valla basariyorsun aferim sanauğraşma diye bütün çabammmm :)
tavuk hastalığıymış o dün harpy bana öyle dedi :)))ya bi halsizlik yorgunluk kılımı kıpırdatacak halim yok nedense :44:
tavuk hastalığıymış o dün harpy bana öyle dedi :)))
yok yok panik yapma tavuk olmuşuz o kadar :)))bende demir eksikliğim yenidenmi başlıyo diyodum
yok yok panik yapma tavuk olmuşuz o kadar :)))
yaaaaaa yapamazmışım ne bu arkadaşşşşş 3 dk da 70 kelime zar zor yazdımmmmm birşsey daha soracağımmmm verdikleri metin kağıtta mı pc demi olacak?????
selam zordur canım kolay gibi görünür de bilmeyene zordur. metin kağıtta olacak şanslı olabilmek için 100 netten fazla yapmalısın yani en az 100 kelime yanlışsız olmayacak şey değil, hakkında hayırlısı olsun
pirinç lapası yapim dedim ama burda takılacam derken sanırım dibini tutturdum
kızlar kaynatıyonuz bakıyorumda ben burda tatsız tuzsuz acayip şeyler yemeye çalışırkene. yaa sabah kalktım başım dönüyo. aslında kaç gündür sabah uyanırken öyle de. kalktım mutfakta ilacımı içeyim dedim. her gün içmek zorunda olduğum tiroid hormonu. anam ben düş kal orda. eşim kaldırdı ama galiba şu oma kemiği varya o azıcık incindi. ayağıma basıyom ama acıyo
kiz kendimi SIKAYIM derken zehirlenmis hamamböcegi gibi ayaklari havaya dikmeyesin
canım hani katipler net var ya orda metinler var ya hıh işte o neden herkes orda nasrettin hoca ile ilgili olan metni yazıyor?
tabi zayıflarsın canım gel buraya burada cık güzel motivasyon var her gün menünü yaz bizler sana yardımcı oluruzmerhabalar kızlar yazılarınızı okuyorum,bende kilo vermek vermek istiyorum,ama bir türlü kafamda bitiremiyorum,karnım tok olada yemek istiyorum biri beni durdursun ne olur...bende zayıflamak istiyorum:18::18::18:
yazmadın bana şu laba nasıl yapılıyo gerçi benimki çabuk gitti spiral namussusu yaptı onu galib a neyse o bana ben de ona alışmak zorundayım başka yol yol 10 yılş benimle gecirecekTavukmuyum horozmu yarin görecem nihayet dr randevumu aldım. Bide hani bugün lapa yedimya daha doğrusu yemeye çalıştım ya sabahki tartıdan 700gr eksik görünüyom ne diyonuz yarında devam ettiğim taktirde bütün ödemler gidecekmiiii
bende yaptırdım şekerim düşük dedi doktor uzun süre aç kalmaHAYIRLI SABAHLAR KIZLAAR...Birazdan hastaneye gideceğim açlık ve tokluk kan şekerime baktıracağım..
1 haftadır düzenli besleniyorum sabah dayanamayıp tartıldım yine ilk kilomu gösteriyor..yani 82.2 ile başlamıştım 3 gün sonra tartıldığımda 81.0 çıktım şimdi de 82.2 çıktım regl olacağım bu yüzden..regl sonrası 2 g gittiğide olmuştur..birde arkadaşa davetliyim bugün..ne yaparım bilmiyorum..
yazmadın bana tarifi aşk olsun nasıl yaptın onu kız :44::44::44:günaydın kızlar dr gidiyorum bakalım neyim var mış. hoş biliyorum bişeyin yok diyip gönderecekler ama. dünkü lapanın ardındam sabah 83 görünürken bu sabah 81.5 i tekrar gördüm ödem gitti çok şükür
yok yok panik yapma tavuk olmuşuz o kadar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?