80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

36 bendenmi:44::44::44: ben bunu hic hayal etmemistm:26::26:
benim hayallermde 40 beden var..65 olursam 40 giyerim gibime geliyor..70-72 kilodayken 42 giyiyordum yaoradan tahmin ediyorum..kiz ben 40 bedened raziyim..ay incecik bel tostoparlak popo incecik baldir..kiz hayali cokmu abarttim ne

ama spor yaparak verirsen bence giyersin hadi 36 olmasın da 38 olsun. ama olur yani sporla sıkı oluyon ya o bakımdan daha ince olun. bende ebru şallı gibi bi hamiş olmayı isterdim. sadece ortada top gibi bi göbek geri kalan her yer şekilli

Dün akşamki yazıma cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum yarın ilk işim esteticaya gidip akupunktur iğnelerinden taktıracağım
tamamen konsantrasyon meselesi bir konsantre olsam inanabilsem gerisi çorap söküğü gibi gelecek.
artık çocuğuda akşamları eşime bırakıp koşuya gideceğim tembelliği bırakmalı. sizleri okuyunca daha motive oldum. etrafımdakilerin pek bir faydası yok çünkü.
doğum kilosu gitmezmiş
senden artık zor gider bu kilolar
insan şişman olunca verdiği 1-2 kilo fark edilmiyor gibi laflar beni dahada depresyona soktu. 38 beden pantolonlarımı giymek istiyorum artık

mrb kızlar hepinizin yazdıklarını okudum sabah fırsat olmadı yazmaya şimdide alıntı yapamadım iyiyim merak etmeyin dün ben öyle kapatınca gidemeemiş benimki evde beni bekliyodu akşam konuştuk sen dedi beni anlamıyosunbu daha önce psikolojik tedaavi görmüştytrü bunalıyrm evde kapan kapan sen okula gidiyn evde bakıcı oluyo odadan dışarı çıkamıyom dışarı çıksam nereye gitcem yalnız yalnız bunalyrm dedi bende mantıklı olduktan sonra ben karşı çıkmam ama her hafta olmaz dedim sonra sen ne yaparsan yap ben seni çok seviyorum dedi ve arkasdından asıl sıkıntısı geldi neymiş ben onu sevmiyomuşum onunla ilgilenmiyomuşum kızla gidip yatıyomuşum falan sonra hallettik aramızda şükür iyiim bugün ama bende tam dönemimde olunca çarpıştık işte hafiften ama ben bazen ona sabredemiyrm o kesin çok ilgi bekliyo benden bende vakt yok nasıl olacak bilmyrm yakında yine biyerlerden patlak verir yine biz tartışırız gibi geliyo bıktım tartışmaktan artık

evlilikte böyle çatışmalar normal bence,önemli olan orta yolu bulup birbirini kırmadan halletmek.erkekler çocuk gibi ne dersen de kendi bildiklerini okuyor.kadınların işi zor,çocuk ev iş derken eşimizi biraz ihmal edebiliyoruz.bize destek olsalar bu ihmallerde olmaz.sıkılınca hemen topu kadına atıyorlar.umarım birdaha eşinle problem yaşamazsın arkadaşım..

katılıyorum kızlar size bu konuda, insanlar bazı konularda çok önyargılılar, insanların inançaları milletri neden bu kadar ilgilendirirki anlamıyorum sadece birbirlerine saygı göstermeyei öğrenemedi bu millet zaten.... ehli sünnel vel cemaat inancına sahip kerkez aynı halkanın içindedir zaten
canım tebrik ederim maaşallah ne güzel vermişsin , böyle gidersen ayda 3 değil 4 kg da verirsin yaza da artık çıtır hatun olareak dönersin

nedir bu hatunların kocalarından çektikleri ya, fiziksel şiddet değil ama sözsel şiddet gırla mübarek... ağzından yel alsın canım, inş. bir daha olmaz aranızda tartışma

kızlar kilo bildirimimi yarın yapıcam, bu sabah tartılmak istemedim çünkü acaip bir ödemim vardı sebebinide anlayamadım , korkuyorum ya fazla çıkarsam:18::18:

bugün belki kitapları verirler diye açık öğretim bürosuna gittim ayın 30 undan sonra gelecekmiş kitaplar. ama çok yürüdüm tabanlarım şişti. hızlı yürüsem neyseydi de çocuklarla sefaya çıkmış gibi gezdik

kızlar kilo bildirimimi yarın yapıcam, bu sabah tartılmak istemedim çünkü acaip bir ödemim vardı sebebinide anlayamadım , korkuyorum ya fazla çıkarsam:18::18:

korkma kız en fazla çanta yersin tabi kendini iyi hissedeceksen yarın da yapabilirsin bildirimi. benim ödem bi geldimi bidaha gitmiyo. yatıya kalıyolar

korkma kız en fazla çanta yersin tabi kendini iyi hissedeceksen yarın da yapabilirsin bildirimi. benim ödem bi geldimi bidaha gitmiyo. yatıya kalıyolar

çanta yiye yiye aptal olcam :)) yüzüğüm vardı takayım dedim işe giderken anam olmadı elime ya o kadar hiç şişmemiştim halbuki,inş. artı çıkmam, yarın artı çıkarsam en azından daha huzurlu olarak çanta yerim

canlar yaa herkes kilo vermiş çok sevindim.. duyumum özellikle sen süpersin hiç bozma aynen devam sanırım tiroit ilaçları işe yarıyor sanırım :)

gebelik pilatesine başlamayı düşünüyom. bir gün pilates bir gün bisiklet yapsam nasıl olur acaba:44::44::44:

anam sen hamilemisin? kız biraz vereydin bari ne acelen vardı.. şaka bir yana hayırlı olsun canım allah sağlıklı sihatli kucağına almayı nasib etsin...

kabızlığa tek çözüm WCde biraz uzun kalmak hergün aynı saatte (mesela kalkar kalkmaz) kalabildiğin kadar tuvalette kal bir süre sonra her gün o saatte tuvaletin geliyor.. vücudu alıştırman gerekiyor yani..

başlangıç: 82
2 hafta önce: 66,2
bu hafta: 65,1
fark: 1,1 kg
toplam giden: 16,9
hedef: 60
spor: yok

bu hafta listeye giremem herhal.. haftaya girerim belki

Sabah
1 ekmek
1 dilim peynir
tere
3 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 bardak meyve çayı
Ara
1 avuç karışık kuruyemiş
Öğle
1 yumurtadan menemen
1 ekmek
1 kivi
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
2 kayısı
yarım çay kaşığı tarçın
Akşam
2 kase erişte çorbası
Ara
1 portakal
yeşilçay

herkese merhaba ne güzel sohbetler etmişsiniz duyum gelmiş harpy gelmiş ayyüzlü ve diğer arkadaşlar
kilo verenleri tebrik ediyorum öncelikle
ben kilo bildirimi yapayım biarz sonra geç kalmadım inşallah
c.tesi sabah da yapsak oluyo muydu iremcim??
şu komşuna da sinir oldum kaptan ha bilesin bi alevi olarak kişi kendinden bilir işi diyorum o kadar

baslangic.84
gecen hafta.74.7
bu hafta.75.0
gelen. 300 gr
toplam giden.9.0 kg
hedef.64
spor.yok

kızlar ben duraklama dönemine girdim 300 gr alıyom 500 gr veriyom takıldım bunu kesin anladım
ne yapıcam bi acil müdahale yemekten çok kısamıyorum biliyonuz emzirmekteyim hadi bi el atın bana

amin canım inşallah bi daha olmaz tek temennimiz bu

ya bizimki kötü bişi demiyo ama işte canımı sıkıyo inş olmz tekrarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…