80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

karar verdim tickerımı 83 te sabitlicem. normal kilomdan çok ödemlerimle vakit geçiriyorum. bu durumda 81.5 demenin hiçbir manası yok yani. şöyle 7 li rakamları görmedende inanmicam. bu arada dün komşum senin tartı yanlış tartıyo dedi. başka bi yerde tartılmış 4 kilo eksik çıkmış. bilmiyom hangisi doğru eğer tabi benimki yanlışsa oooooh ben 7 li rakamları gördüm demektir. ama zannetmiyorum.

canım menün çok güzel..makarna ve pilav tüketmek yerine esmer ekmek tercihin olsun daha hızlı kilo verirsin..birde yemeklere 1 yemek kaşığından fazla yağ koymuyorsun değil mi?

ÇITIR HATUNLAR TÜNAYDIN..

Kociş geç gidince anca girebildim..
sabah tartıldım..ama söylemeyeceğim..istediğim gibi değil..anlamıyorum..kaçamak olmamasına rağmen niye böyle..sebat etmek gerekiyor acele ediyorumm..

canım doğru hatırlamışım beraber emziriyorduk benim kızımda 26 aylık..ben 20 aylıkken kestim memeden..emzirirken kaçamaklarım olmasına rağmen 20 kilo verdim hiç spor yapmadan..bende 73 kg idim şimdi 8 lerden kurtulma çabasındayım ama çççooookk kararlıyım..6 ları görecem inş..yani göreceğiz hep birlikte..

yok kiz mecbur kalmadikca birakmiyordum zaten basbasa..ancak 3ü bir arada oldugunda birakabiliyorum oda 2 saati gecmiyor...birak oglani ben kizlarida basbasa birakmiyorum..iki kisi olunca suc isleme olasiligi yüksek oluyor.3 kisi olunda nerdeyse sifir..iclerinden biri illede giciklasiyor cünkü:)) valla dünden beri yüz vermiyorum ikisinede...günde 3 sayfa yazi ev isleri ve kalan zamanida odalarinda tek baslarina geciriyorlar simdilik ceza olarak.. herif dün bagirdi evin icinde cocuklar odadaydi..cagir oglani dedi öfkeyle....cagirsam kesin dövecek..bende dayanamayip araya girecegim bunuda biliyor ya....dedim bir derdin varsa git odasinda konus..benim yanimda ekstra sitres yaratma..görmekte duymakta istemiyorum..ee napti dersiniz....acti televizyonu dizi filmini izledi sabah arabada konu acilinca dedimki insanlarin ne kadari farkinda bilmem ama dünya annelerin eelleriyle dönüyor...bu dünyada anneler olmasa dünya biterdi...(tabi hersey allahtan yaradanda alanda o..onahic süphe yok benimki mecaz anlam) dedim elini 1 hafta ceksem cocuklarin huylari hareketleri görüsleri bile degisecek...evi b.k götürecek..okul hayatlari bitecek....heryerdede bu böyle..anneler yuvalarini cocuklarini eslerini ayakta tutabilmek icin büyük caba gösteriyor...gerisi tavuk kanadi altindaki cücük gibi

gitsin valla..kis kis...gidin kötü enerjiler hadi kalbi fesatlarin kapisini calin yallah
sagol canim cümlemize insallah

İyi geceler kizlar anca gelebildim duyumm cocuk büyütmek cok zor gercekten Rabbim kolaylik versin sana
amin denizim amiin

topik içerisinde kilo artışı var galiba topiğin adını mı değişsek 100 kilo olmak isteyenler diye

Bwnde sabahları okula yürüyerek gelmeye başladım 3850 adım az biliyorum ama başlangıç için idare eder:))

başlangıç için gayet iyi kaptanım.
80.2 olmusum aman allahiiim bana neler oluyoooooooooooooooooooooooor

neeeeeyyyyyy naptın gız. alma sakın sen ve şekerim alınca bende alıyom. bende bu günlerde hep 83 ü görüyom. ama inan hepsi ödem. atıyom geri geliyo. bende kilomu 83 olarak bildirecem artık. çantayı yicem ama olsun. ciddi bir iniş görmediğim sürecede değiştirmicem.

topik içerisinde kilo artışı var galiba topiğin adını mı değişsek 100 kilo olmak isteyenler diye

biz o dediğine çoktan niyetliyiz duyum ben ve şekerim alan gruptayız

MRB elifcim you tube ta falan var her level 10 gün yapılacak ama valla harpten çıkmış gibi oldum ben resmen titreyerek basıyrm yere acayip sıkılaşacaz galiba inş yakın zamanda 6 lardayım dün 73.8 dm bu sabah 73.4 süper gidiyz cumaya 72 yide görecem gibi bu alkışta kendime
evet canım inş görecez eğer şimdi yaptıklarımı emzirirken yapsaymışım çoktan girmiştim 6 lara ama neyse zararın neresinden dönersek kardır dimi

80.2 olmusum aman allahiiim bana neler oluyoooooooooooooooooooooooor
Nayır nolamaz öznurum nettin sen sarsılda kendine gel yaaaaa ne oluyoz topla kendini bu kilonun sonu yok nereye kadar hep beraber toplanmanın zaman geldi daha fazla hareket az yeme haydi kızlar spora kampanyası başlatsakmı ne

kz ne diyon sen bilinç altımıza yerleştirecen öle deme toplanacak bu topik yine yeniden

selam arkadaslar nasilsiniz spor salonu na yazililali bir hafta oldu nerdeyse hala bacaklarim cok agriyor . aksam bir agri kesici yutuyorummanca diniyoo.insallah alisacagim bir kac gün sonraa

ahhh be canım benim baskülde senin gibi beyni sulanmış,bi bakıyorum az bi bakıyorum çok,en iyisimi değiştirmek ki ben öle düşünüyorum,ablamda tartıldım 88,7 evdeki ise değişken :))))
artık bende tıckerımı değiştirmiyorum ölece inzivaya çekilmiş gibi sabit , elbet değişir bu düzen inş. :))

selam arkadaslar nasilsiniz spor salonu na yazililali bir hafta oldu nerdeyse hala bacaklarim cok agriyor . aksam bir agri kesici yutuyorummanca diniyoo.insallah alisacagim bir kac gün sonraa

canım kas gevşetici al ağrı kesici yerine, bir haftaya birşeyin kalmaz aksine spordan sonra kuş gibi olursun

canım ben evde yapyrm bende aynı durumdayım ilk gün bişi olmadıydı ama iki üç gündür felaket şöyle kaynara yakın bi duş özellikle bacaklara bol su tutuyrm sonrda bebekler gibi derin bi uykuya dalyrm ama yorgunluğu bile güzel nedense spor yapınca kendimi daha dinç daha güz<el ve mutlu hissediyrm ben

ben fazla abartiyom galiba sporu da ondan .iki saat yaptim dünn ama yavas yavas fazla hizlanmadim .pek bir agri olmadi.. biraz azalticam yoksa eve hayrim dokunmayacak .

canım kas gevşetici al ağrı kesici yerine, bir haftaya birşeyin kalmaz aksine spordan sonra kuş gibi olursun

kas gevsetici mevsetici fayda vermediii .biraz azalticam cok yüklendim ondan oldu galibaa. bi de sauna si var oraya giriyorumm on dakka sonrasi pestilim cikiyooo...eve zor atiyom kendimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…