çoooooooooooook geçmiş olsun ablammmmmm allah yardımcın olsun sorunları evinizden sizden uzaklaştırsın inşallah negatif enerjiler gitsin pozitif enerjiler gelsinnnnaber nasilsiniz valla ben biraz SIKINTILI günler geciriyorum..büyük kiz hastanede..3 gün boyunca atesi düsmemisti..korktum hastaneye yatirdim..cok sükür ciddi bir durum yokmus...evde oglanla ortancanin taskinliklari bu haftayi sinir krizleri gecirerek baslamama sebep olmus durumda..randevular isler derken sanirim biraz zor bir hafta olacak..sIk gelemiyorum ama hersey yolunda beni merak etmeyin
canın sağolsun kuzummm yaa ben pek takmıyorummm valla ne yalan söyleyeyim ben üni de de böyleydim ilk dönbep bi adepte sorunu yaşıyorum 1. sınıfın ilk dönemi 6 fersi birden şartlı geçmişdim :))))) 2. dönem dank ediyor bendeee bu vizelerde kafdamı boşuna allak bullak etmişimmmm varyaaa kitabın tamamınaaa baktım anlamadığım yerleri ezber yapayım dedim batırdım finallerde sadece özetlere veee oo sıra sizde lere baktım çok da ii anladımmm ama kurtaramadı :))) neyseee 2. dönemm çok güzel olacak hepimiz için inşallahhhhhhhhhhhhhhvar var bu güne kadar inanmıyodum ama yaptım oldu. 1 den dersi kalan 3 te, 2 den dersi kalan 4 den ders alamıyo. biri temizlemiştim ama 2 uzattırdı. seneye birinci dönem tek dersim olacak
yardımcı olabildiysem ne mutlu :))) tek ramak 1 elif miktarı,4 parmağını teker teker kaldırmanda ileriki ödevinde olacak 4 elif miktarı uzatmalarda kullanacaksın,zamanla zaten uzatmaları kendiliğinden ayarlayabiliyosun,başarılar şekerçokkkkkkkkkkk tşk ederim cnm benimn ya heleki şu yumruk olayı çok güzel bir ip ucu allah razı olsunnnn ben hep çok uzatıyorum annem de o kadar değil diye kızıyor :))))
canım geçmiş olsun,ALLAH şifa versin ve sanada ALLAH sabır versin,her şeye rağmen her şeyin iyi olmasına sevindim duyumcumnaber nasilsiniz valla ben biraz SIKINTILI günler geciriyorum..büyük kiz hastanede..3 gün boyunca atesi düsmemisti..korktum hastaneye yatirdim..cok sükür ciddi bir durum yokmus...evde oglanla ortancanin taskinliklari bu haftayi sinir krizleri gecirerek baslamama sebep olmus durumda..randevular isler derken sanirim biraz zor bir hafta olacak..sIk gelemiyorum ama hersey yolunda beni merak etmeyin
canlar veda busesi konduruyorum hepinize cuma günü kilo bildirimimi yapıp aranızdan ayrılıyorum hepinize teker teker çok teşekkür ediyorum canlarım çok öptüm burası çok kalabalık oldu biraz da alt grupta takılayım ama arasıra sizleri ziyaret edeceğim çok öpüyorum hepinizi
sedalis ne çabuk geldin ne çabuk gidiyosun :)) anlamadım bişey ben ,gel canım arada sohbet ederiz,ama ALLAH bir daha düşürmesin ( amiin ) 7 lerden 6 lara geçerisn inş.
kimsecikler gelmemiş aaaaaaaaaaaaaaaaa
çook geçmiş olsun canım..kolay gelsin..naber nasilsiniz valla ben biraz SIKINTILI günler geciriyorum..büyük kiz hastanede..3 gün boyunca atesi düsmemisti..korktum hastaneye yatirdim..cok sükür ciddi bir durum yokmus...evde oglanla ortancanin taskinliklari bu haftayi sinir krizleri gecirerek baslamama sebep olmus durumda..randevular isler derken sanirim biraz zor bir hafta olacak..sIk gelemiyorum ama hersey yolunda beni merak etmeyin
aaaaa aşkolsuunnn..öyle gitmek var mı??eskiden daha kalabalıktı bence gayet sakin...canlar veda busesi konduruyorum hepinize cuma günü kilo bildirimimi yapıp aranızdan ayrılıyorum hepinize teker teker çok teşekkür ediyorum canlarım çok öptüm burası çok kalabalık oldu biraz da alt grupta takılayım ama arasıra sizleri ziyaret edeceğim çok öpüyorum hepinizi
benide adamdan saymıyosun yani
mrb kızlar nassılsınız ben çooooooooook yorgunum bugün yine jillianı yaptım ama bacaklarım kopuyo ilk gün bişi olmamıştı halbuki neyse ama şimdiden 73 leri gördüm inş bi aya 5 kilo garanti karalıyım bu sefer olcak menüm şöyle
sabah:1 dilim ekmek peynir ve zeytin 2 b çay
öğle:vakit yoktu doktora gittik yine 1 sahanda yumurta ve zeytin birazcıkta çorba
akşam:1 tabak yoğurtlu pırasa yemeği
akşam yemeklerini erken yemeye çalışyrm yiyemesezsemde az yiyrm geceleri yatarken genellikle aç oluyrm midem kazınıyo ama dayanacam bu sefer olck bu arda regl oldum şükür hamile falan değilmişim
harpy kız benim kızım daha 2 yaşında yeni kestm memeden valla şuan psikoljim bi çocuk daha kaldrmacak Rabbimden gelirse başımla birlikte ama şuan hesapta öle bi plan yok eşimde istemyo zaten ben 30 day shared, yapıyrm baya işe yarayacak gibi 3 gün oldu ama tam şuan 800 g gitmiş bulunuyr inş meyvesini alacam sana yetişemesemde 69 u görmek bile beni çok mutlu edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?