80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canlar veda busesi konduruyorum hepinize cuma günü kilo bildirimimi yapıp aranızdan ayrılıyorum hepinize teker teker çok teşekkür ediyorum canlarım çok öptüm burası çok kalabalık oldu biraz da alt grupta takılayım ama arasıra sizleri ziyaret edeceğim çok öpüyorum hepinizi

çoooooooooooook geçmiş olsun ablammmmmm allah yardımcın olsun sorunları evinizden sizden uzaklaştırsın inşallah negatif enerjiler gitsin pozitif enerjiler gelsinnn

var var bu güne kadar inanmıyodum ama yaptım oldu. 1 den dersi kalan 3 te, 2 den dersi kalan 4 den ders alamıyo. biri temizlemiştim ama 2 uzattırdı. seneye birinci dönem tek dersim olacak
canın sağolsun kuzummm yaa ben pek takmıyorummm valla ne yalan söyleyeyim ben üni de de böyleydim ilk dönbep bi adepte sorunu yaşıyorum 1. sınıfın ilk dönemi 6 fersi birden şartlı geçmişdim :))))) 2. dönem dank ediyor bendeee bu vizelerde kafdamı boşuna allak bullak etmişimmmm varyaaa kitabın tamamınaaa baktım anlamadığım yerleri ezber yapayım dedim batırdım finallerde sadece özetlere veee oo sıra sizde lere baktım çok da ii anladımmm ama kurtaramadı :))) neyseee 2. dönemm çok güzel olacak hepimiz için inşallahhhhhhhhhhhhhh

çokkkkkkkkkkk tşk ederim cnm benimn ya heleki şu yumruk olayı çok güzel bir ip ucu allah razı olsunnnn ben hep çok uzatıyorum annem de o kadar değil diye kızıyor :))))
yardımcı olabildiysem ne mutlu :))) tek ramak 1 elif miktarı,4 parmağını teker teker kaldırmanda ileriki ödevinde olacak 4 elif miktarı uzatmalarda kullanacaksın,zamanla zaten uzatmaları kendiliğinden ayarlayabiliyosun,başarılar şeker
canım geçmiş olsun,ALLAH şifa versin ve sanada ALLAH sabır versin,her şeye rağmen her şeyin iyi olmasına sevindim duyumcum

sedalis ne çabuk geldin ne çabuk gidiyosun :)) anlamadım bişey ben ,gel canım arada sohbet ederiz,ama ALLAH bir daha düşürmesin ( amiin ) 7 lerden 6 lara geçerisn inş.

sedalis ne çabuk geldin ne çabuk gidiyosun :)) anlamadım bişey ben ,gel canım arada sohbet ederiz,ama ALLAH bir daha düşürmesin ( amiin ) 7 lerden 6 lara geçerisn inş.

amin canım inş.birdaha çıkmam o rakamlara bu sefer çok kararlıyım tabiki gelirim ne demek buradaki sıcak ilgi nerede var ne zaman bi derdim olsa olmasa gelirim. inş. 65 bi an önce görürüm çok öpüyorum seni... cuma kilo bildirimimi yapacağım.

hayırlı akşamlaarr çıtır hatunlaarrr..

Ben çayımı içtim geldim.sabah aniden arkadaşlar geldi börek almışlar küçücük bir dilim yedim..arkadaş muhabbet ortamı kahvaltı sofrası bayılırım yede ye..ama yemedim..menüye geçelim hemen
sabah
küçük bir dilim börek
sucuklu yumurta
1 dilim tam tahıllı ekmek
zeytin
şekersiz çay
ara
şekersiz türk kahvesi-2 tane kuru kayısı
öğle
çorba
yoğyrt
salatalık
1 d.t.t.ekmek
ara yok
akşam
sebze yemeği
1 d.t.t.ekmek
yoğurt
ara
şekersiz çay
3 tane badem 3 tane kuru kayısı
bol bbooolll suu...
ya ben kendimi günden güne kilo alıyormuşum gibi hissediyorum..yarın sabah tartılayım bakim..:44:

çook geçmiş olsun canım..kolay gelsin..

aaaaa aşkolsuunnn..öyle gitmek var mı??eskiden daha kalabalıktı bence gayet sakin...
gitmeeeeeeeeeeee

Sabah
1 kepekli kaşarlı maydanozlu sandviç
1 bardak ayran
Ara
4 light bisküvi
1 bardak süt
Öğle
5 mercimek köftesi
bol kıvırcık
1 kivi
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
yarım çay kaşığı tarçın
3 kayısı
1 tatlı kaşığı pekmez
Akşam
3 parça haşlanmış tavuk
yarım ekmek
1 büyük kase taze kabaktan cacık
Ara
1 portakal
3 ceviz

sabah : 1 haşlanmış yumurt,az peynir ve 5 zeytin,bir dilim ekmek
ara : küçük dilimlerle yapılmış yağsız patatesli yufka böreği
öğle : 3 kaşık mantar sote,3 kaşık lahana kavurması,1 dilim ekmek ve 1 bardak ayran
öğle : 1 bardak süt , 2 göfret
akşam : 2 kase çorba ve az lahana kavurması 1 dilim ekmek
ara : süt içerim
1 saat yürüyüş

kahvaltı; 1buçuk dilim ekmek
3 zeytin
beyaz peynir
1 fincan süt
öğle; pilav
kuru sebze
yoğurt
ara; 1 tane konya gevreği ve havuç
akşam; makarna
ıspanak
yoğurt

45dk koşu bandında tempolu yürüdüm

yaklaşık 2.5 lt su içtim (3e tamamlarım yatana kadar)

bugün 2. günüm diyetimde herşey yolunda:)

Selam anlar
Ogullarim yuzunden gelemiyorum kac gundur sohbete
Menumu yazayim
Sabah-kucuk san ekmegine tost, peynir, zeytin, domates, salatalik
Ara-turk kahvesi, bir avuc leblbi kuru uzum
Ogle-ispanak bulgur pilavi karnibahar
Ara-yok
Aksam-bir kase corba, makarna, tavuk baget 2 tane
Ara-3 gofret

mrb kızlar nassılsınız ben çooooooooook yorgunum bugün yine jillianı yaptım ama bacaklarım kopuyo ilk gün bişi olmamıştı halbuki neyse ama şimdiden 73 leri gördüm inş bi aya 5 kilo garanti karalıyım bu sefer olcak menüm şöyle

sabah:1 dilim ekmek peynir ve zeytin 2 b çay

öğle:vakit yoktu doktora gittik yine 1 sahanda yumurta ve zeytin birazcıkta çorba

akşam:1 tabak yoğurtlu pırasa yemeği

akşam yemeklerini erken yemeye çalışyrm yiyemesezsemde az yiyrm geceleri yatarken genellikle aç oluyrm midem kazınıyo ama dayanacam bu sefer olck bu arda regl oldum şükür hamile falan değilmişim

harpy kız benim kızım daha 2 yaşında yeni kestm memeden valla şuan psikoljim bi çocuk daha kaldrmacak Rabbimden gelirse başımla birlikte ama şuan hesapta öle bi plan yok eşimde istemyo zaten ben 30 day shared, yapıyrm baya işe yarayacak gibi 3 gün oldu ama tam şuan 800 g gitmiş bulunuyr inş meyvesini alacam sana yetişemesemde 69 u görmek bile beni çok mutlu edecek

selam hatunlar

menüm
ara:1 dlm armut
öğlegeç kalktım)1 dlm su böreği,yumurta,salatalık
ara:1 avuç fındık ve üzüm
akşam:5 yk patates yemeği,2 yk pilav,yoğurt
ara:1 portakal

merhaba örtmenim:) 73 ü görmene sevindim ama seni 60 lara bekliyoruz artık...bu jilianı bende yapmak istiyorumda link gönderseniz bana sen ya da harpy ,madem yapıyosunuz şunuda sorayım levelları nasıl ayarlıcaz hangi level kaç gün yapılacak bilen aydınlatsın beni sevabına be kızlar:)

İyi geceler kizlar anca gelebildim duyumm cocuk büyütmek cok zor gercekten Rabbim kolaylik versin sana

günaydın kızlar dünkü menümü vereyim

sabah: yumurta, 4 zeytin, 15 gr peynir, 1 dilim ekmek
öğlen: 6 kaşık bulgur pilavı, 100 gr yoğurt
ara: 1 kayısı, 5 badem, 15 kadar kuru üzüm, el kadar pestil
akşam: koca bi kase salata içine 3 kaşık bulgur
ara: 30 kadar antep fıstığı, avuç içi kadar kabak çekirdeği, 1 bardak kola

toplamda 1500 kalori civarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…