Başlangıç kilom :84
geçen hafta :80.7
bugün kü kilom :79.8
bu hafta kayıp :900 gram
toplam kayıp :4,2 kg
Ne Yapalım Bu hAFTADA bEN çANTa Yerim Artık :) :) :2:
kilo bildirimi
başlangıç: 85.5
geçen hafta:: 83.5
bu hafta: 81.5
giden: 2000 gr
toplam giden: 4000 gr
hedef: 70
spor: kardio kas güçlendirici
çoooook gzllllllll gerçekten cnm tbrklrrrkilo bildirimi
seninde çokkkkk gzllll:)))Başlangıç : 89
Geçen hafta : 84,8
Bu hafta : 84
Giden : 800 gr
Toplam giden : 5 kg
Hedef : 60
Spor : 4 saat spor salonu
niye çanta yiyecen de 900 gr vermişsin tbrk ederim canımBaşlangıç kilom :84
geçen hafta :80.7
bugün kü kilom :79.8
bu hafta kayıp :900 gram
toplam kayıp :4,2 kg
Ne Yapalım Bu hAFTADA bEN çANTa Yerim Artık :) :) :2:
çoooook gzllllllll gerçekten cnm tbrklrrr
niye çanta yiyecen de 900 gr vermişsin tbrk ederim canım
hafta da 2 mi ne yaptın sennn mümkün değil o ilk zamanlar tamam belkş olur ama 3 4 haftadan sonraa hiç bekleme öyle birşeyyy haa oldu ki gitti o zaman da kendinden şüphe et bozuk yaptığın birşeyler vardır demekne bileyim ben haftalık 2 kiloya adapte ediyorum kendimi olmuyor üzülüyorum ama rahatsızlığım bi bitsin bakalım ondan sonra nasıl olacak bu iş....
canım daha ne olsun neden böyle düşünüyorsunuz ben anlamıyorum 600 gr az mı yaaa al bakalım eline 600 gr domates ne kadar ediyor :)))) en basitinden 600 gr lık yağ al eline bak 1 haftada ne kadar yağ çıkmış vücudundan küçümsemeyin kiloyu ne zannediyorsunuzzz bir kerede almadık ki biz bu kiloları bi kerede verelimmm çoookkk gzl cnm tbrk ederimmmmmmslm kızlar,
emzirmeme rağmen, o kadar dikkat etmeme akşam 7 den sonra ağzıma bişey koymamama rağmen, günde 3-4 litre su içmeme rağmen giden sadece 600 gram(
sabah inanılmaz moralim bozuldu kendimi çaya verdim şimdide çarpıntı yaptı kalbim yerinden fırlıycak nerdeyse
spor yapmıyorum ondanmı az az gidiyor
kilo bildirimim:
başlangıç:80
g.hafta:78
b.hafta:77.4
giden:600 gram
t.giden:2.600
hedef:65
spor:yok
kilo veren tüm arkadaşlarımı kutlarım. ben nerde yanlış yaptım kızlar ya. :44:
ne diyonuz anam..hicbirsey anlamiyorum..yokmu bunun türkcesi almancasida olurcanım troid değerlerin normalse nasıl haşimoto oluyor anlamadım..olunca ne oluyor yani levatiron kullanmıyormusun?:44:
merak etme canim benimde direnc noktam 85 di..84 olana kadar bilmem kac ay gecti..ama inatla devam ettim hakkindan geldim..simdide 75 direnc noktam...hos artik 75 i görmekte hayal oldu ya neeeysebenimde 85 daha 84 ü göremedim 83 ü görsem kaptırıp gidicem ama ah bi görsem gram gram ilerliyorum ama şansı yok bu sefer vericem inat ettim
oy canim benim..küsermiste üzülürmüste...haklisin valla...herkese ceza cer..banada ver banada banadahayırlı akşamlar herkeze...
pc m çöktü ve p.tesinden beri tamirdeydi,anca bugün geldigeçmişi okuyamadım yani son 2 günü ama yinede merak edildiğimi düşünöüştüm ama yanıldım sanırım....
koccaman bir 4 gün geçmiş ama kimse yokluğumu anlamamış bile,soran bile olmamışbu duruma çok bozuldm ben ...
basladinmi ay ne güzel..bende istiyorum bende bende bananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeslm arkadaslar iki günden beri spor salonuna giyorum her yerim nasil agriyor .cok yuklendim galibaa bütün gece bacaklarim sizladiiiii.oyy amanin ne zormus gerci yürüyüs yapiyodum ama aletlerle calismak cok zormuss..
emin ol yürüyüs cok etkili olacak..bende bu gün basliyorum..disardada yagmur var ama olsun..carsiya herife ekmek götürecegim..gidis 25 dak.gelis 25 dakka..50 dakikalik tempolu yürüyüs iyidir degilmi iyidir iyiydirbu arada kızlar ben doktorada gittim p.tesi, tahlil yaptırdım,ben o kadar dikkat ediyorum ama tartı oynamıyo,bi baktırayım dedim şu tiroidlerime,herşey normal dedi doktorum,kan şekerim düşük çıktı ama sorun olacak derecede değilmiş,birde fena soğuk algınlığım var sesim düzelmedi,sürekli kıslıyo öksürmekten,kan değerlerimden biride gribal enfeksiyona karşı yüksek çıkmış o kadar,her şey çok iyi olmasına sevindim ama nedeeeeeeeeeeeeeeeeennnn gitmiyo bu kilolarım
sanaırım vücudum direniyo,hareket etmem lazım inş. yürüyüşlere başlıycam kısa zamanda
canim ya hazir senin herif doktorlara gidiyorken bende bu isten faydalanacakken diyorumki su kadindogumada gitsede benim icin spiral taktirsa.biktim ben her aksam hapi yutmaktanbu gün dr gittim tiroidlerimi kontrol ettirim dedim. dr a çoktandır ultrasona girmedim kanda hep normal çıkıyodu ultrason çekerseniz sevinirim dedim. tabiki dedi. birde ben kilo vermeye çalışıyorum ama veremiyorum dedim. artist artist yürüyüş yapıyonmu dedi. zannetti yok dicembana nasihat çekecek. şöyle söyleyim günlük 1 buçuk saat egzersiz yapıyorum dedim şaşırdı. bozuntuya vermedi. diyet de yapman lazım bunun yanında sadece yürüyüş yetmez dedi. günlük 1800 kal alıyom dedim hepten bi uhaf oldusiz baya iyi biliyosunuz bu işi dedi. benim toto tavana vurdu 3 ayda 4 kilo verebildim sadece dedim. gene iyi vermişsin normalde kimse veremiyor dedi. kan tahlili falan yaptırdı. sonuç olarak biraz demir eksikliği var tiroidim de haşimoto cinsi olmuş. onun dışında iyiyim. bol bol kırmızı et ye dedi (bayılırım ya. nasıl yiyeceksem). pekmez ve kuru üzüm ye dedi. sonra da diyetini 1600 kal getir dedi. hem o kadar şey ye hem 1600 oh ne ala memleket. bakim yarın da kadın doğuma gidim diyom. hazır başlamışken. uçlansın bu günlerde kasığım çok ağrıyo. hele bu gün hapşırsam kasığıma bıçak saplanıyo gibi oluyo.
duyum hani gözüm kararıyo diyodun ya bende dedim eşimde de aynısı oluyo. bu gün eşim o şikayeti için dr gitti. sonucu sanırım senide ilgilendirir. şimdi mr çektiriyor öğlen de eeg mi ne diyolar onu çektirdi. haftaya sonuçları dr gösterecek.
bi de ( ulan bu gün yaz yaz bitiremiyom) hani demiştim ya sertifikam yok katipliğe başvurup vuramayacağım belli değil diye. hıh bitirdiğim üni den bir yazı aldım bilgisayar dersi gördüğüme ve başarıyla tamamladığıma dair. oluyormuş. inşallah yarın başvurumu yapacam. ama çok başvuru var. o kadar insan içinde tutupta ben 9 kişi içine giremem heralde. hayırlısı olsun. en azından denedim derim. annemde bu gün aradı bir sürü kızdı sen ne yap yap çalış kp sizin çalışamayacağınızı söylüyo hemde bizim evimizde sizi aşağılıyolar dedi. kadının zoruna gitmiş. sadece bana değil kardeşlerime de laf atmış ö...z sizinkilerden bişe olmaz gibisinden annemde babamda sinirden köpürüyolardı. annem o adam beni sinir etmeye başladı diyo. bende anne seni yenimi sinir ediyo beni çoktandır sinirediyo dedim
yemin ediyorum duyum 2 oku oku bitiremiyorum sizin yazılarınızı yaaaa ömrümün çeyreğini sizin yazılarınız bitridi :))))
gel canim gel..bu kadar koca popolular var ama mekan genis..herkese yer var..olmadi arkalari dörtleriz..birazda ortalara kayariz gene SIGISIRIZben selda 36 yaşındayım,83 kiloyum..boyum 1.60 ...3-4 gündür dikkat ediyorum yediklerime..18.00 den sonra su dışında ağzıma bişey almıyorum..günde 2 öğün yiyorum..saat 10 da ve 17.30 da...eğer burada sizinle motive olamazsam bırakırım diye korkuyorum..banada aranızda yer açarsanız sevinirim..iyi akşamlar okuyan herkese:))))
kilo bildirimi
haftaya artık ablam ne yapalımmmmmm :)))) haftaya bende bildirim yapacağım inşallah :)bildirim yapiyorum
baslangic:78.5
gecen hafta:78.2
bu hafta:78.3
gelen:100 gr..
giden:bir gün mutlaka
sporda nesi
kendimden kacaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
yarim keskin bicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak:
nerde bende o yürek:
tartiya cikacaaaaaaaaaaaak
hep köse bucaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
nara nara naraaaaam nara nara naraaaaaaaaaaaaaam nara nara naraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa na na na naraaaaaaaaaaaaaaaam
nerelerdesin sen yaa girmez olmuşsun burayaaa önceee ilk sen gelirdinnn bildirimi sen yuapardınnn kaç gündür de çok az giriyorsunnnnnnnn?
ayy cnaım benim yaaaa senin de bu son zmanalarda çektiğini pişmiş tavuk çekmedi ama ii kilo verirsin :)))) evini taşıda bi rahatla yaaaaa çok sıkıntılısındır şimdi allah kolaylık versin canımmm, neyse sen gelene kadar bende 78 i göreyim yineeee dilinden kurtulurum belki arada kaynarım :)))))kızlarrrrrrrrrrr kilo verenleri tebrik ediyorum :) melankoliciim ben seni farkederdim ama kaç gündür giremiyorum geçmiş bilem yapamıyorum
kız ev arıyoruz oğlanı da oyun grubunua taşıyıp duruyorum.. bugün evdeyim, kiraya çıkmaya karar verdik ev de güzel.. çok kafama takmıyorum artık olan bitenitaşınmamız da 1 ayı bulur ondan daha yeni rahatladım.. hafta sonu az yer kaplayacak bir kaç mobilya bakcaz.. sonra 1 ay rahatım yavaş yavaş toplanırım artık...
ayy cnaım benim yaaaa senin de bu son zmanalarda çektiğini pişmiş tavuk çekmedi ama ii kilo verirsin :)))) evini taşıda bi rahatla yaaaaa çok sıkıntılısındır şimdi allah kolaylık versin canımmm, neyse sen gelene kadar bende 78 i göreyim yineeee dilinden kurtulurum belki arada kaynarım :)))))
benim bi yere gittiğim yok yoğun olsam da takipteyim gördüğün gibi.. kısacası ağzınla kuş tutsan dilimden kurtulamazsın..ayrıca 1 ayda anca taşınırız çünkü mobilyaları 1 ayda teslim ediyorlarmış ondan acelem yok vitrini toplarım mutfağı son haftaya bırakırım.. yazlıkları da kaldırırım şimdiden kışlıkları da son haftaya bırakırım.. valla taşınmak konusunda deneyimli arkidişler bana akıl verirse çok sevinirim..
öğle düşünme bebeğim motivasyonunu asla bozma damlaya damlaya göl olur bir gün buradaki herkes tığ gibi olacak bu site bunun için var asla pes etmek yok ben dende doğru düzgün veremedim bu hafta haftaya daha sıkı çalışalım olur biter tmmbildirim yapiyorum
baslangic:78.5
gecen hafta:78.2
bu hafta:78.3
gelen:100 gr..
giden:bir gün mutlaka
sporda nesi
kendimden kacaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
yarim keskin bicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak:
nerde bende o yürek:
tartiya cikacaaaaaaaaaaaak
hep köse bucaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
nara nara naraaaaam nara nara naraaaaaaaaaaaaaam nara nara naraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa na na na naraaaaaaaaaaaaaaaam
hafta da 2 mi ne yaptın sennn mümkün değil o ilk zamanlar tamam belkş olur ama 3 4 haftadan sonraa hiç bekleme öyle birşeyyy haa oldu ki gitti o zaman da kendinden şüphe et bozuk yaptığın birşeyler vardır demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?