- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
rabbim dualar aracılığıylaaa annenin şifasını versin inşallah canım benimmmmm ,en kısa zamanda inş.... allah hiç bir dua yı geri çevirmez zamnını bekler sadeceeeee güzel haberlerini bekliyoruz annenindün dayanamadım annemin durumunu halamın kızına anlattım o da bi şekilde annesini falan organize etmiş tefriciye duasına başlamışlar. akşam annem ardı kızım tefriciye okuyabilirmisin dedi. hayırdır dedim halan sonuçlar iyi çıksın diye okuyalım dedi onun için başladık dedi. mutlu oldum şimdi. annem için bişeler yapabilecem. hemde kendisi istedi.
geçmiş olcun canım anlamıyorum ama hayırlısı herşeyinkızlar sınav sonuçları açıklandı bir dersten kalmışım
günaydın kızlar benim hafta sonu kafam çok karıştı bazı olaylardan sonra bir türlü kendimi diyete adapte edemiyon yatıp uyuyp kalkıp yiyorum öyle oturdugum yerde kal geliyo saatlerçe bir şeye bakıp otura biliyom sanki hiç duygun düşüncem yaşamanın anlamı kalmadı yine ruhsal çöküntü yaşıyom hiç bir şey beni eylendirmiyo çok eglenildigi bir anda ben ordan çıkıp hemen battaniyemin altına girmek istiyom hiç kiseyi duymamak ışık dahi istemiyom yalnız kalıp yatmak düşünmek düşünmek ne benim bu halim neler oluyo bana birde ruhum çok sıkılıyo eskiden olmuş birşeyi düşünüp duruyom boş yere huzur kaçıyo evde ne yapıcam bu kafayı degiştirmeliyim ama nasıl zevk duygum yok olmuş mu ne üşengeç birimiyim yoksa yaşlanıyomuyum eskiden bir yere gidicek olunca koşarak giderdim şimdi çoooooooook düşünerek gidiyom ay arkadam konuşuldu diye düşün evi eskisi gibi temizlemedi mi düşünüyorum yani hiç bir şeyi hakkını verterek yapmıyom neden anlam veremiyom bir bıkmışlık var bende bir boş vermeki anlatamam sanki bu evde misafirim olursa olur olmazsa banamı gibi gidiyorum yavaş yavaş ama nereye sonum karmaşık çok cok yorgunum ama neden dün 3 kez uyudum üstelik ..............geri sarıyom hemen yemen ateşte evi süpür gibi beynimde şimsekler çakıyo kalkıp zorda gelse yapıyom bu ikilem ne onu çözemedim ki yok anam evi sevmiyom desem gezmeye gidincede bir sıkıntı gezmek yürümek zor geliyo saldım ve toparlamalıyım ama nerden bilmiyom acaba 14 yıllık evlılik ve 3 çocuk ve kocamı yıprattı beni
kızlar sınav sonuçları açıklandı bir dersten kalmışım
geçmiş olsun şekerim.. bir ders nedirki verirsin seneye kaçıncı sınıfsın?
kızlar sınav sonuçları açıklandı bir dersten kalmışım
günaydın kızlar benim hafta sonu kafam çok karıştı bazı olaylardan sonra bir türlü kendimi diyete adapte edemiyon yatıp uyuyp kalkıp yiyorum öyle oturdugum yerde kal geliyo saatlerçe bir şeye bakıp otura biliyom sanki hiç duygun düşüncem yaşamanın anlamı kalmadı yine ruhsal çöküntü yaşıyom hiç bir şey beni eylendirmiyo çok eglenildigi bir anda ben ordan çıkıp hemen battaniyemin altına girmek istiyom hiç kiseyi duymamak ışık dahi istemiyom yalnız kalıp yatmak düşünmek düşünmek ne benim bu halim neler oluyo bana birde ruhum çok sıkılıyo eskiden olmuş birşeyi düşünüp duruyom boş yere huzur kaçıyo evde ne yapıcam bu kafayı degiştirmeliyim ama nasıl zevk duygum yok olmuş mu ne üşengeç birimiyim yoksa yaşlanıyomuyum eskiden bir yere gidicek olunca koşarak giderdim şimdi çoooooooook düşünerek gidiyom ay arkadam konuşuldu diye düşün evi eskisi gibi temizlemedi mi düşünüyorum yani hiç bir şeyi hakkını verterek yapmıyom neden anlam veremiyom bir bıkmışlık var bende bir boş vermeki anlatamam sanki bu evde misafirim olursa olur olmazsa banamı gibi gidiyorum yavaş yavaş ama nereye sonum karmaşık çok cok yorgunum ama neden dün 3 kez uyudum üstelik ..............geri sarıyom hemen yemen ateşte evi süpür gibi beynimde şimsekler çakıyo kalkıp zorda gelse yapıyom bu ikilem ne onu çözemedim ki yok anam evi sevmiyom desem gezmeye gidincede bir sıkıntı gezmek yürümek zor geliyo saldım ve toparlamalıyım ama nerden bilmiyom acaba 14 yıllık evlılik ve 3 çocuk ve kocamı yıprattı beni
rabbim dualar aracılığıylaaa annenin şifasını versin inşallah canım benimmmmm ,en kısa zamanda inş.... allah hiç bir dua yı geri çevirmez zamnını bekler sadeceeeee güzel haberlerini bekliyoruz annenin
ebru şallının manyak olduğunu düşünen bi ben mi varım acaba? :44:
hayırlı günler herkeze :)) geldim çok şükür ,haftasonum güzel geçti gezdim geldim :))
ablamda tartyıldım c.tesi sabahı ve 88.7 çıktım ki ablamın baskülüde dijital,bizim baskül 2 kg fazla tartıyo yani kızlar,bu sabahta tartıldım cuma günki bakül rakamaım 89,9 idi bugün sabah dayanamdım tartıldım 89,5 çıktı,dengesiz ya,piskolojimi bozdu....manyakmıdır nedir ya kastı var bana pabucumun dijitali hıııııııh
ebru şallının manyak olduğunu düşünen bi ben mi varım acaba? :44:
kilo veren arkadaşları koccamaaaaaaaaaaaaan tebrik ediyorum[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 81.5 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] kardio kas güçlendirici [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 93 [/TD] [TD] 82.2 [/TD] [TD] 80.9 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 12 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 100 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] harpy[/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 67.2 [/TD] [TD] 66.2 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 15.8 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 2 gün pilates [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] benben[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 9.2 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] sedalis[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 80.7 [/TD] [TD] 79.7 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 4.2 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 4.5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ist87[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 84.8 [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 4 saat spor salonu [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] deniz_kum[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 77.4 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 2.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] 88prenses22[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 88.5 [/TD] [TD] 88.4 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] dapseden[/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 83.3 [/TD] [TD] 83.4 [/TD] [TD] +0.1 [/TD] [TD] 3.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 78.2 [/TD] [TD] 78.3 [/TD] [TD] +0.1 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 89.5 [/TD] [TD] 89.9 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] 1.6 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
canım tefririciye ile alakalı yapabileceğimiz bi durum olursa yardıma koşarımdün dayanamadım annemin durumunu halamın kızına anlattım o da bi şekilde annesini falan organize etmiş tefriciye duasına başlamışlar. akşam annem ardı kızım tefriciye okuyabilirmisin dedi. hayırdır dedim halan sonuçlar iyi çıksın diye okuyalım dedi onun için başladık dedi. mutlu oldum şimdi. annem için bişeler yapabilecem. hemde kendisi istedi.
yavrum sen hormonlarına baktırdın mı? yazık emeklerine senden az çabalayıp acayip kilo verenler biliyorum.. hiç spor yaptın mı bu güne kadar? ya da çok hareketsiz bir dönemin oldu mu hastalık gibi?
bende memlekette öyle oldum kafam karıştı. orda en son çıkış günü 79 çıktım burda 82 en iyisi tek tartıdan gitmek bence. ya bu günlerde sanki bende kilo verdim ama baskül yok vermedin diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?