dün dayanamadım annemin durumunu halamın kızına anlattım o da bi şekilde annesini falan organize etmiş tefriciye duasına başlamışlar. akşam annem ardı kızım tefriciye okuyabilirmisin dedi. hayırdır dedim halan sonuçlar iyi çıksın diye okuyalım dedi onun için başladık dedi. mutlu oldum şimdi. annem için bişeler yapabilecem. hemde kendisi istedi.
kızlar sınav sonuçları açıklandı bir dersten kalmışım
kilo veren arkadaşlar TEBRİKLER TEBRİKLEERR!!!
ÖZELLİKLE;
Ayyüzlüm,ben ve harpy
dapseden-duyum-melankoli
TAM GAZ YOLA DEVAM HATUNLAR...ÇITIRLIK YOLUNDA..
günaydın kızlar benim hafta sonu kafam çok karıştı bazı olaylardan sonra bir türlü kendimi diyete adapte edemiyon yatıp uyuyp kalkıp yiyorum öyle oturdugum yerde kal geliyo saatlerçe bir şeye bakıp otura biliyom sanki hiç duygun düşüncem yaşamanın anlamı kalmadı yine ruhsal çöküntü yaşıyom hiç bir şey beni eylendirmiyo çok eglenildigi bir anda ben ordan çıkıp hemen battaniyemin altına girmek istiyom hiç kiseyi duymamak ışık dahi istemiyom yalnız kalıp yatmak düşünmek düşünmek ne benim bu halim neler oluyo bana birde ruhum çok sıkılıyo eskiden olmuş birşeyi düşünüp duruyom boş yere huzur kaçıyo evde ne yapıcam bu kafayı degiştirmeliyim ama nasıl zevk duygum yok olmuş mu ne üşengeç birimiyim yoksa yaşlanıyomuyum eskiden bir yere gidicek olunca koşarak giderdim şimdi çoooooooook düşünerek gidiyom ay arkadam konuşuldu diye düşün evi eskisi gibi temizlemedi mi düşünüyorum yani hiç bir şeyi hakkını verterek yapmıyom neden anlam veremiyom bir bıkmışlık var bende bir boş vermeki anlatamam sanki bu evde misafirim olursa olur olmazsa banamı gibi gidiyorum yavaş yavaş ama nereye sonum karmaşık çok cok yorgunum ama neden dün 3 kez uyudum üstelik ..............geri sarıyom hemen yemen ateşte evi süpür gibi beynimde şimsekler çakıyo kalkıp zorda gelse yapıyom bu ikilem ne onu çözemedim ki yok anam evi sevmiyom desem gezmeye gidincede bir sıkıntı gezmek yürümek zor geliyo saldım ve toparlamalıyım ama nerden bilmiyom acaba 14 yıllık evlılik ve 3 çocuk ve kocamı yıprattı beni
hayırdır canım, ne yapmışki ebru şallı ?
hayırlı günler herkeze :)) geldim çok şükür ,haftasonum güzel geçti gezdim geldim :))
ablamda tartyıldım c.tesi sabahı ve 88.7 çıktım ki ablamın baskülüde dijital,bizim baskül 2 kg fazla tartıyo yani kızlar,bu sabahta tartıldım cuma günki bakül rakamaım 89,9 idi bugün sabah dayanamdım tartıldım 89,5 çıktı,dengesiz ya,piskolojimi bozdu....manyakmıdır nedir ya kastı var bana pabucumun dijitali hıııııııh
canım hormonlar derken troitlerse geçen hafta salı tahlil verdim ve sorun çıkmadı,bende troitlerden şüpheleniyodum ama artık onada sığınamıyorum,artık hareketsizliğe bağladım,spor yapmadım bu aralar ama bundan bu sene hariç 3 sene spor yaptım,aerobik,fitns,plates bıraktım sonuç böle oldu,her sene bi 10kg koydu üzerine( son 3 yıldır böyle kilo almalarım oldu,acaba yaptığım sporun etkisi mi,bende en sağlıklı olarak yürüyüşe karar verdim ve bugün başşlıyorum inş. akşam 1 saat yürüyüş,bakalım ne olcak:44: hareketsizlik işimden dolayı var,sürekli oturuyorum salı perşembe 6 saat oturuyorum ,diğer günler 4 saat kadar hep otur otur,artık çanak tabak oldu :))) harekete başlıyorum ama inş.
acaba benm menüm nasıl sabah 1 dilim ekmek peynir 2 adet zeytin.selam kizlar liste super tebrikler
dapseden canim kiymetini bil kendinin sen bitanesin baska yok
menuleri aksama yazayim
daha ne yapcak... pilatesi resmen yeniden yaratmış.. pilates normalde yoga ayrobik karışımı bişidir.. ama kadın sıyırdığı için yeni yeni hareketler eklemiş bir de en zor hareketleri muhabbet ede ede yapıyor ben burada kıvranıyorum
canım çok ta takma önemli olan hep aynı tartıda tartılmak sonuçta kilo verince farkından anlarsın.. ben de gidip şu kas yağ ölçen baskilden aldım hiç uğraşmıyorum onunla normal tartı gibi kullanıyorum hatta eski tartımla aralarında 100 gr oynuyor..
evet hormon dediğim tiroid, demek sorun yok, çok sevindim.. çok uzun süre hareketsizlikten kastım aslında yatağa bağımlı hastalık gibi bişeydi ama hiç kalkmadan bütüngün oturduğun bir işin varsa o da sorun olabilir.. uzun süre tamamen hareketsiz bir hayatın olduysa o zaman kaslar eriyormuş ve metabolizma çok yavaşlıyor bu yüzden.. daha önce spor yapmış olman gayet güzel böylece tekrar spor yapmaya adapte olmak çok daha kolay olacaktır senin için.. çalışırken de mutlaka yarım saatte bir kalkıp 1-2 dk yürümeye çalış.. önemli olan vücudu günlük rutinin dışına çıkarmak.. ayrıca bu kısa yürüyüş dolaşımını da çalıştıracaktır böylece ödemin varsa felan atman kolaylaşır.. daha önce yazmış olabilirim ama yine yazayım; bol su içmeden zayıflamak mümkün değil.. onun dışında yağ yakan besinleri menüne eklersen bu cuma bomba gibi bekliyoruz seni
acaba benm menüm nasıl sabah 1 dilim ekmek peynir 2 adet zeytin.
öğle corba 1tane elma akşamada corba kereviz ve tavuk yiyecem
harpy cim sen kaç aydır burdasın ve jilliana ne zaman başladın canım ya hani bende başladım ya tecrübelerinden faydalanayım diyrm ne güzel maşallah 66 olmuşsun gelyrm arkandan tabi hamile değilsem
canım ben bekledim seni cumartesi yada pazar bildirimini yenilersin belki diye ama yazmayınca yayınladım artıkkartık hafifleşiyormuyum ne başka yerde :)) buhar olurmuşum :))
canım ama ciddi bizim baskül fazla tartıyo,bunu çok yerden duydum:)) artık kendime alıcam yeni dijital baskül,artık aynı ise yapacak bişe yok ama 1 ayı geçti hiç mi verilmez,bi tarafımı yırtıyorm ayol en azından grm kaybedeyim ,en basiti geçtiğimiz cuma tartıldım bana 89,9 çıkardı,aradan 3 gün geçmedi bu sabah tartıldım 89,5 çıktı ,onun yüzünden çanta yedim sondan birinci oldumablamda tartıldım işte c.tesi 88,7 çıkınca bi şok oldum, sekizin yanında 8 rakamını ne çok özlemişim yaw doğru olan bence ablamınki,ama bunu öğrenmenin en güzel yolu baskül alıcam o zaman çıkacak ak yada kara :))
acaba benm menüm nasıl sabah 1 dilim ekmek peynir 2 adet zeytin.
öğle corba 1tane elma akşamada corba kereviz ve tavuk yiyecem
ayyy bugün hiç yataktan kalkmayaydım iyiydi.. hafta sonu çok abarttım.. kaçamak gününden bile çok abarttım hem de 2 günün 2sinde dene bulduysam yedim hiç bunu da yemiyim doydum demedim sabah tartı +600 gr gösterdi bugün aynen başladım sıkı bir şekilde.. bu akşamki menüm örnek menü olacak hatta cumaya kadar her günüm
canım yaa böyle salma kendini... kendine bi meşgale bul, o kafanı yoran şeyleri de ya unut gitsin ya da çözebileceğin şeylerse çözümü için yardım iste eşinden.. baktın olmuyor mutlaka bir psikiyatrist'e görün kendini düşünmüyorsan çocukların için yapmalısın bunu çünkü emin ol onlar bu haline çok üzülüyorlardır...
geçmiş olsun şekerim.. bir ders nedirki verirsin seneye kaçıncı sınıfsın?
canım depresyon belirtisi bu. ben de 14 şubattan beri bu durumdayım. hafifletmeye çalış bi şekilde dr gitmeyeceksen beynine zarar vermesin. ilerlerse o abuk subuk haplara mahkum oluyosun ki bu da hiç hoş değil.geçmiş olsun canım.
nereye gidersem gideyim olmuyo sorun kocamla ilgili bundan 4 buçuk ay önce beni aldattımı da emin degilim bir şeyler oldu ya da bir arkadaşı yüzünden kazaya kurban gitti mi ne bir türlü çözemiyom ki buda kurt gibi beni yiyo her gün onunla çok paylaştım ama sonuç yok en iyisi kısa ve öz yazayım zamanımda hiç yok ama tüm topigin yardımına ihtiyacım var benim benim gibi kilosu olan daha cok anlar belki çünkü en büyük saplantım bu benim tek bu yüzden kaybedecem diye korkuyorumüzme kendini en güzel ilaç dua rabbim geri çevirmez dua et için ferahlar gerçekten rabbim her koşulda kullarına yardım eder. çok daralmış bıkmış usanmış sın ama biraz doğa ile iç içe olabileceğin bir plan yap köyün varsa oraya git sakin ortamda kafanı dinle dua et ne bileyim elimden duygularımı belirtmekten başka birşey gelmiyor ama bırakma kendini. ::::
slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?