80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım kolay gelsin pes etmeden hedefeulaşabilmen dileklerimi sunuyorum sana:)))
yalnız menülerini yazarken üstte yazılanlar gibi alt alta yazarsan daha kolay incelenir ve yorumlanır

ya kızlar müzik indirmek istiyorum ama bulamadım sabahtan beriii bildiğiniz bi adres var mıııı

Hoşbuldum o zaman
Şuan kilom 88.2
Daha doğrusu akupunktura başladım 3. Gunüm bugün.Cumartesi orda tarttı
Boyum 171

Geçen yılda bu zamanlar yine diyete başlamıştım diyetisyen eşliğinde 87dan 79 a kadar düştüm
Ama sonra araya Ramazan girdi ve tekrar aldım maalesef
Şimdi yine başladım hayırlısı bakalım zayıflarız inş.

hgggggggggggggggggggggggggggg

:13::119::118: daha önce hiç böyle karşılama yapmadım kıymetini billll özenle seçtim seçtim de yaptım :)

canım çok zor bunlar benim çok yakın bir arkadaşım yaşadı çok benzerini ama neyseki senin eşin yemin etmiş.. sen eşini tanıyorsun, yalan söylediğini anlarsın, ya da yalan yemin edip etmeyeceğini bilirsin.. son bir kez sor ve cevabını doğru kabul et çünkü bu şekilde davranmaya devam edersen birgün o kaybetmekten korktuüun eşin senin bu davranışlarına dayanamadığı için senden uzaklaşacak.. annem de ağır bir depresyonlar geçirirdi hala da sık sık nükseder ben orta okuldaydım ilk olduüunda o günleri hala unutmuyorum çok korkmuştum annem balkona çıksa kazağından tutardım atlamasın diye lütfen kendini toparla ve doktorun verdiği ilaçları verdiği dozda kullan kendin ve eşin için değilse çocukların için yap bunu..
o kadar kavgalarla dolu bağırış çağırış bi ailede büyüdüm ki şuan eşimle bazen iletişim sorunları yaşamamızın tek sebebi bu çünkü nasıl davranacağımı bilemiyorum öyle olunca da bağırıp çağırmaya başlıyorum.. lütfen çocuklarına güzel bi aile tablosu çiz ki onlar da bunu yaşasınlar..

canım sen beni arkadaş eklemişsin ama ben seni çıkaramdım ondan ekleyemedim kusura bakma şimdi eklicem ben seni.. menün başlangıç olarak güzel görünüyor.. ancak bezelye sebzeden sayılmıyor söyliyim :) karbonhidratı çok yüksek bezelyenin ondan ekmek olarak sınıflandırmak daha doğru olur onun dışında akşam yemeğine salata ve yoğurt ekleyebilirdin. aralarına da süt ürünü eklersen seni tok tutar

sabah: 1 bdk süt + yulaf+ tarçın + pekmez, 1 galeta, 1 üçgen peynir
ara: 1 greyfurt
öğlen: makarna, ıspanak, hindi, yoğurt
ara: biraz peynir (yoğurt bitmiş)
akşam: haşlama et, salata, 1 sk pilav, yoğurt
ara: acıkırsam süt

spor: pilates (ebru şallıdan dayak yemek de diyebiliriz)

çok güzel dengeliii bir menüüü öğlenin miktarı yok ama eminim ölçülü yemişsindir zatennnn ayy bayağıdır yorum yapmıyordum özlemişim :)))

ödevinin konusu ne canım? belki yardımcı olabilirim
ayy benim zorummmmm senin en basitin ben sıfırdan başladım ((( utandım ya şimdi med harfi ye, med harfi elif,çeker, med harfi vav bunların alıştırması 4 sayfa :) ama 4 sayfa da olsa karışık geldi bana :) normalde 5 veriyordu ama bu 4 olsun dedi hocam

Hoşbuldum cnm saol
Bnmdebugünkü menüm
Kahvaltı. 1 dilim ekmek az peynir 3 yeşil zeytin
Ara yarım muz
Öğle 1 dilim ekmek
1 baget
Yoğurtla közlenmiş patlıcan
Yayla çorba
Ara 2 kuru incir
1 b süt
Akşam z. Kabak yemeği
1.5 dilim ekmek
Yoğurt

Sizce nasıl

canım olsun,hepimiz sıfırdan başladık bir gün :)) çekinip utancak bi durum yok tatım ortada, med denilen şey uzatmaya denir, bunların harler ve harekelerle bağlantıları vardır ,elif,be,te,se diye saydıklarımıza harf,sesini yönlendiren altında yada üzerinde bulunan işaretlerede hareke diyoruz, çok basit canım hiiiiiç aklın karışmasın,
elif harfi, vav harfi ve ye harfi var , bu yazdıklarımın harekesi olmaz ama önceki harfin harekeleriyle bütünlükleri vardır

elif : kendisinden önceki harfin harekesi üstün yani e-a diye okutan hareke varsa işte orda med uzatması var demektir,okuyuşu a diye bir elif biktarı uzattırır ( bir elif miktarı ise işaret parmağını yumruk yap ve elini açana kadar geçen süre kadardır)

vav : kendisi harekesiz ,kendisinden önceki harfin harekesi ötre yani u-ü okutan işaret varsa med oldu yani 1 elif diyecek kadar uzatır

ye : kendisi harekesiz ,kendisinden önceki harfin harekesi esre yani ı-i diye okutan işaret varsa bir elif diyecek kadar uzattırır ( esreyi düz çizgi olarak yazmayabilir harfin altına virgül iğşaretine benzer yapar genelde )

inş. yardımcı olabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…