80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sen geçen yılda gelmişmiydin bu topiğeee ismin tanıdık geliyor da, 2. haftansa tamam haftada 2 kilo genel olarak söyledin gibi duruyordu da ondan söyleidmmm o zaman bu hafta böyle oldu haftaya kar dasınnn daha çok gidecek daah mutlu olacaksın yatırım yaptın yani :)))

eyvaaaah yine çok kilo verecek garanti bu sefer 60 ı görürsün. kıskanıyom ama iyi yönde hem seviniyom hem kıskanıyom. darısı başımıza

ben kursa gidiyorum hoca 5 sayfa ödev verdi bugün için bana şans dileyin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr anlımın akıyla çıkayım şu işden :)

bildirimim

başlangıç:88
geçen hafta:88.5
bu hafta:88.4
giden:0.1
spor:yok

evet aldıklarımı vereyimde bir
sizinle yarışıcam

tebrikler kızlar çok güzl vermişsiniz

evet canım gelmiştim ama sonra yanlış iş tercihimden dolayı tekrar geri aldı bu kiloları o yüzden tekrar burdayım vercem ve inş. almıcam kesin kararlıyım
geçen verdiğim de 6 ay kadar kiloyu korudum 74 kadar düşmüştüm hemde 90 kilodan düşün sonra yazın işten saat 10 gel ye yat yaparken 10 kilo aldım geri şimdi 5 verdim işte bu haldeyim...

ya ben sana daha önce de dicektim ama kıyamadım kendin gör istedim.. haftada 2 kilo biraz zor canım ilk başlarda hızlıca gidiyor kilolar ama sonra yine o tempoyu beklersen üzülebilirsin.. ayrıca bu 3 günde olup sonra bitecek bişi değil.. hayatımızı böyle yaşamalıyız ki kilo verdikten sonra da almayalım.. sen sanki kilo vermeye çalışır gibi değil sadece doğru beslenir gibi davran.. kilolar zaten gidecek yavaş yavaş.. hiç kafana takma, özellikle spor da yaparsan haftada 2 olmasa da 1 kilo verebilirsin. regliye gelince benim o kadar farketmiyor hatta hiç farketmiyor kilo vermeye devam ediyorum o dönemde sadece karnı şişiyor biraz ama kiloda çok oynama olmuyor :44: tabi sen kendini daha iyi tanıyorsun..

tebrikler canım çok başarılısın gerçekten tebrik ediyoruminş.bir gün bende ulaşırım bu kilolara inş.

teşekkürler canım, inşallah hepimiz hedef kilomuza ulaşırız sağlıklı bir şekilde ve o kiloyu koruyabiliriz

eyvaaaah yine çok kilo verecek garanti bu sefer 60 ı görürsün. kıskanıyom ama iyi yönde hem seviniyom hem kıskanıyom. darısı başımıza

inşallah canım. kıskanın beni gaza gelin yetişin bana

kızlar ben martın ortası gibi memlekete gitcez dedim yaa :18: sanırım 65 hedefime ulaşabilcem o zamana kadar ama aynı kiloda dönebilirmiyim bilemiyorum homini gırtlak moduna giriyorum oraya gidince sağolsun kvde çok güzel ve çok yağlı yemek yapar.. şöyle söyliyim 1 bardak pirinçten zeytinyağlı dolmaya neredeyse yarım lt yağ koyar :18: varın buradan hesab edin 1 dolma en az 200 kaloriye felan denk gelir eşim onun yemeklerini çok sever ama zyağlı dolma yapınca hep yağlı olmuş diye şikayet eder hatta yemez. ama ben zyağlı dolmaya bayılırım dahası yağlı olması beni hiç rahatsız etmez :44: kolay çıkmamıştım ben 82 kiloya o dolmadan yarım tencere yediğimi bilirim.. neyse sözün özü çok fena tırsıyorum :18: gitmeden bana biraz gaz verin de dönünce 5 kilo almış olarak dönmiyeyim :26:

ha bir de saçlara mayonez maskesi yapıyorlar mı deneyen bilen var mı? ben de denemek istiyorum ilk fırsatta..

baslangic.84
gecen hafta.75.8
bu hafta.74.8
giden.1000 gr
toplam giden.9.2 kg
hedef.64
spor.yok

çok sukur odem midir nedir terk etti benii

canım evet ama benim daha verebilmem gerekiyor daha yeniyim bir ay çıksın sonra evet zor olucak ama pes etmek yok 65 ulaşıncaya kadar devam zorda olsa vercem pes yok ama sende güzel veriyorsun canım harikasın ....

yapma sakın yapma bunu burada ne kadar zorlanıyoruz en başta kendin biliyorsun tatalım sakın sağlıklı yaşamaktan vaz geçme herşeyin tadına bak ama sadece tadına bak tmm sakın kendine bunu yapma kesinlikle gelince en başta ben kızarım sana ona göre

kilo bildirimi

başlangıç: 85.5
geçen hafta:: 83.5
bu hafta: 81.5
giden: 2000 gr
toplam giden: 4000 gr
hedef: 70
spor: kardio kas güçlendirici
canım çok tebrik ederim,maaşallah ,darısı başımıza artık
aslında bi bakıcam bu protein diyetine ,merak ettim daha önce hiç denemediğim bişey ,sağlşıklı ise neden olmasın canım onuda dneriz yeterki gitsin şu kilocuklar
Başlangıç : 89
Geçen hafta : 84,8
Bu hafta : 84
Giden : 800 gr
Toplam giden : 5 kg
Hedef : 60
Spor : 4 saat spor salonu
canım çok tebrik ederim, dikkat etmenin meyveleri bunlar :)) BİZEDE NASİB OLUR İNŞ. BU RAKAMLARI GÖRMEK( AMİİİİİİİİİİİİİNN)
Başlangıç kilom :84
geçen hafta :80.7
bugün kü kilom :79.8
bu hafta kayıp :900 gram
toplam kayıp :4,2 kg

Ne Yapalım Bu hAFTADA bEN çANTa Yerim Artık :) :) :2:
canım ne güzel vermişsin işte ne çantası,asıl çanta yiycek olan benim ahhhhhhhhhh ahhhhh
üzüldüm tabi ama küsmedim canım,huyum kurusun hiç öle huyum yoktur :))) haklıyken haksız duruma düştüm sanırım şimdi ben :)) tmm canım ben bişey demedim
p.tesi başlıyorum yürüyüşe inş. emninim çok etkisi olcak, pes etmiycem,çözecem bu tombişlik halini RABBİMİN izni ile inş. ay pardon yani hepimiz çözcez
BAŞLANGIÇ: 82
GEÇEN HAFTA 67,2
BU HAFTA: 66,2
FARK: 1kg
TOPLAM GİDEN: 15,8
HEDEF: 60
SPOR: 2 gün pilates

canım tebrik ederim,çak azimlisn maaşalah,kıskanmıyorum ama imreniyorum gerçekten darısı bir kaç ayda inş başıma gelir :)))

kaptanım yarın bildirm yapsam olur mu ?
eğer kabul görmezse benim bilgileri yazıyorum
başlangıç: 91,5
geçen hafta : 89,5
bu hafta : 89,9 ( ablamda tartılmak istiyorum o yüzden yarın kilo bildirimi yapabbilirmiym diye sordum )
gelen : 400gr
hedef : şimdilik 80
spor: yok ama p.tesi yürüyüşe başlama olcak

saygılar hürmetler herkeze,çantalar kafaya ,ilki bende gelsin kendime
bu ardaa kimse dikkat etmediğimi düşünmesin , ben dikkat ediyorum ama gitmiyo sebebini hareketsizliğe bağlım ama artık yapacak bişey yok,haledecem bi şekilde

kızlar haftasonu yokum ama ablamdan gelmeye çalışıcam topiğe tabi çocuklardan bana fırsat kalısa aklım kalıyo buda ben sizi özlüyorum daaaaaaa

anladım canım inşallah verirsin de dönüşü olmazz hepimiz için aynı şekilde tabi...

ha bir de saçlara mayonez maskesi yapıyorlar mı deneyen bilen var mı? ben de denemek istiyorum ilk fırsatta..
bende düşündüm onu da sonra bir doktordan duydum ki çok olumsuz etkileri varmış önermiyorum dediiii

slm kızlar nasılız. beni kutlayıp duruyonuz ama kutlamayın benden giden ödemdi derimin altına su bastım sonra da tahliye ettim. şu an normal kilomu gösteriyorum. az önce adliyeye gittim başvurumu yaptım çok soğuk geliyo bana adliye ama bilmiyorum kazanabilecemmi acaba. torpil olmazsa zor diyolar ama bilmiyorum. torpil yaptırıpta milletin hakkınada girmek istemem açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…