sakinn canim once bebisss ben de emziriyorum bak menukerime sadece dikkat ediyorum hep tatli biseyler yiyorum napiimkızlar benim hepinize bi sorum olacak....
lahana çorbasının kilo vermede çok etkili olduğunu duydum...
ama emzirdiğim için kararsızım ne derrsiniz??
super anneyiz bizgünaydın hatunlar. umarım mutlu bir gün olur. benim oğluşum bugün bana anne sen hiç yorulmuyosun dedi. nerden biliyon oğlum dedim. bşrsürü iş yapıyon ama hiiiiç yorulmuyon işte dedi. sanırım anneliğin tanımı: birsürü iş yapan amma hiç yorulmayan kadına anne denirçocuğun gözünde sanırım süpermen gibi bişeyim
günaydın kızlar sabah sabah yazıyorum duaa edin iki haftalık hasta araştırma sonucu safra kesesi ameliyatı oluuyon bugün
kızlar ya kilo bildirimi ne zaman yapılacak?
slm kızlar nasılsınız. benim canım çok sıkkın ya hani geçen aylarda diyodum ya karnım ağrıyo geberiyom falan diye. karnımda bi şişlik belirdi bu iki haftadır falan farkettim ama oralı olmamıştım. göz yanılgısıdır diye düşünüyordum amaaaaaa bugün iyice farkettim ve bi arkadaşımda dokundu hakikaten şişlik var. ve sanırım fıtık. eğer öyleyse ufukta ameliyat görünüyobıktım ameliyattan yaaaa. yarın için randevu aldım genel cerrahten bakalım o ne diyecek. boşa apandistimi aldılar yaaaaa
günaydın kızlar sabah sabah yazıyorum duaa edin iki haftalık hasta araştırma sonucu safra kesesi ameliyatı oluuyon bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?