- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
topikteki arkadaşlar niye kilo bildirimi yapmıyorsunuz???
ben arkadaşa gidiyorum çocukları hazırlayıp çıkacağım..orada sizin yerinize de yiyeyim mi???
gebelik pilatesine başlamayı düşünüyom. bir gün pilates bir gün bisiklet yapsam nasıl olur acaba:44::44::44:
merhaba ayyüzlüm bebeğin hayırlı olsun.sağlıklı şekilde doğsun inşallah.bende 83 kiloyla hamile kalıp yüzlere kadar çıkmıştım.ama sen daha bilinçlisin.platesi bilmem ama hamilelere yürüyüş öneriyorlar galiba.kendini çok fazla zorlama bence.dikkat edersen az kilo alırsın.yaşın kaç ,bence bedenini çok zorlama.Allah nazarlardan saklasın.kendine iyi bak
başlangıç kilo:86.1
geçen hafta kilo:83(geçen hafta 82.5tim ama hafta içinde 83e çıktım)
bu hafta kilo:82.1
giden :900 gr
toplam giden:4.0
hedef kilo :60
spor: 5 buçuk saat koşu bandı
bu ayın sonunda 79-80 olmak istiyorum artık umarım başarırım kızlar :)
gebelik pilatesine başlamayı düşünüyom. bir gün pilates bir gün bisiklet yapsam nasıl olur acaba:44::44::44:
kesinlikle dogru..bizimkindede renkleri ögrenmede sorun var..tipki seninki gib 3-4 rek biliyor gerisini karistiriyor..birde resimdeki olaylari anlatamiyormus..aslinda evde cok iyi anlatiyor ama anaokulunda almanca konusuldugu icin almancasida yeterli gelmedigi ícin ifade edemiyor..onu cok kafaya takmiyorum nasilsa otamatikgelecek..ha birde vucutta tüm organlari almanca dogru olarak taniyormus..kas göz ayak falan gbi..ama mesela göz nerde olur diyince sadece gözü gösteriyomus..göz kafada olur diyemiyormus..bu konuda yardim etmem gerekecek sanirim..merhaba canım hatırladım seni. eğer düzenli yaparsan mutlaka verirsin.. sedef hastalığıyla alakalı psikolojik olduğunu duymuştum sıkıntılarından kurtulmaya çalış.. spor yapmak stresini alır bahar da geldiaçık havada biraz yürüsen acayip rahatlarsın :)
görümcemle ilgili yazdıklarında haklısın takmıyorum artık zaten ben önce kendimden eminim başkasının onayına ihtiyacım yok...
yaa aynı durum bizde var oğlumu oyun grubuna götürüyorum ya, herkesin yaptığını benin oğlum yapamıyor benim oğlumun yaptığını da başkası yapamıyor garip bir durum... aslında çocuk korkusuyla alakalı çok ilerleme kaydettik ama hala ona birşey öğretmek istediğimde inatla öğrenmemek için direniyor sanki... mesela geçenlerde kare yuvarlak üçgeni öğrettim 2 kere gösterince yanlışsız öğrendi ama renklerin sadece 4 tanesini öğrendi gerisini öğretemiyorum.
kızına da maşallah bence bazı şeylerin kötü olması bazı şeylerin iyi olması biraz o konuda yeteneğinin olduüunu gösterir özellikle iyi olmadıüı konularda eğitici oyunlar felan oynayabilirsin mutlaka işe yarar.
kesinlikle haklisin..ama ben türkiyede tam anlamiyla bir medeniyet olabilecegine inanmiyrum..insanlarönyargili büyütüldükce önyargilida büyütecekler...nesiller yüzyillar öncesinin düsmanlimlaryla devam ediyor...oysa o zamanin siyasi adamlari vede siyasi görüslerinin direttigi kavgalar savaslr o zamanindi..simdi dünyada sartlarda teknoloji gibi tip gibi degisti ..kimse bunu anlamak istemiyor ama..hep bizden onlardan mantigi var...ben bu catismalarin göbeginde yasadim...ben aleviyim...ilk esimile cok severek evlendim..o sünliydi.ailem asla ayrim yapmaz..ama bana bu tip ayrimlarin cok oldugunu huzurumun kacabilecegni söylediler ve evlilige basta riza göstermedile..ama esimle tanistiktan sonra onay verdiler..esim gercekten mükemmel bir insandi..ailesi namazinda niyasinda haca gidip gelmis insanlardi..ama yüzüme herhangi bir ayrim hic hissettirmediler..ama yasadigim yerde ilk sene cok yalnizlik cektim.ilk seneden sonra komsularim dostlarim arkadaslarim oldu ve birbirimizi cok sevdik..iclerinden biri cesaretini toplayip alevilik hakkinda bana cok kötü cokayip sorular sordu...o anda bu sorulari duyunca öfkemden kadinin kafasini gövdesinden koparip atasim geldi ama onuda anliyordum..kafai öyle uydurmaca seylerle doldurulmustu...ona dogrusunu anlattim..öyle seylerin asla olamayacagini ve bizimde tipkikendisi gibimüslüman oldugumuzu allaha inandigimizi falan iste....simdide kendi akrabamla evlendim...yani kendi örfümden adetimden biriyle..ama kana kankusturdu...halada kusturuyor..7 senelik evliligimde 70 yillik izdirap cektim...yani bu adam alevi diyemi bana bunlari yapiyor..hayir cahil diye...kaptanım canım takma kafanı sen bazı insanlar ne dediğini bilmez. sende dersin evim pisse gelmeyin kocam aleviyse konuşmayın onla olur biter. insanlar neden başkalarının işlerine burunlarını bu kadar sokar hiç anlamam. bundan 7 yıl önceydi eşimin iş arkadaşı ve karısı ile yürüyüşe çıktık ramazan günüydü. kadına dedimki hocam nasıl gidiyor ramazan oruç zorluyomu kadın demesinmi ben oruç tutmuyorum. ben hep kocasını alevi zannediyodum meğerse kadın aleviymiş ben nasıl kötü hissettim kendimi nasıl böyle bi hata yaparım diye uzun süre de üzerimden atamadım bu mahçubiyet duygusunu. mesela ben türküm ama burda hiç kimse bana kendimi dışlanmış hissettirmedi bu güne kadar hatta daha önce oturduğum mahallede bir sokak ta bir ev kürt bür ev arap bir ev zaza bir ev de türktü. kimse kimseye bişe demiyodu. buraya ilk geldiğimde çok çekiniyodum bana bu ayrımı hissettirirler diye ama allah razı olsun kimse bana bu durumu hissettirmedi. gerekte yok zaten. sadece bir arkadaş o da en yakın arkadaşım sürekli aşağılıyor beni türk olduğumdan dolayı o çok canımı sıkıyor. sırf bu yüzden görüşmek istemiyom ama mecbur görüşüyoz. hiç kimse ne mezhebinden ne dininden ne de soyundan dolayı aşağılanamaz. ne zaman birlikte yaşamayı öğrenirsek o zaman medeni oluruz. çokmu yazdım ne yine.
akşamları ekmek yemiyorum zaten canım,ekmekle pek işim olmuyor aslındaarkadaşım akşam ekmek çok değil mi??pilav ve makarna varsa hiç yememelisin yoksa da bir dilim..çünkü akşam metabolizma çok yavaştır..akşam ne kadar az yersek o kadar çabuk veririz..
ayda 4 kg mükemmel..hızlı verilen hızla gelir..biz yavaş yavaş uğurluyoruz kilocukları bir daha gelmemek üzere inş.
eliptik nasıl yapıyorsun ya bana hocam 7*3 verdi yani 7 dakka yapıp 1 dakka dinlen 7 dakka yapıp 1 dakka dinlen gibi 21 dakka ama yapamıyorum 10 dakka bile mahfediyo beniiiii....kizlar bende spor salonuna giyiyorum . 20 dakka kosu bandi . ardindan 45 dak epileptik . 15 dakka bisiklet . 20 dakka kürek calisma . halim kalirsa vakit olunca bir daha epileptikk 30 dakk yapmaya calisiyorum . insallah ben de ayda dört kilo veririmm.iki gün once terli terli disari ciktim gaaliba üsütmüsümmm.cok kötüyüm yarina kadar biraz düzelir giderim insallah
akşamları ekmek yemiyorum zaten canım,ekmekle pek işim olmuyor aslında
eliptik nasıl yapıyorsun ya bana hocam 7*3 verdi yani 7 dakka yapıp 1 dakka dinlen 7 dakka yapıp 1 dakka dinlen gibi 21 dakka ama yapamıyorum 10 dakka bile mahfediyo beniiiii....
birde aletlerde kalori hesabın gözüküyor bisiklette mesela 300 kalori yakıyorum iyimidir bilmiyorum :18:
ooff bugün hocaya tartılmak istediğimi söyledim tartamam moralin bozulur ayda bir tartılacaksın dedi sinir oldum....komşuda tartılacağım bugün oofff oooffffff
baslangic:80
gecen hafta:78.2
bu hafta:77.2
giden :1000 gr
toplam giden:2800 gr
hedef:65
spor:gün asiri 1 saat yürüyüs
cok sükür aylar sonra ilk defa yarimkilodan fazla verebildim ya :118: :118: :118: :118:
öyle oldu gülayim ya...bu sefer herseye ragmen yeniden diyorum..bu sefer tamamdir..cocuklar tatile girer girmez gidip kendime yazlik tril tril esyalar alacagimkıııııııız ohhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeee nihayet canım ya. nasıl sevindim bilemezsin. sanki kendim vermiş gibi hissettim vallaha. bu sefer gazı iyi almışın belli
öyle oldu gülayim ya...bu sefer herseye ragmen yeniden diyorum..bu sefer tamamdir..cocuklar tatile girer girmez gidip kendime yazlik tril tril esyalar alacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?