- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
yemin ederim aklıma çok geldin de h,ç sormak aklıma gelmedi :))))) geçmiş olsun canım benimmm biliyon muu ben kuran kursuna başladımmm :)))) burda olaydın senin öğrencin olurdum :)))hayırlı akşamlar herkeze...
pc m çöktü ve p.tesinden beri tamirdeydi,anca bugün geldigeçmişi okuyamadım yani son 2 günü ama yinede merak edildiğimi düşünöüştüm ama yanıldım sanırım....
koccaman bir 4 gün geçmiş ama kimse yokluğumu anlamamış bile,soran bile olmamışbu duruma çok bozuldm ben ...
yemin ederim aklıma çok geldin de h,ç sormak aklıma gelmedi :))))) geçmiş olsun canım benimmm biliyon muu ben kuran kursuna başladımmm :)))) burda olaydın senin öğrencin olurdum :)))
tabi zayıflarsın canım gel buraya burada cık güzel motivasyon var her gün menünü yaz bizler sana yardımcı oluruz
yazmadın bana şu laba nasıl yapılıyo gerçi benimki çabuk gitti spiral namussusu yaptı onu galib a neyse o bana ben de ona alışmak zorundayım başka yol yol 10 yılş benimle gecirecek
bende yaptırdım şekerim düşük dedi doktor uzun süre aç kalma
yazmadın bana tarifi aşk olsun nasıl yaptın onu kız :44::44::44:
ya tam 700 grma sasiracaktim asagida 1.5 kiloyu gördüm sasirmaktan vazgectim bu mesaja..sirf alinti yaptimdiye cevapliyorumyani
bu nükleer olayini bilerekmi söyledin sakami söyledin bilmiyorum ama kesinlikle dogru...en uzun soyu devamm eden cinsler bunlar...yanlis kalmadiysa aklimda bir sinekler ikinciside bu hamamböcekleri..kardesim onca ejderhalar onca dinazorlar gitmiste bu miicik cansiz seyler bitmemis iyimi...artik arsizlik hayvanlardadami uzun ömre sebeb oluyor nedir kardesim
hah iste tam bu mesaja sasiracaktim..eveeeeeeeeeeeeeeeeeeet sasiriyorummmmmmmmmmmmmmanaaaaaaaaaaaaaaa 1.5 kilo 2 günde inanilmaz bende istiyorum bende bendeeeeeeeeeeeeeeee
yani köse basinda hatunun birine tecavuz ediyor olsalar buradan el sallayip bagiracam bende istiyorum bende bende diye...yok böyle bir kiskanclik ya..kendimi eshefle kiniyorum..eshefsizde kiniyorum..eshefimi kucaklayipta kiniyorum..her sekilde kiniyorum yani
Ayyüzlüm sana birşey soracağım bu call egzersizleri ile ilgili ama kızma olurmu bire bir buradaki hareketleri yaptın ve 22 günde kaç beden den kaç bedene düştün yada yanında birşey yaptın mı 22 günde 2 beden sıkılaştığını söylemiştin de bir soruyu tekrar sordum zaman kusuruma bakma olurmu. Seviyorum seni dostum.
bu arada kızlar ben doktorada gittim p.tesi, tahlil yaptırdım,ben o kadar dikkat ediyorum ama tartı oynamıyo,bi baktırayım dedim şu tiroidlerime,herşey normal dedi doktorum,kan şekerim düşük çıktı ama sorun olacak derecede değilmiş,birde fena soğuk algınlığım var sesim düzelmedi,sürekli kıslıyo öksürmekten,kan değerlerimden biride gribal enfeksiyona karşı yüksek çıkmış o kadar,her şey çok iyi olmasına sevindim ama nedeeeeeeeeeeeeeeeeennnn gitmiyo bu kilolarım
sanaırım vücudum direniyo,hareket etmem lazım inş. yürüyüşlere başlıycam kısa zamanda
bu arada kızlar ben doktorada gittim p.tesi, tahlil yaptırdım,ben o kadar dikkat ediyorum ama tartı oynamıyo,bi baktırayım dedim şu tiroidlerime,herşey normal dedi doktorum,kan şekerim düşük çıktı ama sorun olacak derecede değilmiş,birde fena soğuk algınlığım var sesim düzelmedi,sürekli kıslıyo öksürmekten,kan değerlerimden biride gribal enfeksiyona karşı yüksek çıkmış o kadar,her şey çok iyi olmasına sevindim ama nedeeeeeeeeeeeeeeeeennnn gitmiyo bu kilolarım
sanaırım vücudum direniyo,hareket etmem lazım inş. yürüyüşlere başlıycam kısa zamanda
hemen canım ,aslında çok zevkli yürüyüş,bi süre önce yürüyodum ama soğuklar başlayınca korktum hasta olurum diye ama sahalara geri döncem :)sevindim canım bişey çıkmamasına yarın bende açık havada yürüyüşe başlıyorum gel beraber başlayalım
geçmiş olsun canım bende sevindim bişey çıkmamasına . biraz hareket et bakalım nolcak gidecekmi bu kilolar
hg canım tabiki boş yerimiz çok bizim her gelene yerimiz var :) karar vermen başlaman çok güzel ama hatalar zinciri görüyorum ben burada günde 2 öğünlee hiç bir yere varamazsın belki gider vücudundan birşeyler ama sadece yağ olmaz onu mutlaka 6 öğün yap 3 ara 3 ana 6 dan sonra yemek yeme evet ama 8 de mutlaka son aranı yap canım 1 bardak süt 1 meyve aralar için çok uygun bir menü bu arada kendimiş de tanıtayıım ben dilara 24 yaşındayım yardımcı kaptanım burada aklına ne takılırsa rahatlıkla sorabilirsinben selda 36 yaşındayım,83 kiloyum..boyum 1.60 ...3-4 gündür dikkat ediyorum yediklerime..18.00 den sonra su dışında ağzıma bişey almıyorum..günde 2 öğün yiyorum..saat 10 da ve 17.30 da...eğer burada sizinle motive olamazsam bırakırım diye korkuyorum..banada aranızda yer açarsanız sevinirim..iyi akşamlar okuyan herkese:))))
TEBRİKLEERR..günaydın kızlar dr gidiyorum bakalım neyim var mış. hoş biliyorum bişeyin yok diyip gönderecekler ama. dünkü lapanın ardındam sabah 83 görünürken bu sabah 81.5 i tekrar gördüm ödem gitti çok şükür
arkadaşım ya çok gevşektin yada artık daralacak bir yerin kalmadı..:44:canlarım benim pirinç lapası her öğün bir çay bardağı pirinç haşlaması yenek sadece pirinç ve su olacak bu lapada. tuz atılmadan pirinç haşlanacak. meyve sebze serbest yağ tuz ve hayvansal gıdalar yasak baharat serbest. hayvansal gıda olarak et süt yumurta. bazıları yoğurt yemiş o halde de vermişler ödemlerini ama ben yemedim. ben sadece bir çay bardağı yaptım yetti de arttı bile
canım niye kızacam delirdinmi. soracaksın tabiki. şöyle diyeyim. bu hareketlere başlamadan önce abiye almaya kalkıştım. 48 bedene girmeye çalıştım ama fermuar kapanmamıştı. burdan 50 beden olduğum sonucuna vardım zaten. 15. günde gittim 48 beden aradım bulamadım. 46 beden bi kıyafet verdiler ben buna giremem dedim ammaaaa girdim ve çokta güzel oldu. ama eşim fiyatı çok buldu ve almadı. 22. günde bu sefer 46 aradım ama 44 e girebildim. yağdan çok gitmedi ama öyle sıkılaştım ki düşün 50 den 44 e gittim yani. bu yüzden herkese tavsiye ediyorum.
sanaırım vücudum direniyo,hareket etmem lazım inş. yürüyüşlere başlıycam kısa zamanda re[/lTE]
protein diyeti yap arkadaşım..bende yapacağım regl sonrası..bu diyet metabolizmayı şaşırtıyor ve kilo vermemen imkansız..beslenme uzmanları bunu mutlaka verir..arkadaşlara da söylemiştim..yapmak isteyenler olursa beraber başlarız..5 günlük bir diyet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?