sakın ha senden fazla bebeğine zararı olur hem senden fazla o zayıflar hemde fecibiçimde bebeğe gaz yapar aman diyim ne yapacaksan emzirmeyi bitirdikten sonra yap şimdi emzirdiğin için çabuk kilo verirsin sğpor yap evde netten lesli falan ama sakın ha bitki çayı vb şeyler içme ben içtim başımı taşlara vurdum sonra bebeğim benden çok zyıfladı şimdi sadece vicdan azabı kaldıkızlar benim hepinize bi sorum olacak....
lahana çorbasının kilo vermede çok etkili olduğunu duydum...
ama emzirdiğim için kararsızım ne derrsiniz??
naber fistiklar özledinizmi beni bakiiiim
ne kadar güzel bir haber buuuuuuuuuu çok sevindim eşine bide o kadar laf ediyorsun bak süprizin hasını yapmış :)))) maşallahhhhh maşşalahhhh rabbim muhabettinizi arttırsın hep mutlu olunnnnn umarım cvp olumlu bir şekilde en kısa zamanda gelirrrrrrrrrrslm kızlar nasılsınız beni sorarsanız çooook uzun bi yazı yazarımsoruyonuzmu eh o halde yazayım. dün gece eşim nöbetçiydi çok geç geldi. noldu nerdesin sen dedim senin için uğraşıyorum dedi. :26::26: hayırdır noldu dedim. senin proje için çalışıyodum yarın akşama kadar projeni hazırla yarın teslim edecem son gün dedi. kulaklarıma inanamadım nasıl olur ne yani kadınlar için fitnes salonu projem gerçek mi olacak dedim. daha sadece proje teslim edecez vali onaylarsa hayalin gerçek olacak dedi. gece 1 e kadar oturduk uğraştık sabah kalktım öğlene kadar uğraştım bitti. eşimde aldı götürdü bakalım allah yardım ederse projem gerçekleşecek. çok heyecanlıyım kalbim güm güm atıyo sanki bugün gitti yarın haber gelecek halbuki kim bilir ne zaman belli olur. ayyyy ama düşünsenize hayallerim gerçekleşecek.
birde sabah nihayet baskülümün pili bitti açıldığı gibi kapanıyo. hemen pil almam lazım yaw. ama en son sabah 82.3 gösterdi. eşime dedim bu salak kafayı yedi iki gün önce 84.4 debi bugün bu.iyi ya zayıf gösteriyo daha ne istiyorsun dedi .
slm kızlar nasılsınız beni sorarsanız çooook uzun bi yazı yazarımsoruyonuzmu eh o halde yazayım. dün gece eşim nöbetçiydi çok geç geldi. noldu nerdesin sen dedim senin için uğraşıyorum dedi. :26::26: hayırdır noldu dedim. senin proje için çalışıyodum yarın akşama kadar projeni hazırla yarın teslim edecem son gün dedi. kulaklarıma inanamadım nasıl olur ne yani kadınlar için fitnes salonu projem gerçek mi olacak dedim. daha sadece proje teslim edecez vali onaylarsa hayalin gerçek olacak dedi. gece 1 e kadar oturduk uğraştık sabah kalktım öğlene kadar uğraştım bitti. eşimde aldı götürdü bakalım allah yardım ederse projem gerçekleşecek. çok heyecanlıyım kalbim güm güm atıyo sanki bugün gitti yarın haber gelecek halbuki kim bilir ne zaman belli olur. ayyyy ama düşünsenize hayallerim gerçekleşecek.
birde sabah nihayet baskülümün pili bitti açıldığı gibi kapanıyo. hemen pil almam lazım yaw. ama en son sabah 82.3 gösterdi. eşime dedim bu salak kafayı yedi iki gün önce 84.4 debi bugün bu.iyi ya zayıf gösteriyo daha ne istiyorsun dedi .
slm kızlar nasılsınız beni sorarsanız çooook uzun bi yazı yazarımsoruyonuzmu eh o halde yazayım. dün gece eşim nöbetçiydi çok geç geldi. noldu nerdesin sen dedim senin için uğraşıyorum dedi. :26::26: hayırdır noldu dedim. senin proje için çalışıyodum yarın akşama kadar projeni hazırla yarın teslim edecem son gün dedi. kulaklarıma inanamadım nasıl olur ne yani kadınlar için fitnes salonu projem gerçek mi olacak dedim. daha sadece proje teslim edecez vali onaylarsa hayalin gerçek olacak dedi. gece 1 e kadar oturduk uğraştık sabah kalktım öğlene kadar uğraştım bitti. eşimde aldı götürdü bakalım allah yardım ederse projem gerçekleşecek. çok heyecanlıyım kalbim güm güm atıyo sanki bugün gitti yarın haber gelecek halbuki kim bilir ne zaman belli olur. ayyyy ama düşünsenize hayallerim gerçekleşecek.
ne kadar güzel bir haber buuuuuuuuuu çok sevindim eşine bide o kadar laf ediyorsun bak süprizin hasını yapmış :)))) maşallahhhhh maşşalahhhh rabbim muhabettinizi arttırsın hep mutlu olunnnnn umarım cvp olumlu bir şekilde en kısa zamanda gelirrrrrrrrrr
ne güzel iste. niyetine girildiyse olur.simdiden tebrik ederimmm. ayy keske benimde böyle severek yapacagim bir isim olsa
Çok sevindirik bir haber bu, inş. aksilik olmadan hayallerini gerçekjleştirebilrsin canım , ahh orda olsaydık açılınca salonuna yazılır sana destek olurduk
hoşgeldin canım başın sağolsun..takdir Rabbimindir..hayırlısıyla yine olur inş.
kilolar elbet gidecek..kurtuluşu yookk..
düzenli gittiğin diyetisyenin mi var?
biz kararlı olduktan sonra kilolar gitmeye mahkum canım...tabii kararlı ve de sabırlı..Selam cnm evet,kasım ayında başlamıştım ve 2 ay da 9 kilo vermiştim,bebeiş olayları çıkınca sürekli kontoller filan diyetisyeni aksattım
hemde ne bulduysam yedim ve 5 kilo aldım umarım yerleşmemiştir de bir kaç hafta da veririm hemencecik
ayy keşke burda olsaydın inan ilk müşterin ben olurdum :)çoooook teşekkürederim kızlar. az önce dernek başkanıyla görüştüm. burda kadınlara ait böyle bişe olursa herkes gider dedi. normalde diğer salonlarda kadın erkek karışık olabiliyo burasıda muhafazakar bi yer o yüzden bu proje tutar gibi dedi. inşallah böyle bişe olur. sonuç temmuz ağustos gibi belli oluyomuş. dediğin gibi şekerim o kadar laf ettik adama ama utandırdı benikızlar bu durumda hepinizi bekliyom hemide beleş. para mara almıyom kızlar. durunda o zamana kadar biraz daha zayıflim. yoksa ne biçim iş bu kadın zaten kilolu bide bizimi zayıflatacak derler
günaydın kızlar sabah sabah yazıyorum duaa edin iki haftalık hasta araştırma sonucu safra kesesi ameliyatı oluuyon bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?