80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

annelik,tatili ve sonu olmayan meslek misali..benim kızım da 3 yaşındayken kreşte ''Anne ne demektir?'' sorusuna ''çalışkan'' cevabını vermişti..iç işler..dış işler..sadece ev hanımı değiliz ben de kreş eğitim sorumlusuyum..genelde telefonla hallediyorum..eşim; ''Benden önce ölürsen telefonunu da seninle gömeceğim,müşteri hizmetleri bile bu kadar konuşmaz'' diyor..:106:

ayy canım benim aynı dert bende de var ama ben alıştım taşınmak artık gözümde büyümüyor..her sene olmasa da 4 ev değiştirdim 1-2 ay sonra ev sahibim geliyor bende taşınacağım..hayırlısı bakalım..
ev sahibinin bir evi kiracının sınırsız evi vardır..tebdili mekanda ferahlık vardır canım..daha iyiğ bir yere taşınırsın inş.hangi şehirdesin??

geçmiş olsun canım inş düşündüğün gibi değildir ya hemen kötü şeyler getirme aklına iyi düşün iyi olsun
çocuklar hasta olmasındansa kendim hasta olmayı tercih ederim valla çok zor ol
uyo bide sınav olayı varmış Allah kolaylık versin canım
canım ya üzme kendini memurun kaderibu bizde evleneli 3 yılı doldurduk 3. evi değiştirip 4 e geçeceğiz yazın napalım bizim hayat göçebe hayatı gibi

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar.
wintwesun canım kaptanım allah yardımcın olsun çooook zor şu ev taşıma. bende 4. evdeyim bakalım hayırlısı burdan ne vakit taşınırsak. ama bildiğim bişe var sık taşınıyosan mutlaka eşyan az olacak. böyle dediğime bakma ben sürekli arttırıyorum eşyaları. burdan küçük bi eve çıkarsam ne halt edecem bilmiyom açıkçası

bir sen kalmışsın ayyüzlüm iyi geceler canım , yarına hazırlık yapmalıyım,iş sonrası gelirim yine gerçi ama şimdidien herkeze iyi haftasonları

eranisa bursaya geldim bu sene canımmm
ayyuzlum bende bi eşyaaa varki sorma gitsinnn 3+1 diyoruz taşıyanlar hep şikayet ediyor bu eşyaları 3+1 e nasıl sığdırdınız siz diye:))

başlangıç:
bu hafta:
geçen hafta:
giden:
toplam giden:
hedef:
spor:

kızlar ben yatıyorummm bildirimlerinizi bu şekilde yaparsanız sevinirim öpüyorum ii gecelerrr

başlangıç kg:84
bu hafta kg:76,9
geçen hafta kg:77,8
giden kg :900 gramcık
toplam giden kg:7,1 kilo
hedef kg:65
spor bu hafta yok

ya kızla rsinirim çok bozuldu gerçekten bir kilo verememişim vücudum resmen kilitleedi herşeye aynı devam ediyorum ama veremiyorum

bişey soracağım sebzeler pişince kalori değişirmi
ortalama 250 kalorilik bile olmayan bir yemek yapıyorum akşam bunu tüketiyorum ..fikriniizi almak istiyorum nolur yardım edin şimdi
2 domates:30 kalori
1 havuç 30 kalori
1 biber:20 kalori
çeyrek soğan :20 kalori
4 diş sarımsak:30 kalori
1 yemek kaşığı yağ:35 kalori toplamda 165 kalori oluyor ama ben 250 gözü ile bakıyorum yanında 2 dilim kepek ekmek tüketiyorum akşam yemeğim 400 kalori yani sabah 300 alıyorum öğlende 400 kalori günlük 1250 kaloriyi geçmiyorum demi ama yok anacım bu hafta kilo falan veremedim yaaa .. nolur hazırladığım dpmates kavurmasında hatam varmı varsa söleyin yemicem ama saten yemicem belliki bi aksilik var.çünkü bir tabak yemek oluyor ve yiyorum doyuyorum öncesinde tabiki suda içiyorum acaba neden veremedim ben yaaaa

Kızlar Günaydın,

Dün diyetisyenime gittim 77.1 den 81 e çıkmışım ama 2 kilosu su yani ödem bu çok sevindirici bir haber :)
yeni diyet listemi aldım fırsat buldakça sizlerle paylaşacağım.

Sabah Kahvaltım;

2 dilim etimek
1 dilim yağı ve tuzu çok az peynir

gün içerisinde 1 fincen yeşilçay,2 litre su öğleden sonra yine görüşürüz

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasıl güzel haberleriniz var mııı bakalım bende durum bu şekilde
başlangıç:82
geçenhafta:81
bu hafta:80
giden:1000 gr
toplam giden:2000gr
hedef:60
spor:yok

Karamsar olmak zor değil, zor olan çılgın bir fırtınadan sonra gökkusağı gibi gülümseyebilmektir... Kucaklamaya kollarının yetmeyeceği bir ağaç, bir tohumla başlar, en uzun yolculuklar bir adımla başlar, gerçek sevgiler ise bir tebessümle başlar... Annem her fırsatta çocuklarına güneşe doğru zıplamalarını öğütlerdi. Güneşe ulaşamazdık ama hiç olmazsa ayaklarımız yerden kesilirdi.

Z.N. Hurston

geri dönün siz bence baksana orda bi huzur vermiyorlar :)
yanlış alıntı olmuş geçmiş olsun diyecektim bennnn kuzumm umaruımm korktuğun başına gelmezzzz

cık değil canım 900 gr gzlll hiç sıkmaaa cannı az az da olsa gidiyorrr öyle düşünnnn
diyetisyene gidiyormuşsun ama kahvaltı çok az değil mi tatlım ya, ayrıca sevindim senin adınaaaa demekki çok almamışlsınnn

[h=5]
[/h][h=5]Evs b. Evs (ra)’dan rivayet edildiğine göre Efendimiz şöyle buyurmuştur:
“Günlerinizin en değerlisi Cuma günüdür. O günde Adem yaratılmış ve o günde ruhu kabzedilmiştir. Sûra üfürme o gündür, kıyamet o gündür. O günde bana çokça salavat getirin. Zira sizin salavatınız bana arzolunur.” Ashap Efendilerimiz buyurdular ki: Ya Resulallah! Sen çürümüş olacaksın, bizim salavatımız sana nasıl arzolunur? Buyurdu ki: “Allah peygamberlerin cesetlerini yemeyi toprağa haram kılmıştır”
Aişe (ra)’dan rivayet edildiğine göre:
“Kim Cuma günü bana salavat getirirse, kıyamet gününde ona şefaatim hak olur”
Enes (r.a)’dan rivayet edildiğine göre:
“Cuma günü bana bolca salavat getirin. Çünkü Cebrail bana az önce geldi ve Rabbinden şu bilgileri getirdi: Yeryüzünde bir müslüman sana bir kez salavat getirirse, ben ve meleklerim ona on kez salat ederiz”.
“Cuma günü bana çokça salavat getirin. Çünkü, Cuma, meleklerin şehadet ettiği şahitli bir gündür. Bana salavat getiren bir kulun sesi, nerede olursa olsun bana ulaşır.”
[/h]

Arkadaşım çok iyi vermişsin..yağdan gidiyor demekki..ne güzel işte

aman arkadaşım anneler hiç hasta olmasın..yoksa çocuklara kim bakacak..daha zor bence..Rabbim herkese sağlık versin..

bildirimimi yapayım ;

başlangıç: 93
bu hafta: 79.0
geçen hafta: 79.8
giden: 800 gr
toplam giden: 14 kg
hedef: 67
spor: 125 dk

dün tartıldım sinir oldum demiştim ya 79.7 çıkmıştım..birgünde mi 700 gr verdim ama 2 gündür wc ye de gitmiyordum
neyse bugüne bakalım gram gram da olsa ilerliyoruz ya..sabır ve sebat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…