görmedim canım kusura bakma sormak istediğin kilo cetveli sanırım ...http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.htmlburdan bakabilirsin eğer takıldığın yer olursa sor yardımcı olmaya çalışalım tatlım kolay gelsincanım bende bu kilo tikıtları altta olan ondan yapmak istiyorum nasıl yapıcam öncede yazdı ya cevap gelmediiii...
dünkü menüü yazayım
sabahh
peynir
2 dilim ekmek
azıcık tahin pekmez
çay
ara
1 portakal
oğle
1 kase yemek
1/ 2 kase yoğurt
ara
bikaç kuru üzüm
akşam
1 porsiyon etli bulgur pilavı
ara
biavuç fındık
( menü çok gibi gelebilir henüz diyete tam gazz başlayamadım emzirdiğim için )
sinem yurdanur olayını bileniniz varmı kızlarrrr ölüsü bulunmuşşş((
kızlar kaynatıyonuz bakıyorumda ben burda tatsız tuzsuz acayip şeyler yemeye çalışırkene. yaa sabah kalktım başım dönüyo. aslında kaç gündür sabah uyanırken öyle de. kalktım mutfakta ilacımı içeyim dedim. her gün içmek zorunda olduğum tiroid hormonu. anam ben düş kal orda. eşim kaldırdı ama galiba şu oma kemiği varya o azıcık incindi. ayağıma basıyom ama acıyo
ayy evt ya sabah izleyemedim bile Allah annesine sabır versin çok zor.
Rabbim çoluk çocuğumuzu iyi insanlarla karşılaştırsın.
cnm geçmiş olsun tansiyonun düşük olabilir. sabah kalktığımızda içtiğimiz 2 bardak su tansiyonumuzu dengeler. tavsiye ederim cnm
Hayırlı Günler Arkadaşlar;
Şu saate kadar yediklerimi yazayım.
Sabah kahvaltısında müsli yedim.Sonra kızımı kreşe bıraktım.Geldim dayanamadım bi de poğaça yedim.Birileri bana dur desin de daha fazla abartmayayım!!!
mrhb kızlar nasılsınız bakalım benim net hala yok okuldan giriyrm
duyumcum dikkat etmene rağmen aldığını demişsin bende aynı durumdayım bu hafta çok iyiydim ama tartıda eksi yöde bi oynama yok ama benim regl vaktim geliyo belki ondandır diye düşünyrm inş cumaya kadar bi değişim olur canım ya valla delirecem çiğ balık gibi kokan o yeşil çayı içmekten bi hal oldu artık neolur vereyim ya çok istyrm çok dikkat ediyrm ama yine böle oluyo
BEN ZAYIF OLMAK İSTİYRM ARTIIIIIIIIIIK
bende istiyorum bende benedeeeeee..bende bu günlere kim ne istese istiyorum ayol...yakinda biri 100 falaka istiyorum dese yani aninda yere yatacagim bende bende diye..o derece..yoksa sakma duyumla cay ice ice bende cakma görümcemi oluyorum nedir kardesim..ona benzemeye basladim kim ne yapsa bende bende der vaziyetteyim
kiz dün sabah 79.2 bu sabah 78.1 yarini hiic tahmin edemiyorum artikama bu gün hiicte farkinda olmadan kendimi sinirlamaya baslamisim..her sabah 2-3 brotchen(ekmek basi kadar minik top ekmekcikler) yerken bu sabah sadce bir tane yedim...sonra kizi doktora götürdüm..orada aciktik..girdik bir dönerciye..kiza 3 cesit yemek(mantarli köfte,patates oturtmasi,sebzeli pilav) karistirip koca bir tabak hazirlattim..nasilsa bende yerim..ikimize daha ekonomik olur diye..birde koca salata hazirlattim..yagsiz sossuz...kiza dedim yemek asenin..salata benim..az birsey alabilirsin tabi bende senin tabagindan...valla 3-4 catal ucuyla pilavindan yedim..3-4 calatda mantarli köfte+patates oturtmasi...yani yazarken cok gibi ama ortaya koysan yarim kase etmez hepsinin toplami...ve koca bir salata..ekmekte istemedim yemegin yanina..aslinda istemeyi unuttum ama yemegin tamami kiza kalinca gerek kalmadi..veeeeeeeeeee koca bir salatyla ögle yemegi faslini bitirmis oldum...kendime inanamadim...esasinda acliktanda geberiyordum...
al bendende o kadar bu sabah 1 dilim kepek ekmeği zor bitirdim öğle gelirken kküçük bi tabak karnabahar ve yoğurt yedim şimdi hiç aç falanda değilim valla hareketliyimde ama ne oluyo anlamyrm ve gerçekten çok canım sıkılıyo napıp edip verecem ben bu kiloları başka kaçarı yok çünkü kendimi iyi hissetmyrm bu ara yine zorlayıp spor yapaam diyrm ama vakit yok zaten akşam 9 dansonra boşalıyrm osaatten sonra ne yapılır günün yorgunluğuyla kafa zaten okulda şişmiş oluyo ama neyse bahane sıralamayayım en iyisi bi şekilde verecem ben bunları belki yağlar kararlılığımdan korkarda akar giderler dimi ya
aman dikattkızlar kaynatıyonuz bakıyorumda ben burda tatsız tuzsuz acayip şeyler yemeye çalışırkene. yaa sabah kalktım başım dönüyo. aslında kaç gündür sabah uyanırken öyle de. kalktım mutfakta ilacımı içeyim dedim. her gün içmek zorunda olduğum tiroid hormonu. anam ben düş kal orda. eşim kaldırdı ama galiba şu oma kemiği varya o azıcık incindi. ayağıma basıyom ama acıyo
ya abartmayın lütfen bozmayın moralleriniazi kimbilir ne güzelsin merak ediyorum seni ve diyer kızları tabivalla benimkiler poponun vede göbegin siskinliginden vede genis hacminden dolayi yere düsmez gibime geliyor...baldirlarda maasallah jöle gibi yürüdükce yaylaniyor ya nee
eeeeeeeeeeeeeeeyse
bende ama pembe gözlük takıyom şimdilik(bu da gecer bir tanem boş ver üzülme ) bu sarkı geldi aklıma bir andaayakta dururken yine biraz taahammül edilebilecek gibi görüntüde ama oturunca iğreniyorum yayılıyo sanki su balonu
bu iyi fikirmiş bende uygulayacam cumarteşi gün var elbise giymek istiyorumay ayni beeeeeeeeeeeeeeeeeeeenvalla biryere misafirlige gidecegim zaman üzellikle yüksek topuklu terlik aliyorum yanima..oturunca baldirlarim havada kaliyor..kenara yayilacagina asagi dogru yayiliyor ..ve böylece kamufle etmis oluyorum jölelerimi
ben sonuncuda gebelik zehirlenmesi oldum kilodan mıymışzayıflamadan hamile kalırsam çok kötü oluyom gebelik zehirlenmesi hem benim hem bebeğin hayatımızı tehtit ediyo. kızım 36 haftalıkken alındı 96 kiloydum zamanı dolsaydı 100 ü geçerdim. oğluda sonuna kadar bekledik 39 giydiğim ataklarım 42 den fazla olmuştu çoook kötü şişmiştim
a bakmak gerek birkizlar bizim orjinal vede yansanayi duyum face de duyurulur:82: :82: :82: :82:
valla güzellik göreceli bir kavram...yani kalim baldirlar koca göbek genis bire popoyla ne kadar güzel olunabilirse o kadar isteaman dikatt
iki puf ye iyi gelir
ya abartmayın lütfen bozmayın moralleriniazi kimbilir ne güzelsin merak ediyorum seni ve diyer kızları tabi
bende ama pembe gözlük takıyom şimdilik(bu da gecer bir tanem boş ver üzülme ) bu sarkı geldi aklıma bir anda
bu iyi fikirmiş bende uygulayacam cumarteşi gün var elbise giymek istiyorum
ben sonuncuda gebelik zehirlenmesi oldum kilodan mıymış
a bakmak gerek bir
selam kizlarr nasilsiniz . dün spor klubune kayit oldum.totumu kaldirip bir yerlere gitsem iyi olurrr yoksa ödemdi yoksa oturmaktanmi yemesem bile pek kilolar gitmiyo illaki terleyiceksin.sonra da saunama girerim . ooh en güzeli de o .bacaklara kuvvet
canım yulaf ezmesi yiyorsun aralarda tokmu tutuyo merak ettim. öleyse bende alıyım diyorum
nereye yazildin kiz..bende istiyorum bende
merhaba kızlar ben 79,5 kg oldum iyi gidiyor bu diyetim ya değişim başladı yavaştan göğüs bölgem inceliyor . dün itibari ile spora başladım. ya bu tablo varya orada bende olmak istiyorum.
bir de cumaya az kaldı kilo bildirimi yapcak hadi biraz savaşalaım kızlar daha güçlü olalım bakalım kim daha çok vercek ben olmayacağım kesin ama inş.hepimiz kurtuluruz bu kilolardan.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?