herkese merhaba bugün ben cok hastaydım gerci hala sancım var yumurtalıklarıma kramp girdigi için sancı yapıyormuş,polikistik overden dolayı,bugün sabah 3kayısı 1bardak ılık su yedim,sabah acile gittik,doktor agrı kesici igne vurdu,saat akşam 5e kadar uyudum evimde 5te kalktım canımsadece tatlı istedi,bir puding yaptım,5tane cevizle yedim,akşam 6,5dada 8tane biber 1ızgara köfte 2dilim kepek ekmek yedim.aslında hiç iştahım yok zorladım kendimi,canım sadece tatlı istiyor,neden bilmiyorum hiç böle sancılanmamıştım üşüttümmü nedir anlamadım.birazdanda 1nescafe içecegim,yanında bir parca bitter cikolata yiyecem.
bende polikistik over hastsıyım evet buhastalık kilo vermeyi güçleştirir,ilaçlar şişirir malesef böle, hele birde sancıları vardırki bugün öldüm ben arkadaşım ,yumurtalıklarıma kramp giriyormuş,igne vurdular sakinleştim birazz öldüm öldüm allah düşmanıma vermesin,dogum sancısından beter bir agrı sendede oluyormu..ahh ahh bende buhastalık olmasaydı 52kiloda bir bayandım hayatımda hiç bukadar kilolu olmamıştım hep bu hastalıgımdan iştahımı actı ilaçlarr,valla beni görenler pınar altuga benzetirdi şimdi insanlıktan cıktım sıfır makyaj bol dökümlü koyu renkli giysiler off offf böle devam etsin istemiyorum zayıflamak bu kistten kurtulmak istiyorum.allah yardımcımız olsun.
arkadaşlar günaydın çok berbat haldeyim ben hiç kilo verememişim 84 çıktım yani fazla bile çıktım kendikendime sen bu işi bırak beceremiyecen diyor cok umutsuzum hepinizi öpüyorum
herkese merhaba bugün ben cok hastaydım gerci hala sancım var yumurtalıklarıma kramp girdigi için sancı yapıyormuş,polikistik overden dolayı,bugün sabah 3kayısı 1bardak ılık su yedim,sabah acile gittik,doktor agrı kesici igne vurdu,saat akşam 5e kadar uyudum evimde 5te kalktım canımsadece tatlı istedi,bir puding yaptım,5tane cevizle yedim,akşam 6,5dada 8tane biber 1ızgara köfte 2dilim kepek ekmek yedim.aslında hiç iştahım yok zorladım kendimi,canım sadece tatlı istiyor,neden bilmiyorum hiç böle sancılanmamıştım üşüttümmü nedir anlamadım.birazdanda 1nescafe içecegim,yanında bir parca bitter cikolata yiyecem.
teşekkür ederim zeynepciğim iyiyim sen nasılsın?gülcelik merhab canım nasılsın
ya olurmu hic öle sey, birakmak, farkli dönemlerimiz oluor etkilenioruz bazen cok yiyoruz ama hepimiz basarcaz pes etmek yoook:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?