80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mezhep konusunda fazla taviz verme..dedigin gibi yuvani yikar kafana girerde..gerci sen öyle her önüne gelenenin lafiyla hareket edecek insan degilsin ama seytan iste..kötü bir gününde girer kafana..aman diim bacim

yok kiz ne demek tabiki sorucan...kizarken güldüm iste sayende daha ne olsun canim serbeti hemen dökme..bir 30 saniye gecsin önce havsalansin ama cok sogutma..serbette cok soguk olacak ama...
Canım cok sagol..... Ben Aldım püf noktamı Sagolasin ...
senin su kocisi ver...hepimiz parçalarız valla... Acayip dolmuş durumdayım

Canım cok sagol..... Ben Aldım püf noktamı Sagolasin ...
senin su kocisi ver...hepimiz parçalarız valla... Acayip dolmuş durumdayım

ne demek canim..püf noktayi yakaladiysan mesele yok..ay sen birde bana sor..kan kusturdu bena 4 gündür valla.. yok küs olursa olsun..cenesini tutuyor hic degilse coluk cocukgun kafasi rahat ediyor ama söyle tafrayla ben paravermem dedi ya sinir oldum...bunun davasi daha sürer ay basina SIKI bir kvga geliyor gibi

kizlar ben cikiyorum..hepinize iyi geceler simdiden..yarin tartilma günü ..fazla yemeyin... bakalaim bu hafta ne kadar basari gösterebilmisim..yoks cantami yiyecegim:18::18::18: gercibu sbah canta yiyecek gibi göstermedi baskül ama belli olmaz tabi sabaha cok var

Sabah
1 ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1 bardak meyve çayı
tere
Ara
1 elma
1 bardak sütlü şekersiz nescafe
10 çiğ fındık
Öğle
1 kepekli kaşarlı sandiviç
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf
yarım avuç kuru üzüm
yarım çay kaşığı tarçın
Akşam
1 kase ayran çorbası
2 parça hindi boynu
1 ekmek
Ara
1-1,5 dilim kadar karpuz
çay

iyi akşamlar kızlar nereye yazacağımı bilemedim en son kendi kilo grubuma sorayım bari dedim
hamileliğinden önce 62 kiloydum boyumda 175 idealdi kilom fazla spor yaptığım içinde fittim
ama bir doğum yaptım benim vücut gitti şuanda 80 kiloyum doğum yapalı 1 yıl oldu ama nerdeyse hiç kilo veremedim. aşırır yememe rağmen çocuktan ve yorgunluktan dolayı dengesiz besleniyorum ve spor yapamıyorum malum çocuğu tek başıma büyütüyorum kendime vakit ayıramıyorum. dAHa önce hiç bu kiloya çıkmadım o yüzden strese giriyorum strese girdikçe sanki hiç kilo vermiyormuşum gibi geliyor. göbeğim yok eskidende yoktu benim sorun hep basenlerdeydi. şimdide kamyon lastiğine dönmüş durumda :)
artık çaresiz kaldım ve akupunkturu denemeyi düşünüyorum. daha önce hiç böyle bir deneyimim olmadı ne akupunktur ne kavitasyon ne diğerleri o yüzden fazlada bir bilgim yok. vermem gereken en az 15 kilo var 65 e insem iyiydi ama sanki bir daha hiç o kiloya inemeyecekmişim gibi duruyor moralim çok bozuk. yardımcı olun bana gerçekten işe yaRıyormu? bazıları yarıyor bazıları yaramıyor daha sonra 2 katı kilo alıyoruz diyorlar doğrusu nedir bunun? süreç ne kadar sürüyor ben öyle kolay kilo verebilen insanlardan değilim illa bir ter akıtmam lazım. esteticaya gitmeyi düşünüyorum gideniniz varmı memnunmusunuz ve fiyatlar nedir? akupunkturun yanında kavitasyon lazer lipo gibi yöntemleride yaptırmayı düşünüyorum en etkili yöntem hangisidir bunların. ay bana bir akıl verin valla elime makası alıp keseceğim fazlalıklarımı tek tek

mezhep konusunda fazla taviz verme..dedigin gibi yuvani yikar kafana girerde..gerci sen öyle her önüne gelenenin lafiyla hareket edecek insan degilsin ama seytan iste..kötü bir gününde girer kafana..aman diim bacim

yok yokkk bacımmm dinler miyim hiç ne olduğunu anladım ben onun notu kesildiii:)

iyi akşamlar kızlar ben dün itibariyle ilaçlarıma başladım dua edin bana olurmu siz neler yapıyosunuz

merhaba canım hatırladım seni. eğer düzenli yaparsan mutlaka verirsin.. sedef hastalığıyla alakalı psikolojik olduğunu duymuştum sıkıntılarından kurtulmaya çalış.. spor yapmak stresini alır bahar da geldiaçık havada biraz yürüsen acayip rahatlarsın :)

görümcemle ilgili yazdıklarında haklısın takmıyorum artık zaten ben önce kendimden eminim başkasının onayına ihtiyacım yok...

yaa aynı durum bizde var oğlumu oyun grubuna götürüyorum ya, herkesin yaptığını benin oğlum yapamıyor benim oğlumun yaptığını da başkası yapamıyor garip bir durum... aslında çocuk korkusuyla alakalı çok ilerleme kaydettik ama hala ona birşey öğretmek istediğimde inatla öğrenmemek için direniyor sanki... mesela geçenlerde kare yuvarlak üçgeni öğrettim 2 kere gösterince yanlışsız öğrendi ama renklerin sadece 4 tanesini öğrendi gerisini öğretemiyorum.

kızına da maşallah bence bazı şeylerin kötü olması bazı şeylerin iyi olması biraz o konuda yeteneğinin olduüunu gösterir özellikle iyi olmadıüı konularda eğitici oyunlar felan oynayabilirsin mutlaka işe yarar.

sabah: 1 kase süt + yulaf tarçın, peynir, yumurta
ara: 1 çikolata (150 kalori)
öğlen: 1.5 - 2 sk kıymalı pırasa, 1,5 dlm ekmek, yoğurt
ara: 2 yk pırasa
akşam: yarım sk kepekli pirinç pilavı, et, ayran, salata, 1 kpç çorba (daha pilav yerdim ama doydum)

spor: yat kalk sürün :/

hayırlı sabahlar kızlar öncelikle dünkü menümü yazayım sonra bildirim yapacağım..
sabah
yumurta
2 d.t.b.ekmek
peynir-zeytin yeşillik

ara
bir parça simit(kahvaltı erken oldu öğle yemeği de geç)
1 hurma

öğle
tavuklu mantar sote
salata
yoğurt
2 d.t.b. ekmek

akşam
bir kase çorba
yoğurt
2-3 kaşık sote

ara
meyve
ara
1 bardak elma sirkeli su

spor: 30 dk

kilo bildirimi

başlangıç: 93
geçen hafta: 79.0
bu hafta: 78.7
giden: 300gr cık
hedef: 67 kg
boy: 1.70
spor: 180 dk yürüyüş

çook sinirlendim yaa..
bu hafta çook dikkat ettim..sıfır kaçamakla hergün sporla 300 gr verdim..sinirimden bugün ödül vereceğim kendime..arkadaşa kahvaltıya gideceğim..sonra da başka davete..

anam kaynatılırda bu kadar kaynatılmazki oku oku canım çıktı iki saattir. ben uyurken siz maşallah geceye kadar sohbet etmişsiniz.

canım benim hiç bir çocuğun gelişimi aynı değilki niye kafana takıyon sonuçta renkleri bilmeyen bi insan varmı ya da şekilleri ya da sayıları yok dimi eee ne dert ediyon öğrensin de ne zaman öğrenirse öğrensin boş ver. sen oğlunla geçirdiğin vaktin değerini bil ve gönlünce eğlen bence gerisini takma.

canım kilo verilir çünkü yeme dürtüsü kontrol altındadır bu yöntemde. bırakınca eski yeme şekline dönersen de alırsın elbette. önemli olan başladığın her neyse devam ettirebilmen sporda da diyette de. bence spora yeniden başla bebekle birlikte evde çalışabilirsin bence. ben iki taneyle çalışabiliyodum. 96 dan 82 ye indin vakti zamanında.( hey gidi günler hey)mesela hava düzeliyo koy bebegi bebek arabasına yürüyüş yap hem o eyleniyo hem sen ben öyle yaptım günlük 40 dk yürürdüm. kararlı olursan yaparsın

ne oldu canım?sen taşınmayacak mısın zaten?oralı olma bence

kaptanım canım takma kafanı sen bazı insanlar ne dediğini bilmez. sende dersin evim pisse gelmeyin kocam aleviyse konuşmayın onla olur biter. insanlar neden başkalarının işlerine burunlarını bu kadar sokar hiç anlamam. bundan 7 yıl önceydi eşimin iş arkadaşı ve karısı ile yürüyüşe çıktık ramazan günüydü. kadına dedimki hocam nasıl gidiyor ramazan oruç zorluyomu kadın demesinmi ben oruç tutmuyorum. ben hep kocasını alevi zannediyodum meğerse kadın aleviymiş ben nasıl kötü hissettim kendimi nasıl böyle bi hata yaparım diye uzun süre de üzerimden atamadım bu mahçubiyet duygusunu. mesela ben türküm ama burda hiç kimse bana kendimi dışlanmış hissettirmedi bu güne kadar hatta daha önce oturduğum mahallede bir sokak ta bir ev kürt bür ev arap bir ev zaza bir ev de türktü. kimse kimseye bişe demiyodu. buraya ilk geldiğimde çok çekiniyodum bana bu ayrımı hissettirirler diye ama allah razı olsun kimse bana bu durumu hissettirmedi. gerekte yok zaten. sadece bir arkadaş o da en yakın arkadaşım sürekli aşağılıyor beni türk olduğumdan dolayı o çok canımı sıkıyor. sırf bu yüzden görüşmek istemiyom ama mecbur görüşüyoz. hiç kimse ne mezhebinden ne dininden ne de soyundan dolayı aşağılanamaz. ne zaman birlikte yaşamayı öğrenirsek o zaman medeni oluruz. çokmu yazdım ne yine.

seni kim anlar tabii biiizz...canım akapuntur yaptıran yakınlarım oldu evet sonra yeniden aldılar kilocuklarını..peki neden?löp löp yersek ne yaparsak yapalım almamak imkansız..herşey sağlıklı ve dengeli beslenmeden geçiyor..klişeleşti bu cümle ama öyle canım..başta zorlanıyorsun ama sonra alışıyorsun yediklerini dengelemeye..birde topikte olunca motivasyonla gram gram da olsa gidiyor kilocuklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…