80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay ben elmali sirkeye baslamistim 1 güncük, icemedim igrenccccccc.....
1 yemek kasigi mi bir tatli kasigimi katiyorsunuz?

igrenc birsey ya......

valla ben sicakta yiyorum genelde......
hep yiyorum ayoll :)))
nazar deydi tam gaz gidiyordum valla :tomato:

:) alemsinn ya ben hergün dondurma yerim merak etme çok aşırıya kaçmazsan miktar olarak kilo yapmıyor bence elma sirkesinide içtim bir ara iyi gelmişti bıraktım ben ılık suyay 1 tatlı kaşığı koyup içiyodum ılık olunca kolay oluyor içmesi dene bence

nazar degdi bana nazarkaydirigubbakcemile3 çok güzel gidiyordu herşey ama toparlayacagım 1 ay sonra memlketimdeyim gitmeden mutlaka kilo vermeliyim haftasonunda nefret ediyorum alt üst ediyo herşeyi şimdi kalkıp kahvaltımı yapacagım düzenli suyumu sporumu yapacagım hoşçakalın

ilahi aylin bi yemek kaşıgı koydum ben hiç zorlanmadım ama 1 haftadır içmiyordum bi gün unutunca arkası gelmiyo ama bugün kendimi toparlayıp yola devam edicem zemuszemus

1 yemek kasigi asla koymam cok geldi bana

bu arada ben yokken neler oldu kimler tatilde kimler varr ay hiç bir şeyden haberim yokk yaaa yeni gelenlerde olmuşş hoşş geldinizzzz

ayilinn hedefimize az kalmışş bende senden 1 ay önce başlamışımm iyi güzel buraya kadar geldik bide şu 6 kg gitseee offf ne güzel olurrr ama yavaş gider gibi geliyooo bide kurallar değiştimi neler yapmamız gerekiyor bana açıklarsan bide benim metrem yok neyle ölçücem bitane alayım sonra hangi günler ölçü veriyoruzz ay ne çokk sordummm

fazla birsey degismedi hatta kurallari görmez olduk
nerdeyse kimse ne yedigini yazmiyor kafamçokkarıştı herkes saliverdi, ben bile yani.
ölcüleri her ay isticem.
handerya tatilde, 3 hafta listeyi ben cikaricam.

valla aklimda degil su an, artik herkes saldi

bari kalanlar direncli olsun, sende geldin simdi, tam gaz devam edelim.

slm kızlar bu hafta sıkmam lazım çünkü geçen hafta kendimi saldım bu hafta azimliyim yürüyüşe başlıyorum bu hafta iki kilo gitse ayyy çok sevinirim inş gider

slm kızlar bu hafta sıkmam lazım çünkü geçen hafta kendimi saldım bu hafta azimliyim yürüyüşe başlıyorum bu hafta iki kilo gitse ayyy çok sevinirim inş gider

valla bende 500 giderse bile sevinicem.
2000gr lar rüya oldu kaydirigubbakcemile

merhabalar bende 87.800 ile basladım diyete
2 hafta sonra 85.700 e indim ancak son bir haftadır tamamen sermiş durumdayım
biraz motive olabilmek için aranıza katılmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…