginden vede genis hacminden dolayi yere düsmez gibime geliyor...baldirlarda maasallah jöle gibi yürüdükce yaylaniyor ya neeeeeeeeeeeeeeeeeyse
ayakta dururken yine biraz taahammül edilebilecek gibi görüntüde ama oturunca iğreniyorum yayılıyo sanki su balonu
ay ayni beeeeeeeeeeeeeeeeeeeenvalla biryere misafirlige gidecegim zaman üzellikle yüksek topuklu terlik aliyorum yanima..oturunca baldirlarim havada kaliyor..kenara yayilacagina asagi dogru yayiliyor ..ve böylece kamufle etmis oluyorum jölelerimi
dün arkadaş aradı perşembe günleri sohbet düzenledik bizim apartmandakilerle sende gel dedi. benim oğlan iki dönem gidiyo okula o yüzden hafta içi bir yere gidemiyorum geç oluyo. heleki sohbette sadece pasta börek kısmına yetişiyom dedim. ama istersen yemeye gelirim her hafta dedimo konudada bir karar aldık sadece tek çeşit yapacaz dedi. eeee dedim burdan oraya hiç bişe yiyememek için gelemem dedim ne zor çocukların okula başlaması. şimdi benim küçük diyoki anneeeeee ne zaman kardeş geliyo. kardeş mardeş yok ben sizle uğraşamıyom bi de kardeş istiyonuz dedim. ama bende okula gidince yalnız kalacan dedi .ooooh ne güzel işte kafamı dinlicem dedim. siz gidin yeterki. yok kardeş gelecek dedi bunlarda en az benim kadar pisikopatlar
ya kocanın yanında malum zamanda nasıl saklıyon bacım
oy oy sen bu seneyi cikaramiicen ya oglunda var kizindavar bacim..oda okula baslayinca rahatlayacaksin ya gelecek olan rahatlik SIKIYOR seni degilmi....agzin istemem diyor ama icten ice meyilli gibisin..maden doguracan bir an önce dogurda kurtul...tam zayiflayif tam rahatlayip dogurursan daha zor gelir sana demedi deme
anladim kiz anladim....saf ayagina yatayim bakalim ne diicek dedimyoksa ben hic anlaman yani malum zamandan falan..bu cocuklarida yumurtladim...25 gün üstünde oturdum...cocuklar totomun baskisindan biraz dengesiz gelisti..
zayıflamadan hamile kalırsam çok kötü oluyom gebelik zehirlenmesi hem benim hem bebeğin hayatımızı tehtit ediyo. kızım 36 haftalıkken alındı 96 kiloydum zamanı dolsaydı 100 ü geçerdim. oğluda sonuna kadar bekledik 39 giydiğim ataklarım 42 den fazla olmuştu çoook kötü şişmiştim
ha o zaman sende solucan oluyon bu durumda kendi kendine üreyebilen şekilde
birde doguracam diyorsunhadi beraber yapalim hadi hadi
ben kendimi tavuga benzettim sen solucanatamam taman kabul ediyorum solucanlik bana daha cok yakisiyor...su toplamis halim yani son zamanlardaki halim üzerine basilmis solucan gibi nasilsa:)) mor mor ve sis sis..kat kat....ee kisilik olarakta solucandan farkim yok yani..ömrüm sürünmekle geciyor...öyle hemencik ölmüyorumda...herif ikide bir baltaliyor kopariyor biryerlerimi ama hani solucanlik varya tabiatimda hemencik geri tamamliyorum kopan yerimi...vay be bende süper solucanim haaaaaaaaaaa....birde tipim benzese ya..söyle ince uzun ama bak kelligim ayni
yiye yiye vericenmiyok yok bu ay da atlattım en azından beş kilo daha gitsin. ondan sonra. hoş sporumu boşladım birazcık nasıl vereceksemyiye yiye verecem
sende cok abartim yaa..o ayi baliginin ayi kismi kocam olur..balik kismida benim cakma duyum..sazan cinslerinden hemideben kendimi ayıbalığına benzetiyom yürüdükçe löp löp ediyom yayılıyom gıdımda öyle sarkıyo zaten
neyse ayyüzlüm senle sohpete doyum olmuyor ama saat 11 de kizimin psikolog termini var...gitmem gerek...gelince devam ederiz....elmasekeri caktirmadan kacti gitti görüyon demi..gelince kulagini cek..gerci biz bu kizimkulagini ceke ceke sündürdük ama neeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?