gel canm geelll..,,,tartı 80-89 kg arasında gösteriyorsa seni geelll...Merhaba arkadaşlar
Aranıza katılabiliyormuyum yoksa kalıplaşmış listenizi var?
AYNEN KATILIYORUM SANA ARKADAŞIM..canım bu seni yiyip bitiren kurdu belki hiç içinden atamayacaksın belki seni aldattı belki aldatmadı bunu hiç bilmeyeceksin. kesin aldattı desen çözüm kolay. ya affedecen ya boşayacan. ama şüphedesin ve inkar ediyo yapmadım diyo ona inanmaktan başka yapacak bişe yok. çocukların için. ben de 89 kilolardayken kendime güvenim yoktu. onu karşılarken falan giydiğim kıyafetlerden ben utanıyodum. şimdi tamam yine 80 li kilolarımdayım ama o benim güzelleştiğimin farkında benimde kendime güvenim geldi değişik gecelikler aldım kıyafetlerim değişti. hani belki biraz daha kilo versem bu kıyafetler üzerime olmayacak ama olsun umrumda değil. bana bakışları değişti. suratımdan makyajı klay kolay eksik etmem. ha makyaj dediysem porselen değilbi sürme belki bi far eğer gözüme renksiz geldiysem ruj. bu onun bana bakışını değiştiriyo. yani dicem o ki çocuktu ev işiydi derken aslında biz kendimize bakmıyoruz. ve dışarda öyle fettan tipler varki kocalarımız dışarı gitmiyorsa inana bana bu bir şans ben kadın halimle o kızları kadınları görünce bakıp dönüp bir daha bakıyom. biz kendimize bakacaz ki kocalarımızda bize bakacak. ha işte çocukların boğazından kısıp üst baş alamam diyosan senin o güzel halini görünce kocan veriyo parayı git al kendine bişeler diye. boş ver bu hayata bir daha gelmicez kocalarımızın parasını biz yemezsek başkası yer. unutmaki o paralar bizimde hakkımız çünkü biz ağır işçi olarak çalışıyoruz evde. ay ağırmı oldu. ama gerçek biz zayıflayacaz kendimize bakacaz güzelleşecez ve kocalarımızı eve bağlayacaz başka yol yok. ama sen şimdi kocana güven. ilaçlarını düzgün kullan kendine spordan başka uğraşacak bişeler de bul. kendine iyi bak
çokkkkkkkkkkk tşk ederim cnm benimn ya heleki şu yumruk olayı çok güzel bir ip ucu allah razı olsunnnn ben hep çok uzatıyorum annem de o kadar değil diye kızıyor :))))canım olsun,hepimiz sıfırdan başladık bir gün :)) çekinip utancak bi durum yok tatım ortada, med denilen şey uzatmaya denir, bunların harler ve harekelerle bağlantıları vardır ,elif,be,te,se diye saydıklarımıza harf,sesini yönlendiren altında yada üzerinde bulunan işaretlerede hareke diyoruz, çok basit canım hiiiiiç aklın karışmasın,
elif harfi, vav harfi ve ye harfi var , bu yazdıklarımın harekesi olmaz ama önceki harfin harekeleriyle bütünlükleri vardır
elif : kendisinden önceki harfin harekesi üstün yani e-a diye okutan hareke varsa işte orda med uzatması var demektir,okuyuşu a diye bir elif biktarı uzattırır ( bir elif miktarı ise işaret parmağını yumruk yap ve elini açana kadar geçen süre kadardır)
vav : kendisi harekesiz ,kendisinden önceki harfin harekesi ötre yani u-ü okutan işaret varsa med oldu yani 1 elif diyecek kadar uzatır
ye : kendisi harekesiz ,kendisinden önceki harfin harekesi esre yani ı-i diye okutan işaret varsa bir elif diyecek kadar uzattırır ( esreyi düz çizgi olarak yazmayabilir harfin altına virgül iğşaretine benzer yapar genelde )
inş. yardımcı olabilmişimdir
kaldım valla 2 ders şartlı onlarADA ortalama yetmez 2 ders direk ff ff nasıl yani neden 4 ü okuyamayacaksın???? aa ben öyle birşey olduğunu bilmiyordummmşekerim sınavları ne yaptın
kaldım valla 2 ders şartlı onlarADA ortalama yetmez 2 ders direk ff ff nasıl yani neden 4 ü okuyamayacaksın???? aa ben öyle birşey olduğunu bilmiyordummm
naber nasilsiniz valla ben biraz SIKINTILI günler geciriyorum..büyük kiz hastanede..3 gün boyunca atesi düsmemisti..korktum hastaneye yatirdim..cok sükür ciddi bir durum yokmus...evde oglanla ortancanin taskinliklari bu haftayi sinir krizleri gecirerek baslamama sebep olmus durumda..randevular isler derken sanirim biraz zor bir hafta olacak..sIk gelemiyorum ama hersey yolunda beni merak etmeyin
kızlar herşey için ama herşey için herkese çok teşekkür ederim kendinize iyi bakın
ellerine saglik iremcim..nede güzel canta geciriyorsun kafama öyle[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 81.5 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] kardio kas güçlendirici [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 93 [/TD] [TD] 82.2 [/TD] [TD] 80.9 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 12 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 100 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] harpy[/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 67.2 [/TD] [TD] 66.2 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 15.8 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 2 gün pilates [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] benben[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 9.2 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] sedalis[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 80.7 [/TD] [TD] 79.7 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 4.2 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 4.5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ist87[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 84.8 [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 4 saat spor salonu [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] deniz_kum[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 77.4 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 2.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] 88prenses22[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 88.5 [/TD] [TD] 88.4 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] dapseden[/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 83.3 [/TD] [TD] 83.4 [/TD] [TD] +0.1 [/TD] [TD] 3.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 78.2 [/TD] [TD] 78.3 [/TD] [TD] +0.1 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 89.5 [/TD] [TD] 89.9 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] 1.6 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
ay sorma canim ya evde 4 pisik birde mart azgini kedi olunca banda ordan oraya kosmak kaliyorcanım geçmiş olsun sende dr dan beri gelemedin be canım. allah yardımcın olsun. sen iyi ol yeter bize tatlım.
kızlar herşey için ama herşey için herkese çok teşekkür ederim kendinize iyi bakın
ellerine saglik iremcim..nede güzel canta geciriyorsun kafama öyle
ay sorma canim ya evde 4 pisik birde mart azgini kedi olunca banda ordan oraya kosmak kaliyorkizi birazdan cikaracagim hastaneden..oglanin eve gelmesini bekliyorum gitmek icin...ondan sonrada diplibucakli bir temizlik faslina baslayacagim..tahminim bir hafta sürer..bahar temizligi gibi birsey...bu aralar moralim iyi degil..herifinkiyle benimki dün elsakasi bahanesiyle bogusmuslar..sözde saka ama sonu kaka olmus..bizim kizin surati aldigi darbeden morarmis...oglan 15 kiz 12 yasinda..hadi kiz kücük terapi görüyor falan diyelim oglana ne oluyor...ay dün geceden beri kafam catlayacak..cok kizdim..esime dedim..ben oglama birsey desem üveyanne olucam ..iyisini oglani sen cek kenara gözünü iyice korkut..kizida ben cekeyimkenara iyice korkutayim..yani el sakasi ne demek..hemde essek kadar oglanla...bes dakika bile evde yalniz birakamaz hale geldim..dün ortaligi birbirine kattim valla..bagir cagir..esimede üsteledim..dedim bu isin sakasi yok...bu gün el sakasi der suratini morartir..yarin bir bakarsin tecavüz eder...hayatta hersey var..bu göz yumulacak görmezden gelinecek bir durum degil...bayagi dögüstük..hep benle tartisiyordu yok o evin en büyügü..herkesten cok yiyecek..evin en büyügü herkesten fazla harclik alicak herkesten serbest olucak falan filan...dedim al evin en büyügü kendinden 3 yas kücük kizdan daha dengesiz daha cocuk ....sen yedirmeye cebini doldurmaya devam et...büyük ya nasilsa...
cildirdim sinirimden deli oldum .yatamadim cektim kizi mutfaga...onada bir dolu kizdim bagirdim..nasil böyle birseye izin verirsin ..ormanda ayi yavrulari gibi nasil bogusursun kiz cocugu olarak ne kadar utanc verici birsey diye...yani tamda dersleri düzeltmis hareketleri olgunlasmisti..cok kötü oldu bu son olay..simdi yeniden baski baslayacak...gerci esim aksamdan oglana baskiya basladi..gece benim son numara anlatti gün icinde ne oldugunu..gec saatte konustuk diye uzatmadi ama bu aksam ne olur bilemiyorum....ama elinden telefonunu mp3 ünü vede tanidigi her özgürlügü geri aldi..ayni sekilde bende kiz biraz SIKISTIRDIM gece...dedim bu hareketinin bu hatanin bedelini ödeyeceksin..hicbir hata cezasiz kalmaz..bugün bütün evin temizligine yardimla baslatirim ödetmeye...ama elaltindanda cesaretinin kirilmamasi icin cabalarim..korkaklastigi zaman aptallasiyor cünkü..of ya cocuk büyütmek ne kadar zor...
kiz birdaha doguracam dersen seni döverim haberin olsun..benden yiyecegin dayak hayattan yiyeceginden daha az acitir canini nasilsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?