80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

özrl traning programi derken milon falanmi? baska sehirlerde subesi varmi..kiz özelden internet adresini versene inceleyeyim..ay burada bir yeer var.sportpark diye..ama süper süper..ücretide senininin ücretiyle yarisiyor..aslinda cok istiyorum ama herifi ikna edemiyorum..ay kiz laf aramizda pek sik bir gecelik(aslinda ic camasiri sayilir ama ayip olmasin diye demiyorum..bu arada hicde demedim demi..kimse birsey anlamadi) aldim bugün..onun hatirina belki olur der daha program hazirlanmadi demi..program hazirlarsalar bana söyle ya...bende burada benim sartlara göre ayarlarim kendimi

aslında diyetimde 1 bardak süt, 1 bardak kepekli tahıl ve 1 muz var ama ben klasik kahvaltı yapmayı daha çok seviyorum bu yüzden ayarlamaya çalışıyorum daha düzeltemedim mesela sütün yerine bugün meyve çayı aldım onu içtim birde yumurta sanki bağırsaklarımı çalışıtırıyo yumurta yediğim günler daha kolay tuvalete çıkabiliyorum

“Ben 59 kilo olmaya karar verdim. Bedenim sağlıklı ve metabolizmam olması gerektiği gibi çok hızlı çalışıyor. Vücudumdaki fazla yağların yakılmasına izin veriyorum. Vücudumun çok sıkı, sağlıklı ve fit olmasına izin veriyorum.” diye 9 kere uykuya dalmadan önce ve ilk uyandığımda (bilinçaltına işlemesi için en uygun zamanlar) 21 gün boyunca tekrar ediyorum. 21 gün sonra, birkaç gün ara verip tekrar söylemeye ve bilinçaltına bu bilgiyi iyice öğretmeye devam etmek gerekiyor.

İstedikten sonra başaramıyacağımız hiçbir şey yok. Ne demişler başlamak bitirmenin yarısıdır:) İnsan sınırsız bir güç kaynağı, yeter ki bunu anlasın ve hedef koysun kendine. Hedefsiz insan adres olmadan bir yeri aramaya benziyor. Nereye gideceğini bilmeden dönüp durursun olduğun yerde. Ama hedef koyarsan, elindeki adrese ulaşmak için her yolu denersin ve emin ol sonunda muhakkak elindeki adrese ulaşırsın

personal training derken benim eritmek istedigim daha cok göbek sirt bölgem .oralara agirlikli calismak istiyorum benim alt bögem bacaklarim tottom fazla yok.ayrica sunu da belirtmek istiyorum benim daha önceden sirt bölgem yoktu melesef daha önce gittigim rücken zentrum da sirt kaslarina yönelik altler le calistirdigi icin sirt bölgem omuzlarim genisledi.bir türlü gitmiyor. power plate istiyorum fakat 30 dak 30 euro acyip belinde incelme oluyormuss .her neyse ben kacar senin icin dikkat ederim internet adresi falan varmi karta bakaim ...

hadi bakalım bizde başlayalım bu işe önce beyni kandırmak lazım değilmi zaten beyin vücudumuzun %50 sini oluşturan yağlarada sözünü geçirir değilmi ya
şaka bi tarfada bu biliçaltına hükmedeek insanlar neler yapıyor şimdi çizgi filmlerde markaları çocuklşarın beynine kazıyıp büyüdüklerinde o markayı almalarını sağlıyorlarmış adamlar yıllar sonrasına yatrımı bilinçaltıyla yapıyor koskoca dünyayı hakimiyetlerine reklamlarla filmlerle alıyor biz ufacık kendi beynimiz alamıyrz yazık bize ben bunun gerçekliğine inanıyrm deneyecem bakalım belki işe yarar inanmak başarmanın yarısıdır değilmi tabi azıcık boğazıda tutmak şart heralde

Yorumlar icin cok sagolun kizlar bu ilk kez olsa bisey demeyecektim hep böyle bir degil iki degil evden gider 4 de bi telefon evdemisin sana gelsinmi bende kizimi anca bu sene birakip gidebiliyorum bana güveniyo bir 2 kere uyardim anlamiyo kendi uyur cocuklar ac 12 ye kadar otururlar cani keyfi ne zaman istedi öyle.dayanamiyodum bende ama bunda yeter dedim bide neler diyo esim herkes biliyo zaten huyunu mesafe koydum zaten ama gene evde olsam kıyamam cocuga ama o kadina yüz yok vicdansiz kisilik yüzünede dedim

face den gönderdim cnim bakarsin... power plate mi..ay 30 dakika 30 euro cok degilmi ya...her dakkasi 1 euro.. aman allahim cok fahali....ay bende zayif olan yer yokki.yemin ederim hem sirtimhem bacaklar toto göbek..heryere yayilmis durumda..o yüzden bölgesel cözümler bana göre degil..su anda heryerim ayni oranda yagli..ama özellikle simit bölgesi vede ic baldirlar...of ya oooooooooooooooof...

kesinlikle katiliyorum

Dilaram kuran ögreniyormussun cok sevindim Rabbim kolaylikla ögrenmeyi sonrasinda hic bırakmamayi nasip etsin canim

herkesin onun nasil bir kisilik oldugunu bilmesine sevindim..tepkilerinde hakli oldugunu düsünüp üzerine gelmezler en azindan..of ya bela gibi tip iste bunlar..yenim ederim benzeri seyler yasamaktan korktugumdan ben kizimi bile baska bir krese yazdirdim..görümcelerimin hepsinin ufak cocuklari ayni krese hatta ayni sinifa gidiyor...hatta banada tepkililer ben cocugumu onlardan uzak tutuyormusum diye..ama kardesim cocuk okulda taskinlik yapacak onunki yada benimki birbirlerini dövseler konu aile arasina dagilacak..tabi bizde iki cephe var..ben ve gerikalan herkes------(esimin ailesi olarak) yani hakli bile olsam haksiz cikarirlar..koca krese rezil olurum...onuda gec...cocugu almaya gitsem ee yenge bizimkileride al..artik aksam kacta gelirlerse cocuklarini geri almaya..aman aman ya yok istemem uzak olsun kafam rahat olsun...allahtan hemen arka sokakta kres vardida..yakin diye bahane ettim..oraya yzdirdim..yoksa nasil cekerdim ben bunlari bilemiyorum valla

Cok iyi yapmissin canim ben artik bıktım oyüzden yeter artik dedim simdilik konusmam zaten ama bu son bakalim ne yapicak ben sunu anlayamiyorum 4 yasinda cocugun varsa kresede gidiyosa gideceksen bile ne yapicaksan ayarlarsin demi hic kafa yoramiycam

yorma tabiki...umursamada..birak tripmi yapiyor küsüyormu konusuyormu cocugumu saliyor kapina...hiiic kafaya takma..
ay bu arada beni gene aclik krizleri tutmaya basladi....mutfaga dalasim geliyor..nayir nolamaz..cok iyi gidiyordum bu gün..yok yok hemen menüyü yazayimda mühürü vurmus olayim..cok cok aksam bir ara yaparim tamamdir yani

sabah:
1 brotchen
yarim kase yagi alinmis sebze(bezelye cicek vede havuctan oluyor)
bir iki catal beyaz peynir

ögle:
koca bir tabak sossuz salata
yarim kase kadar köfteli sebzeli pilavli yemek..(ama hepsi toplam yarim kase)

ara:bir tabak salata

aksam:yarim kase kadar firinda pismis köfte.ve salata

ara olarak elma yerim gibime geliyor..belki aktivya da yiyebilirim belli olmaz yane yane..hatta simdimi yesem ya acim aaaaaaaaaaaac..günlük kapasitemin yarisi oldu bu günkü menü..aslinda maksatim az yemek degildi..canim istemedi suyada agirlik verince hic aclik hissetmedim..ama genede ufak tefek atistirmaliydim bence..bak simdi icim siyriliyor

kutlarim valla..sessiz sessiz iyi vermissin kilolari..ay banada bir gayret geldi simdi..gerci simdi kizlar senin gaz cabuk ucuyore diye takilacaklar ama hakettik napalim yutacagiz laflariiiiii

ben seni kilolarının nedenini buldum gaz

benim bilinç altı biraz gerizekalı çıktı. ne desem anlamıyo angut

merhabalar kızlar yazılarınızı okuyorum,bende kilo vermek vermek istiyorum,ama bir türlü kafamda bitiremiyorum,karnım tok olada yemek istiyorum biri beni durdursun ne olur...bende zayıflamak istiyorum:18::18::18:

merhabalar kızlar yazılarınızı okuyorum,bende kilo vermek vermek istiyorum,ama bir türlü kafamda bitiremiyorum,karnım tok olada yemek istiyorum biri beni durdursun ne olur...bende zayıflamak istiyorum:18::18::18:

gel kız gel bizim çenesizşiğimize dayanabilirsen gel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…