80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gel gelelim zurnanın bağırdığı yere kilo bildirimi

başlangıç: 85.5
geçen hafta: 82.2
bu hafta: 82
giden:200 gr
toplam giden:3500 gr
hedef: 70
spor: bisiklet

kilo almayana başlayana kadar bildirim yapacam. bakalım nereye kadar

kız 300 gr 300 gr dır boş ver gitsin de ne giderse gitsin. 100 gitse yine kar. tebrik ediyorum seni

topikteki arkadaşlar niye kilo bildirimi yapmıyorsunuz???

ben arkadaşa gidiyorum çocukları hazırlayıp çıkacağım..orada sizin yerinize de yiyeyim mi???

başlangıç: 89
bu hafta: 82,6
geçen hafta: 82,8
giden:200 gram
toplam giden: 6,2
hedef: 60
spor: 1 saat spor salonu, 1 saat yürüyüş
sporla diyeti salınca böyle oluyo bu hafta dikkat etmem lazım

başlangıç kilo:84
geçen hafta kilo:76.9
bu hafta kilo:76.3
giden :600 gramcık
hedef kilo :65
spor yok

yine az verebildim ya ama önümüzdeki hafta bildirimde 75 görcem kesinlikle kararlıyım artık yavaş tan hissediyorum metobolizmam hızlanıyor sanki duraklama dönemini atlatıyorum sanırım bu hafta sıkı gitcem ve haftaya 75 göstermek istiyorum sizlere öpüldünüz şimdiden veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenler asla pes etmek yok .

gebelik pilatesine başlamayı düşünüyom. bir gün pilates bir gün bisiklet yapsam nasıl olur acaba:44::44::44:

başlangıç kilo:86.1
geçen hafta kilo:83(geçen hafta 82.5tim ama hafta içinde 83e çıktım)
bu hafta kilo:82.1
giden :900 gr
toplam giden:4.0
hedef kilo :60
spor: 5 buçuk saat koşu bandı

bu ayın sonunda 79-80 olmak istiyorum artık umarım başarırım kızlar :)

Son düzenleme:
merhaba

ben dün menülerimi yazmaya başlamıştım.listeye giremesemde kilo bildirimi yapacağım.şu sıralar kabızlık yaşıyorum.kilom dünkinden fazla çıktı.ama yolun başındayım değilmi..

başlangıç kilo 90,4

gebelik pilatesine başlamayı düşünüyom. bir gün pilates bir gün bisiklet yapsam nasıl olur acaba:44::44::44:

merhaba ayyüzlüm bebeğin hayırlı olsun.sağlıklı şekilde doğsun inşallah.bende 83 kiloyla hamile kalıp yüzlere kadar çıkmıştım.ama sen daha bilinçlisin.platesi bilmem ama hamilelere yürüyüş öneriyorlar galiba.kendini çok fazla zorlama bence.dikkat edersen az kilo alırsın.yaşın kaç ,bence bedenini çok zorlama.Allah nazarlardan saklasın.kendine iyi bak

allah razı olsun canım. ben 31 yaşındayım bu 4. hamileliğim olacak. ilkini kaybetmiştim. bende haşimato tiroit var ve çok kilo alıyorum gebelikte haliyle gebelik zehirlenmesiyle bitiriyorum gebeliği. bu sefer öyle olmasını istemiyorum. çok zorlamadan formda kalmak istiyorum hatta kilo vermek istiyorum hatta bu sefer normal doğum yapmak istiyorum. çok şeymi istiyorum. hayal bu belki gerçek olur. yürüyüş yapamam 5 yaşında kızım var onun adımlarıyla zor. ne yaparsam ancak evde yapabilirim.

canım bende geçen hafta senin durumunu yaşamıştım ama malesef bir önceki haftanın kilosunu yazman gerekir iniş çıkış herkes te oluyor amaç bir hafta içinde neler yaptığımızı görmek saten ona göre yazarsan sevinirim kaptan değiilim ama açık görüşümü belirtme gereği duydum sadece ...

kesinlikle dogru..bizimkindede renkleri ögrenmede sorun var..tipki seninki gib 3-4 rek biliyor gerisini karistiriyor..birde resimdeki olaylari anlatamiyormus..aslinda evde cok iyi anlatiyor ama anaokulunda almanca konusuldugu icin almancasida yeterli gelmedigi ícin ifade edemiyor..onu cok kafaya takmiyorum nasilsa otamatikgelecek..ha birde vucutta tüm organlari almanca dogru olarak taniyormus..kas göz ayak falan gbi..ama mesela göz nerde olur diyince sadece gözü gösteriyomus..göz kafada olur diyemiyormus..bu konuda yardim etmem gerekecek sanirim..

kesinlikle haklisin..ama ben türkiyede tam anlamiyla bir medeniyet olabilecegine inanmiyrum..insanlarönyargili büyütüldükce önyargilida büyütecekler...nesiller yüzyillar öncesinin düsmanlimlaryla devam ediyor...oysa o zamanin siyasi adamlari vede siyasi görüslerinin direttigi kavgalar savaslr o zamanindi..simdi dünyada sartlarda teknoloji gibi tip gibi degisti ..kimse bunu anlamak istemiyor ama..hep bizden onlardan mantigi var...ben bu catismalarin göbeginde yasadim...ben aleviyim...ilk esimile cok severek evlendim..o sünliydi.ailem asla ayrim yapmaz..ama bana bu tip ayrimlarin cok oldugunu huzurumun kacabilecegni söylediler ve evlilige basta riza göstermedile..ama esimle tanistiktan sonra onay verdiler..esim gercekten mükemmel bir insandi..ailesi namazinda niyasinda haca gidip gelmis insanlardi..ama yüzüme herhangi bir ayrim hic hissettirmediler..ama yasadigim yerde ilk sene cok yalnizlik cektim.ilk seneden sonra komsularim dostlarim arkadaslarim oldu ve birbirimizi cok sevdik..iclerinden biri cesaretini toplayip alevilik hakkinda bana cok kötü cokayip sorular sordu...o anda bu sorulari duyunca öfkemden kadinin kafasini gövdesinden koparip atasim geldi ama onuda anliyordum..kafai öyle uydurmaca seylerle doldurulmustu...ona dogrusunu anlattim..öyle seylerin asla olamayacagini ve bizimde tipkikendisi gibimüslüman oldugumuzu allaha inandigimizi falan iste....simdide kendi akrabamla evlendim...yani kendi örfümden adetimden biriyle..ama kana kankusturdu...halada kusturuyor..7 senelik evliligimde 70 yillik izdirap cektim...yani bu adam alevi diyemi bana bunlari yapiyor..hayir cahil diye...
cehaletle mezhebikaristirmamak lazim...esimin ailesi vede benim ailen yakin akraba olduklari halde cokfarkli kültürde vede cok farkli dünya görüsündeler...fark mezhepte degil..fark beyinde oluyor malesef

baslangic:80
gecen hafta:78.2
bu hafta:77.2
giden :1000 gr
toplam giden:2800 gr
hedef:65
spor:gün asiri 1 saat yürüyüs

cok sükür aylar sonra ilk defa yarimkilodan fazla verebildim ya :118: :118: :118: :118:

akşamları ekmek yemiyorum zaten canım,ekmekle pek işim olmuyor aslında

eliptik nasıl yapıyorsun ya bana hocam 7*3 verdi yani 7 dakka yapıp 1 dakka dinlen 7 dakka yapıp 1 dakka dinlen gibi 21 dakka ama yapamıyorum 10 dakka bile mahfediyo beniiiii....

birde aletlerde kalori hesabın gözüküyor bisiklette mesela 300 kalori yakıyorum iyimidir bilmiyorum :18:
ooff bugün hocaya tartılmak istediğimi söyledim tartamam moralin bozulur ayda bir tartılacaksın dedi sinir oldum....komşuda tartılacağım bugün oofff oooffffff

ayda birmi yuh yani cok bartmis..haftada bir dese gene neyse

baslangic:80
gecen hafta:78.2
bu hafta:77.2
giden :1000 gr
toplam giden:2800 gr
hedef:65
spor:gün asiri 1 saat yürüyüs

cok sükür aylar sonra ilk defa yarimkilodan fazla verebildim ya :118: :118: :118: :118:

kıııııııız ohhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeee nihayet canım ya. nasıl sevindim bilemezsin. sanki kendim vermiş gibi hissettim vallaha. bu sefer gazı iyi almışın belli

kıııııııız ohhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeee nihayet canım ya. nasıl sevindim bilemezsin. sanki kendim vermiş gibi hissettim vallaha. bu sefer gazı iyi almışın belli
öyle oldu gülayim ya...bu sefer herseye ragmen yeniden diyorum..bu sefer tamamdir..cocuklar tatile girer girmez gidip kendime yazlik tril tril esyalar alacagim

öyle oldu gülayim ya...bu sefer herseye ragmen yeniden diyorum..bu sefer tamamdir..cocuklar tatile girer girmez gidip kendime yazlik tril tril esyalar alacagim

ayyyyy düşünsene yaz gelmiş sen bu gazla gelmişin 60 kiloya giriyosun mağazaya tezgahtar kıza diyonki şu kıyafetin 36 bedeni lütfen kız bilmez tabi senin nerelerden gelipte o 36 bedene girdiğini. anşalllah böyle olur ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…