80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bak yine karşılaşamadık selmacım

evra-su şu çay neymiş canım bana da özelden msj yazarmısın tşk ederim.

çokbilmiş bilmiş bilmiş yazmışsın kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan ama güzel yazmışsın canım
evet özelliklede eş yada nişanlılarımız yanımızda böyle ideal kilolarıyla incecik dururken mesela ben eşimi kıskanıyorum :))

bahar naz nasılsın hİÇ karŞılaŞamıyoruz nerelerdesİn bu gÜn kahvaltıya mİsafİrİm vardı o yÜzden gİremedİm canım

iyiyim canım seyehat hazırlığındayım ev taşıma işimizde olcak ama bu konu şimdilik askıda tatilden dönünce belli olcak.

eflatun hayırlı olsun koşu bandı kardeşin ve sen bir hırs yapıp kiloları verirsiniz canım

yağmur gözlü canım kilo çizelgesi kişiyi gerçekten motive ediyor birçoğumuzda bu işe yaramıştır.sende dene bu yolu bence

hatta bazılarımızın rakipleri var burda bu konuda motive ediyor gerçekten
mesela benim rakibem bebeqti ama beni solladı gerçekten ama tatilden dönünce ona göstercem :)) beni böyle gerilerde bırakıp gitmek nasılmış görcek

kendi kendime bu kadar yazdığım yeter sevdemer opuyorumnanaktan güldürdün beni allahta seni güldürsün

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selma12 ,
napıyorm; grubun eski haline dönmesini bekliyorum . kimse yok sıkıldım eskiden yetişemezdim okumaya

baharnaz ;
napıyım baktım herkeste bi kendini bırakma hali kaç defa yaşadık başla sonuç alınca bırak . oyüzden geldim ben bu siteye ve kimsenin aynı hataları bi daha yapmasını istemediğimden kendimce yazdım bişiler kötükedihüso

inanmıyorum yine kimse yoklmaz:
neyse...misafirim gelicek benim de..kalkp işime bakayım...cuma tartılamamıştım..yarın anneme gidiyorum tartılıcam...inşallah almamışımdır:Saruboceq:

ALNAGME_________göğüs---?---bel---?---kalça---?---kol---?

AYLIN90_________göğüs---101---bel---86---kalça---112---kol---34---bacak---68

BAHARNAZ_________göğüs---100---bel---97---kalça---107---kol---?

BEBEG93_________göğüs---100---bel---91---kalça---106---kol---28

BENÖZLEMM_________göğüs---96---bel---86---kalça---108---kol---34

CEREN16_________göğüs---?---bel---?---kalça---?---kol---?

EFLATUN24_________göğüs---100---bel---81---kalça---104---kol---30

ELAY83_________göğüs---?---bel---?---kalça---?---kol---?

SELMA12._________göğüs---95---bel---83---kalça---112---kol---?

MERVE20_________göğüs---?---bel---?---kalça---?---kol---?

JASMIN85_________göğüs---104---bel---95---kalça---113---kol---?

SEVVA_________göğüs---?---bel---?---kalça---?---kol---?

NESLIHAN165_________göğüs---95---bel---86---kalça---108---kol---30

FATENE_________göğüs---?---bel---?---kalça---?---kol---?

SEVDEMER_________göğüs---?---bel---?---kalça---?---kol---?

SERAYY_________göğüs---?---bel---?---kalça---?---kol---?

BILGEN35_________göğüs---?---bel---?---kalça---?---kol---?

FLATLINERS_________göğüs---92---bel---69---kalça---96---kol---27

GULOMMM_________göğüs---?---bel---?---kalça---?---kol---?

FLEKS_________göğüs---112---bel---100---kalça---127---kol---31

BROSE_________göğüs---?---bel---?---kalça---?---kol---?

LAVITA_________göğüs---?---bel---?---kalça---?---kol---?

TIPTONIQ_________göğüs---?---bel---?---kalça---?---kol---?

DR.GUNAY_________göğüs---?---bel---?---kalça---?---kol---?

CALVIN_CLAIN_________göğüs---?---bel---?---kalça---?---kol---?

RUZGARIM_________göğüs---?---bel---?---kalça---?---kol---?

SONUYOK_________göğüs---?---bel---?---kalça---?---kol---?

EVRA_SU_________göğüs---?---bel---?---kalça---?---kol---?

SERRADENIZ_________göğüs---?---bel---?---kalça---?---kol---?

HANDERYA_________göğüs---104---bel---86---kalça---107---kol---?

NIDAM034_________göğüs---?---bel---?---kalça---?---kol---?

MELOS85_________göğüs---105---bel---100---kalça---105---kol---?

aylincim listeleri senin için öne aldım :)

yaaa valla eski arkadaşlardan pek eser kalmamışşşistikrarr şartt arkadaşlarrr ben mat 15 te başladımm ve 16 kilo gitti şimdi bile istediğimi iymeye başladımm şükürr inanın bu sefer amacıma ulaşıcamm inşş pes etmek yokk yaa herkess es etmişşş noluyoruzz anlamadım anlaşılan ben istifa ettikten sonraa başkan yokkk hııı neyseee işi sıkı tutunn arkadaşlarımmmm canlarımm valla gençliğimize yazıkkk eskiden hep yaşımdan büyük diyolardı şimdi evli olduğuma inanmıyorlar hele çocukları söyleyince ağızları açık kalıyo beni tanımayanlarınn bunlarda benim mutlu ediyo vee motivee ediyoo şu 60 kiloya bir insemmm ah ahh yeni gelen arkadaşlar sizlerlede tanışma fırsatımız olmadıı ama bundan sonra olur heralde buralardayımmm

Bu gün yine diyete devam, ama akşam yürüyüşden sonra dondurma yedim hemde çok,,, okadar sıcakki hava neyse yarın cezalıyım spor la öderim...

günaydinnn
eflatun valla birleri bizi dövmesi lazimmmm, asiri derecede istahim acik, rejime veremiyorum kendimi 3 haftadir..... simdiye kadar 7 leri görürdüm ben yaaa
kim sirkelicek bizi, herkes ayni durumda nerdeyse, cogu da girmiyor baksaniza ya ((((
cumaya kadar aksamlari yemezsem ayni kiloda kalirim sanirim, ay su rezilliye bak, kilo vermek rüya oldu.
bari cumaya kadar spora gitsem Ü$ENMEDEN!!!!!
baharnazcim yanlis listeyi güncellemissin ama yinede sagol....
serradeniz valla dagildik gibime geliyor, ve ramazandan sonra ANCA yeni yeni toplaniriz gibiiii........
Ramazana kac hafta kaldiki, eyvaahhh, valla öldürürüm kendimiii 7 leri görmeden ramazana giremem oofff..........

yeni gelenler hosgeldiniz
denk gelsekte tanissak

günaydın evra-su artesmis evrasu mesajını aldım canım sen nasıl kullanıyorsun bu çayı adını yazmadan burdan yazabilrsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…