annelik,tatili ve sonu olmayan meslek misali..benim kızım da 3 yaşındayken kreşte ''Anne ne demektir?'' sorusuna ''çalışkan'' cevabını vermişti..iç işler..dış işler..sadece ev hanımı değiliz ben de kreş eğitim sorumlusuyum..genelde telefonla hallediyorum..eşim; ''Benden önce ölürsen telefonunu da seninle gömeceğim,müşteri hizmetleri bile bu kadar konuşmaz'' diyor..:106:günaydın hatunlar. umarım mutlu bir gün olur. benim oğluşum bugün bana anne sen hiç yorulmuyosun dedi. nerden biliyon oğlum dedim. bşrsürü iş yapıyon ama hiiiiç yorulmuyon işte dedi. sanırım anneliğin tanımı: birsürü iş yapan amma hiç yorulmayan kadına anne denirçocuğun gözünde sanırım süpermen gibi bişeyim
ayy canım benim aynı dert bende de var ama ben alıştım taşınmak artık gözümde büyümüyor..her sene olmasa da 4 ev değiştirdim 1-2 ay sonra ev sahibim geliyor bende taşınacağım..hayırlısı bakalım..bu seferde benim canım sıkkın kızlarrrr
dün akşam üzeri saat 5 gibi bursada evi tuttuğumuz emlakçı aradı... ağustos ta 1 yılınız bittikten sonra ev sahibiniz sizi çıkartacak haberiniz olsun dedi biz şok tabiii
çünkü buraya girerken özellikle sorduk biz 2-3 yıl oturmayı planlıyoruz dedik emlakçı da adam bu evi yatırım amaçlı aldı sürekli kiraya veriyo sizden önceki 6 yıl oturdu dedi rahat olun dedi bizde ttuttuk ama tuttuğumuz başka bişeymiş tövbeee sinirim bozuk halaaaaaa
klasik neden: kızı evleniyomuş o oturacakmışşş deli oldum yaaaa işin yoksa tekrar ev topla taşın 5 yılda 5 . evvv çıldıraceğimmmm
nasılsınız millet ben çok iyiyim sonunda bu hafta 72 yi gördüm nedeni spor yapmama rağmen tartı kımıldamıyo diyrdm ya dün netten araştırdım duraklamanın nedenlerini sonrasuiçmediğimi farkettim hemen 2 lt suyu bitirdim ve bugün iştibariyle 72.8 i gördüm inş yarına 72.5 un altına düşer yine sabah jilliyi yaptım akşamda leslie yapcam ve işin güzel tarafı artık yemek yemek bana cazip gelmiyo çok şükür inş gelecek hafta 71 in altına düşerim :18:ya çok mutluyum spor yaptıkça kendimi hem mutlu hem güzel hissedyrm arkadaşlar bile yüzümün daha güzelleştiğini söylüyor daha parlak görünüyormuşum kafada bitirdim ben bu işi ve yakında 6 ları görecem inş Rabbimin izniyle hadi kızlar topikçe verelim şu yağları fit olalım su içmeyide unutmayalım [/QUOTE
hadi bakalım durmak yok..
ben hergün 2 lt su içiyorum..cildim çok kuruyordu..su içeli kuruluk yok..ama kilolar direnerek gidiyor hipotroidden mi bilmiyorum ama gi-de-cek-ler
slm kızlar nasılsınız. benim canım çok sıkkın ya hani geçen aylarda diyodum ya karnım ağrıyo geberiyom falan diye. karnımda bi şişlik belirdi bu iki haftadır falan farkettim ama oralı olmamıştım. göz yanılgısıdır diye düşünüyordum amaaaaaa bugün iyice farkettim ve bi arkadaşımda dokundu hakikaten şişlik var. ve sanırım fıtık. eğer öyleyse ufukta ameliyat görünüyobıktım ameliyattan yaaaa. yarın için randevu aldım genel cerrahten bakalım o ne diyecek. boşa apandistimi aldılar yaaaaa
çocuklar hasta olmasındansa kendim hasta olmayı tercih ederim valla çok zor olbugünkü menü
sabah
1 d.t.b. ekmek
1 yumurta
zeytin
ara
1 küçük poğaça
öğle
çok az sebze yemeği
1 d.t.b.ekmek
yoğurt
ara
meyve
akşam
etli sebze yemeği
yarım kase çorba
yarım dilim t.b.ekmek
yoğurt
ara yok
spor yok
bugün çok yoğun bir gündü..sabah çook erken kahvaltı yapınca dışarıda olduğum yerde poğaça yedim daha neler vardı ama yemedim..sabah dayanamayıp tartıldım ve sinir oldum yarın göreceğiz bakalım..şuan açım..
ünv.sınavına gireceğim..daha kitap açmadım..kilo üzerine tez yazabilirim ama..şuan tek ilgi alanım..6'lı rakamlara odaklandım..
kızlarım hasta ve mızmız..hastalık huy değişimi yapıyor..
yarın hayr ola...
canım ya üzme kendini memurun kaderibu bizde evleneli 3 yılı doldurduk 3. evi değiştirip 4 e geçeceğiz yazın napalım bizim hayat göçebe hayatı gibibu seferde benim canım sıkkın kızlarrrr
dün akşam üzeri saat 5 gibi bursada evi tuttuğumuz emlakçı aradı... ağustos ta 1 yılınız bittikten sonra ev sahibiniz sizi çıkartacak haberiniz olsun dedi biz şok tabiii
çünkü buraya girerken özellikle sorduk biz 2-3 yıl oturmayı planlıyoruz dedik emlakçı da adam bu evi yatırım amaçlı aldı sürekli kiraya veriyo sizden önceki 6 yıl oturdu dedi rahat olun dedi bizde ttuttuk ama tuttuğumuz başka bişeymiş tövbeee sinirim bozuk halaaaaaa
klasik neden: kızı evleniyomuş o oturacakmışşş deli oldum yaaaa işin yoksa tekrar ev topla taşın 5 yılda 5 . evvv çıldıraceğimmmm
geri dönün siz bence baksana orda bi huzur vermiyorlar :)bu seferde benim canım sıkkın kızlarrrr
yanlış alıntı olmuş geçmiş olsun diyecektim bennnn kuzumm umaruımm korktuğun başına gelmezzzzgeçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar.
wintwesun canım kaptanım allah yardımcın olsun çooook zor şu ev taşıma. bende 4. evdeyim bakalım hayırlısı burdan ne vakit taşınırsak. ama bildiğim bişe var sık taşınıyosan mutlaka eşyan az olacak. böyle dediğime bakma ben sürekli arttırıyorum eşyaları. burdan küçük bi eve çıkarsam ne halt edecem bilmiyom açıkçası
cık değil canım 900 gr gzlll hiç sıkmaaa cannı az az da olsa gidiyorrr öyle düşünnnnbaşlangıç kg:84
bu hafta kg:76,9
geçen hafta kg:77,8
giden kg :900 gramcık
toplam giden kg:7,1 kilo
hedef kg:65
spor bu hafta yok
ya kızla rsinirim çok bozuldu gerçekten bir kilo verememişim vücudum resmen kilitleedi herşeye aynı devam ediyorum ama veremiyorum
diyetisyene gidiyormuşsun ama kahvaltı çok az değil mi tatlım ya, ayrıca sevindim senin adınaaaa demekki çok almamışlsınnnKızlar Günaydın,
Dün diyetisyenime gittim 77.1 den 81 e çıkmışım ama 2 kilosu su yani ödem bu çok sevindirici bir haber :)
yeni diyet listemi aldım fırsat buldakça sizlerle paylaşacağım.
Sabah Kahvaltım;
2 dilim etimek
1 dilim yağı ve tuzu çok az peynir
gün içerisinde 1 fincen yeşilçay,2 litre su öğleden sonra yine görüşürüz
Arkadaşım çok iyi vermişsin..yağdan gidiyor demekki..ne güzel iştebaşlangıç kg:84
bu hafta kg:76,9
geçen hafta kg:77,8
giden kg :900 gramcık
toplam giden kg:7,1 kilo
hedef kg:65
spor bu hafta yok
ya kızla rsinirim çok bozuldu gerçekten bir kilo verememişim vücudum resmen kilitleedi herşeye aynı devam ediyorum ama veremiyorum
aman arkadaşım anneler hiç hasta olmasın..yoksa çocuklara kim bakacak..daha zor bence..Rabbim herkese sağlık versin..geçmiş olsun canım inş düşündüğün gibi değildir ya hemen kötü şeyler getirme aklına iyi düşün iyi olsun
çocuklar hasta olmasındansa kendim hasta olmayı tercih ederim valla çok zor ol
uyo bide sınav olayı varmış Allah kolaylık versin canım
canım ya üzme kendini memurun kaderibu bizde evleneli 3 yılı doldurduk 3. evi değiştirip 4 e geçeceğiz yazın napalım bizim hayat göçebe hayatı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?