80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm arkadaşlar kızım anca yoruldu uyudu.

menümü yazıyım hemen

sabah:
2 kepekli ekmekten ve beyaz peynirden yapılmış tost
zeytin, dom.salatalık, h.yumurta

öğle:
6 kaşık bakla yemeği
1 kase yoğurt

ara:
şekersiz sade nescafe

akşam:
fırında pişmiş balık ve bol salata.

akşam balığa çok abandım aslında yerken farkettim ama şimdi vicdan azabı duyuyorum(
nerdeyse 7-8 çinekop yemişimdir:18::18::18:

yok yok panik yapma tavuk olmuşuz o kadar :)))

Tavukmuyum horozmu yarin görecem nihayet dr randevumu aldım. Bide hani bugün lapa yedimya daha doğrusu yemeye çalıştım ya sabahki tartıdan 700gr eksik görünüyom ne diyonuz yarında devam ettiğim taktirde bütün ödemler gidecekmiiii

yaaaaaa yapamazmışım ne bu arkadaşşşşş 3 dk da 70 kelime zar zor yazdımmmmm birşsey daha soracağımmmm verdikleri metin kağıtta mı pc demi olacak?????

selam zordur canım kolay gibi görünür de bilmeyene zordur. metin kağıtta olacak şanslı olabilmek için 100 netten fazla yapmalısın yani en az 100 kelime yanlışsız olmayacak şey değil, hakkında hayırlısı olsun

Sabah: 2 patatesli börek, peynir, zeytin, domates
Ara: Oğlumun doğumgünü pastası bir dilim
Öğle: Tavuk ızgara, yarım lava, 1 bardak ayran
Ara: Yok toktum
Akşam: 2 sk nohut, 1 yk pilav, 2 yk kıymalı makarna
Ara: Yok

canım hani katipler net var ya orda metinler var ya hıh işte o neden herkes orda nasrettin hoca ile ilgili olan metni yazıyor?

döktürmüşsünüz gene kızlar koptum yine okurken

pirinç lapası yapim dedim ama burda takılacam derken sanırım dibini tutturdum

valla beni geçemedin ben,m 1-2 kere çorba yakmışlığım var

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kızım dikkat et biraz kan tahlilini felan yaptır en korktuğum şey yaaaaa.. allah korusun yolda belde düşüp kalsan? ilk fırsatta doktora git.. geçmiş olsun

kiz kendimi SIKAYIM derken zehirlenmis hamamböcegi gibi ayaklari havaya dikmeyesin

kız amam böceği demiş, nükleer bomba atsan ölmüyo adı batasıcalar.. annanemin evindeyken böcek ilacının tazziğiyle duvara savrulurduda yine kalkıp koşmaya başlardı ıyyyyyyyyyyyyyy nefret ediyorum

neyse menümü yazayım geç oldu...

sabah: domates, ekmek, kk labne, yumurta
öğlen: brokoli, bulgur pilavı, yoğurt, 1 parça hindi
ara: 1 elma, yoğurt + müsli
akşam: 1 kpç çorba, 2 küçük dlm fırın makarna

canım hani katipler net var ya orda metinler var ya hıh işte o neden herkes orda nasrettin hoca ile ilgili olan metni yazıyor?

hiç bilemiyorum canım belki en çok sordukları metin odur hiç girmedim o siteye bakayım bir
sen yine de ara ara bütün metinlere bi göz at alışkın olsun elin

HAYIRLI SABAHLAR KIZLAAR...Birazdan hastaneye gideceğim açlık ve tokluk kan şekerime baktıracağım..
1 haftadır düzenli besleniyorum sabah dayanamayıp tartıldım yine ilk kilomu gösteriyor..yani 82.2 ile başlamıştım 3 gün sonra tartıldığımda 81.0 çıktım şimdi de 82.2 çıktım regl olacağım bu yüzden..regl sonrası 2 kg gittiğide olmuştur..birde arkadaşa davetliyim bugün..ne yaparım bilmiyorum..

günaydıııııııııın koca işe ve ben buraya ya bu adam olmasa hiç mi evde iş yapmazdım acaba burdan kalmaz mı idim neyse bu mutlu günaydını açıklıyon o benim bir kilo 200 gr fazla gelen şişlik gitmiş sadece 200 gr kalmış ama olsun tartıda 83.5 yerine 84.6 yada 8 görmek cok bozdu moralimi ama diyete devam ettim demek direnç buydu vucudsun neyseki atlattım inşallah bir daha olmaz
dünkü menümü yazayım bu ara gerçi kacıyo arada tatlı ama

sabah
ekmek ( 1 dilim)
domates (çeri 2 tane)
maydanoz(köyden geliyo demet demt çok sevmiyon ama tüketiyom )
yumurta(oda köy acaba normalden fazlamıdır kalorisi ki)
karışık bitki çayı

ara
sütlü neskafe(ayuzlum canım cekmeye başladı benimde hiçiçen biri degildim normalde)

öglen
1 dilim ekmek
karalahana yemegi 5 çatal
yogurt 5 6 kaşık
salata

ara
bir çikolata kokostar (oglana almışlar yine bir torba dedesi cekmecede gördüm dayanmak mümkün olmadı )
1 elma

akşam
1 dilim ekmek
hamsi (sayamadım)
salata(kola içmedim resmen tuttum )

gece
neskafe sütlü
4 tane mısır patalgı(çok patlattım ama el işi yaparken koçiş bitirmiş bile yemeyecem zannetip)

saat 11 de yattık ama öldüm açlıktan diyebilirim ama yattım tüm gece el işi yaptım yemeyim diye birşeyler
şimdi bir geçmişe bakayım gidip kahvaltı edecem ev işi öglenlik yapılcak ve misafirlik var teyze gelini yeni evli ev görmeye çagrıyo bakalım neler yaptı evlenmeden önce 90 kilo imiş 32 kilo vermiş anam resmen hala diyettte bize geldi hala saatli yiyo ne konursa yemiyo gece 5 ten sonra hiç yemiyo çok zor verdim diyo o kiloyu tekrar aynı olmak istemiyom bir elma bile yemedi gece cantada su tasıyo sık sık içiyo

Son düzenleme:
günaydın kızlar dr gidiyorum bakalım neyim var mış. hoş biliyorum bişeyin yok diyip gönderecekler ama. dünkü lapanın ardındam sabah 83 görünürken bu sabah 81.5 i tekrar gördüm ödem gitti çok şükür

merhabalar kızlar yazılarınızı okuyorum,bende kilo vermek vermek istiyorum,ama bir türlü kafamda bitiremiyorum,karnım tok olada yemek istiyorum biri beni durdursun ne olur...bende zayıflamak istiyorum:18::18::18:
tabi zayıflarsın canım gel buraya burada cık güzel motivasyon var her gün menünü yaz bizler sana yardımcı oluruz
yazmadın bana şu laba nasıl yapılıyo gerçi benimki çabuk gitti spiral namussusu yaptı onu galib a neyse o bana ben de ona alışmak zorundayım başka yol yol 10 yılş benimle gecirecek
bende yaptırdım şekerim düşük dedi doktor uzun süre aç kalma
yazmadın bana tarifi aşk olsun nasıl yaptın onu kız :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…