amiiiiiiiiiin amiiin...desene ugrasacaksin baya bayaaaaaabu senin pisirdigin yemeklerede karisir valla..kokuyu alir kapidan..zile basar..buna karabiber gidermi hic kuzum pul biber koysaydindiye
mezhep konusunda fazla taviz verme..dedigin gibi yuvani yikar kafana girerde..gerci sen öyle her önüne gelenenin lafiyla hareket edecek insan degilsin ama seytan iste..kötü bir gününde girer kafana..aman diim bacimbunu dile getirmek bile aslında bu dindar geçinen kadının ağzına almaması gerektiği kadar günah bi durum
dindar mıdır değilmidir Allahla arasında ama bana fetva verme yetkisine asla sahip değil ve olamaz bana abzurt abzurt sorular sordu eşimle bile paylaşmadım söylesem boğazlar kadını benden önce...
ben bi seçim yaptım elbette en başta ailem mezhep ayrılığından sıkıntı yaşayabilirim diye itiraz etti ama sevgimiz bu durumu bile yendi.
ya biraz yüz versem ayrıl demeye kadar gider durum haaa manyak mıdır nedir yaaa...
tam bana göreee
hem hadsiz hem kusurlu karııı
Canım cok sagol..... Benyok kiz ne demek tabiki sorucan...kizarken güldüm iste sayende daha ne olsuncanim serbeti hemen dökme..bir 30 saniye gecsin önce havsalansin ama cok sogutma..serbette cok soguk olacak ama...
güldürdün wallla beniii iiki varsınızzz
Canım cok sagol..... BenAldım püf noktamı Sagolasin ...
senin su kocisi ver...hepimiz parçalarız valla... Acayip dolmuş durumdayım
mezhep konusunda fazla taviz verme..dedigin gibi yuvani yikar kafana girerde..gerci sen öyle her önüne gelenenin lafiyla hareket edecek insan degilsin ama seytan iste..kötü bir gününde girer kafana..aman diim bacim
merhabalar.sizleri devamlı okuyorum ama bir türlü rayına oturttamıyorum yeme işini.üç ay demir hapı kullandım üç aydırda sedef hast.için bir hap içiyorum(6 ay içmem lazımmış).moralim çok bozuk.tartı 89-90 arası.ve ben şaşırdım artık.belki düzenli yazarsam faydası olur.
Harpy senle yazışmıştık burdan çok güzel bilgiler vermiştin diyetle ilgili.bu arada görümcenin laflarına fazla takılma.herkes kendini birşey sanıyor.onlar yüzünden huzurunu bozma.
en dogrusuda seninkisi...bende tipki senin gibiyim b konuda..bu yüzden hic kaygi yasamam ilerki günler icin..nasilsa konustugun gercek olandir..yalanim cikmaz ortaya..cünkü yalan demem...neyse o..cizgimin disinda göremez kimse beni..en dogrusuda bu degilmi zaten..neysen o olmalisin hayatta..icin neyse disinda o olmali...hem cok gereksiz bir yalan yüzünden neden komik aptal durumuna düseyimki..ben birseyi kaca almissam onu söylerim..ne geregi varki yalnin..bak gözümde kücüldükceküclüyor her gecen gün bu cakma duyum...oysa ona cok baska bir sevgim vardi..hem annemin adini tasidigi icin hemdeannepe cok cokbezedigi icin...ama allaha sükür annemde sinsilik olmaz..harala gürele konusur ama kalbi hep temizdir..canim annem benim...bak laf neden nereye geldi..elbette kendi kardesinin kizi gii göreceksin cocugu..cocuk o birkere ne gnahi vardi..ayrica her cocuk farkli gelisir...benim kizim veli toplantisi vardi anaokulunda bu sali..ögretmen anlattikca benim gözlerim doldu hem sevincten hem üzüntüden..bazi hareketleri yasinin cok cok üstündeymis...ilkokul seviyesinde cocuk zekasiyla harelet ediyormus...esinize gurur duyulacak bir cocugunuz oldugunu söylemelisiniz dedi ki o mallada oaksamdan küstügümüzden söyleyemedim tabi...ama bazi seyleride varmiski terapi almasi gerkebilirmis..yasitlarindan cok geriymis..al iste harpy cim...ayni cocuktan bahsediyoruz..hem sinir üstü hem sinir alti..benimde bir seyim normal olsaydi yaama insan bu sinsilerin yüzünden cocuklarinida sevemiyor..halbuki cocuk adi üstünde..melek onlar..bizlerden daha masum daha dürüst daha insan...ama iste anasinin hayinliklarini görüyorsun cocugundanda gicik aliyorsun..valla bende böyle ..allahin bildigini kuldanmi saklayayim simdi
iyi akşamlar kızlar ben dün itibariyle ilaçlarıma başladım dua edin bana olurmu siz neler yapıyosunuz
merhaba canım hatırladım seni. eğer düzenli yaparsan mutlaka verirsin.. sedef hastalığıyla alakalı psikolojik olduğunu duymuştum sıkıntılarından kurtulmaya çalış.. spor yapmak stresini alır bahar da geldiaçık havada biraz yürüsen acayip rahatlarsın :)
görümcemle ilgili yazdıklarında haklısın takmıyorum artık zaten ben önce kendimden eminim başkasının onayına ihtiyacım yok...
yaa aynı durum bizde var oğlumu oyun grubuna götürüyorum ya, herkesin yaptığını benin oğlum yapamıyor benim oğlumun yaptığını da başkası yapamıyor garip bir durum... aslında çocuk korkusuyla alakalı çok ilerleme kaydettik ama hala ona birşey öğretmek istediğimde inatla öğrenmemek için direniyor sanki... mesela geçenlerde kare yuvarlak üçgeni öğrettim 2 kere gösterince yanlışsız öğrendi ama renklerin sadece 4 tanesini öğrendi gerisini öğretemiyorum.
kızına da maşallah bence bazı şeylerin kötü olması bazı şeylerin iyi olması biraz o konuda yeteneğinin olduüunu gösterir özellikle iyi olmadıüı konularda eğitici oyunlar felan oynayabilirsin mutlaka işe yarar.
iyi akşamlar kızlar nereye yazacağımı bilemedim en son kendi kilo grubuma sorayım bari dedim
hamileliğinden önce 62 kiloydum boyumda 175 idealdi kilom fazla spor yaptığım içinde fittim
ama bir doğum yaptım benim vücut gitti şuanda 80 kiloyum doğum yapalı 1 yıl oldu ama nerdeyse hiç kilo veremedim. aşırır yememe rağmen çocuktan ve yorgunluktan dolayı dengesiz besleniyorum ve spor yapamıyorum malum çocuğu tek başıma büyütüyorum kendime vakit ayıramıyorum. dAHa önce hiç bu kiloya çıkmadım o yüzden strese giriyorum strese girdikçe sanki hiç kilo vermiyormuşum gibi geliyor. göbeğim yok eskidende yoktu benim sorun hep basenlerdeydi. şimdide kamyon lastiğine dönmüş durumda :)
artık çaresiz kaldım ve akupunkturu denemeyi düşünüyorum. daha önce hiç böyle bir deneyimim olmadı ne akupunktur ne kavitasyon ne diğerleri o yüzden fazlada bir bilgim yok. vermem gereken en az 15 kilo var 65 e insem iyiydi ama sanki bir daha hiç o kiloya inemeyecekmişim gibi duruyormoralim çok bozuk. yardımcı olun bana gerçekten işe yaRıyormu? bazıları yarıyor bazıları yaramıyor daha sonra 2 katı kilo alıyoruz diyorlar doğrusu nedir bunun? süreç ne kadar sürüyor ben öyle kolay kilo verebilen insanlardan değilim illa bir ter akıtmam lazım. esteticaya gitmeyi düşünüyorum gideniniz varmı memnunmusunuz ve fiyatlar nedir? akupunkturun yanında kavitasyon lazer lipo gibi yöntemleride yaptırmayı düşünüyorum en etkili yöntem hangisidir bunların. ay bana bir akıl verin valla elime makası alıp keseceğim fazlalıklarımı tek tek
ne oldu canım?sen taşınmayacak mısın zaten?oralı olma bencecanım debeleniyorum yaaaa okuldan geliyorum yarım saat köpüşle ilgileniyorum dışarı çıkıyorum tempolu yürüyüş eve gel yemek işini hallet pestilim çıkıyo sızıp kalıyorum resmen
bi de bi grup komşum canımı sıkıyo kapısını çalıp boğazlamamk için zor tutuyorum kendimi...
iyi akşamlar kızlar nereye yazacağımı bilemedim en son kendi kilo grubuma sorayım bari dedim
hamileliğinden önce 62 kiloydum boyumda 175 idealdi kilom fazla spor yaptığım içinde fittim
ama bir doğum yaptım benim vücut gitti şuanda 80 kiloyum doğum yapalı 1 yıl oldu ama nerdeyse hiç kilo veremedim. aşırır yememe rağmen çocuktan ve yorgunluktan dolayı dengesiz besleniyorum ve spor yapamıyorum malum çocuğu tek başıma büyütüyorum kendime vakit ayıramıyorum. dAHa önce hiç bu kiloya çıkmadım o yüzden strese giriyorum strese girdikçe sanki hiç kilo vermiyormuşum gibi geliyor. göbeğim yok eskidende yoktu benim sorun hep basenlerdeydi. şimdide kamyon lastiğine dönmüş durumda :)
artık çaresiz kaldım ve akupunkturu denemeyi düşünüyorum. daha önce hiç böyle bir deneyimim olmadı ne akupunktur ne kavitasyon ne diğerleri o yüzden fazlada bir bilgim yok. vermem gereken en az 15 kilo var 65 e insem iyiydi ama sanki bir daha hiç o kiloya inemeyecekmişim gibi duruyormoralim çok bozuk. yardımcı olun bana gerçekten işe yaRıyormu? bazıları yarıyor bazıları yaramıyor daha sonra 2 katı kilo alıyoruz diyorlar doğrusu nedir bunun? süreç ne kadar sürüyor ben öyle kolay kilo verebilen insanlardan değilim illa bir ter akıtmam lazım. esteticaya gitmeyi düşünüyorum gideniniz varmı memnunmusunuz ve fiyatlar nedir? akupunkturun yanında kavitasyon lazer lipo gibi yöntemleride yaptırmayı düşünüyorum en etkili yöntem hangisidir bunların. ay bana bir akıl verin valla elime makası alıp keseceğim fazlalıklarımı tek tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?