80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende kabızlık ve hormonal bir problem yok ama streste herkeste olduğu kadar :) yinede yağ yakmak için bu çayı deneyeyimmi?

aylin ve sevdemer evet canlarım yanlış listeyi almışım ve siz yenisini koymuşssunuz çok mersi napıyım yaşlılık kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

bende kabızlık ve hormonal bir problem yok ama streste herkeste olduğu kadar :) yinede yağ yakmak için bu çayı deneyeyimmi?

hımm kullanım şekli zaten kutuda yazıyor ama ben onun gibi kullanımıyorum bitki çayları zaarsız görünsede mutlaka zararları var bir gün 2 fincan içiyorum diğer gün 3 fincan içiyorum hafta sonları içmiyorum ama ilk başlarda yani ilk hafta söyledikleri gibi içtim ama hep 1 fincan latını içtim son gün 6 fincan diyor çünkü o gün 5 içtim

Artemis sanada günaydın canımm

birde bunu satın aldığım adam kilo verdikten sonra biberiye yağı vericem sana süreceksin sarkmaları topluyacak ve inceltecek seni dedi kilo verdim evet ama karnım cidden sarktı şimdi ona çözüm bulmalıyımm

aa ne kadar yoğun içiliyor böyle ne kadar süredir içiyorsun ne gibi faydalarını gördün canım

ne kadar sordum dimi opuyorumnanaktan

biberiye yağının selülitleri çözümlediğini duymuştum bir kadın varya bitkilerle uğraşan suna dumankayadan doğrudur

evrasu evlimisin?

aman bendeki soruya bak bekar yazıyormuş :)) diyorum ya yaşlandım

niye sordum canım bu toparlayıcı sıkılaştırıcı değişik kremler varya onlar biraz zararlı pek kullanmanı tavsiye etmem

bende bir zamanlar selülitlerim için limon kullanıyordum gerçi seninki karın sarkmasıymış ama

biberiye yağının selülitleri çözümlediğini duymuştum bir kadın varya bitkilerle uğraşan suna dumankayadan doğrudur

evrasu evlimisin?

hayır evli değilim bu çayı 20 gün kadar içtim ama çalışıyorum diye dikkat etmedim yinede işe yaradı bende hatta bende troid var olmasaymış daha işe yararmış öyle dedi aktar biberiye yağ eritici sanırım yağıda inceltici görevi yapıyor almadım alıcam birde bugün mekik aleti varya reklamlarda ondan alıcam kilo verdim ama sıkılaşmam gerek inceldiğim belli değil çünkü gerçi boyum uzun diye kiloluda durmuyorum

canım özellikle mekiğin faydasını görürsün banada yürüyüş yarıyor kesinlikle hergün yürümem lazım ama sıcaklardan dolayımıdır nedir hiç yürüyesim yok az bir kilo vermiştim birazda evde topla mekik çekiyordum bayağı inceldiğimi söylemişti arkadaşlar ama bıraktım tatillerden sonra devam etcem sporla bol su almakta çok önemli

günaydın kızlar 2 günde 300 gr vermişim sandaloz sakızının ve sirkenin mucizesi bakalım cumaya kadar ne kadar vericem

sabahtan öğlene kadar 1.5 litre su tüketiyorum akşama kadarda artıl kaç litre olursa ama 2.5 litrenin altına düşmüyorum

ya o sakızı bende dydum alayım dedim ama emin olamadım nasıl bişeyy yemekten kısarakmı kilo verdin fleks

fleks çok iyisin canım 1 gidicek yani cumaya kadar naptın bunları nasıl kullandın ne yedin ne içtinde verdin

bulasik yikayip geliom, büroda bardaklar cogalmis :))
bu arada yeni gelenler kendilerini kisaca tanitirlarsa sevinirim, hemen geliom

artemis yagmurgözlü
kendinizi tanitirmisiniz

ben 19 bucuk yasindayim
ocak 1990 dogumluyum
almanya dogma büyüme.
mimari cizimciyim. calisiyorum
zonguldak/sinop memleketim
bekarim

sizler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…