80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar kimsecikler yok bugün açılışı ben yaptım
artemiz hoşgeldin aramıza 3 kilon gitmiş bile ne kadar zamanda verdin kilonu

hosbulduk canım
3 kg.20 gun içinde verdim aşırı derecede diyet yapmıorum akşamları ekmek yemiyorum hamur işi yemiyorum tuzu tamamen kestım diyebilirim ama benim ağır gidiyor cunki troid sorunum var birde bagısaklar düzenli çalışmıyor bu sorunları çözersem sanırım basaracagım hedefım ramazana kadar 75 e dusmek sporuma devam ediyorum hergun mutlaka tempolu 45 dk yuruyorum..mekik çekiyorum titreşim kemeri kullanıyorum cnkı basenlerım cok fazla bu kadar :))))

yağmurgözlü, sunshine sizlerde hoşgeldiniz

evra-su şu karışımı genelden yazsanda bizde görsek canım hı

jasmin bir yemek kaşığı elma sirkesi koyup içmek bir bardak suya çok iyisin bende sadece bir tatlı kaşığı koyabiliyorum

ayrıcadana çok üzgünüm ama bende diyeti serenlerdenim ancak dikkat ediyorum ama sıkmayınca gitmiyor bu kiolar

serracım bebeq bugünlerde aradabir kayboluyor böyle gördüğün gibi :))

handerya tatilde

flatliners tatilden döndü

scapula bir kayboldu tam kayboldu uğrayamıyor ev taşıma filan işleri vardı

ceren, eflatun selma elay buralarda düğün, nişan olayları var

sevdemerde buralarda bebişiyle uğraşıyor

ayrıcada birkaç haftadır bazı arkadaşlarımız ve ben listede kilomuza kilo kattık mafoldumben

baharnaz süpersin hakem gibisin kuu,benden kaçmaz diyorsun yani
diyet miyet ayaklar altında geziyor kızlar noluyo yaaa sanırım bi çok kişi benim gibi.halbuki bu sıcaklarda eriyip çöpe dönmemiz gerekmiyormu

canım eğer marka adı söylemekte sorun yoksa söylerim sorun değil ondan özelden söyledim ok

herkese slm
aaaa ne bu böyle herkeste bi salıverme durumu kızlar hiç yakışmıyo sizee..
hepimizin bi amacı var neydi sizi buraya yönlendiren kilo vermek birbirimizden destek olmak. hadi elimden gelen hatırlatmaları yapmaya çalışayım.

hadi toparlanın olmayan elbiseler gelsin aklınıza hepimiz eminm askıda çook beğendiğimz ama kabinde kalan onlarca giysi bırakmışzdır geride.ya düğünler uzak akrabalar ;aaa görmeyeli nasıl kilo almışın sözünü duymayan var mı ben çook duydum erkek arkadaşım acayp zayıfken ben yanında plates topu gibi durdum . güvensiz utangaç ve her an kaybetme korkusu yaşadım güvensizlik çevresinde bu kadar güzel zarif kız varken neden beni seçsin dedim ya sağlık nefes alamama tıkanma söylemiyorum bile
aç kalın demiyo kimse bize dikkat edin diyorlar ve spor yapın ogün çok mu yedin sorun değil ertesi gün az ye daha çok spor yap ama başladığın yere dönme battı balık yan gider deme
yedik yedikde ne oldu daha çok üzüldük sizi ne mutlu ediyor düşünün ve karar verin ama yediğimz tatllı sadece 5 dk mutlu ediyor. ama tartıya çıktığımzda giden kilolar daha mutlu ediyo ve kalıcı .Anlık zevkler için kalıcı mutluluklardan vazgeçmeyin [/SIZE]

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz....
aylin üzülme canım gördüğüm kadarıyla hepimiz aynı durumdayız galiba...
noldu bize anlamıyorum..benim ideal kilom 70 ti..onu geçtim ya bendeki gevşeklik ondan sanırım..
ama bu haftadan itibaren en azından yürüyüşlerime dikkat etmeye çalışıcam..
kızlarımdan dolayı müsait zaman bulup yürüyemedim uzun zaman..
ama şimdi çok mutluyum..kardeşim yürüyüş bandı aldı..gidip annemlerde yürüycem..bu benim için avantaj oldu...bakalım fasydası olacakmı..

bu arada sıcaklarda dondurma ve içecekler çok tüketiliyor...
şekersiz şeyler içmeye özen gösterelim..maden suyu iyi bir alternatif mesela...

canım hg görüşmeyeli nasılsınn

hoşbuldum evra_su canım tşk iyiyim sizleri gördüm daha iyi oldum hafta sonu bir azimle başladım spora ctesi ve pazar sabah erkenden kalktımkaydirigubbakcemile2koşu bandında45 dk yürüyüş 50 şer ayaklar havada pedal çevirme 50şer yerde bacak açma kapama havaya ve yana 10 mekik mekikte çok zorlanıyorum yaa:kedi::kedi:

:kedi:

hoşbuldum canım iyiyim tşk ederim benim kilom topiğe uymuyor ben daha fazlayım yinede size katılmak istedim:kedi:

hafta sonu yapabiliyorsun ama hafta içi zamanın olacak mı bunları yapmaya umarım olur cünki çok güzel azimle başlamışsın..böyle devam edersen kısa surede vermeye baslayacaksın emınım ama sen yınede kg cızelgesı hazırla burada yazan esas ev sahıpleri sanırım sorun yaratmaz kilon bizim topiğe uymuyor diye...

2 gün sonra spora başlıycam bende bakalım ne olucak kural neydi 1saat arlıksız spor yaparsan yağlar gider yarım saat aralıksız yaparsan o günkü yediklerini yakarsın demekki 1 saat yapmalıyımmm

Ben geldim nesılsınız arkadaşlar yeni gelen herkes hoş geldiniz başarılar diliyorum duydunuz zilin sesini yarışma başladı

2 gün sonra spora başlıycam bende bakalım ne olucak kural neydi 1saat arlıksız spor yaparsan yağlar gider yarım saat aralıksız yaparsan o günkü yediklerini yakarsın demekki 1 saat yapmalıyımmm

niye 2 sonra bence bugün başla ertelersin hep ertelemiş olursun canımcım

bahar naz nasılsın hıÇ karŞılaŞamıyoruz nerelerdesın bu gÜn kahvaltıya mısafırım vardı o yÜzden gıremedım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…