80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlaar ben geldiiimmm..
önce dünkü menümü yazayım
sabah
zeytin peynir
2 d.tam buğday ekmek

ara
hurma
öğle
tavuk
salata
yoğurt
1 d.ekmek
ara
şekersiz türk kahvesi hurma-kuru kayısı
akşam
azıcık çorba tavuk
1 d.ekmek

bol boooll suuu..
40 dk yürüyüş
spor yapınca mutlu oluyorum...

hiçbirşry için geç değil...azmin daim olsun..asıl tadı aldığında vazgeçemeyeceksin

merhabalar kızlar yazılarınızı okuyorum,bende kilo vermek vermek istiyorum,ama bir türlü kafamda bitiremiyorum,karnım tok olada yemek istiyorum biri beni durdursun ne olur...bende zayıflamak istiyorum:18::18::18:
arkadaşım buna DUYGUSAL AÇLIK diyorlar...vücuda hükmeden beyin olduğu için önce zayıflama daha doğrusu sağlıklı kilo verme kararını beyinde bitireceğiz..daha önce de yazmıştım..ASLA SÖYLENMEMESİ GEREKENLER;

ZAYIFLAYAMIYORUM
KİLO VEREMİYORUM
NE YESEM YARIYOR
YAPAMIYORUM
OLMUYOR
ŞU SEBEPTEN VEREMİYORUM...BU SEBEPTEN VEREMİYORUM.....
GİBİ
Ben hatırlıyorum ilk kilo verme kararını aldığımda yani hayatımda ilk defa yemek yememe bir düzen getirme kararı aldığımda ilk yaptığı şey 3-4 gün özellikle geceleri zayıf halimi hayal ederek ; KİLO VERMEYE BAŞLADIM BİLE,ARTIK KİLO VERİYORUM..KARARLIYIM.. gibi cümlelerle kendimi telkin ettim ve inan tartıldığımda kilo vermiştim..
bu topiğin amacıda zaten motivasyon..geçen sene topik sayesinde 20 kg verdim..şu gerçeği es geçmeyelim..yememizden kesmeden kilo verilmez..nerde ne zaman ne yiyeceğimizi bilirsek yani dengelemeyi yapabilirsek kilo verir ve kilomuzu koruruz...mesela bende kilo almaya neden iki rahatsızlık var;
hipotroid ve pko
ben kilo verdim ama kilomu koruyamadım kan değerlerimin normale dönmesiyle olacak inş.
tatlı canavarı biri olarak 1 haftadır ağzıma sürmedim...beynime hükmediyorum..
İSTE VE İNAN ZATEN OLUR...

Arkadaşım ara öğünde badem yada leblebi yiyebilirsin..
birde benden tavsiye şu çeşitli spor merkezi ve zayıflama aletlerini bırak.
önce kendi vücudunu tanı ona göre hükmet..tabiki arada ödüllerimiz de olacak..haa birde ben protein diyeti yapacağım 5 günlük..metabolizmayı şaşrtmak ve hızlandırmak için..çoğu beslenme uzmanı bu diyeti mutlaka verir..özellikle kilo durduğu zaman..et,tavuk,balık ağırlıklı..beraber yapalım bakalım nasıl sonuç alacağız.
.regl sonrası düşünüyorum:44:

hiçbirşry için geç değil...azmin daim olsun..asıl tadı aldığında vazgeçemeyeceksin
sağol canım benim inşallahhhhhhhhh yaa gerçekten çok güzel cezbedici duruyorrrr önce o kadar karmaşık gelirdi kiii inşallah tadını almayı allah nasiip eder

Cay falimi ilginc
tabi kız onada bakıyorlarrr kuran muhabbetinden sonra fal da çok garip oldu ama :)

hadi dedikodu yapalım kızlar nil erkoçlar oldu rüzgar erkoçlar ne diyonuz bu durumaaaa ben kınamıyorum ama üzüldüğm bee çok güzel hatundu ama çocukluğundan beriiiii bi çatışma yaşıyormuşşşşş hep içine atmak zorunda kalmışşş garibim

bugünkü menüm;
sabah
1 d.t.b.ekmek
zeytin
(acele dışarı çıktım)
ara
bir ev yapımı poğaça
şekersiz çay
(dışarıdaydım malesef)
öğle
2 haşlanmış yumurta
bol yeşillik
bir kase yoğurt
ara
birkaç hurma ve leblebi
akşam
esmer bulgurdan yapılmış yağsız bulgur pilavı
bol salata ve yoğurt
ara
birkaç hurma
meyve
SPOR:30 dk yürüyüş 10 dk pilates

ya kızlar ben 2 saatte bir acıkıyorum acıkınca içim bir hoş oluyor başım dönüyor..pko dan dolayı insülin direnci problem olabilir..bu yüzden yarın açlık ve tokluk kan şekerime baktırmak istiyorum..regl olmama 3-4 gün kaldı tatlı krizlerimi hurmayla gidermeye çalışıyorum

Sabah
1 ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
tere
1 bardak meyve çayı
1 elma
1 tatlı kaşığı pekmez
Öğle
2-3 servis kaşığı kadar ciğer sote
1 ekmek
salata
1 kivi
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
2 kayısı
yarım tatlı kaşığı tarçın
Akşam
1 büyük kase sebze çorbası
Ara
1 kivi
yeşil çay
2 parça çikolata yiyecek gibiyim kendime hakim olamazsam

ben seni kilolarının nedenini buldum gaz

benim bilinç altı biraz gerizekalı çıktı. ne desem anlamıyo angut
gaz miiii aman allahim gaza geldim...yok gaz bana geldi..hayir hayir icime gaz kacti..yok yav icimdeki disari kacti..sonrada yanimdaki herkes kacti

merhabalar kızlar yazılarınızı okuyorum,bende kilo vermek vermek istiyorum,ama bir türlü kafamda bitiremiyorum,karnım tok olada yemek istiyorum biri beni durdursun ne olur...bende zayıflamak istiyorum:18::18::18:
valla resimde bayagi hos duruyorsun..bir gram yag yok gibi gibi:44::44::44:
bende gelemmi aranıza?
gel kiz gel..durdugun kabahat

vay aramizda artist var artist...

benimki de aynı ben
bir alemsin canim yaaa...benimkide ayni ben..hic sasmamis..sirinmi sirim sekermi seker
yoğun bir gündü sanki değil mi kızlar :))))) hadi bi çay içelim de kendimize gelelim :)
valla süper fikir
fal da bakalım mı :)))))
bilirim ben senin o sahtekar fallarini bilirim bilirim

carpilacan bir gün ya neeyse..gerci ben senden önce carpilirim gibime geliyor ya neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyse

oh oh fal dedikodu..senin gidisatin hic iyi degil benden söylemesi..yani kurani hatmetsen fayda etmez demedi deme sen falla basladin dedikoduyla devam ediorsun..simdi su kösedeki cocugun elindeki sekeri kapip kacalimda yiyelim dersen hic sasmayacagim niye acaba:44::44::44:

senle çarpılacaksam hiç sorun değil diyomuşum :))))

çalsam şeker mi çalarımmm ablam yaa :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…