80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar benim hepinize bi sorum olacak....
lahana çorbasının kilo vermede çok etkili olduğunu duydum...
ama emzirdiğim için kararsızım ne derrsiniz??
sakinn canim once bebisss ben de emziriyorum bak menukerime sadece dikkat ediyorum hep tatli biseyler yiyorum napiim

super anneyiz biz
projene de cok sevindim canim hayirli olsun

ayyüzlümm
inşallah projen onaylanır çok mutlu olurum senin adına

eee kızlar nasıl gidiyor sağlıklı yaşam kilolarda hareketlenme varmı ben bu hafta bir koluyo zor verdim valla bakalım oda yarın sabah belli olacak ya işte uğraşıyorum ama yarın sabah 77 olursam bir ayda 7 kilo vermiş olucam nasıl iyi olurmu aslında hedefim 8 idi ama işte arada kaçamaklar hafta sonu gelen misafirler olmadı yani kendime kızıyorum bir de havalr 3 gündür yağışlı yürüyüşede çıkamadım offf off ama pes etmedim etmem de bu kez kararlıyım 65 e kadar durmak yok az kaldı 12 kilo inş.kurtulucam ve dolabım değişecek.. herşey güzel olacak burada hayallerimi hislerimi sizinle paylaşıyorumya sizde dinliyor fikirlerinizi paylaşıyorsunu kendimi çok önemli hissediyorum çok mutlu oluyorum iyiki varsınız herkese yorum yapamıyorum herkese cvp veremiyorum ççnükü çalışıyorum ve artık hotelim açıldı sezon yoğun başladı lütfen düşünmeyinki bilerek yapıyorum ama yok hepinizi çok seviyorum hepinize düşüncelerinize çok değer veriyorum.. çok değerlisiniz benim için. kendinze ii bakın

günaydin fistiklar ne var ne yok hayat nasil gidiyor..

kiz ayyüzlüm cok sevindim senin adina...burada o projeyi coktan hayata gecirdiler ...bana sira gelmedi hadi bakalim senin icin hayirlisi olsun diyorum..o zaman seni pek göremeyecegizde nasil olacak bu is yaaaa:26::26::26:

nasılsınız millet ben çok iyiyim sonunda bu hafta 72 yi gördüm nedeni spor yapmama rağmen tartı kımıldamıyo diyrdm ya dün netten araştırdım duraklamanın nedenlerini sonra suiçmediğimi farkettim hemen 2 lt suyu bitirdim ve bugün iştibariyle 72.8 i gördüm inş yarına 72.5 un altına düşer yine sabah jilliyi yaptım akşamda leslie yapcam ve işin güzel tarafı artık yemek yemek bana cazip gelmiyo çok şükür inş gelecek hafta 71 in altına düşerim :18:ya çok mutluyum spor yaptıkça kendimi hem mutlu hem güzel hissedyrm arkadaşlar bile yüzümün daha güzelleştiğini söylüyor daha parlak görünüyormuşum kafada bitirdim ben bu işi ve yakında 6 ları görecem inş Rabbimin izniyle hadi kızlar topikçe verelim şu yağları fit olalım su içmeyide unutmayalım

Sabah
1 ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
maydanoz
1 bardak meyve çayı
Ara
1 elma
1 bardak sütlü nescafe şekersiz
Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 büyük kase kabaktan cacık
yarım ekmek
1 portakal
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf
yarım avuç kadar kuru üzüm
yarım çay kaşığı tarçın
Akşam
3 servis kaşığı kadar bulgur pilavı
1 hindi baget haşlanmış
Ara
1 kivi
yeşilçay
10 tane çiğ fındık

iyi akşamlar kızlar nasılsınız yine burası sinek avlıyo niye ben buraya sık girince herkes ortalardan kayboluyo anlamıyrm ya benşm vaktim var ama siz yoksunuz kızım uyudu eşim evde yok ama burdada kimse yok tamda ben çok mutluyken neyse ben menümü yazayım

sabah:07.00:1 dilim kepek ekmek peynir zeytin ve maydonoz

öğle 11.30:2 kaşık bulgur pilabı yoğurt az bi miktarda tavuk ve roka

ara:1 b nescafe 3in 1

akşam:19.00:3 kaşık pırasa 1 kase yoğurt ve boooooool tere

3 b yeşilçay 30 dk jillian ve 2 mil leslie tabi 1.5 lt su

Selam kizlarrr
Menumu yazayim
Sabah-kep ekmek lpeynir yumurta zeytim
Ara-turk kahvesi, bir kucuk kare cikolata
Ogle-kucuk bir tabak makarna ketcapli bir iki lokma kabak tatlisi
Ara-bir muz
Aksam-firinda patlicanli bol sebzeli kebap lavas ayran

sabah : 1 bardak süt,1 dilim kek ve 1 küçük muz
ara : kaçamak yaptım ( 3 küçük köstebek pasta,1 dilim turta ve az revani)
öğle : 5 badem,3 günkurusu ve şekersiz türk kahvesi ( kaçamaktan dolayı)
akşam : 1 kase çorba, 2,5 s.k bulgur pilavı, fırında tavuk bir parça ve 1 bardak ayran
ara : yarım bardak tarçınlı süt
spor : 1,5 saat yürüyüş

yarın yola çıkıcam kızlar pazar dönerim inş. , istnbulda düğüne gidiyorum...yarın bildirim günü ve heycanlıyım ama kendimden umutlu değilim çünkü kırmızı kart dönemimdeyim ama bitsin kırmızı dönemim kendimden çok ümitliyim,kıyafetlerimde çok fark ettim ve çok mutlu oluyorum bu duruma daha da bir şevk geliyo :)) inş. yaza kadar bayağı yol almış olucam , zaten yaza ne kaldı ki ...

slm kızlar nasılsınız. benim canım çok sıkkın ya hani geçen aylarda diyodum ya karnım ağrıyo geberiyom falan diye. karnımda bi şişlik belirdi bu iki haftadır falan farkettim ama oralı olmamıştım. göz yanılgısıdır diye düşünüyordum amaaaaaa bugün iyice farkettim ve bi arkadaşımda dokundu hakikaten şişlik var. ve sanırım fıtık. eğer öyleyse ufukta ameliyat görünüyo bıktım ameliyattan yaaaa. yarın için randevu aldım genel cerrahten bakalım o ne diyecek. boşa apandistimi aldılar yaaaaa

bugünkü menü
sabah
1 d.t.b. ekmek
1 yumurta
zeytin

ara
1 küçük poğaça

öğle
çok az sebze yemeği
1 d.t.b.ekmek
yoğurt

ara
meyve

akşam
etli sebze yemeği
yarım kase çorba
yarım dilim t.b.ekmek
yoğurt

ara yok
spor yok

bugün çok yoğun bir gündü..sabah çook erken kahvaltı yapınca dışarıda olduğum yerde poğaça yedim daha neler vardı ama yemedim..
sabah dayanamayıp tartıldım ve sinir oldum yarın göreceğiz bakalım..şuan açım..
ünv.sınavına gireceğim..daha kitap açmadım..kilo üzerine tez yazabilirim ama..şuan tek ilgi alanım..6'lı rakamlara odaklandım..
kızlarım hasta ve mızmız.
.hastalık huy değişimi yapıyor..
yarın hayr ola...

geçmiş olsun canım, inş. senin düşündüğün gibi çıkmaz sonuç...

dapsaden geçmiş olsun canımmmm
ayyuzlumm kızzz projen hayırlı olsun enkısa sürede olsunnn:)))

bu seferde benim canım sıkkın kızlarrrr
dün akşam üzeri saat 5 gibi bursada evi tuttuğumuz emlakçı aradı... ağustos ta 1 yılınız bittikten sonra ev sahibiniz sizi çıkartacak haberiniz olsun dedi biz şok tabiii
çünkü buraya girerken özellikle sorduk biz 2-3 yıl oturmayı planlıyoruz dedik emlakçı da adam bu evi yatırım amaçlı aldı sürekli kiraya veriyo sizden önceki 6 yıl oturdu dedi rahat olun dedi bizde ttuttuk ama tuttuğumuz başka bişeymiş tövbeee sinirim bozuk halaaaaaa
klasik neden: kızı evleniyomuş o oturacakmışşş deli oldum yaaaa işin yoksa tekrar ev topla taşın 5 yılda 5 . evvv çıldıraceğimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…