80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoş geldin canım aramızaaa kolay gelsinnn[/QUOTE]
saol canım bişey sorucam o alttaki kilonun azalmasını gösteren simgeleri nasıl yapıyorsunuz ?

merhaba kızlar bende katılmak istiyorum aranıza 86,8 kiloyum
hoşgeldinnn aramıza çizelgeni burayı inceleyerek yapabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
ben buradayım şekerim de sen neredesin :)

hoş geldin canım aramızaaa kolay gelsinnn

ayyy dilaram sorma yaa antalyadan tüp bebekten geldikten sonra ben hiç boş kalmadım yaaa.... kayınvalideler geldi gittiler sonra kayınbirader geldi ama elti adaıyla birlikte geldi 3-4 kez bir araya gelmişliğimiz vardı ama son gelişinde pek hoşuma gitmemişti kb de anlamış bence arayı düzeltmek için getirdi...
hatta balkonda o yokken kızın gelmek istediğiini onun kabul ettiğini söledi kız içerde bozdu yoooo sen istedin ben de tamam gidelim dedim dediii:)
bu sefer az buçuk daha iyiydii ama bana çok da uygun değil hareketleri filan eşimin de garibine gidiyo..
aman ne biliyim gittiler de başlıyorum artıkkk yeterrrr

off iremimm misafir eziyetini en ii ben anlarım diyetimizi katlediyorlarrr neyse allah eksikliklerini de göstermisin yalnız kalmak da kötü bir yerdeeeee nasıl kızzz cıvık mı???? o yüzdne mi sevmedin gel az dedikodu yapalım :))))))) ayyyyyy dün arkadaşım geldi lise arkadaşım bütün sınıfın dedikodusunu yaptık o bunu yapmış bu bunu yapmış diyeee akşammm göksellle ( sevdiceğimle) konuşuyoruzzz bütün gün dedikodu yaptınız değil mi diyoo valla öyle dedim oda çözdü beni :)))

Ben bugun ne yedigimi yazicam vicdan azabi cekiyorum cok yedim diye .s sabah 8de bir ince dilim ekmek peynir domates salatalik 11de corba 13 te corba kereviz ve tavuk 17 de ise elma sizce cokmu .s

merhaba herkese.
bir sorum olacak bu gurup yarışmalara katılmak için mi kurulan bir grup yoksa birbirine destek olmak için mi ?

kızlaaar pazar keyfimi yapıyorsunuz yoksaa koşuşturuyormusunuz?öğleden beri ayaktaydım hatta akşam yemeğine misafirim vardı..dünden yemeklerimde vardı birkaç birşey daha yaptım çay içip gittiler erken kalktılar yola çıkacakları için ..ben bugünkü menümü yazayım;
sabah
omlet
2 d.t.b. ekmek
zeytin
ara
kırmızı biberli yoğurt(metabolizmayı hızlandırdığı için)
öğle
çok az kuru fasülye
yoğurt
1 d.ekmek
ara yok
akşam
tavuk
çok az kuru fasülye 2 kaşık pilav
salata
ara
şekersiz çay 2 küçük b.kurusu
spor:25 dk

kızlar ben kilo verdimmi özellikle bel ve yukarısından veriyorum..armut tipliyim basen ve bacak varnetten nasıl inceltebilirim diye araştırırken birşey okudum;yürürken ayak uçlarında yürüyün diyor..bacaklar daha çok şekle girermiş yani incelirmiş..bugün yürürken denedim..hep olmasa yürüdüm ama zor yani daha çok yoruyor daha çok terletiyor..birde yürüyüşten sonra bacak için plates hareketleri yapıyorum

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] ayyuzlum0211 [/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 81.5 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] kardio kas güçlendirici [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] eranisa [/TD] [TD] 93 [/TD] [TD] 82.2 [/TD] [TD] 80.9 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 12 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 100 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] harpy [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 67.2 [/TD] [TD] 66.2 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 15.8 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 2 gün pilates [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] benben [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 9.2 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] sedalis [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 80.7 [/TD] [TD] 79.7 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 4.2 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 4.5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ist87 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 84.8 [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 4 saat spor salonu [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] deniz_kum [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 77.4 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 2.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] 88prenses22 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 88.5 [/TD] [TD] 88.4 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] dapseden [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 83.3 [/TD] [TD] 83.4 [/TD] [TD] +0.1 [/TD] [TD] 3.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] duyum [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 78.2 [/TD] [TD] 78.3 [/TD] [TD] +0.1 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] melankoli 84 [/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 89.5 [/TD] [TD] 89.9 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] 1.6 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]

[/table]

Sabah
1 ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
tere
1 bardak meyve çayı
1 tatlı kaşığı pekmez
1 elma
Ara
4 küçük galeta
1 bardak süt
Öğle
1 büyük kase sebze çorbası
6 tane mercimek köftesi
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
2 kayısı
yarım çay kaşığı tarçın
Akşam
3 servis kaşığı kadar ciğer sote
salata
1 ekmek
1 kivi
Ara
10 çilek
yeşilçay

geçen hafta 700 gramla 1. oldum bu hafta 800 le 5. oldum
bu arada tüm kilo verenleri tebrik ediyorum

kilo veren arkadaşlar TEBRİKLER TEBRİKLEERR!!!
ÖZELLİKLE;
Ayyüzlüm,ben ve harpy
dapseden-duyum-melankoli

TAM GAZ YOLA DEVAM HATUNLAR...ÇITIRLIK YOLUNDA..

Bugünkü menüm
Sabah 2 parca peksemet peynir acik cay
Ara elma
Ögle 1 kase müsli
Ara yok
Aksam 1 kücük tabak kısır 3 catal et
Ara meyva
30 dk tempolu yürüyüs 2.5 litre su

ara:1 elma,pişmaniye
öğle,yumurta,peynir,ekmek
ara:2 dlm ev baklavası
akşam:1 tabak mantı
ara:1 portakal

çok üzülmüştüm ama bu tablo içimi açtı bu arada ilk hedefim 65 kg. canım benim tabloya benide eklediğin için tşk ederim çok mutlu oldum herkese bol bol irade inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…