- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
anaaaam kimsecikler gelmemiş daha. yatıyonuz mu ben egzersizimi bitirdim. siz yoksunuz.
canım menün çok güzel..makarna ve pilav tüketmek yerine esmer ekmek tercihin olsun daha hızlı kilo verirsin..birde yemeklere 1 yemek kaşığından fazla yağ koymuyorsun değil mi?kahvaltı; 1buçuk dilim ekmek
3 zeytin
beyaz peynir
1 fincan süt
öğle; pilav
kuru sebze
yoğurt
ara; 1 tane konya gevreği ve havuç
akşam; makarna
ıspanak
yoğurt
45dk koşu bandında tempolu yürüdüm
yaklaşık 2.5 lt su içtim (3e tamamlarım yatana kadar)
bugün 2. günüm diyetimde herşey yolunda:)
canım doğru hatırlamışım beraber emziriyorduk benim kızımda 26 aylık..ben 20 aylıkken kestim memeden..emzirirken kaçamaklarım olmasına rağmen 20 kilo verdim hiç spor yapmadan..bende 73 kg idimmrb kızlar nassılsınız ben çooooooooook yorgunum bugün yine jillianı yaptım ama bacaklarım kopuyo ilk gün bişi olmamıştı halbuki neyse ama şimdiden 73 leri gördüm inş bi aya 5 kilo garanti karalıyım bu sefer olcak menüm şöyle
sabah:1 dilim ekmek peynir ve zeytin 2 b çay
öğle:vakit yoktu doktora gittik yine 1 sahanda yumurta ve zeytin birazcıkta çorba
akşam:1 tabak yoğurtlu pırasa yemeği
akşam yemeklerini erken yemeye çalışyrm yiyemesezsemde az yiyrm geceleri yatarken genellikle aç oluyrm midem kazınıyo ama dayanacam bu sefer olck bu arda regl oldum şükür hamile falan değilmişim
harpy kız benim kızım daha 2 yaşında yeni kestm memeden valla şuan psikoljim bi çocuk daha kaldrmacak Rabbimden gelirse başımla birlikte ama şuan hesapta öle bi plan yok eşimde istemyo zaten ben 30 day shared, yapıyrm baya işe yarayacak gibi 3 gün oldu ama tam şuan 800 g gitmiş bulunuyr inş meyvesini alacam sana yetişemesemde 69 u görmek bile beni çok mutlu edecek
yok kiz mecbur kalmadikca birakmiyordum zaten basbasa..ancak 3ü bir arada oldugunda birakabiliyorum oda 2 saati gecmiyor...birak oglani ben kizlarida basbasa birakmiyorum..iki kisi olunca suc isleme olasiligi yüksek oluyor.3 kisi olunda nerdeyse sifir..iclerinden biri illede giciklasiyor cünkü:)) valla dünden beri yüz vermiyorum ikisinede...günde 3 sayfa yazi ev isleri ve kalan zamanida odalarinda tek baslarina geciriyorlar simdilik ceza olarak.. herif dün bagirdi evin icinde cocuklar odadaydi..cagir oglani dedi öfkeyle....cagirsam kesin dövecek..bende dayanamayip araya girecegim bunuda biliyor ya....dedim bir derdin varsa git odasinda konus..benim yanimda ekstra sitres yaratma..görmekte duymakta istemiyorum..ee napti dersiniz....acti televizyonu dizi filmini izledikız ne zor durum. ama aslında bu çocukları baş başa bırakmamanda gerekiyo biliyosun demi. olmaz olmaz deme dinimizce de uygun değil. başıma gelen bir olay yüzündende böyle yeni büyüyen erkek çocuklarına güvenmiyorum. kız benim adam iyice kafaya koydu bebeği. dr sperm tahlili isteyince ıspatlama çabasına girdi erkekliğini
gitsin valla..kis kis...gidin kötü enerjiler hadi kalbi fesatlarin kapisini calin yallahçoooooooooooook geçmiş olsun ablammmmmm allah yardımcın olsun sorunları evinizden sizden uzaklaştırsın inşallah negatif enerjiler gitsin pozitif enerjiler gelsinnn
canın sağolsun kuzummm yaa ben pek takmıyorummm valla ne yalan söyleyeyim ben üni de de böyleydim ilk dönbep bi adepte sorunu yaşıyorum 1. sınıfın ilk dönemi 6 fersi birden şartlı geçmişdim :))))) 2. dönem dank ediyor bendeee bu vizelerde kafdamı boşuna allak bullak etmişimmmm varyaaa kitabın tamamınaaa baktım anlamadığım yerleri ezber yapayım dedim batırdım finallerde sadece özetlere veee oo sıra sizde lere baktım çok da ii anladımmm ama kurtaramadı :))) neyseee 2. dönemm çok güzel olacak hepimiz için inşallahhhhhhhhhhhhhh
sagol canim cümlemize insallahyardımcı olabildiysem ne mutlu :))) tek ramak 1 elif miktarı,4 parmağını teker teker kaldırmanda ileriki ödevinde olacak 4 elif miktarı uzatmalarda kullanacaksın,zamanla zaten uzatmaları kendiliğinden ayarlayabiliyosun,başarılar şeker
canım geçmiş olsun,ALLAH şifa versin ve sanada ALLAH sabır versin,her şeye rağmen her şeyin iyi olmasına sevindim duyumcum
sedalis ne çabuk geldin ne çabuk gidiyosun :)) anlamadım bişey ben ,gel canım arada sohbet ederiz,ama ALLAH bir daha düşürmesin ( amiin ) 7 lerden 6 lara geçerisn inş.
amin denizim amiinİyi geceler kizlar anca gelebildim duyumm cocuk büyütmek cok zor gercekten Rabbim kolaylik versin sana
sende miiiiiiiiiii80.2 olmusum aman allahiiim bana neler oluyoooooooooooooooooooooooor
Bwnde sabahları okula yürüyerek gelmeye başladım 3850 adım az biliyorum ama başlangıç için idare eder:))
80.2 olmusum aman allahiiim bana neler oluyoooooooooooooooooooooooor
topik içerisinde kilo artışı var galiba topiğin adını mı değişsek 100 kilo olmak isteyenler diye
merhaba örtmenim:) 73 ü görmene sevindim ama seni 60 lara bekliyoruz artık...bu jilianı bende yapmak istiyorumda link gönderseniz bana sen ya da harpy ,madem yapıyosunuz şunuda sorayım levelları nasıl ayarlıcaz hangi level kaç gün yapılacak bilen aydınlatsın beni sevabına be kızlar:)
evet canım inş görecez eğer şimdi yaptıklarımı emzirirken yapsaymışım çoktan girmiştim 6 lara ama neyse zararın neresinden dönersek kardır dimicanım doğru hatırlamışım beraber emziriyorduk benim kızımda 26 aylık..ben 20 aylıkken kestim memeden..emzirirken kaçamaklarım olmasına rağmen 20 kilo verdim hiç spor yapmadan..bende 73 kg idimşimdi 8 lerden kurtulma çabasındayım ama çççooookk kararlıyım..6 ları görecem inş..yani göreceğiz hep birlikte..
Nayır nolamaz öznurum nettin sen sarsılda kendine gel yaaaaa ne oluyoz topla kendini bu kilonun sonu yok nereye kadar hep beraber toplanmanın zaman geldi daha fazla hareket az yeme haydi kızlar spora kampanyası başlatsakmı ne80.2 olmusum aman allahiiim bana neler oluyoooooooooooooooooooooooor
topik içerisinde kilo artışı var galiba topiğin adını mı değişsek 100 kilo olmak isteyenler diye
karar verdim tickerımı 83 te sabitlicem. normal kilomdan çok ödemlerimle vakit geçiriyorum. bu durumda 81.5 demenin hiçbir manası yok yani.şöyle 7 li rakamları görmedende inanmicam. bu arada dün komşum senin tartı yanlış tartıyo dedi. başka bi yerde tartılmış 4 kilo eksik çıkmış. bilmiyom hangisi doğru eğer tabi benimki yanlışsa oooooh ben 7 li rakamları gördüm demektir. ama zannetmiyorum.
selam arkadaslar nasilsiniz spor salonu na yazililali bir hafta oldu nerdeyse hala bacaklarim cok agriyor . aksam bir agri kesici yutuyorummanca diniyoo.insallah alisacagim bir kac gün sonraa
selam arkadaslar nasilsiniz spor salonu na yazililali bir hafta oldu nerdeyse hala bacaklarim cok agriyor . aksam bir agri kesici yutuyorummanca diniyoo.insallah alisacagim bir kac gün sonraa
canım ben evde yapyrm bende aynı durumdayım ilk gün bişi olmadıydı ama iki üç gündür felaketşöyle kaynara yakın bi duş özellikle bacaklara bol su tutuyrm sonrda bebekler gibi derin bi uykuya dalyrm ama yorgunluğu bile güzel nedense spor yapınca kendimi daha dinç daha güz<el ve mutlu hissediyrm ben
canım kas gevşetici al ağrı kesici yerine, bir haftaya birşeyin kalmaz aksine spordan sonra kuş gibi olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?