80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş yapamadım yaa ay yüzlüm geldi mi doktordan na demiş haber var mı?

canım troid değerlerin normalse nasıl haşimoto oluyor anlamadım..olunca ne oluyor yani levatiron kullanmıyormusun?:44:

canım tekrar geçmiş olusn.. azcık demir eksikliğinden insan bayılırmı yaw? demir vitamini felan vereydi bari.. ben de pekmez yiyorum son zamanlar.. reglim neredeyse bitmek üzere hala baş ağrım olmadı inşallah işe yaramıştır.. hem ben greyfurtun üzerine koyuyorum hem biraz tatlı oluyor hem c vitamininle birleşince voltranı oluşturuyolar

yarında tartı günü o pastayı yemeyeydim iyiydi

Kizlar size nacizane bi tavsiyem var... Tarcin cayı icin... Coook iyi geliyor diyete

ha bi de haşimotoyu geçen okudum doğurganlığı çok etkiliyormuş herhal :44: 3. bebişi istiyosan haberin olsun...

Zayıflama ve kilo verme meselesi, insülin üretimi ve metabolizma hızı ile doğrudan alakalı olduğuna göre tarçın tüketimi doğal olarak zayıflama işine de yaramaktadır. Vücudumuzdaki yağ hücreleri yüksek insülin düzeylerinde parçalanmakta ve enerjiye dönüşmektedir. Bu nedenle aşırı kiloların vücutta yağ dokusu olarak depolandığı yağ dokuları, Tarçın veya Tarçın çayı içilerek kolaylıkla eritilebilir. Özellikle karın bölgesi bölgesel zayıflaması için Tarçın gibi zayıflatan bir bitki elbette çok etkili olacaktır. Tarçın içerisindeki enzimler, karın bölgesindeki kan damarlarını uyararak özellikle karın zayıflaması ve göbek eritme sürecini hızlandırmaktadır.

Diyabet ve kolesterol sorunu olan hastalar, aşırı miktarda tarçın kullanacaklarsa yine de doktora danışmaları şarttır. Çünkü fazla oranda tarçın kullanmak bu durumda kan şekeri düzeyinde ciddi dalgalanmalar ortaya çıkarabilmektedir.

Alıntı

hepiniz uyuyosunuz demi

oğlum üşütmüş kaç gündür gene uykusuz kalıyorum
2 günlük menüm

çarşamba
sabaheynir,ekmek,domates,salatalık
ara:1 portakal
öğle:1 poğaça,küçük parça burma tatlısı (evde değildim)
akşam:3 yk pilav,5 yemek kaşığı taze fasülye
ara:yarım kase yoğurt,1 portakal

perşembe
sabah:1,5 yumurta,peynir,zeytin,ekmek
ara:1 portakal
öğle:1 kase yayla çorbası,1 ince dilim tavuklu,1 ince dilimde peynirli pizza(ev yapımı)
ara:yarım kase yoğurt,yarım mandalina
akşam:1 kase çorba,3 parça tavuk
ara:1 avuç üzüm ve fındık,çay
1 neskafe

sizce nasıl kızlar yorumlayın lütfen

teşekkür ederim bu açıklayıcı yardımın için. gerçekten bu pazartesi başlıcam bu egzersizlere. gerçekten buradaki herkese söz veriyorum başlıcam .

canım çok ama çok geçmiş olsun benden de troid ile kimse veremiyor seni tebrik ediyorum çok ii vermişsin.... kesinlikle bravo ama iyi birşey demi doktoru böyle şaşırtmak :) :)

Arkadaşlar tahminen regl olduğum için normalde 2 kilo fazla çıkarım ama bugün bir kilo fazla çıktığımı düşünerek yazıyorum siz yorumlarsanız sevinirim. Doğru mu yanlışmı.
Tartı :79.8 kg -1 kg (regl için) 78.8 kg yani.
Başlangıç kilom :84
geçen hafta :80.7
bugün kü kilom :78.8
bu hafta kayıp :1,9 kg
toplam kayıp :5,2 kg

nasıl doğru tahmin olmuş mu kızlar lütfen doğru söyleyin 1 kilo düşük olduğumu düşünüyorum hasta olduğum için.....

bu arada bu gün daha 2 .günüm hastalığımda bunuda dikkate alırsanız normalde 6 ıncı gün biter . 2 gün sonra normal kiloma dönerim

günaydın kızlar

dediğin gibi çok gevşekmişim çabuk toparladım. daha önce spor yapıp bırakmanın dezavantajı bu kasların gevşiyor. kilo bende çok değişmiyor ben,m kilo verişim biraz sıkıntılı ama veren arkadaşlarımız çok. bu 44 benim bira da üst beden. altım daha yeni 44 ü görüyor. geçen ay aldığım pantolon 48 di totomdan düşüyo çok kötü. yürüyüşün yanına bi kas güçlendirici de ekle bak nasıl oluyon. 90 60 90 vücudum var doya doya bitmez tadım var

canım troid değerlerin normalse nasıl haşimoto oluyor anlamadım..olunca ne oluyor yani levatiron kullanmıyormusun?:44:

kullanıyorum günlğk 100 mg ama sonuçta sentetik hormon alıyorun. tirodşler hiç çalışmıyo. e sentetik doğalın yerini heç tutarmı. buna şükür.

biraz anneme de kafayı takıyom sanki ondanda sıkıtı yaşıyorum psikoljim bozuksa edişeliysem ya da korkuyorsam da böyle oluyo daha önce bunun tedavisini gördüm psikologda. konversiyon bozukluk teşhisi koydular

ha bi de haşimotoyu geçen okudum doğurganlığı çok etkiliyormuş herhal :44: 3. bebişi istiyosan haberin olsun...

biliyorum bu gün kadın doğuma gidecektim ama randevu almayı üşendim. ne kadar üşengeçsem oturduğum yerden randevu alamıyom. regli olduğum içindir diyordum karnımın alt tarafı çok şiş ve sancılanıyo ama regli bitti o durum bitmedi. bugün gideydim iyiydi aslında
Ayyuzlum gecmis olsun canım ...
allah razı olsun canım

canım çok ama çok geçmiş olsun benden de troid ile kimse veremiyor seni tebrik ediyorum çok ii vermişsin.... kesinlikle bravo ama iyi birşey demi doktoru böyle şaşırtmak :) :)

sağol canım dr birsürü nasihat verir gönderirim dedi ama bilmiyoki karşısındaki zayıflamakla kafayı yemiş ve küçük çaplı bir uzman olmuş bi hatun.

bu arada bu gün daha 2 .günüm hastalığımda bunuda dikkate alırsanız normalde 6 ıncı gün biter . 2 gün sonra normal kiloma dönerim

regli döneminde aldıklarımızı da tartıya yansıtıyoruz malesef geçen hafta bu yüzden çanta yedim. tartıda ne çıkıyosa o. sırf bu yüzden bu hafta nazar boncuğumu bekliyorum geçen hafta +2 idim bu hafta - 2 olacam

kilo bildirimi

başlangıç: 85.5
geçen hafta:: 83.5
bu hafta: 81.5
giden: 2000 gr
toplam giden: 4000 gr
hedef: 70
spor: kardio kas güçlendirici

dünkü menüm
sabah
yumurta
ekmek
domates
cay

ara
elma

öglen(işte bomba misafirlikte idim )
1 pogaça
3 sigara böregi
1 kase pataates salata
1 dilim kek
çay 1 fincan

ara:yok çok toktum

akşam
6 yemek kaşigı sote tavuk bezelye karışik
salata
yogurt
5 lokma ekmek
bir bardak kola(kaçtı yine )

gece
bir bardak patlamış mısır

kötü bir gündü ama hepte evde oturamıyom ki
bugün bildirim yapmayacan çünkü
tartının pilini çıkardım zırt pırt biniyom diye kıza kızada al sakla dedim o da okula git sormadımda nerde diye öglen gelene kadar aç mı dursan bildirim için acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…