80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım acil şifalar dua ile inşallah herşey iyi olacak ... çok geçmiş olsun...

kızlar sınav sonuçları açıklandı bir dersten kalmışım

canım hayırlısı olsun üzülme dicem ama seni çok ii anlıyorum üniversiteyi tek ders yüzünden 5 senede bitirdim tek ders insana çok koyuyor çok üzüyor ama emin ol bundada vardır bir hayır tmm tatlım sen i ol..

kilo veren arkadaşlar TEBRİKLER TEBRİKLEERR!!!
ÖZELLİKLE;
Ayyüzlüm,ben ve harpy
dapseden-duyum-melankoli

TAM GAZ YOLA DEVAM HATUNLAR...ÇITIRLIK YOLUNDA..

kızlar bende herkesi tebrik ediyorum burası kadar güzel bi ortam yok birbirimize destek olmak çok güzel herşey için tşk ederim tüm arkadaşlarıma ve herkesi tebrik ediyorum..

üzme kendini en güzel ilaç dua rabbim geri çevirmez dua et için ferahlar gerçekten rabbim her koşulda kullarına yardım eder. çok daralmış bıkmış usanmış sın ama biraz doğa ile iç içe olabileceğin bir plan yap köyün varsa oraya git sakin ortamda kafanı dinle dua et ne bileyim elimden duygularımı belirtmekten başka birşey gelmiyor ama bırakma kendini. ::::

kızlar hafta sonundan nefret ediyorum ya allahtan artık sadece pazar izizliyim kaçamak şansım azaldı iş yerinde diyet daha kolay oluy be ya ne yaptım biliyonuzmu cumartesi günü 2 dilim yaş pasta yedim yanında 2 poğaça pazar günü de bizküvi ile yapalın kat kat pasta varya ondan yedim 2 dilim ben mahfoldum ama tartı değişmedi allahtan öğünlerde dikkat ettim ya ondan sanırım yürüyüşü ihmal etmiyorum şimdi bu hafta sonun bi kaç kilo daha verince önümüzdeki pazartesi egzersize de başlayağım bakalım ama dayanamadım ne yapayım kızlar reglim ya tatlı ya hayır diyemedim. allahtan yarın bitiyor çarşamba akşamı normal kiloma dönerim ama o günde kadar sıkısıkı diyetime uycanm çünkü perşembe günü 77 görcem bu tartıda kesinlikle olmam gerek neyse hepinize bol bol irade bol şans öpüldünüz.

selam kizlar liste super tebrikler
dapseden canim kiymetini bil kendinin sen bitanesin baska yok
menuleri aksama yazayim

hayırdır canım, ne yapmışki ebru şallı ?

daha ne yapcak... pilatesi resmen yeniden yaratmış.. pilates normalde yoga ayrobik karışımı bişidir.. ama kadın sıyırdığı için yeni yeni hareketler eklemiş bir de en zor hareketleri muhabbet ede ede yapıyor ben burada kıvranıyorum

canım çok ta takma önemli olan hep aynı tartıda tartılmak sonuçta kilo verince farkından anlarsın.. ben de gidip şu kas yağ ölçen baskilden aldım hiç uğraşmıyorum onunla normal tartı gibi kullanıyorum hatta eski tartımla aralarında 100 gr oynuyor..

evet hormon dediğim tiroid, demek sorun yok, çok sevindim.. çok uzun süre hareketsizlikten kastım aslında yatağa bağımlı hastalık gibi bişeydi ama hiç kalkmadan bütüngün oturduğun bir işin varsa o da sorun olabilir.. uzun süre tamamen hareketsiz bir hayatın olduysa o zaman kaslar eriyormuş ve metabolizma çok yavaşlıyor bu yüzden.. daha önce spor yapmış olman gayet güzel böylece tekrar spor yapmaya adapte olmak çok daha kolay olacaktır senin için.. çalışırken de mutlaka yarım saatte bir kalkıp 1-2 dk yürümeye çalış.. önemli olan vücudu günlük rutinin dışına çıkarmak.. ayrıca bu kısa yürüyüş dolaşımını da çalıştıracaktır böylece ödemin varsa felan atman kolaylaşır.. daha önce yazmış olabilirim ama yine yazayım; bol su içmeden zayıflamak mümkün değil.. onun dışında yağ yakan besinleri menüne eklersen bu cuma bomba gibi bekliyoruz seni

ebru şallı canım platesi ağlatıyo resmen :)) kadın yapa yapa kendince hareketlerde bulmuş o yüzden manyaklıktan çıkmış artık manyamış

bende tek tartıdan yanayım ama benimki artık sıyırmış,bigün öle diyo bir gün böyle,boşıycam ben çekemem artık aaaaaaaaa

harekete davet etmem lazım kendimi :) kiii bereket olsun o yüzden başlıyorum yürümeye bu akşam, en geç 5,5 gibi akşam yemeğimi yiyip 6:30 gibi yürüyüşe çıkarım gelincede ara öğün yaparım artık,kendimce öle düşündüm :44:

merhabalaaaaaaaaaar nasılsınız kızlar ben yine bayadır giremedim hafta sonu misafir vardı valla çok yoruldum bide parmağınmı sıkıştırdım kapıya nasıl sızlıyo anlatamam çocuklar sağolsun uğraşırken mahvettiler beni evimin altı üstüne geldi

bu arda ben hala regl olmadım 4 gün geçti hamileyim diye korkuyrm gerç.i insan hissediyo ben değilmişim gibi ama yinede emin oamyrm korkuyrm
dün akşam jilliana başladım eşim kızdı hadi hamileysen ne olcak diye ama yaptım yinede bi mil de lesli yaptm hiç bi tarafımda ağrımıyo herkes çok ağrıyo falan demişti normalde hareketli oluncamıdır nedir ama acayip terledim o kesin
eğer liste çıkmadıysa ben bildirim yapayım belki girerim listeye
[CENTER]başlangıç:80
geçen hafta:74.5
bub hafta:74.3
giden:0.2,
hedef:69
top giden:5.7
spor yok
[/CENTER]ama regl zamanım olmasına rağmen kilo almadım bu da bişi dimi ya

harpy cim sen kaç aydır burdasın ve jilliana ne zaman başladın canım ya hani bende başladım ya tecrübelerinden faydalanayım diyrm ne güzel maşallah 66 olmuşsun gelyrm arkandan tabi hamile değilsem

acaba benm menüm nasıl sabah 1 dilim ekmek peynir 2 adet zeytin.
öğle corba 1tane elma akşamada corba kereviz ve tavuk yiyecem

canım eğer öğünlerini çeşitlerendirirsen çok güzel olur :) mesela öğlen sadece çorba yerine bi kase çorbanın üzerine sebze yemği yanında yoğurt, ekmek ya da pilav salata hem gözünü doyurur hem uzun süre tok kalırsın.. ara öğünlerine de süt ürünü eklemek açlık ataklarını engelleyecektir..
mesela akşam yemeğin güzel görünüyor yanına yoğurtta eklersen süper olur..

harpy cim sen kaç aydır burdasın ve jilliana ne zaman başladın canım ya hani bende başladım ya tecrübelerinden faydalanayım diyrm ne güzel maşallah 66 olmuşsun gelyrm arkandan tabi hamile değilsem

canım eylül başıydı galiba buraya başlaığım.. jilliana yaklaşık 1,5 ay sonra başladım ilk başta leslie yapmıştım ve 1,5 ay devam ettim.. sen 30 days shredi mi yapıyorsun? onu yapıyorsan çok güzel, ben hala onun etkisiyle kilo vermeye devam ediyorum çünkü kas kütleni arttırıyor anladığım kadırıyla.. hamile olsan bile daha 15 günlük hamilesindir ve bişi olacağını sanmıyorum sonuçta tüp bebek değil değil mi?.. sen yine de testini yaptır sonra regli olunca kavga çıkmasın :) bu arada senin minik bebişin yok mu yaa? emziriyordun felan 2.yi mi yapıyorsun hemenden anam bi ben mi bu kadar korkağım yaaa :18:

canım ben bekledim seni cumartesi yada pazar bildirimini yenilersin belki diye ama yazmayınca yayınladım artıkk
acaba benm menüm nasıl sabah 1 dilim ekmek peynir 2 adet zeytin.
öğle corba 1tane elma akşamada corba kereviz ve tavuk yiyecem

sabah için sebze ekleyebilirsin daha ii tok tutar salatalık ve domates gibi
ara öğünler düzenlemen lazım mesela o elma ara öğün olsun öğlene sebze yemeği ekle çorbanın yanına

nereye gidersem gideyim olmuyo sorun kocamla ilgili bundan 4 buçuk ay önce beni aldattımı da emin degilim bir şeyler oldu ya da bir arkadaşı yüzünden kazaya kurban gitti mi ne bir türlü çözemiyom ki buda kurt gibi beni yiyo her gün onunla çok paylaştım ama sonuç yok en iyisi kısa ve öz yazayım zamanımda hiç yok ama tüm topigin yardımına ihtiyacım var benim benim gibi kilosu olan daha cok anlar belki çünkü en büyük saplantım bu benim tek bu yüzden kaybedecem diye korkuyorum
şimdi eşimin bir arkadaşı vardı ve o eşimi her gün sık sık arardı ve haftada 1 kez buluşup piknik yaparlardı bende eşimin bana anlattıgı kadarı ile adamın evinde mutlu olmadıgını ve sevgilisi oldugunu düşünürdüm ve bu adam ramazanda öldü kalp kırizinden ki ne başladı ise o zaman başladı dah a ölmeden bir iki gün önce bir bayan iş arkadaşı imiş ölenin aradı adam komada tabi kimi arayacak eşini mi bende neden olmasın dedim benimkine ay hasta oluyon işte benimkide birde seninlemi ugraşacaz dedi ona ve böyle kapandı konu ben kıllı yım ya adam öldü cenazede hep o bayanı ardı gözlerim neyse bir kaç gün sonra benimki oruçta tutuyoz gelmedi iftara lokaldeyim dedi bende kızdım bagırdım gittim lokale yok teeli de kapattı saatlerce yok hiç yaptıgı bir şey degil asla 14 yıl oldu gece geldi 12 de gülerek öyle böyle falan gecti a bu ardından bir iki günde telefon cekmez oldu ara ara lokaldede çekmez senelerdir am a bunu herkez bilir cama felan koyarlar teli ben içten içe birşeyletrr var diye doluyom tabi ama evde normal tel gözümün önünde her akşam kurcalarım ne degişiknumara ne bir şey eve ayrıntıda gelir ve ayrıntı geldı ne göreyim belki 35 45 defa biri aranmış yıktım ortalıgı ararsın numarayı meraktan bir bayan cıkmasın abuk subuk saçmalıyo eşimi ararsın yok ben kimseyi aramadım eve geldi tüm gece konuştuk cevabı ölen adam ve bir başka arkadaş varmış onun da dostu varmış ve adamı dolandırıp telefonuu calmış karları felan o arkadaşı ölünce o kişiyle görüşüyomuş telefon calınınca bir daha aramamış tamam ben inandım tabi çünkü yine ayrıntı gelecek nede olsa bir ay bekledim ve yine ayrıntı elimde bakıyom sabah 8 30 kadın aranmış öglen 1130 yine aksam1600 yine gece cıkarsa aranmış cıkmassa evde arama yok eeeeeeeeeeee bune şimdi anam birde o gün ilka<rıntı elimde iken bwen onu ararken bile aranmış bu seferde soruyom mazeret ne ben kadın aramadım diyo yanımda arıyoz açmıyo kadın mesaj attım eşimden gizli ilk ayrıntıda eşimin telden aradım önce sadece alo dedi öyle olsa konuşmazmı idi mesajdada yine mi dalga gececen diye yazmış ben o adamıda aradım dolandırılan o da seni benim gönül ilişkim ilgilendirmez diyo ve benim eşimdeden telefonu ile ilgili bir şey rica etttigini ve onu kırmadıgını söylüyo yani benim herif yok konuşmadım diyo kadınla başka birşet yok agzında sana dedim diyo sonra en son ayrıntıdada eşim bana trürkcel aradıgını ve onun telefonuna girilip bu yapıldıgını söyledi ve bitti bir daha yo hala ayrıntı geliyo bu olay 2 bucuk ayy sürdü ve 4 bucuk ay oluyo bitti ama be n cözemedim gitti hep evde yokken aranması diyorum sadece eşim arayı gözüküyor hemde günde 5 kez falan yani ee kocam yemin ediyo aramadım diye birde o pek dışarı çıkmaz çıksa bile hala oglunla gezer bende hanımı ile otururum 4 saat falan 5 gider 10 gelir telefon hep aynanın önünde durur bir kere ne cagrı ne mesaj o olaylar olurken gelmedi attıgı adımı maaşını affedersin dışarda tuvalete bile gitmez evde yemek yer harcadıgı parayıı bile bilirim her şeyi anlatır bir yere gidince bazen banane elin milleti anlatma deri ama böyle bir şeyde yaşadımm bunu da allah eşim o kadın biliyo bende çatlıyom hergün okuyun ve beni düzelttin piskatriye bile giitti nedeed i eşin aldatsa ne olacak ki dedi ilaç verdi intar ettim resmen ilaçlar care degil ben ne yapayım bu kurdu nasıl içimden atayım ara ara 10 günde bir böyle üzülüyom nerde ise geciyo ama 2 gün eşimle kavga ediyom takıpdeliriyorum mu belki zayıf olsam kendime güvenim olurdu

bütün bunlar olurken cinsel ilişkide aksaklık hiç yoktu bu arada sanki bu anlattıklarımı yanımda olmadı hiç çünkü hayatımız normaldi ki sadece ayrıntı da idi hersey

bu byük bi sorun canım ama uzun bi süreden bahsediyosun hiç yanında yaşanmamış mesaj gelmemiş olması da tuhaf hiç fire vermemiş yapmış olsa dahi.. ki yapmış olsa mutlaka açık verirdi bence kafana takma evet kendimize özgüvenimizin gelmesi için zayıflamak önemli bişey ama asıl zayıflama kendi sağlığımız için olan unutma 3 çocuğun için en başta sağlıklı olmalısın ki zayıf olmalısın kii hep yanlarında olabilmesi çin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…