80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm çok geçmişler olsun..bende polikistik over hastasıyım kolay kolay adet görmem.doktorum bana kilo vermemi tavsiye etti adetlerim düzene girsin diye ama bu hastalık kilo vermeyi çok zorlaştırıyor .ben 10 kilo kadar verdim ve uzun zamandır ilk defa ilaç kulanmadan adet gördüm..belkide zayıflayınca herşey yoluna girecek ...oğlum tedaviyle dünyaya geldi.belki ikincide tedaviye gerek kalmaz zayıflayınca...bu arada cnm bende boluluyum ama istanbuldayım şu an.sen bolu merkezdemisin öpüyorum seni....

ben geldim.kızlar tam 76.6 kiloyumm bu hafta için süper adetliydim ve çok ciddi kaçamaklarım oldu yinede gitmiş kilolar...hihoyyyt

canım çok geçmiş olsun..evet bu hastalık yüzünden hiç zayıf halimi hatırlanmıyorum..hep kiloluydum..çok şükür benim pek ağrım olmuyo.ama bu ay adetim 1,5 ay geçti..kilomda hiç değişme yok canlarıımm..o yüzden bugün kilomu yazamıycam..şiştim valla şiştiiiimm..:mymeka:öptüm canlarıımma.s.

günaydiiiiiiiiiiiiin fistiklar

benden dünden bugüne 700 gr gitmis sabah tartildim 88,7 yim

ben hergün tartiliorum fistiklar ancak öle kendimi motive ediorum ve kontrol ediorum:)

bugün cuma die yazim
dedim
sabahki pastayi yürüyüs ve aksam az yemekle telafi ettim dün:)

su an tabloya baktim güzeller
92ymisim su an 88,7 yim

3kg 300 gr gitmis
cok mutluyum en son aldim kilolar hemencik gidio :)))

öpyüorum hepiniz:)))

he bide hedeflkedim kilo 65 cnm benim 63 degil:)
63 de güzel olur ama boyuma göre 65 cok iyi:)

kızlar gunaydın. Beklediğim gibi bu hafta bende tık yok. ee ne sandoloz içtim ne sirke bu hafta tekrar yeni başladım. Sporda yapmadım kısacası bende bu hafta iş yok.. Ancaaak kilo verenleri canı gönülden alkışlıyorum. Kocaman sevgilerimi gönderiyorum. Hep beraber diyete ve spora devam diyorum.. eylülce sen neler yapıyorsun?

slm kızlarrr tartıldım vebenden 1,5 kilo gitmişşş çok sevindim şimdi kilo çizelgemide düzelteyim hadi bakalım haftaya ne kadar veririm ayçok mutluyum ama hastayımm midem ağrıyo

selam kızlar ben bu hafta sizlerin karşısına utanarak çıkıyorum.bu hafta kilo vermek bir yana üstüne dahada almışım.kafayı yiyecem.81.500 çıktım.bir an önce kendime çeki düzen vermem lazım.eskiden böyle değildim kendimi kotrol edebiliyordum şimdi o zamanlardan daha da kilolu olmama rağman sanki 60 lık mışım gibi kaçamaklar yapıyorum.biri baba dur desin.spor da yapmıyorum.dövün beni belki adam olurum.

kıyamayız ki sana. Birde üstüne dövelim.. Hayır. Ben inanıyorum bu hafta kendini daha çok sıkıcaksın aldığının yanında olanlarda da vereceksin. Bak ben bu hafta almamışım ama vermemişimde ağlamak, dövmek yok. Savaş var. Olanları yakma savaşı.. Sen yeter ki üzülme sevgili halimeseka'cım. Bak biz neden burdayız. Savaşıyoruz. Yağlarla, kilolarla.. Ah birde benim zayıflama eşim kayıp olmasa.. Eylül'cem kulaklarını çınlatmadığım bir an yok hadi gel artık..

arkadaşlar günaydın çok berbat haldeyim ben hiç kilo verememişim 84 çıktım yani fazla bile çıktım kendikendime sen bu işi bırak beceremiyecen diyor cok umutsuzum hepinizi öpüyorum

arkadaşlar günaydın çok berbat haldeyim ben hiç kilo verememişim 84 çıktım yani fazla bile çıktım kendikendime sen bu işi bırak beceremiyecen diyor cok umutsuzum hepinizi öpüyorum

ya olurmu hic öle sey, birakmak, farkli dönemlerimiz oluor etkilenioruz bazen cok yiyoruz ama hepimiz basarcaz pes etmek yoook:Saruboceq:

canım cok cok gecmiş olsun Allah şifa versin..en yakın zamanda saglıgına kavusman dılegıyle..:CüvCüv:

ya arkadaslar galıba sız cumadan cumaya tartınıyorsunuz.ama benım bugun tartınıp yazma gıbı bır durumum yok..ben pazar gunleri tartılabılıyorum..malum calsıyorum..annemlere pazar gunlerı gıdıyorum.
pazar aksamı tartınıp paazartesi vermısmıyım almısmıyım sıze bıldırırım..insallah vermısımdır.

selam kızlar ben bu hafta 1.2 gr vermişimhihoyyyt78.5 oldum birer birer gidiyo kilolar yupiii sizleride azminizden dolayı kutlarım yok yok yaza ya gidecek ya gidecek bu kilolarklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…