80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tekrar merhaba kızlar..
en yaşlınız benmıyım bılmıyorum ama 31 yasındayım evliyim şimdilik ağrıda yaşıyorum eşimin görevi nedeniyle çocugum yok tek hayalım kilo vermek:))

bugün 83 kilo ile diyete başladım.
sizlerden şiddetli destek bekliyorum arkadaşlar :))
hedefim doğumgünüme kadar yani 5 ekime kadar 60 kilo olmak :))

elma sirkesini nasıl ve günde kaç kere kullanıyorsunuz arkadaşlar
ben birkeç kez denedim ancak düzenli kullanamadım ya da yanlış hazırladım
pek bi faydasını göremedim

arkadaslar sadece burda degıl bırcok yerde kullanan kısılerı okudum uzuldum bu yuzden yazma geregı duydum elma sirkesi mideyi mahvediyor bir süre sonra onun yerine elma suyu için ama katkısız ya siz sıkın yada katkısız olanlar var ondan alın..
ben gecen yıl taylan kümelinin elma suyu diyetini yaptım süper ama zor bir diyet ve yapan kişiler tanıyorum 15 gunde 5 kg.vermiştim ama sonra dikkatetmedğim için geri aldım ama elmanın mucizesine inanıyorum tavsiye ederim..

tekrar merhaba kızlar..
en yaşlınız benmıyım bılmıyorum ama 31 yasındayım evliyim şimdilik ağrıda yaşıyorum eşimin görevi nedeniyle çocugum yok tek hayalım kilo vermek:))

artemiscim ben de 31 yaşındayım (en yaşlımız sen değilsin :)) evliyim 1 çocuk annesiyim
üzerime yapışan doğum sonrası kilolarımdan kurtulmaya çalışıyorum

bugün 83 kilo ile diyete başladım.
sizlerden şiddetli destek bekliyorum arkadaşlar :))
hedefim doğumgünüme kadar yani 5 ekime kadar 60 kilo olmak :))

istediğin destek olsun verirriz canın sağolsun sen kilo verde bu arada bizide motive et ama tamammıı yerimseniben

gerçekten çok güzeldir abanamız ama hayat şartları mecbur etti şimdi sadece tatillerde gidebiliyorum yerimseniben

memnun oldummmm bayanlar :)

nasil mi verdim, valla verdim iste, haftada 3-5 gün spor kulubune gidiyorum,fitness yani.
az yiyorDUMMM. 3 haftaya kadar rejim gitti. tekrar baslamaya calisiyorum...
24.04 baslamistim...
ben 82,7 bile gösterdim, 84 ile 83 arasi oynuyom 3 haftadir.....

:kedi:
artemisciğim çizelge nasıl hazırlanıyor bilmiyorumki :kedi::kedi:

:kedi:

artemisciğim çizelge nasıl hazırlanıyor bilmiyorumki :kedi::kedi:

bende yeni öğrendim arkadasım tarif edeyim ama takıldıgın yer olursa yine sor ayrıca cok iyi bilen arkadaslar varsa onlarda tarif edebilirler..

benim çizelgenin üstünde ticker falan diye bir ing yazı var onu google yaz çıkan sayfa seni resimlerle yönlendirecektir..

ya o sakızı bende dydum alayım dedim ama emin olamadım nasıl bişeyy yemekten kısarakmı kilo verdin fleks

tabiki yediklerimede dikkat ediyorum yemeklerden yarım saat önce içiyorum 1 çay kaşığı kadar ağzıma atıyorum sonra ğızda kum gibi dağalıyor daha sonrada elma sirkesiyle yutuyorum canım yalnız elma sirkesine limonda karıştırıyorum ben daha etkili olsun diye ama midemde bir ağrı oluyor heralde sirkeden korkyorumda ama bir hafta böyle denicem daha sonrada sade limon suyuyla içmeyi düşünüyorum

fleks çok iyisin canım 1 gidicek yani cumaya kadar naptın bunları nasıl kullandın ne yedin ne içtinde verdin

inş ya ide ekmekten kıssam daha iyi olucak her öğünde birer dilim yiyorum fazla değil ama yemesem dahada çok verirdim ama elması sirkesini sabah öyle akşam içiyorum bir subardağna 1 yemek kaşığı bazende 1 fincana 1 tatlı kaşığı atıyorum yani canım nasıl isterse

merhaba kızlar nasılsınız canlanmış sayfamız
ben şimdi kahvaltı yapacagım eşim bu hafta izinli allah bana kolaylık versin
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz umarım istediginiz kiloya ulaşırsınız
hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…