kızlaar ben geldiiim..yoğun bir gündü sabah 9 dan bu yana dışarıdaydım eve gelir gelmez sporumu yaptım yemeğimi yedim şimdi bildirim zamanı.. başlangıç:93
geçen hafta:82.2
bu hafta: 80.9
giden : 1.300 gr
toplam giden: 12 kg
boy: 1.70
hedef: 67
spor: 100 küsür dakika tam hesaplayamadım
regl olmamama rağmen sonuç gayet iyi...
canım evet ama benim daha verebilmem gerekiyor daha yeniyim bir ay çıksın sonra evet zor olucak ama pes etmek yok 65 ulaşıncaya kadar devam zorda olsa vercem pes yok ama sende güzel veriyorsun canım harikasın ....
yapma sakın yapma bunu burada ne kadar zorlanıyoruz en başta kendin biliyorsun tatalım sakın sağlıklı yaşamaktan vaz geçme herşeyin tadına bak ama sadece tadına bak tmm sakın kendine bunu yapma kesinlikle gelince en başta ben kızarım sana ona göre
kaptanım yarın bildirm yapsam olur mu ?
eğer kabul görmezse benim bilgileri yazıyorum
başlangıç: 91,5
geçen hafta : 89,5
bu hafta : 89,9 ( ablamda tartılmak istiyorum o yüzden yarın kilo bildirimi yapabbilirmiym diye sordum )
gelen : 400gr
hedef : şimdilik 80
spor: yok ama p.tesi yürüyüşe başlama olcak
saygılar hürmetler herkeze,çantalar kafaya ,ilki bende gelsin kendime
bu ardaa kimse dikkat etmediğimi düşünmesin , ben dikkat ediyorum ama gitmiyo sebebini hareketsizliğe bağlım ama artık yapacak bişey yok,haledecem bi şekilde
bence asıl birinci bu hatun tebrikler tatlım
canım eğer beslenmeni diyet değil sağlıklı beslenme haline getirirsen hiç zor değil ben bundan sonra böyle beslenecekmiş gibi besleniyorum kilovermem durursa spor yapacağım ama durmazsa verdiğim yere kadar 60 olur 55 olur devam edeceğim bugünden sonra beslenmem bu şekilde olacak.. arada kaçamaklar olsa da hergün kaçamakla geçmeyecek...
ayyy inşallah kendime hakim olabilirim.. ilk günler hep tutarım çenemi ama 1 hafta kalacağız orada da yapabileceğin tek bir aktivite var o da yemek.. neyse kilo vermesem de almadan dönsem yeter bana :18: ya da en azndan az aliyim
yavrum sen hormonlarına baktırdın mı? yazık emeklerine senden az çabalayıp acayip kilo verenler biliyorum.. hiç spor yaptın mı bu güne kadar? ya da çok hareketsiz bir dönemin oldu mu hastalık gibi?
ben de regliyim bi keremherkeste aynı şekilde ödem olmuyor.. benim de karnım şişti geçen hafta ama yine 800 gr mı ne vermiştim.. belki 100 gr felan farkediyordur.. :44: tiroiditle alakalı bişi mi acaba bu ödem olayı?
ayy aynı benn..gelen 10 kg gidecek artı 6 kg daha gidecek...başlangıç 93 kg idi şimdi 81 hedef 67 kgevet canım gelmiştim ama sonra yanlış iş tercihimden dolayı tekrar geri aldı bu kiloları o yüzden tekrar burdayım vercem ve inş. almıcam kesin kararlıyım
geçen verdiğim de 6 ay kadar kiloyu korudum 74 kadar düşmüştüm hemde 90 kilodan düşün sonra yazın işten saat 10 gel ye yat yaparken 10 kilo aldım geri şimdi 5 verdim işte bu haldeyim...
kız sabah kalktığımda yüzüm hafif şiş oluyor ama ben seviyom o halimi.öyleymiş tiroitten dolayı vücut çok su tutuyo. bazen gece normal yatıyom sabah bi kalkıyom aynada başka bi kadın gözlerim falan kaybolmuş dudaklar silikonlanmış çok kötü görünüyo. sebep tiroit
kız sabah kalktığımda yüzüm hafif şiş oluyor ama ben seviyom o halimi..biz birde hipotroidli hatunlar sayfası mı açsak ki:13:
slm kızlar nasılız. beni kutlayıp duruyonuz ama kutlamayın benden giden ödemdi derimin altına su bastım sonra da tahliye ettim. şu an normal kilomu gösteriyorum. az önce adliyeye gittim başvurumu yaptım çok soğuk geliyo bana adliye ama bilmiyorum kazanabilecemmi acaba. torpil olmazsa zor diyolar ama bilmiyorum. torpil yaptırıpta milletin hakkınada girmek istemem açıkçası.
anladım canım inşallah verirsin de dönüşü olmazz hepimiz için aynı şekilde tabi...
bende düşündüm onu da sonra bir doktordan duydum ki çok olumsuz etkileri varmış önermiyorum dediiii
harpyyyy canım sana gaz verem dicem ama hiç zannetmiyom bazı gerçekler var ondan kaçamazsın. mecbur azıcık alacan ama sen verirsin olmadı gitmeden biraz spor yap sen yesende vücudun çalışır verirsin en iyi çözüm bu bence. bu arada demekki kaynana nihayet ikna etti sizi ya da mecbur bıraktı ha. bunlar nasıl istediklerini yaptırıyo ya. anlamıyom:44::44::44:
öyleymiş tiroitten dolayı vücut çok su tutuyo. bazen gece normal yatıyom sabah bi kalkıyom aynada başka bi kadın gözlerim falan kaybolmuş dudaklar silikonlanmış çok kötü görünüyo. sebep tiroit
hayırlı olsun canım evet pek iç açıcı değil işimiz ama ona da alışıyorsun mecburen
Rabbim gönlüne göre versin
harpyycim yapacağın tek şey yemek değil elbet oğlanın peşinde koşsan onunla yeni yeni oyunlar icat etsen al sana hareket spor
.......................................... vaz geçtğmmmm :)
sorumu sormakdan :))))nooldu kız? neden vaz geçtin?
canım daha ne olsun neden böyle düşünüyorsunuz ben anlamıyorum 600 gr az mı yaaa al bakalım eline 600 gr domates ne kadar ediyor :)))) en basitinden 600 gr lık yağ al eline bak 1 haftada ne kadar yağ çıkmış vücudundan küçümsemeyin kiloyu ne zannediyorsunuzzz bir kerede almadık ki biz bu kiloları bi kerede verelimmm çoookkk gzl cnm tbrk ederimmmmmm
süpersin bebeğim hiç bozma moralini allah devamını getirsin inşallahhhhh emzirirken vermek ne kadar kolaysa almada o kadar kolay herkes ağzına birşeyler depiştiriyordurr :)))) bizim buralar da böyle olur en azından bu süt yapar ye şu süt yapar ye :)cnm 600 gramı küçümsemiyorum elbette. arada ufak kaçamaklar oluyor ama abur cubur yemiyorum, sebze yemeklerini 6 kaşığı geçirmiyorum, 7 den sonra azıma sadece küçük bir elma dışında bişey almıyorum. tek eksiğim spor. ona rağmen az vermişim gibi geldi.
tabi kendime kızdım sonra emziriyorsun saçmalama dedimzaten daha ne kadar dikkat edebilirimki:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?