spor salonuna canim ama benim durdugum yer kucuk oldugu icin belirli bir isim yok .ama bu yeni yappidi.iki katli saunasi barii özel kurslari falan var . persembeye de terminim var özel training programi da var aylik 75 euro verdim .gidebilirsem nisan da gidebilrimm.los sende yazil en yakinin daki spor salonuna ..
kız onların suçu ne hayatta hiç bir şey çocuklardan degerlolmasın hem onlar senden ögrenecek çok şey kötü örnek olma sakın
sakin ol daha zamanın var stres kilo vermeyi de engelller bunu unutma
canım bana diyetisyen dönüşümlü veriyo peynir ve yumurta yı ikisi kahvaltıda çok degilmi ki
birde süt var yani 3 protein bir arada
sen bilirsinde belki protein agırlıklı olabilir diyetin tabi
personal training derken benim eritmek istedigim daha cok göbek sirt bölgem .oralara agirlikli calismak istiyorum benim alt bögem bacaklarim tottom fazla yok.ayrica sunu da belirtmek istiyorum benim daha önceden sirt bölgem yoktu melesef daha önce gittigim rücken zentrum da sirt kaslarina yönelik altler le calistirdigi icin sirt bölgem omuzlarim genisledi.bir türlü gitmiyor. power plate istiyorum fakat 30 dak 30 euro acyip belinde incelme oluyormuss .her neyse ben kacar senin icin dikkat ederim internet adresi falan varmi karta bakaim ...özrl traning programi derken milon falanmi? baska sehirlerde subesi varmi..kiz özelden internet adresini versene inceleyeyim..ay burada bir yeer var.sportpark diye..ama süper süper..ücretide senininin ücretiyle yarisiyor..aslinda cok istiyorum ama herifi ikna edemiyorum..ay kiz laf aramizda pek sik bir gecelik(aslinda ic camasiri sayilir ama ayip olmasin diye demiyorum..bu arada hicde demedim demi..kimse birsey anlamadi) aldim bugün..onun hatirina belki olur der daha program hazirlanmadi demi..program hazirlarsalar bana söyle ya...bende burada benim sartlara göre ayarlarim kendimi
“Ben 59 kilo olmaya karar verdim. Bedenim sağlıklı ve metabolizmam olması gerektiği gibi çok hızlı çalışıyor. Vücudumdaki fazla yağların yakılmasına izin veriyorum. Vücudumun çok sıkı, sağlıklı ve fit olmasına izin veriyorum.” diye 9 kere uykuya dalmadan önce ve ilk uyandığımda (bilinçaltına işlemesi için en uygun zamanlar) 21 gün boyunca tekrar ediyorum. 21 gün sonra, birkaç gün ara verip tekrar söylemeye ve bilinçaltına bu bilgiyi iyice öğretmeye devam etmek gerekiyor.
ayyyyyyyyyyyyyy aynı apartmanda mı oturuyorsunnnnnnnnnnnnnn allah kolaylık versinnnnnnnn nasıl davranacaksın sakin olmaya çalışacaksın emin o o zaman daha bi sinir oluyorlarrrrr :)))) relaks ol sakince söyleyeceğin lafı söyleee içinde tutma lafını ama tartışır gibi de değilll iltifat eder gibi hakaret tarzında :)))) hakaret et demiyorum ama yanlış anlama:))))
kızlarrrr kuran ğrenmek bana ne kadar zor ne kadar ağıır gelirdi yaaaaa boşuna beklemişim bu kadar yılll beni görende hatmettim sanacak daha elif ba dayım ama olsun :))) keyifliii o yazıları çözmek azcık başımı ağrıtıyorrrr çözemeyince bön bön bakıyorum ama çözüncede çok mutlu oluyorummmm bence kuran okuyabilen biri çok zekidirr beyni acayip çalıştırıyorrr en azından benimlini çok zorluyor :))) biraz önce çalıştım ama doğrumuyum yanlışmıyım bilmiyorum sabahda bakıp gidecem hocaya bakalım ne diyecek hocam da daha 21 yaşındaaa benden küçük ama hocam diyommm onun için büyük gurur ama benim için utanç :) hem bilmiyorummm onu geçte o 21 yaşında çalışıyor maşallah ben bu yaşımda evde boş boş durruyorummm o kadar oku emek harca boş boş yat(((( bugün o kadar üzüldüm ki
f de çalışacaktım ama elim q ya alışmış o yüzden f hiç başlamadım. hoş başvurup vuramayacağım da meçhul. sertifikam yok üni de gördüğüm bilgisayar dersinin bildirimini yapacam eşim olur dedi ama devlet ne dicek bakalım. çalışıyom ama boşa gibi. verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım.
L
anam ya sen evde olmasaydın nolcaktı. bence ilk alacan önlem eşine anlat. sonrasında yapacaklarından mesul olmadığını söyle. ondan sonra da biraz sıkı ver o kadına. 4 yaşındaki çocuğu insan nasıl bırakır. benim oğlum 7 yaşında eşim artık yavaş yavaş okula kendi kendine nasıl gidileceğini öğret. ben bir hoş oldum küçücük çocuk nasıl olacak diye. bu kadına pes doğrusu. insan evladını ancak bu kadar düşünür.
canım allah yardımcın olsun kuran öğrenmek gerçekten çok güzel. hocanı bende kıskandım azıcık
canim sakin olmaya calis..cocuklarin günahi ne..tabi hocanin dedigini yap gitti yoldan gitme diye bir laf vardir ya benimki o hesap..sinirini cocuklardan cikarma diyorum ama bende dün herifi isten aldim..arabada ne olduysa birden kavga basladi ..eve geldigimizde ben tam bir barut halini almistim..aksi gibi cocuklarin hepside erken gelmisti okuldan.hepsi ayni anda birseyler sormaya baslayinca bana sakin birsey sormayin ne haliniz varsa görün ben yatmaya gidiyorum sakin kapiyi bile calmayin..yangin cikarsa itfaiyeyi eve katil gelirse polisi arayin..gözüme kimse götünmesin dedim bagirarak odaya gectim...bagira bagira agladim..sinirlerim bosalmisti resmen ya..oglan demis baba karnimiz ac evde ekmek yok..herifte gidin ananiza söyleyin o islerle ben ilgilenmiyorum biliyorsun demis..cocukta annem yangin ciksa bile yanima gelmeyin dedi..simdi gidersek cok kötü olur demis..benim mal kocamda banane ac durun o zaman demis...ya elini cebine atip 2 euro vermemis cocuk ekmek alip gelsin diye...neyse yaklasik 20 dakka sonra herif benim son numarayi almis yanima geldi..tek gelse kafami kesse cikarmayacagim ya yorganin altindan biliyor...ufaklik anne bak sudur budur derken kafami cikarmaya zorladi..baktim herif yalakalik yapiyor...ne dedimki simdi bu kadar hiddetlendin falan..ya ne dedigini ve ne yaptigini yazsam eminin sizde benim kadar sinirlenirsiniz
yani diyecegim cocuklar sok oldu durup dururken.. dünde sözde arkadasla bulustum gezdim tozdum..sözde felekten bir gün caldim yani..ee ne anladimki gene zehir etti günü bana
yaptigi düsüncesizlik yüzsüzlük sorumsuzluk yetmez gibi birde lafmi söylüyor..aslinda tepkini birden sert göstermen dogru olmamis..kendini haksiz yere sokacak durumlara girmissin..daha sakin ama daha acik kelimelerle halletseydin daha iyi olurdu..ama eltini tanimadigim icin bu tavir onu ne kadar etkilerdi bilemem tabi..sakin ol canim...bu yaptigi davranisi esin kayinin vede kp kv de ile konus..senide cocuguda zor durumda biraktigini söyle..ya evde olmasaydim ne olurdu diye anlat....o sorumsuz eltinede fazla yüz vermem bundan sonra.. ama öfkeyle kalkan zararla oturur bunu unutma...ben dün öfkeyle cocuklara firtina estirdim ee nooldu aksam gene vicdanazabindan uyuyamadim...
face den gönderdim cnim bakarsin... power plate mi..ay 30 dakika 30 euro cok degilmi ya...her dakkasi 1 euro..personal training derken benim eritmek istedigim daha cok göbek sirt bölgem .oralara agirlikli calismak istiyorum benim alt bögem bacaklarim tottom fazla yok.ayrica sunu da belirtmek istiyorum benim daha önceden sirt bölgem yoktu melesef daha önce gittigim rücken zentrum da sirt kaslarina yönelik altler le calistirdigi icin sirt bölgem omuzlarim genisledi.bir türlü gitmiyor. power plate istiyorum fakat 30 dak 30 euro acyip belinde incelme oluyormuss .her neyse ben kacar senin icin dikkat ederim internet adresi falan varmi karta bakaim ...
hadi bakalım bizde başlayalım bu işe önce beyni kandırmak lazım değilmi zaten beyin vücudumuzun %50 sini oluşturan yağlarada sözünü geçirir değilmi ya
şaka bi tarfada bu biliçaltına hükmedeek insanlar neler yapıyor şimdi çizgi filmlerde markaları çocuklşarın beynine kazıyıp büyüdüklerinde o markayı almalarını sağlıyorlarmış adamlar yıllar sonrasına yatrımı bilinçaltıyla yapıyor koskoca dünyayı hakimiyetlerine reklamlarla filmlerle alıyor biz ufacık kendi beynimiz alamıyrz yazık bize ben bunun gerçekliğine inanıyrm deneyecem bakalım belki işe yarar inanmak başarmanın yarısıdır değilmi tabi azıcık boğazıda tutmak şart heralde
Yorumlar icin cok sagolun kizlar bu ilk kez olsa bisey demeyecektim hep böyle bir degil iki degil evden gider 4 de bi telefon evdemisin sana gelsinmi bende kizimi anca bu sene birakip gidebiliyorum bana güveniyo bir 2 kere uyardim anlamiyo kendi uyur cocuklar ac 12 ye kadar otururlar cani keyfi ne zaman istedi öyle.dayanamiyodum bende ama bunda yeter dedim bide neler diyo esim herkes biliyo zaten huyunu mesafe koydum zaten ama gene evde olsam kıyamam cocuga ama o kadina yüz yok vicdansiz kisilik yüzünede dedim
herkesin onun nasil bir kisilik oldugunu bilmesine sevindim..tepkilerinde hakli oldugunu düsünüp üzerine gelmezler en azindan..of ya bela gibi tip iste bunlar..yenim ederim benzeri seyler yasamaktan korktugumdan ben kizimi bile baska bir krese yazdirdim..görümcelerimin hepsinin ufak cocuklari ayni krese hatta ayni sinifa gidiyor...hatta banada tepkililer ben cocugumu onlardan uzak tutuyormusum diye..ama kardesim cocuk okulda taskinlik yapacak onunki yada benimki birbirlerini dövseler konu aile arasina dagilacak..tabi bizde iki cephe var..ben ve gerikalan herkes------(esimin ailesi olarak) yani hakli bile olsam haksiz cikarirlar..koca krese rezil olurum...onuda gec...cocugu almaya gitsem ee yenge bizimkileride al..artik aksam kacta gelirlerse cocuklarini geri almaya..aman aman ya yok istemem uzak olsun kafam rahat olsun...allahtan hemen arka sokakta kres vardida..yakin diye bahane ettim..oraya yzdirdim..yoksa nasil cekerdim ben bunlari bilemiyorum valla
yorma tabiki...umursamada..birak tripmi yapiyor küsüyormu konusuyormu cocugumu saliyor kapina...hiiic kafaya takma..Cok iyi yapmissin canim ben artik bıktım oyüzden yeter artik dedim simdilik konusmam zaten ama bu son bakalim ne yapicak ben sunu anlayamiyorum 4 yasinda cocugun varsa kresede gidiyosa gideceksen bile ne yapicaksan ayarlarsin demi hic kafa yoramiycam
kutlarim valla..sessiz sessiz iyi vermissin kilolari..ay banada bir gayret geldi simdi..gerci simdi kizlar senin gaz cabuk ucuyore diye takilacaklar ama hakettik napalim yutacagiz laflariiiiii
Ben 59 kilo olmaya karar verdim. Bedenim sağlıklı ve metabolizmam olması gerektiği gibi çok hızlı çalışıyor. Vücudumdaki fazla yağların yakılmasına izin veriyorum. Vücudumun çok sıkı, sağlıklı ve fit olmasına izin veriyorum. diye 9 kere uykuya dalmadan önce ve ilk uyandığımda (bilinçaltına işlemesi için en uygun zamanlar) 21 gün boyunca tekrar ediyorum. 21 gün sonra, birkaç gün ara verip tekrar söylemeye ve bilinçaltına bu bilgiyi iyice öğretmeye devam etmek gerekiyor.
merhabalar kızlar yazılarınızı okuyorum,bende kilo vermek vermek istiyorum,ama bir türlü kafamda bitiremiyorum,karnım tok olada yemek istiyorum biri beni durdursun ne olur...bende zayıflamak istiyorum:18::18::18:
bende gelemmi aranıza?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?