80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlar millet nasılsınız dün jilli den sonra bide 2 mil leslie yaptım sabahta jillianı yaptım yine acayip yorgunum bacaklarım çok fena ağrıyo ama tartıda hiç kımıldama yok çok canım sıkıldı bırakmıycam tartının vurdumduymazlığıbeni caydırmayacak ama yinede azıcık oynasın istyrm
kızlar benim hepinize bi sorum olacak....
lahana çorbasının kilo vermede çok etkili olduğunu duydum...
ama emzirdiğim için kararsızım ne derrsiniz??
sakın ha senden fazla bebeğine zararı olur hem senden fazla o zayıflar hemde fecibiçimde bebeğe gaz yapar aman diyim ne yapacaksan emzirmeyi bitirdikten sonra yap şimdi emzirdiğin için çabuk kilo verirsin sğpor yap evde netten lesli falan ama sakın ha bitki çayı vb şeyler içme ben içtim başımı taşlara vurdum sonra bebeğim benden çok zyıfladı şimdi sadece vicdan azabı kaldı
naber fistiklar özledinizmi beni bakiiiim

özledik kııııııııız nerelerdes,in sen

bugünkü menüm
sabah:1 dilim kepek ekmek 2 yumurta bol tere ve roka

öğle:3 kaşık ıspanak veyoğurt 3kaşık bulgur pilavı ve yanında kocaman bi tabak tere roka

akşam:sadece 1 tabak pırasa ve yoğurt olcek yanında roka yerim yine

ne kadar güzel bir haber buuuuuuuuuu çok sevindim eşine bide o kadar laf ediyorsun bak süprizin hasını yapmış :)))) maşallahhhhh maşşalahhhh rabbim muhabettinizi arttırsın hep mutlu olunnnnn umarım cvp olumlu bir şekilde en kısa zamanda gelirrrrrrrrrr

ne güzel iste. niyetine girildiyse olur.simdiden tebrik ederimmm. ayy keske benimde böyle severek yapacagim bir isim olsa

Çok sevindirik bir haber bu, inş. aksilik olmadan hayallerini gerçekjleştirebilrsin canım , ahh orda olsaydık açılınca salonuna yazılır sana destek olurduk

ne güzel iste. niyetine girildiyse olur.simdiden tebrik ederimmm. ayy keske benimde böyle severek yapacagim bir isim olsa

Çok sevindirik bir haber bu, inş. aksilik olmadan hayallerini gerçekjleştirebilrsin canım , ahh orda olsaydık açılınca salonuna yazılır sana destek olurduk

çoooook teşekkürederim kızlar. az önce dernek başkanıyla görüştüm. burda kadınlara ait böyle bişe olursa herkes gider dedi. normalde diğer salonlarda kadın erkek karışık olabiliyo burasıda muhafazakar bi yer o yüzden bu proje tutar gibi dedi. inşallah böyle bişe olur. sonuç temmuz ağustos gibi belli oluyomuş. dediğin gibi şekerim o kadar laf ettik adama ama utandırdı beni kızlar bu durumda hepinizi bekliyom hemide beleş. para mara almıyom kızlar. durunda o zamana kadar biraz daha zayıflim. yoksa ne biçim iş bu kadın zaten kilolu bide bizimi zayıflatacak derler

hoşgeldin canım başın sağolsun..takdir Rabbimindir..hayırlısıyla yine olur inş.
kilolar elbet gidecek..kurtuluşu yookk..
düzenli gittiğin diyetisyenin mi var?

Selam cnm evet,kasım ayında başlamıştım ve 2 ay da 9 kilo vermiştim,bebeiş olayları çıkınca sürekli kontoller filan diyetisyeni aksattım
hemde ne bulduysam yedim ve 5 kilo aldım umarım yerleşmemiştir de bir kaç hafta da veririm hemencecik

biz kararlı olduktan sonra kilolar gitmeye mahkum canım...tabii kararlı ve de sabırlı..

Bütün iyi kitapların sonunda
bütün gündüzlerin,
bütün gecelerin sonunda
meltemi senden esen
soluğu sende olan,
yeni bir başlangıç vardır..

Parmağını sürsen elmaya,
rengini anlarsın..
gözünle görsen elmayı,
sesini duyarsın..
onu işitsen, yuvarlağı sende kalır
her başlangıçta yeni bir anlam vardır.

Nedensiz bir çocuk ağlaması bile,
çok sonraki bir gülüşün başlangıcıdır...

ayy keşke burda olsaydın inan ilk müşterin ben olurdum :)

çok sevindim canım inşallah biran önce vali onaylarda açabilirsin istediğin gibi bi yeri

Sabah
1 kaşarlı sandviç
1 ayran
Ara
1 avuç kuru yemiş
Öğle
2 kır pidesi
Akşam
1 parça kuzu gerdan
yarım ekmek
1 kase yoğurt
Ara
1 portakal
yeşilçay
2 parça çikolata
bugün bütün gün hastanedeydim ne bulduysam onu yemek zorunda kaldım

menüm
  • sabah bir bucuk brotchen .iki dilim peynir .iki kasik bal
  • ara turk kahvesi
  • patetes kizartmasi yogurt ,üc dört tane aci biber
  • ikindi bir tane muz portakal-limotte bir bardakk
  • aksam iki parca tavuk firinda,salata
  • spor yok.

Yavru fare, annesiyle konuşuyormuş;

- Şu dünya ne tuhaf annecim!

- Neden?
...
- Biz kedilerden korkuyoz..
Kediler köpeklerden..
Köpekler insanlardan..
İnsanların erkekleri, kadınlardan..

Kadınlar ise; bizden korkuyoo :)

sabah : 4 zeytin,kibrit kutusu b.peynir,1 dilim ekmek,roka,maydanoz ve şekersiz çay
ara : 1 dilim kek ( az şekerli) ,yarım muz
öğle : 1 bardak süt,2 gün kurusu,5 badem
akşam : 1 kase çorba, 3 y.k bulgur pilavı ve bol salata
ara : 1 armut , 1 bardak tarçınlı yoğurt
spor : 1,5 saat yürüyüş
öğle eve geldim yemek yaptım bi baktım saat geçiyor 1 bardak süt içtim ve 4 gibi yemeğimi yedim....biraz değişik oldu ama günü kurtardım,babam çikolata almış onuda yemedim ve yemem dedim babamada :)))) mutluyum

Son düzenleme:
bugünkü menüm;

sabah
omlet
2 d.t.b.ekmek
1 tatlı k.bal

ara
c.flakes elma süt

öğle
sebze yemeği
yoğurt
2 d.t.b.ekmek

ara
2 hurma

akşam
sebze yemeği
salata
1 d.t.b.ekmek
çok az yoğurt

ara
2 hurma 3-4 badem
çay

spor:35 dk

günaydın hatunlar. umarım mutlu bir gün olur. benim oğluşum bugün bana anne sen hiç yorulmuyosun dedi. nerden biliyon oğlum dedim. bşrsürü iş yapıyon ama hiiiiç yorulmuyon işte dedi. sanırım anneliğin tanımı: birsürü iş yapan amma hiç yorulmayan kadına anne denir çocuğun gözünde sanırım süpermen gibi bişeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…