80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menüm
sabah
1 yumurta
1 d.t.b ekmek
peynir zeytin

ara
bir dilim kek

öğle
azıcık tavuk mantar
kepekli bulgur
yoğurt
ara
2 tane kuru kayısı
akşam
azıcık çorba
azıcık tavuk mantar
salata
ara
meyve
spor: 30 dk yürüyüş

her gün mutlaka az da olsa sporumu yapacağım diye söz verdim kendime..
kızlar kendime büyük bir hedef koydum..15 MAYIS DOĞUM GÜNÜM de 72 kg olmayı planlıyorum..bu istikrar doğrultusunda verebilecekmiyim bakalım..BEN İNANIYORUM..HAZİRAN sonu da kaynımın düğünü var artık o zamana da 6 ları görürüz dimi kızlar???

canım akşam atıştırmalarına bir alternatif sana
TUZSUZ YAĞSIZ PATLAMIŞ MISIR..Ben çok yararını gördüm..ara ögünlerde de tercih edilebilir..tabi herşeyin fazlası zarar..

Sabah: nar-greyfurt suyu, ekmek peynir, yumurta
Öğlen: 2 küçük dlm fırın makarna
Ara: yarım gofret, 1 kare çikolata
Akşam: ıspanak yemeği, 1 sk pilavı, yoğurt
Ara: süt

cuma günleri olan sesizliğin sebebi ne ola ki acaba? neyse herkese iyi geceler

ayy aynı benn..gelen 10 kg gidecek artı 6 kg daha gidecek...başlangıç 93 kg idi şimdi 81 hedef 67 kg

evet canım 5 kilo daha verdimmi eski kiloma döncem sonrasında da bi 10 kilo yada yapabildim kadarıyla devam işte bu şekilde yaşamaya alışmam lazım ben diyet yapmıyorum yaşam tarzımı değiştiriyorum bu şekilde olmak devam etmek istiyorum inş. olur.

menüm
sabaheynir,zeytin,domates,salatalık,ekmek
ara:yarım havuç
öğle:yarım tabak pilav,5 yk etli barbunya,yoğurt
ara:1 dilim kek,lokum
akşam:3 yk pilav,5 yk barbunya
ara:1 portakal,1 elma

galiba ben duraklama dönemi yaşıyon bu 4 hafta
başlangıç:87
geçen hafta:83.3
bu hafta:83.4
gelen:1
giden:yok
hedef:bu gidişle oda yok

çanta bende tabi yedim baklava 4 dilim bu hafta ondan bir daha son bu gün ki günüde atlatayım

dünkü menüm

sabah
simit
çay

ara
çikolata

öglen
ot köftesi
ayran

ara
yok

akşam
bir kase çorba
1 dilim ekmek

gece
armut bir tane

Günaydin kizlar okadar yogun günler yasiyorumki inanilmaz ne bulursam yiyorum dün kaynanam sen biraz kilomu aldin dedi yarin tartilicam ama bugünden menü yazmaya basliyorum

sen az yemişin bende emzirirken bir diyet listesi var 10 günde 4 kilo verdim resmen tabi devam edemedim o zaman o bile bana az geldi neyse ama ekmek yok kahvaltında,öglende ne salata ne yogurt,ekmek yine yok .akşamda az salata yada cacık falan olsaydı ,gece de 1 mevya az sana iki meyva ve süt iç bir bardak emzirene göre menün çok az bence canım kaç kalori bunlar toplamda ki mesela sen günlük 1500 almalısın ki yaktıgın yüzde doksan 3000 belki fazla bebekle ve emzirme ile bir haftada 1 veya 2 kilo vermiş olursun yine diyorum öglene ve akşama 1 çay bardagı yogur ve bir yeşillik sıkıştır gündede ekmegi 5 dilim yiyebilirsin tatlım senim sporun var zaten
Sabah: nar-greyfurt suyu, ekmek peynir, yumurta
Öğlen: 2 küçük dlm fırın makarna
Ara: yarım gofret, 1 kare çikolata
Akşam: ıspanak yemeği, 1 sk pilavı, yoğurt
Ara: süt
happy mükemmel sin seni örnek almak istiyorum
Günaydin kizlar okadar yogun günler yasiyorumki inanilmaz ne bulursam yiyorum dün kaynanam sen biraz kilomu aldin dedi yarin tartilicam ama bugünden menü yazmaya basliyorum
banada dediler ben yine bir ay olacak vaermeye çalışıyorum ya

canım noldu kötü bişey yok demi
yok yok canım gereksiz bir soruydu bugün arkadaşım gelecek de ne yemek yapsam diye soracaktım :)))))

beni her gören de aynı şeyi söylüyor valla

slm kızlar dün eşim dedi ki benim kalorilerimide hesapla bende kilo vermek istiyom dedi. sen mi kilo verecen hemde az yiyerek dedim. verememmi dedi evet dedim. görürsün dedi verecem. 20 günde 2 kilo vermek için iddaya girdi benimle tabi bende aynı zamanda aynı kiloyu verecekmişim. bi hesapladık ben günlük 1600 kalori (dr söylediği gibi) beyimiz 2000 kalori alacak. ee bu haksızlık. ben anasının gözü azıcık yicem beyimiz zaten yediği kadar yicek nerdeyse. ekmek her öğün bir dilim yicen dedim bir dilim kime yetecek dedi bu durumda diyeti çabuk bozacak gibi görünüyo.

evet canım DİYET kelimesini lügatımızdan çıkarıyoruz..çoğu kişinin tekrar kilo almasının sebebi..diyet sitresine girip ideal kiloya ulaştığı zaman yaptığı kaçamaklar çoğalmaya başlar..ha bugün ha yarın derken bir bakmış ki kilolar geri gelmiş..sonra tekrar bir diyet serüveni..metabolizmamız ne yapsın..ben troidden ötürü çok hızlı kilo alıyorum ama daha çok dengelemeyi hayatıma yerleştirecem..sabah yedim akşamda yiyim yarın devam ederim deyip yarın olunca aynı kaçamaklar devam edenlerdenim..bir de ne olursa olsun sporu hayatımdan çıkarmayacağım..EĞER SPORU ZAYIFLAMAK İÇİN YAPIYORSANIZ KİLO VERME İŞLEMİNİZ BİTTİĞİNDE YA DA ARA VERDİĞİNİZDE SPORDA BİTMEYE MAHKUM OLUYOR..HAYATINIZIN GENELİNDE ÖNCELİKLERİNİZ ARASINDA SPOR VARSA ZATEN VAZGEÇEMİYORSUNUZ..ben söz verdim her gün yoğun da olsam az da olsa mutlaka spor yapacağım..uzun oldu

şuanda 85 kg yaklaşık 50 günüm war her 10 günde 2 kg verebilirim işallaH
hızlı verilen kilolar hııızllaaa geri geliyor..bir kadının ayda vermesi gereken ideal kilo 3 ila 4 kg..
10 günde 5 kilo verecem diye aç kalma..inan sonunda hepsini geri alırsın

arkadaşım erkeklerin metabolizması kadınlarınkinden çok daha hızlı..aynı anda aynı kiloyu veremezsiniz..benim eşim istesin bir günde 3 kg veriyor

arkadaşım booool su içip spor yapıyor musun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…