yoğun bir gündü sanki değil mi kızlar :))))) hadi bi çay içelim de kendimize gelelim :)
fal da bakalım mı :)))))Hadi icelim
hiçbirşry için geç değil...azmin daim olsun..asıl tadı aldığında vazgeçemeyeceksinkızlarrrr kuran ğrenmek bana ne kadar zor ne kadar ağıır gelirdi yaaaaa boşuna beklemişim bu kadar yılll beni görende hatmettim sanacak daha elif ba dayım ama olsun :))) keyifliii o yazıları çözmek azcık başımı ağrıtıyorrrr çözemeyince bön bön bakıyorum ama çözüncede çok mutlu oluyorummmm bence kuran okuyabilen biri çok zekidirr beyni acayip çalıştırıyorrr en azından benimlini çok zorluyor :))) biraz önce çalıştım ama doğrumuyum yanlışmıyım bilmiyorum sabahda bakıp gidecem hocaya bakalım ne diyecek hocam da daha 21 yaşındaaa benden küçük ama hocam diyommm onun için büyük gurur ama benim için utanç :) hem bilmiyorummm onu geçte o 21 yaşında çalışıyor maşallah ben bu yaşımda evde boş boş durruyorummm o kadar oku emek harca boş boş yat(((( bugün o kadar üzüldüm ki
fal da bakalım mı :)))))
arkadaşım buna DUYGUSAL AÇLIK diyorlar...vücuda hükmeden beyin olduğu için önce zayıflama daha doğrusu sağlıklı kilo verme kararını beyinde bitireceğiz..daha önce de yazmıştım..ASLA SÖYLENMEMESİ GEREKENLER;merhabalar kızlar yazılarınızı okuyorum,bende kilo vermek vermek istiyorum,ama bir türlü kafamda bitiremiyorum,karnım tok olada yemek istiyorum biri beni durdursun ne olur...bende zayıflamak istiyorum:18::18::18:
sabah:
1 brotchen
yarim kase yagi alinmis sebze(bezelye cicek vede havuctan oluyor)
bir iki catal beyaz peynir
ögle:
koca bir tabak sossuz salata
yarim kase kadar köfteli sebzeli pilavli yemek..(ama hepsi toplam yarim kase)
ara:bir tabak salata
aksam:yarim kase kadar firinda pismis köfte.ve salata
ara olarak elma yerim gibime geliyor..belki aktivya da yiyebilirim belli olmaz yane yane..hatta simdimi yesem ya acim aaaaaaaaaaaac..günlük kapasitemin yarisi oldu bu günkü menü..aslinda maksatim az yemek degildi..canim istemedi suyada agirlik verince hic aclik hissetmedim..ama genede ufak tefek atistirmaliydim bence..bak simdi icim siyriliyor
sağol canım benim inşallahhhhhhhhh yaa gerçekten çok güzel cezbedici duruyorrrr önce o kadar karmaşık gelirdi kiii inşallah tadını almayı allah nasiip ederhiçbirşry için geç değil...azmin daim olsun..asıl tadı aldığında vazgeçemeyeceksin
tabi kız onada bakıyorlarrr kuran muhabbetinden sonra fal da çok garip oldu ama :)Cay falimi ilginc
gaz miiiiben seni kilolarının nedenini buldum gaz
benim bilinç altı biraz gerizekalı çıktı. ne desem anlamıyo angut
valla resimde bayagi hos duruyorsun..bir gram yag yok gibi gibi:44::44::44:merhabalar kızlar yazılarınızı okuyorum,bende kilo vermek vermek istiyorum,ama bir türlü kafamda bitiremiyorum,karnım tok olada yemek istiyorum biri beni durdursun ne olur...bende zayıflamak istiyorum:18::18::18:
gel kiz gel..durdugun kabahatbende gelemmi aranıza?
vay aramizda artist var artist...aaynı beenn ..
bir alemsin canim yaaa...benimkide ayni ben..hic sasmamis..sirinmi sirim sekermi sekerbenimki de aynı ben
valla süper fikiryoğun bir gündü sanki değil mi kızlar :))))) hadi bi çay içelim de kendimize gelelim :)
bilirim ben senin o sahtekar fallarini bilirim bilirimfal da bakalım mı :)))))
sağol canım benim inşallahhhhhhhhh yaa gerçekten çok güzel cezbedici duruyorrrr önce o kadar karmaşık gelirdi kiii inşallah tadını almayı allah nasiip eder
tabi kız onada bakıyorlarrr kuran muhabbetinden sonra fal da çok garip oldu ama :)
hadi dedikodu yapalım kızlar nil erkoçlar oldu rüzgar erkoçlar ne diyonuz bu durumaaaa ben kınamıyorum ama üzüldüğm bee çok güzel hatundu ama çocukluğundan beriiiii bi çatışma yaşıyormuşşşşş hep içine atmak zorunda kalmışşş garibim
senle çarpılacaksam hiç sorun değil diyomuşum :))))gaz miiiiaman allahim gaza geldim...yok gaz bana geldi..hayir hayir icime gaz kacti..yok yav icimdeki disari kacti..sonrada yanimdaki herkes kacti
valla resimde bayagi hos duruyorsun..bir gram yag yok gibi gibi:44::44::44:
gel kiz gel..durdugun kabahat
vay aramizda artist var artist...
bir alemsin canim yaaa...benimkide ayni ben..hic sasmamis..sirinmi sirim sekermi seker
valla süper fikir
bilirim ben senin o sahtekar fallarini bilirim bilirim
carpilacan bir gün ya neeyse..gerci ben senden önce carpilirim gibime geliyor ya neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyse
çalsam şeker mi çalarımmm ablam yaa :))))))oh oh fal dedikodu..senin gidisatin hic iyi degil benden söylemesi..yani kurani hatmetsen fayda etmez demedi demesen falla basladin dedikoduyla devam ediorsun..simdi su kösedeki cocugun elindeki sekeri kapip kacalimda yiyelim dersen hic sasmayacagim niye acaba:44::44::44:
dogru söylüyorsun ceptelefonu canta varken sekermi calinir:)))))))))))senle çarpılacaksam hiç sorun değil diyomuşum :))))
çalsam şeker mi çalarımmm ablam yaa :))))))
uğraşma diye bütün çabammmm :)dogru söylüyorsun ceptelefonu canta varken sekermi calinir:)))))))))))
ay kiz simarttin simdi gevsettin beni ben nasil ugrasacam senle simdi
hadi dedikodu yapalım kızlar nil erkoçlar oldu rüzgar erkoçlar ne diyonuz bu durumaaaa ben kınamıyorum ama üzüldüğm bee çok güzel hatundu ama çocukluğundan beriiiii bi çatışma yaşıyormuşşşşş hep içine atmak zorunda kalmışşş garibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?