canım troid değerlerin normalse nasıl haşimoto oluyor anlamadım..olunca ne oluyor yani levatiron kullanmıyormusun?:44:bu gün dr gittim tiroidlerimi kontrol ettirim dedim. dr a çoktandır ultrasona girmedim kanda hep normal çıkıyodu ultrason çekerseniz sevinirim dedim. tabiki dedi. birde ben kilo vermeye çalışıyorum ama veremiyorum dedim. artist artist yürüyüş yapıyonmu dedi. zannetti yok dicembana nasihat çekecek. şöyle söyleyim günlük 1 buçuk saat egzersiz yapıyorum dedim şaşırdı. bozuntuya vermedi. diyet de yapman lazım bunun yanında sadece yürüyüş yetmez dedi. günlük 1800 kal alıyom dedim hepten bi uhaf oldusiz baya iyi biliyosunuz bu işi dedi. benim toto tavana vurdu 3 ayda 4 kilo verebildim sadece dedim. gene iyi vermişsin normalde kimse veremiyor dedi. kan tahlili falan yaptırdı. sonuç olarak biraz demir eksikliği var tiroidim de haşimoto cinsi olmuş. onun dışında iyiyim. bol bol kırmızı et ye dedi (bayılırım ya. nasıl yiyeceksem). pekmez ve kuru üzüm ye dedi. sonra da diyetini 1600 kal getir dedi. hem o kadar şey ye hem 1600 oh ne ala memleket. bakim yarın da kadın doğuma gidim diyom. hazır başlamışken. uçlansın bu günlerde kasığım çok ağrıyo. hele bu gün hapşırsam kasığıma bıçak saplanıyo gibi oluyo.
duyum hani gözüm kararıyo diyodun ya bende dedim eşimde de aynısı oluyo. bu gün eşim o şikayeti için dr gitti. sonucu sanırım senide ilgilendirir. şimdi mr çektiriyor öğlen de eeg mi ne diyolar onu çektirdi. haftaya sonuçları dr gösterecek.
bi de ( ulan bu gün yaz yaz bitiremiyom) hani demiştim ya sertifikam yok katipliğe başvurup vuramayacağım belli değil diye. hıh bitirdiğim üni den bir yazı aldım bilgisayar dersi gördüğüme ve başarıyla tamamladığıma dair. oluyormuş. inşallah yarın başvurumu yapacam. ama çok başvuru var. o kadar insan içinde tutupta ben 9 kişi içine giremem heralde. hayırlısı olsun. en azından denedim derim. annemde bu gün aradı bir sürü kızdı sen ne yap yap çalış kp sizin çalışamayacağınızı söylüyo hemde bizim evimizde sizi aşağılıyolar dedi. kadının zoruna gitmiş. sadece bana değil kardeşlerime de laf atmış ö...z sizinkilerden bişe olmaz gibisinden annemde babamda sinirden köpürüyolardı. annem o adam beni sinir etmeye başladı diyo. bende anne seni yenimi sinir ediyo beni çoktandır sinirediyo dedim
canım tekrar geçmiş olusn.. azcık demir eksikliğinden insan bayılırmı yaw? demir vitamini felan vereydi bari.. ben de pekmez yiyorum son zamanlar.. reglim neredeyse bitmek üzere hala baş ağrım olmadı inşallah işe yaramıştır.. hem ben greyfurtun üzerine koyuyorum hem biraz tatlı oluyor hem c vitamininle birleşince voltranı oluşturuyolar
yarında tartı günü o pastayı yemeyeydim iyiydi
canlarım benim pirinç lapası her öğün bir çay bardağı pirinç haşlaması yenek sadece pirinç ve su olacak bu lapada. tuz atılmadan pirinç haşlanacak. meyve sebze serbest yağ tuz ve hayvansal gıdalar yasak baharat serbest. hayvansal gıda olarak et süt yumurta. bazıları yoğurt yemiş o halde de vermişler ödemlerini ama ben yemedim. ben sadece bir çay bardağı yaptım yetti de arttı bile
canım niye kızacam delirdinmi. soracaksın tabiki. şöyle diyeyim. bu hareketlere başlamadan önce abiye almaya kalkıştım. 48 bedene girmeye çalıştım ama fermuar kapanmamıştı. burdan 50 beden olduğum sonucuna vardım zaten. 15. günde gittim 48 beden aradım bulamadım. 46 beden bi kıyafet verdiler ben buna giremem dedim ammaaaa girdim ve çokta güzel oldu. ama eşim fiyatı çok buldu ve almadı. 22. günde bu sefer 46 aradım ama 44 e girebildim. yağdan çok gitmedi ama öyle sıkılaştım ki düşün 50 den 44 e gittim yani. bu yüzden herkese tavsiye ediyorum.
bu gün dr gittim tiroidlerimi kontrol ettirim dedim. dr a çoktandır ultrasona girmedim kanda hep normal çıkıyodu ultrason çekerseniz sevinirim dedim. tabiki dedi. birde ben kilo vermeye çalışıyorum ama veremiyorum dedim. artist artist yürüyüş yapıyonmu dedi. zannetti yok dicembana nasihat çekecek. şöyle söyleyim günlük 1 buçuk saat egzersiz yapıyorum dedim şaşırdı. bozuntuya vermedi. diyet de yapman lazım bunun yanında sadece yürüyüş yetmez dedi. günlük 1800 kal alıyom dedim hepten bi uhaf oldusiz baya iyi biliyosunuz bu işi dedi. benim toto tavana vurdu 3 ayda 4 kilo verebildim sadece dedim. gene iyi vermişsin normalde kimse veremiyor dedi. kan tahlili falan yaptırdı. sonuç olarak biraz demir eksikliği var tiroidim de haşimoto cinsi olmuş. onun dışında iyiyim. bol bol kırmızı et ye dedi (bayılırım ya. nasıl yiyeceksem). pekmez ve kuru üzüm ye dedi. sonra da diyetini 1600 kal getir dedi. hem o kadar şey ye hem 1600 oh ne ala memleket. bakim yarın da kadın doğuma gidim diyom. hazır başlamışken. uçlansın bu günlerde kasığım çok ağrıyo. hele bu gün hapşırsam kasığıma bıçak saplanıyo gibi oluyo.
duyum hani gözüm kararıyo diyodun ya bende dedim eşimde de aynısı oluyo. bu gün eşim o şikayeti için dr gitti. sonucu sanırım senide ilgilendirir. şimdi mr çektiriyor öğlen de eeg mi ne diyolar onu çektirdi. haftaya sonuçları dr gösterecek.
bi de ( ulan bu gün yaz yaz bitiremiyom) hani demiştim ya sertifikam yok katipliğe başvurup vuramayacağım belli değil diye. hıh bitirdiğim üni den bir yazı aldım bilgisayar dersi gördüğüme ve başarıyla tamamladığıma dair. oluyormuş. inşallah yarın başvurumu yapacam. ama çok başvuru var. o kadar insan içinde tutupta ben 9 kişi içine giremem heralde. hayırlısı olsun. en azından denedim derim. annemde bu gün aradı bir sürü kızdı sen ne yap yap çalış kp sizin çalışamayacağınızı söylüyo hemde bizim evimizde sizi aşağılıyolar dedi. kadının zoruna gitmiş. sadece bana değil kardeşlerime de laf atmış ö...z sizinkilerden bişe olmaz gibisinden annemde babamda sinirden köpürüyolardı. annem o adam beni sinir etmeye başladı diyo. bende anne seni yenimi sinir ediyo beni çoktandır sinirediyo dedim
Arkadaşlar tahminen regl olduğum için normalde 2 kilo fazla çıkarım ama bugün bir kilo fazla çıktığımı düşünerek yazıyorum siz yorumlarsanız sevinirim. Doğru mu yanlışmı.
Tartı :79.8 kg -1 kg (regl için) 78.8 kg yani.
Başlangıç kilom :84
geçen hafta :80.7
bugün kü kilom :78.8
bu hafta kayıp :1,9 kg
toplam kayıp :5,2 kg
nasıl doğru tahmin olmuş mu kızlar lütfen doğru söyleyin 1 kilo düşük olduğumu düşünüyorum hasta olduğum için.....
arkadaşım ya çok gevşektin yada artık daralacak bir yerin kalmadı..:44:
peki bu daralma esnasında hiç kilo vermedin mi?
ben de hiç sıkı etli değilim ama yürüyüş yapalı sıkılaşıyorum sanki..
canım troid değerlerin normalse nasıl haşimoto oluyor anlamadım..olunca ne oluyor yani levatiron kullanmıyormusun?:44:
canım tekrar geçmiş olusn.. azcık demir eksikliğinden insan bayılırmı yaw? demir vitamini felan vereydi bari.. ben de pekmez yiyorum son zamanlar.. reglim neredeyse bitmek üzere hala baş ağrım olmadı inşallah işe yaramıştır.. hem ben greyfurtun üzerine koyuyorum hem biraz tatlı oluyor hem c vitamininle birleşince voltranı oluşturuyolar
yarında tartı günü o pastayı yemeyeydim iyiydi
ha bi de haşimotoyu geçen okudum doğurganlığı çok etkiliyormuş herhal :44: 3. bebişi istiyosan haberin olsun...
allah razı olsun canımAyyuzlum gecmis olsun canım ...
canım çok ama çok geçmiş olsun benden de troid ile kimse veremiyor seni tebrik ediyorum çok ii vermişsin.... kesinlikle bravo ama iyi birşey demi doktoru böyle şaşırtmak :) :)
Arkadaşlar tahminen regl olduğum için normalde 2 kilo fazla çıkarım ama bugün bir kilo fazla çıktığımı düşünerek yazıyorum siz yorumlarsanız sevinirim. Doğru mu yanlışmı.
Tartı :79.8 kg -1 kg (regl için) 78.8 kg yani.
Başlangıç kilom :84
geçen hafta :80.7
bugün kü kilom :78.8
bu hafta kayıp :1,9 kg
toplam kayıp :5,2 kg
nasıl doğru tahmin olmuş mu kızlar lütfen doğru söyleyin 1 kilo düşük olduğumu düşünüyorum hasta olduğum için.....
bu arada bu gün daha 2 .günüm hastalığımda bunuda dikkate alırsanız normalde 6 ıncı gün biter . 2 gün sonra normal kiloma dönerim
bu arada kızlar ben doktorada gittim p.tesi, tahlil yaptırdım,ben o kadar dikkat ediyorum ama tartı oynamıyo,bi baktırayım dedim şu tiroidlerime,herşey normal dedi doktorum,kan şekerim düşük çıktı ama sorun olacak derecede değilmiş,birde fena soğuk algınlığım var sesim düzelmedi,sürekli kıslıyo öksürmekten,kan değerlerimden biride
g
ribal enfeksiyona karşı yüksek çıkmış o kadar,her şey çok iyi olmasına sevindim ama nedeeeeeeeeeeeeeeeeennnn gitmiyo bu kilolarım
sanaırım vücudum direniyo,hareket etmem lazım inş. yürüyüşlere başlıycam kısa zamanda re[/lTE]
protein diyeti yap arkadaşım..bende yapacağım regl sonrası..bu diyet metabolizmayı şaşırtıyor ve kilo vermemen imkansız..beslenme uzmanları bunu mutlaka verir..arkadaşlara da söylemiştim..yapmak isteyenler olursa beraber başlarız..5 günlük bir diyet..[/QUOT
benimde dişük kan şekeri canım bak bende yapacam o diyeti başlarken haberim olsun
Zayıflama ve kilo verme meselesi, insülin üretimi ve metabolizma hızı ile doğrudan alakalı olduğuna göre tarçın tüketimi doğal olarak zayıflama işine de yaramaktadır. Vücudumuzdaki yağ hücreleri yüksek insülin düzeylerinde parçalanmakta ve enerjiye dönüşmektedir. Bu nedenle aşırı kiloların vücutta yağ dokusu olarak depolandığı yağ dokuları, Tarçın veya Tarçın çayı içilerek kolaylıkla eritilebilir. Özellikle karın bölgesi bölgesel zayıflaması için Tarçın gibi zayıflatan bir bitki elbette çok etkili olacaktır. Tarçın içerisindeki enzimler, karın bölgesindeki kan damarlarını uyararak özellikle karın zayıflaması ve göbek eritme sürecini hızlandırmaktadır.
içiçem deneme için
Diyabet ve kolesterol sorunu olan hastalar, aşırı miktarda tarçın kullanacaklarsa yine de doktora danışmaları şarttır. Çünkü fazla oranda tarçın kullanmak bu durumda kan şekeri düzeyinde ciddi dalgalanmalar ortaya çıkarabilmektedir.
Alıntı
çok güzel menüler emziriyomusunhepiniz uyuyosunuz demi
oğlum üşütmüş kaç gündür gene uykusuz kalıyorum
2 günlük menüm
çarşamba
sabaheynir,ekmek,domates,salatalık
ara:1 portakal
öğle:1 poğaça,küçük parça burma tatlısı (evde değildim)
akşam:3 yk pilav,5 yemek kaşığı taze fasülye
ara:yarım kase yoğurt,1 portakal
perşembe
sabah:1,5 yumurta,peynir,zeytin,ekmek
ara:1 portakal
öğle:1 kase yayla çorbası,1 ince dilim tavuklu,1 ince dilimde peynirli pizza(ev yapımı)
ara:yarım kase yoğurt,yarım mandalina
akşam:1 kase çorba,3 parça tavuk
ara:1 avuç üzüm ve fındık,çay
1 neskafe
sizce nasıl kızlar yorumlayın lütfen
kilo bildirimi
başlangıç: 85.5
geçen hafta:: 83.5
bu hafta: 81.5
giden: 2000 gr
toplam giden: 4000 gr
hedef: 70
spor: kardio kas güçlendirici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?