80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Başlangıç : 89
Geçen hafta : 84,8
Bu hafta : 84
Giden : 800 gr
Toplam giden : 5 kg
Hedef : 60
Spor : 4 saat spor salonu

Son düzenleme:
Başlangıç kilom :84
geçen hafta :80.7
bugün kü kilom :79.8
bu hafta kayıp :900 gram
toplam kayıp :4,2 kg

Ne Yapalım Bu hAFTADA bEN çANTa Yerim Artık :) :) :2:

kilo bildirimi

başlangıç: 85.5
geçen hafta:: 83.5
bu hafta: 81.5
giden: 2000 gr
toplam giden: 4000 gr
hedef: 70
spor: kardio kas güçlendirici
çoooook gzllllllll gerçekten cnm tbrklrrr

Başlangıç : 89
Geçen hafta : 84,8
Bu hafta : 84
Giden : 800 gr
Toplam giden : 5 kg
Hedef : 60
Spor : 4 saat spor salonu
seninde çokkkkk gzllll:)))

Başlangıç kilom :84
geçen hafta :80.7
bugün kü kilom :79.8
bu hafta kayıp :900 gram
toplam kayıp :4,2 kg

Ne Yapalım Bu hAFTADA bEN çANTa Yerim Artık :) :) :2:
niye çanta yiyecen de 900 gr vermişsin tbrk ederim canım

ne bileyim ben haftalık 2 kiloya adapte ediyorum kendimi olmuyor üzülüyorum ama rahatsızlığım bi bitsin bakalım ondan sonra nasıl olacak bu iş....
hafta da 2 mi ne yaptın sennn mümkün değil o ilk zamanlar tamam belkş olur ama 3 4 haftadan sonraa hiç bekleme öyle birşeyyy haa oldu ki gitti o zaman da kendinden şüphe et bozuk yaptığın birşeyler vardır demek

nerelerdesin sen yaa girmez olmuşsun burayaaa önceee ilk sen gelirdinnn bildirimi sen yuapardınnn kaç gündür de çok az giriyorsunnnnnnnn?

slm kızlar,

emzirmeme rağmen, o kadar dikkat etmeme akşam 7 den sonra ağzıma bişey koymamama rağmen, günde 3-4 litre su içmeme rağmen giden sadece 600 gram(

sabah inanılmaz moralim bozuldu kendimi çaya verdim şimdide çarpıntı yaptı kalbim yerinden fırlıycak nerdeyse
spor yapmıyorum ondanmı az az gidiyor

kilo bildirimim:
başlangıç:80
g.hafta:78
b.hafta:77.4
giden:600 gram
t.giden:2.600
hedef:65
spor:yok

kilo veren tüm arkadaşlarımı kutlarım. ben nerde yanlış yaptım kızlar ya. :44:

canım daha ne olsun neden böyle düşünüyorsunuz ben anlamıyorum 600 gr az mı yaaa al bakalım eline 600 gr domates ne kadar ediyor :)))) en basitinden 600 gr lık yağ al eline bak 1 haftada ne kadar yağ çıkmış vücudundan küçümsemeyin kiloyu ne zannediyorsunuzzz bir kerede almadık ki biz bu kiloları bi kerede verelimmm çoookkk gzl cnm tbrk ederimmmmmm

canım troid değerlerin normalse nasıl haşimoto oluyor anlamadım..olunca ne oluyor yani levatiron kullanmıyormusun?:44:
ne diyonuz anam..hicbirsey anlamiyorum..yokmu bunun türkcesi almancasida olur

benimde 85 daha 84 ü göremedim 83 ü görsem kaptırıp gidicem ama ah bi görsem gram gram ilerliyorum ama şansı yok bu sefer vericem inat ettim
merak etme canim benimde direnc noktam 85 di..84 olana kadar bilmem kac ay gecti..ama inatla devam ettim hakkindan geldim..simdide 75 direnc noktam...hos artik 75 i görmekte hayal oldu ya neeeyse
oy canim benim..küsermiste üzülürmüste...haklisin valla...herkese ceza cer..banada ver banada banada sana birsey diyeyimmi degil burada birkacgün gelmeyen arkadaslari farketmrek evde bazen eksik cocuklari farkedemiyorum yemin ederim...son dakkada jetonum düsüyor..soruyorum..o derece yaslanmisim yani..noolcak lan benim bu halim... senin yüzünden görüyorsun degilmi..beni kimse farketmemis demesen bende ne kadar zavalli hale geldigimi farketmeyecektim
iyi bastirdim demi..oldu yani..birak suclamayi birde suclandin simdi küsemezsinde bana
slm arkadaslar iki günden beri spor salonuna giyorum her yerim nasil agriyor .cok yuklendim galibaa bütün gece bacaklarim sizladiiiii.oyy amanin ne zormus gerci yürüyüs yapiyodum ama aletlerle calismak cok zormuss..
basladinmi ay ne güzel..bende istiyorum bende bende bananeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
emin ol yürüyüs cok etkili olacak..bende bu gün basliyorum..disardada yagmur var ama olsun..carsiya herife ekmek götürecegim..gidis 25 dak.gelis 25 dakka..50 dakikalik tempolu yürüyüs iyidir degilmi iyidir iyiydir
canim ya hazir senin herif doktorlara gidiyorken bende bu isten faydalanacakken diyorumki su kadindogumada gitsede benim icin spiral taktirsa.biktim ben her aksam hapi yutmaktan
yemin ediyorum duyum 2 oku oku bitiremiyorum sizin yazılarınızı yaaaa ömrümün çeyreğini sizin yazılarınız bitridi :))))

gel canim gel..bu kadar koca popolular var ama mekan genis..herkese yer var..olmadi arkalari dörtleriz..birazda ortalara kayariz gene SIGISIRIZ
kilo bildirimi

başlangıç: 85.5
geçen hafta:: 83.5
bu hafta: 81.5
giden: 2000 gr
toplam giden: 4000 gr
hedef: 70
spor: kardio kas güçlendirici
gözlerime inanamiyorum..tam 2 kilo ha..gercekten kutluyorum seni..kiskanilanlar listesinede ekliyorum unutmadan tabi

bildirim yapiyorum

baslangic:78.5
gecen hafta:78.2
bu hafta:78.3
gelen:100 gr..
giden:bir gün mutlaka
sporda nesi

kendimden kacaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
yarim keskin bicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak:
nerde bende o yürek:
tartiya cikacaaaaaaaaaaaak
hep köse bucaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
nara nara naraaaaam nara nara naraaaaaaaaaaaaaam nara nara naraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa na na na naraaaaaaaaaaaaaaaam

haftaya artık ablam ne yapalımmmmmm :)))) haftaya bende bildirim yapacağım inşallah :)

kızlarrrrrrrrrrr kilo verenleri tebrik ediyorum :) melankoliciim ben seni farkederdim ama kaç gündür giremiyorum geçmiş bilem yapamıyorum

nerelerdesin sen yaa girmez olmuşsun burayaaa önceee ilk sen gelirdinnn bildirimi sen yuapardınnn kaç gündür de çok az giriyorsunnnnnnnn?

kız ev arıyoruz oğlanı da oyun grubunua taşıyıp duruyorum.. bugün evdeyim, kiraya çıkmaya karar verdik ev de güzel.. çok kafama takmıyorum artık olan biteni taşınmamız da 1 ayı bulur ondan daha yeni rahatladım.. hafta sonu az yer kaplayacak bir kaç mobilya bakcaz.. sonra 1 ay rahatım yavaş yavaş toplanırım artık...

ayy cnaım benim yaaaa senin de bu son zmanalarda çektiğini pişmiş tavuk çekmedi ama ii kilo verirsin :)))) evini taşıda bi rahatla yaaaaa çok sıkıntılısındır şimdi allah kolaylık versin canımmm, neyse sen gelene kadar bende 78 i göreyim yineeee dilinden kurtulurum belki arada kaynarım :)))))

Son düzenleyen: Moderatör:
BAŞLANGIÇ: 82
GEÇEN HAFTA 67,2
BU HAFTA: 66,2
FARK: 1kg
TOPLAM GİDEN: 15,8
HEDEF: 60
SPOR: 2 gün pilates

benim bi yere gittiğim yok yoğun olsam da takipteyim gördüğün gibi.. kısacası ağzınla kuş tutsan dilimden kurtulamazsın.. ayrıca 1 ayda anca taşınırız çünkü mobilyaları 1 ayda teslim ediyorlarmış ondan acelem yok vitrini toplarım mutfağı son haftaya bırakırım.. yazlıkları da kaldırırım şimdiden kışlıkları da son haftaya bırakırım.. valla taşınmak konusunda deneyimli arkidişler bana akıl verirse çok sevinirim..

eyvah eyvahhh kaçış yok yani bittim bennn :))))

öğle düşünme bebeğim motivasyonunu asla bozma damlaya damlaya göl olur bir gün buradaki herkes tığ gibi olacak bu site bunun için var asla pes etmek yok ben dende doğru düzgün veremedim bu hafta haftaya daha sıkı çalışalım olur biter tmm

saten benim de bu ikinci haftamdı canım 14 şubat günü başladım resmi gün işte o günden bu yana toplam 4.2 kilo verdim 5 hedeflemiştim olmadı hedefimden bi kilo geriye düştüm inan hiç aç kalmadan her şeyden çok az yiyerek yapıyorum 3 gündür spora da başladım sağlıksız yapmıyorum yani ama işte dün regl oldum o yüzden tartı 1 kilo fazla yoksa hedefime ulaşırdım. neyse ya herkes versin kurtulsun kilolar dan tek temennim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…