80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dapseden yasadiklarin zor simdi tam bir ikilemde kalmissin ne yapti ne yapmadi diyebiliyosun ama kendini teskin etmeye calismalisin ve bu yasadiklarinin kilonla hic bir alakasi yok biz güzel kadinlariz sadece birazcik yükümüz cok

Dapseden yasadiklarin zor simdi tam bir ikilemde kalmissin ne yapti ne yapmadi diyebiliyosun ama kendini teskin etmeye calismalisin ve bu yasadiklarinin kilonla hic bir alakasi yok biz güzel kadinlariz sadece birazcik yükümüz cok
ne güzel bi şey dedin öyleee kesinlikle doğru yemine diyorum facem de kim ekliyseee baktığımda ne güzelmiş dedim :))) görmediklerim de aynen öyledirrr biliyorum bu ara da sen kilo mu aldıun canım yaaa yoksa ben mi yanlış hatırladım daha azdın sanki

73 falanim simdi canim bide bu kadar güzel sey yazip ayip olmuyomu kilomu aldin sen nick nick

bende başladım diyebilirdim taki akşam yemeğini yiyene kadar(

sabah 1 bardak sütle nesfit
ara 1 marul (ara çok kısa)
öğle 1 tabak pilav kuru karışık az turşu
ara 2 galeta 1 parça peynir
akşam:26: saç tava 3 dilim pide az dı ama olsun:26::26:

canım seni o kadar ii anlıyorumki bi zamanlar bende yaşadım aynı şeyleri tıpkı aynı yani ama konuyu unutmaya kapatmaya çalıştım çünkü bi zaman sonra bunun kendinle alakalı olduğunu anlıyor insan sürekli tartışmak bana bunu yaptınmı diye sormak kesinlikle çözüm değil en güzeli onu evde mutlu et belki kadınlar bana kızacaksınız ama gerçek bu o kadınla mutlu oluyor onu aramaya devam ediyor neden sen yapmayasın sen üstüne gittikçe o kaçıyor kaçtıkça da ona gidiyor bende hala emin değilim yemin ederim seni aldatmadım diyor ama işte bi şüphe ben işin o kısmını aştım çünkü geçen yaz zayıfladığımda farkettimki ben kendimi kötü hissettiğim için birşeyler hep kötü gitmiş ama şimdi öğle değil kendime her koşulda güveniyorum ve inanıyorum evet kesinlikle zayıfla kendine güvenini kazan sen güzelsin sen den güzeli yok bunu asla unutma ve ona bu konuyu daha fazla açma ona inanmasan bile ona inanmış gibi yap çünkü ona güvenmediğini düşünürlerse daha da kopuyor ipler ben yaşadım imdi daha iyiyiz daha yoluna girdi herşey daha da ii olacak bu devirde evlenmek kolay boşanmakta kolay annem derdi ne yaşarsan dört duvar arasında aynen öğle herşeyin üstesinden sadece sen gelirsin kendine güven zayıfla ya neden yapmayasın herkes yapıyor sen neden olmayasın ne farkın var o kadınlardan kendine gel akıllı ol insan lar evliliği gururdan ibaret sanıyor ama öğle değil yanlış yapma sakın içindeki kurdun başını ez öldür at gitsin düşünme kocan o senin kocan tamam mı....

İyi aksamlar kaptan neler yapiyosun ciko nasil

ayy canım benim çikomuz iyi ama çok tüy döküyor evde gezinmesi kesinlikle yasak belli bi alanı var orda duruyo yanına gidip oynuyoruz az daha büyüse dışarı çıkcaz onunla yürüyüşe ama yavaş büyüyo

harpy cim sen kaç aydır burdasın ve jilliana ne zaman başladın canım ya hani bende başladım ya tecrübelerinden faydalanayım diyrm ne güzel maşallah 66 olmuşsun gelyrm arkandan tabi hamile değilsem
bebiş mi düşünüyorsun canım?senin küçük çocuğun yokmuydu yanlışmı hatırlıyorum?geçensene emziriyorduk:44::44:
eğer bebek düşünüyorsan dikkat et canım

bugünkü menüm
sabah
haşlanmış yumurta 1,5 dilim t.b ekmek
zeytin peynir
ara
elma süt c.flakes
öğle
kuru fasülye etli
salata
yoğurt
2 d.ekmek
ara
b.kurusu kahve
akşam
3 parça tavuk
azıcık çorba
yoğurt

spor:30 dk tempolu yürüyüş

ya kızlar sabah tartıldım yine ilk kilomdayım kıyafetlerde bollaşma yok ama ben bacaklarımda toparlanma hissediyorum..10 gündür çok dikkat ediyorum..tatlı hastası olmama rağmen hiiiiççç yemedim kaçamak sıfır regl olduğum için sanırım cuma 7 leri göremezsem çok üzülürüm..

canım seni çok iyi anlıyorum ama lütfen kendini yıpratma ve eşinin üzerine çok gitme..evet kilo özgüveni çook etkiliyor daha öncede yazmıştım..önce kendimiz için kilo vereceğiz..kendimiz içinse mutlu oluruz zaten ve bu çevremizede yansır..
netten araştır motivasyonunu yüksek tut meşguliyetini artır yani sadece kendin için birşeyler yap..duayıda unutma..

Sabah
1 ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1 bardak meyve çayı
Tere
1 elma
1 tatlı kaşığı pekmez
Ara
4 küçük galeta
1 bardak süt
Öğle
1 kase mantar çorbası
3 servis kaşığı kadar zeytinyağlı bakla
Yarım ekmek
1 portakal
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
Yarım avuç kadar kuru üzüm
Yarım çay kaşığı tarçın
Akşam
1 tabak pilav üstü etli kuru fasulye
1 kase yeşil kabaktan cacık
Ara
1 portakal
Yeşil çay
2 parça bitter çikolata

Sabah
1 ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1 bardak meyve çayı
Tere
1 elma
1 tatlı kaşığı pekmez
Ara
4 küçük galeta
1 bardak süt
Öğle
1 kase mantar çorbası
3 servis kaşığı kadar zeytinyağlı bakla
Yarım ekmek
1 portakal
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
Yarım avuç kadar kuru üzüm
Yarım çay kaşığı tarçın
Akşam
1 tabak pilav üstü etli kuru fasulye
1 kase yeşil kabaktan cacık
Ara
1 portakal
Yeşil çay
2 parça bitter çikolata

canım ben bekledim seni cumartesi yada pazar bildirimini yenilersin belki diye ama yazmayınca yayınladım artıkk

iyi yapmışsın kaptanım,giremedim ablamda nete,ama ablamdaki tartı benim yüzümü güldürdü 88,7 çıktım , cuma evdeki tartımda 89,9 çıkmıştım ama bu sabah 89,5 çıktım,dengesiz evimdeki baskül,ama bakalım bu cuma nolur çantamı yerim çiçekmi alırım görcez :))

sabah : 1 haşlanmış yumurta,küçük peynir,5 zeytin 1 dlim kepek ekmeği
ara : 5 z.yağlı sarma,1 üçük kurabiye,küçük tart
öğle : yarım kase çorba, 5 y.k z.yağlı ıspana,1 dilim ekmek ve 1 bardak ayran
ara : yok ( uyumuşum )
akşam : 4 y.k mantar sote, 5 y.k lahana kavurması, 1 dilim ekmek
ara : 1 armut ve yarım bardak süt

Dunku menm
Sabah-1 haslanmis yumurta kepek ekmek domates salatalik maydonoz bir simit
Ara-bir portakal bir kivi
Ogle-cig kofte ayran
Aksam-izgara kusbasi yarim lavas

sonunda diyet ve sporuma sabah tartılarak başladım. 86.1 kg ile başladım. İşte bugün yediklerim: kahvaLTı, haşlanmış yumurta, 1buçuk dılım ekmek,1 fıncan süt, bikaç yeşil sogan. Ara öğün: elma öğle: mercimek çorbası, 2dilim ekmek, bezelyeli tavuk, yogurt ara; muz akşam: pilav tavuk bu kadar arkadaslar 2bucuk lt su içtim 45dk koşu bandında tempolu yürüdüm... Ne düşünüyosunuz sonuç alabilcekmiyim sizce kızlar?

Sabah-yumurta peynir bir simit dom salatalik bir dilim kep ekmek
Ara-turk kahvesi
Ogle-bir kase mercimek corba iki kasik ispnak yemegi karnibahar salata
Ara-yok
Aksam-et sote bulgur pilavi karnibahar salata
Ara-yarim dilim tavukgogsu

Yavas buyusun canim cok tatli ya resimlerini gorunce bi sevesim geliyo onu ay benim yerimede sevsene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…