- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
ayyyyyyyyyyyy ne güldüm buna yaaaaaaaaaaaa sen ölme emi :)))))hadi hep birlikte gıdaklıyoruz
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın sana ne sorayım bak 9 bir yerde nasıl ne işe yarıyo :44::44::44:ben bir kez aldım duruyo cekmecede ayrı ayrı hepsigünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ya tam 700 grma sasiracaktim asagida 1.5 kiloyu gördüm sasirmaktan vazgectim bu mesaja..sirf alinti yaptimdiye cevapliyorumyaniTavukmuyum horozmu yarin görecem nihayet dr randevumu aldım. Bide hani bugün lapa yedimya daha doğrusu yemeye çalıştım ya sabahki tartıdan 700gr eksik görünüyom ne diyonuz yarında devam ettiğim taktirde bütün ödemler gidecekmiiii
bu nükleer olayini bilerekmi söyledin sakami söyledin bilmiyorum ama kesinlikle dogru...en uzun soyu devamm eden cinsler bunlar...yanlis kalmadiysa aklimda bir sinekler ikinciside bu hamamböcekleri..kardesim onca ejderhalar onca dinazorlar gitmiste bu miicik cansiz seyler bitmemis iyimi...artik arsizlik hayvanlardadami uzun ömre sebeb oluyor nedir kardesimdöktürmüşsünüz gene kızlarkoptum yine okurken
valla beni geçemedin ben,m 1-2 kere çorba yakmışlığım var
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kızım dikkat et biraz kan tahlilini felan yaptır en korktuğum şey yaaaaa.. allah korusun yolda belde düşüp kalsan? ilk fırsatta doktora git.. geçmiş olsun
kız amam böceği demiş, nükleer bomba atsan ölmüyo adı batasıcalar.. annanemin evindeyken böcek ilacının tazziğiyle duvara savrulurduda yine kalkıp koşmaya başlardı ıyyyyyyyyyyyyyy nefret ediyorum
neyse menümü yazayım geç oldu...
günaydın kızlar dr gidiyorum bakalım neyim var mış. hoş biliyorum bişeyin yok diyip gönderecekler ama. dünkü lapanın ardındam sabah 83 görünürken bu sabah 81.5 i tekrar gördüm ödem gitti çok şükür
bencede eskiyi karıştırırken bulduım peki şimdi nasılsın ikisinin ortasımıanamm ne çıtırmışsın eskiden harpy(bu arada gerçek ismin ne merak ettim)54 nere 80 ler nere,olsunnnnnn ne güzel motivasyon olur senin için bu eski hallerine dönmek düşüncesi...bence bu eski fotonu as devamlı görebileceğin bir yerlere ve sık sık bak...
canım ben önermiyorum bitki karışımlarınııı birbirine zehir etkisi yapıyorr bu ne demek sana zarar verir demek değil ama daha az etki eden bir bitkinin daha fazla etki edecek bir bitkinin etkisini öldürmesi demek ben bitkilerden tek tek faydalanmak gerektiğini düşünüyorum öneriyorumgünaydın sana ne sorayım bak 9 bir yerde nasıl ne işe yarıyo :44::44::44:ben bir kez aldım duruyo cekmecede ayrı ayrı hepsi
kutlarim valla..sessiz sessiz iyi vermissin kilolari..ay banada bir gayret geldi simdi..gerci simdi kizlar senin gaz cabuk ucuyore diye takilacaklar ama hakettik napalim yutacagiz laflariiiiii
canım teşekkür ederim inşşallahhh daha çok vercem kurtulcam bu sefer kesinlikle kararlıyım 10 mayısta 65 kilo olcam allahın izniyle.. Ve kendi irademle.. Hepimiz kurtulalım hepimiz verelim. Ama bugün güne kötü başladım dün karnım çok şişmişti bugün sabah rahatsızlandım yani **** oldum. O yüzden şimdi tartı 1,5-2 kilo kadar fazla göstercek beni o yüzden moralim bozuluyor ama diyeti bırakmıcam pes etmicem hastalığım bitince tartıdaki farkı görünce çok mutlu olcam öğle yani pes etmek yok.
oy kibarligini yiiim senin..yani birsey sorucan kirkkat olmussun canim aman yanlis anlamasin aman kizmasin diye..seni cogaltip ortaliga salmak lazimki digerlerine örnek olasin..dünya ne güzel olurdu yaaaaaaaaaAyyüzlüm sana birşey soracağım bu call egzersizleri ile ilgili ama kızma olurmu bire bir buradaki hareketleri yaptın ve 22 günde kaç beden den kaç bedene düştün yada yanında birşey yaptın mı 22 günde 2 beden sıkılaştığını söylemiştin de bir soruyu tekrar sordum zaman kusuruma bakma olurmu. Seviyorum seni dostum.
Ayyüzlüm sana birşey soracağım bu call egzersizleri ile ilgili ama kızma olurmu bire bir buradaki hareketleri yaptın ve 22 günde kaç beden den kaç bedene düştün yada yanında birşey yaptın mı 22 günde 2 beden sıkılaştığını söylemiştin de bir soruyu tekrar sordum zaman kusuruma bakma olurmu. Seviyorum seni dostum.
benide sev benide sev
canim onlar malum siskinliler..ondan gelen kilo degil ödem sadece...neden mayisin 10 u özel bir günmü..bende 18 haziran diyorum..18 haziranda kizimin dogumgünü varya....söyle bir salinayim milleti toplayipta
yasasin yasasinsenide buradaki herkeside çok seviyorum ben destek veren herkesi seviyorum öpüyorum...
evet ya durma zamani geldiginde insan sinir oluyor..benimde direncim 75 e kadar..3-4 kere gördüm 75 i ama görüs o görüs geri hoop 78-79 su 75 i bir gecersem birdaha 75 e tövbe edicem ..ama durum umutsuz olsun ben genede devam ediyorum bakalim 1 ay dayanabilirsen gerisi gelecek eminiiiiiiiiiiiim...2 gündür ciddi anlamda dietteyim..yani henüz hic kacamagim olmadi..tabi dietteyim diyorum aclik grevinde degil..onuda beliertmeden gecemeyecegimevet kuzenim evleniyor canım o gün herkes beni görünce gözlerini dört açmalı çok güzel olmalıyım hayali bile çok süper ki ben gerçekleştircem bunu yapcam
en sinir olduğum dönemdeyim bi an önce biter inş. Moralim çok bozulmaz
mrb kızlar nasılsınız bakalım ben bugün baya yoruldum veli toplantısı vardı deli etti yine benimkiler beni laf anlat anlat bitmiyo bide dünkü menümü yazayım
sabah:1 dilim kepek ekmek menmen peynir 5-10 tane zeytin maydonoz
öğle:karnabahr ve yoğurttan oluşan bi tabak
ara:1 elma ve 2 dilim kivi
akşm:karnabahar yoğurt ve 2 kaşık çorba
ara:1 elma 1 havuç
valla çok d,ikkat edyrm ama neden bu atrtı oynamıyo delircem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet ya durma zamani geldiginde insan sinir oluyor..benimde direncim 75 e kadar..3-4 kere gördüm 75 i ama görüs o görüs geri hoop 78-79 su 75 i bir gecersem birdaha 75 e tövbe edicem ..ama durum umutsuz olsun ben genede devam ediyorum bakalim 1 ay dayanabilirsen gerisi gelecek eminiiiiiiiiiiiim...2 gündür ciddi anlamda dietteyim..yani henüz hic kacamagim olmadi..tabi dietteyim diyorum aclik grevinde degil..onuda beliertmeden gecemeyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?