- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
çok gzl cnm tbrk ederim maşallah 14 kiloyu devirdin haaaaaabildirimimi yapayım ;
başlangıç: 93
bu hafta: 79.0
geçen hafta: 79.8
giden: 800 gr
toplam giden: 14 kg
hedef: 67
spor: 125 dk
dün tartıldım sinir oldum demiştim ya 79.7 çıkmıştım..birgünde mi 700 gr verdim ama 2 gündür wc ye de gitmiyordum
neyse bugüne bakalım gram gram da olsa ilerliyoruz ya..sabır ve sebat...
geri dönün siz bence baksana orda bi huzur vermiyorlar :)
yanlış alıntı olmuş geçmiş olsun diyecektim bennnn kuzumm umaruımm korktuğun başına gelmezzzz
cık değil canım 900 gr gzlll hiç sıkmaaa cannı az az da olsa gidiyorrr öyle düşünnnn
diyetisyene gidiyormuşsun ama kahvaltı çok az değil mi tatlım ya, ayrıca sevindim senin adınaaaa demekki çok almamışlsınnn
Arkadaşım çok iyi vermişsin..yağdan gidiyor demekki..ne güzel işte
kizlar hastanedeyim dua edim bu arada bidirimi eve gidince yapacam
biliyorum güzelim geçen hafta da aynı dertten yanmıştın geçen aylar da ben bi tıkanmıştım 2 hafta neredeyse hiç kaçamak yapmamıştım ve tartı olduğu yerde kalıyorduu sinir olmuştummm demek ki vucut vazen inat ediyor :)canım hedefi yine tutturamadım ki üzülüyorum aslında aç kalmadan veriyorum ama işte ne bilim. ama tabiki pes etmek yok
dualarım seninle canım allah şifanı versinnnnnn önemsiz birşey olsun inş.... hayırlı haberlerle gelKizlar hastanedeyim dua edim bu arada bidirimi eve gidince yapacam
ayyy zor kuzum yaa inşallah değildirrrrr dur bakalımmm oysa da allah şifanı nversin giden kilon da gayat güzel ne bu olumsuz luk hele bi durr bu haftayı atlatalımmmm haftaya düşünürüz :)slm kızlar dr dan geldim taştan şüphelendi. tahlil verdim öğleden sonra çıkacak. şimdiii kilo bildirimi yapacam ama biliyomki haftaya yine çanta yicem. napim benim ödemle aramdaki ilişki biraz fazla.
başlangıç: 85.5
geçen hafta: 83
bu hafta: 82.2
toplam giden: 3000 gr
hedef:70
spor: yok
haftaya daha fazlasıyla çıkacak bence
Ev işi yaparak günde ortalama 350 kalori yakılıyor. ABD'de yapılan bir araştırma, daha az ev işi yapılmasının Amerikan kadınlarında obeziteyi artırdığı sonucunu ortaya koydu.
ABD'de yapılan araştırma Amerikalı kadınların giderek daha az ev işi yapmalarının kilo almalarına neden olduğunu ortaya koyuyor.
Bu sonuca varan araştırma ABD Çalışma Bakanlığı'nın talebi üzerine South Carolina Üniversitesi tarafından "Time use - Zamanın kullanımı" başlığı altında yapıldı. 5 bin ABDli kadın 1965-2010 yılları arasında gününü nasıl geçirdiği hakkında araştırma ekibini ayrıntılarıyla bilgilendirdi. South Carolina Üniversitesi'nin sağlık uzmanı Dr. Edward Archer ile ekibi bu verileri inceleyerek ilginç sonuçlara vardı.
Araştırmaya göre ABDli obez kadınların artmasının bir sebebi eskisine oranla daha az çamaşır yıkamaları, silip - süpürmeleri.
1965 yılında kadınlar haftada ortalama 25,7 saat ev işi yapıyordu. ABD'de kadınların iş hayatına daha çok dahil olmasıyla beraber ev işine ayırdıkları süre günümüzde 13,3 saate düştü. Fazla hareket gerektirmeyen masabaşı işlerin çoğunlukta olması da yakılan kalori miktarını oldukça azalttı. Televizyon başında geçirilen süre de aynı zamanda ikiye katlandı ve ortalama 16,5 saate yükseldi. Şimdi televizyon izlenilen süre eskiden temizlik benzeri ev işleri yaparak geçiriliyordu. Dr. Acher 1965'lerde kadınların günümüze oranla 360 kalori fazla yaktığını belirtiyor. Nitekim 30 dakika bulaşık yıkamak 75 kalori, evi süpürmek ve toplamak en az 100'er kalori, ütü yapmak 100 kalori yaktırıyor.
tam onu diyecektim kuzummmmm yaptığının iki katı yersen olmazzz tabi :))) ben yapıyorum elim ayağım tiştriyor saldırıyorum yemeğe o titremede düzensiz beslenmem den geliyordu hoş ama benim gibi spora üşenenler için bir yöntem buda oturup tv yada pc de vakit geçirmek yerine iş yapmak biraz daha kurtarır biziev işiyle verilecek olsa sen zayıflardın başta şekerim. yada benim karşı komşum zayıflardı. kadın elinde bezle geziyo yani. hoş çok da güzel yiyor:26::26::26:
tbrklrr canım halen artıda olan yok maşallahhhhhbaslangic.84
gecen hafta.75.2
bu hafta.74.7
giden.500 gr
toplam giden.9.3 kg
hedef.64
spor.yok
slm kızlar dr dan geldim taştan şüphelendi. tahlil verdim öğleden sonra çıkacak. şimdiii kilo bildirimi yapacam ama biliyomki haftaya yine çanta yicem. napim benim ödemle aramdaki ilişki biraz fazla.
başlangıç: 85.5
geçen hafta: 83
bu hafta: 82.2
toplam giden: 3000 gr
hedef:70
spor: yok
haftaya daha fazlasıyla çıkacak bence
valla canım 20 kg vermiştim..10 kg tekrar al tekrar vermeye çalış..73 ten gerisi benim için değişiklik olacak..çok gzl cnm tbrk ederim maşallah 14 kiloyu devirdin haaaaaa
canım metabolizma koruma dönemi oluyor ve sen direnirsen sonrasında kilolar gitmeye başlıyor hemde yağdan..zor ama biz bunun için buradayız..birde çok ince hesaplara girme kalori falan..belli şeylere dikkat et tuz yeme özellikle vücutta su tutuyor..akşam 2 dilim ekmek yeme..sabah ve öğlen ye çünkü metabolizmanın en hızlı olduğu zaman sabahtır..akşam çok yavaşlar..zaten akşam yemelerini bıraksak sadece yine zayıflarız..ben pazar protein diyetine başlayacağım beraber yapalım..bişey soracağım sebzeler pişince kalori değişirmi
ortalama 250 kalorilik bile olmayan bir yemek yapıyorum akşam bunu tüketiyorum ..fikriniizi almak istiyorum nolur yardım edin şimdi
2 domates:30 kalori
1 havuç 30 kalori
1 biber:20 kalori
çeyrek soğan :20 kalori
4 diş sarımsak:30 kalori
1 yemek kaşığı yağ:35 kalori toplamda 165 kalori oluyor ama ben 250 gözü ile bakıyorum yanında 2 dilim kepek ekmek tüketiyorum akşam yemeğim 400 kalori yani sabah 300 alıyorum öğlende 400 kalori günlük 1250 kaloriyi geçmiyorum demi ama yok anacım bu hafta kilo falan veremedim yaaa .. nolur hazırladığım dpmates kavurmasında hatam varmı varsa söleyin yemicem ama saten yemicem belliki bi aksilik var.çünkü bir tabak yemek oluyor ve yiyorum doyuyorum öncesinde tabiki suda içiyorum acaba neden veremedim ben yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?