arkadaşım erkeklerin metabolizması kadınlarınkinden çok daha hızlı..aynı anda aynı kiloyu veremezsiniz..benim eşim istesin bir günde 3 kg veriyor
SELAM KIzlarrrrr artık özgürümmü desem yoksa nazar mı değer hiç bişey demesemmi ama ayıp bu kadarı da olmaz demiii ben mi yanlış düşünüyorummm kendime bakamıyorum yaaaa
onlara göre herşey bahane..çocukları 9 ay karnında onlar mı taşıdı??bizimkinde de göbek takıntısı var..bu aralar konuşmuyoruz zaten regl oldum sancı çekiyorum..daha sı....bilyorum beni tırstıranda o ya zaten. o verecek tabi dayanabilirse sonra ben veremeyecem bak nasıl gidiyo diyecek. bana tiroidi bahane etme diyo. bakalım bu metabolizba farkı ile ne yapacaz
hayırdır iremcim?SELAM KIzlarrrrr artık özgürümmü desem yoksa nazar mı değer hiç bişey demesemmi ama ayıp bu kadarı da olmaz demiii ben mi yanlış düşünüyorummm kendime bakamıyorum yaaaa
hızlı verilen kilolar hııızllaaa geri geliyor..bir kadının ayda vermesi gereken ideal kilo 3 ila 4 kg..
10 günde 5 kilo verecem diye aç kalma..inan sonunda hepsini geri alırsın
hayırdır iremcim?
şuanda 85 kg yaklaşık 50 günüm war her 10 günde 2 kg verebilirim işallaH
günaydın kızlar haftasonu kimseden ses çıkmıyo yine. ben bu gün temizliğe giriyom biraz temiz olim sonra bir ay eve el sürmem. ayyyyy söyleyince nepis oldu. ben pasaklı bi kadınım yaaaa. bu gün misafir gelmez inşallahta şu koltuklarımı da yıkarım. halımı da yıkamaya gönderecem. işim çooooook
sporu yazmayı unuttum: 20 dk yürüyüşHAYIRLI SABAHLAARRR KIZLAARR...
hemen dünkü menümü yazayım
sabah
yumurta
2 dilim t.b.ekmek
zeytin peynir
ara
leblebi
öğle
etli kuru fasülye
yoğurt
2 d.t.b.ekmek
akşam
süt-elmayla c.flakes
ara
meyve
misafir olunca zor oluyor elbet..az az yemeye dikkat et yine de..telafisini yaparsın inş.sorma canım yaaa kv geldi gitti daha 1-2 gün gecmeden kbirader eltimle geldi yap uğraş okula git gel 2 haftadır dikkat etmeye başlayacaktım oysakiii zaman geçiorr canım sıkılıyo yorgunummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?