ayyyyy düşünsene yaz gelmiş sen bu gazla gelmişin 60 kiloya giriyosun mağazaya tezgahtar kıza diyonki şu kıyafetin 36 bedeni lütfenkız bilmez tabi senin nerelerden gelipte o 36 bedene girdiğini. anşalllah böyle olur ya.
36 bendenmi:44::44::44: ben bunu hic hayal etmemistm:26::26:
benim hayallermde 40 beden var..65 olursam 40 giyerim gibime geliyor..70-72 kilodayken 42 giyiyordum yaoradan tahmin ediyorum..kiz ben 40 bedened raziyim..ay incecik bel tostoparlak popo incecik baldir..kiz hayali cokmu abarttim ne
akşamları ekmek yemiyorum zaten canım,ekmekle pek işim olmuyor aslında
eliptik nasıl yapıyorsun ya bana hocam 7*3 verdi yani 7 dakka yapıp 1 dakka dinlen 7 dakka yapıp 1 dakka dinlen gibi 21 dakka ama yapamıyorum 10 dakka bile mahfediyo beniiiii....
birde aletlerde kalori hesabın gözüküyor bisiklette mesela 300 kalori yakıyorum iyimidir bilmiyorum :18:
ooff bugün hocaya tartılmak istediğimi söyledim tartamam moralin bozulur ayda bir tartılacaksın dedi sinir oldum....komşuda tartılacağım bugün oofff ooofff
[/QUOTE ]
selam arkadasim 7 3 oyle seymi olurmus vücüt zaten onuncu dakka dan sonra isinmaya ter atmaya basliyo bir dakka dinlen hadi tekrar böyle bir sey duymadimm .yapamiyorsan en düsük ayardan yapmaya caliss bir de yavas yavas yap zamanla hizlandirirsin
mrb kızlar hepinizin yazdıklarını okudum sabah fırsat olmadı yazmaya şimdide alıntı yapamadım iyiyim merak etmeyin dün ben öyle kapatınca gidemeemiş benimki evde beni bekliyodu akşam konuştuk sen dedi beni anlamıyosunbu daha önce psikolojik tedaavi görmüştytrü bunalıyrm evde kapan kapan sen okula gidiyn evde bakıcı oluyo odadan dışarı çıkamıyom dışarı çıksam nereye gitcem yalnız yalnız bunalyrm dedi bende mantıklı olduktan sonra ben karşı çıkmam ama her hafta olmaz dedim sonra sen ne yaparsan yap ben seni çok seviyorum dedi ve arkasdından asıl sıkıntısı geldi neymiş ben onu sevmiyomuşum onunla ilgilenmiyomuşum kızla gidip yatıyomuşum falan sonra hallettik aramızda şükür iyiim bugün ama bende tam dönemimde olunca çarpıştık işte hafiften ama ben bazen ona sabredemiyrm o kesin çok ilgi bekliyo benden bende vakt yok nasıl olacak bilmyrm yakında yine biyerlerden patlak verir yine biz tartışırız gibi geliyo bıktım tartışmaktan artık
katılıyorum kızlar size bu konuda, insanlar bazı konularda çok önyargılılar, insanların inançaları milletri neden bu kadar ilgilendirirki anlamıyorum sadece birbirlerine saygı göstermeyei öğrenemedi bu millet zaten.... ehli sünnel vel cemaat inancına sahip kerkez aynı halkanın içindedir zatenkesinlikle haklisin..ama ben türkiyede tam anlamiyla bir medeniyet olabilecegine inanmiyrum..insanlarönyargili büyütüldükce önyargilida büyütecekler...nesiller yüzyillar öncesinin düsmanlimlaryla devam ediyor...oysa o zamanin siyasi adamlari vede siyasi görüslerinin direttigi kavgalar savaslr o zamanindi..simdi dünyada sartlarda teknoloji gibi tip gibi degisti ..kimse bunu anlamak istemiyor ama..hep bizden onlardan mantigi var...ben bu catismalarin göbeginde yasadim...ben aleviyim...ilk esimile cok severek evlendim..o sünliydi.ailem asla ayrim yapmaz..ama bana bu tip ayrimlarin cok oldugunu huzurumun kacabilecegni söylediler ve evlilige basta riza göstermedile..ama esimle tanistiktan sonra onay verdiler..esim gercekten mükemmel bir insandi..ailesi namazinda niyasinda haca gidip gelmis insanlardi..ama yüzüme herhangi bir ayrim hic hissettirmediler..ama yasadigim yerde ilk sene cok yalnizlik cektim.ilk seneden sonra komsularim dostlarim arkadaslarim oldu ve birbirimizi cok sevdik..iclerinden biri cesaretini toplayip alevilik hakkinda bana cok kötü cokayip sorular sordu...o anda bu sorulari duyunca öfkemden kadinin kafasini gövdesinden koparip atasim geldi ama onuda anliyordum..kafai öyle uydurmaca seylerle doldurulmustu...ona dogrusunu anlattim..öyle seylerin asla olamayacagini ve bizimde tipkikendisi gibimüslüman oldugumuzu allaha inandigimizi falan iste....simdide kendi akrabamla evlendim...yani kendi örfümden adetimden biriyle..ama kana kankusturdu...halada kusturuyor..7 senelik evliligimde 70 yillik izdirap cektim...yani bu adam alevi diyemi bana bunlari yapiyor..hayir cahil diye...
cehaletle mezhebikaristirmamak lazim...esimin ailesi vede benim ailen yakin akraba olduklari halde cokfarkli kültürde vede cok farkli dünya görüsündeler...fark mezhepte degil..fark beyinde oluyor malesef
canım tebrik ederim maaşallah ne güzel vermişsin , böyle gidersen ayda 3 değil 4 kg da verirsin yaza da artık çıtır hatun olareak dönersin36 bendenmi:44::44::44: ben bunu hic hayal etmemistm:26::26:
benim hayallermde 40 beden var..65 olursam 40 giyerim gibime geliyor..70-72 kilodayken 42 giyiyordum yaoradan tahmin ediyorum..kiz ben 40 bedened raziyim..ay incecik bel tostoparlak popo incecik baldir..kiz hayali cokmu abarttim ne
mrb kızlar hepinizin yazdıklarını okudum sabah fırsat olmadı yazmaya şimdide alıntı yapamadım iyiyim merak etmeyin dün ben öyle kapatınca gidemeemiş benimki evde beni bekliyodu akşam konuştuk sen dedi beni anlamıyosunbu daha önce psikolojik tedaavi görmüştytrü bunalıyrm evde kapan kapan sen okula gidiyn evde bakıcı oluyo odadan dışarı çıkamıyom dışarı çıksam nereye gitcem yalnız yalnız bunalyrm dedi bende mantıklı olduktan sonra ben karşı çıkmam ama her hafta olmaz dedim sonra sen ne yaparsan yap ben seni çok seviyorum dedi ve arkasdından asıl sıkıntısı geldi neymiş ben onu sevmiyomuşum onunla ilgilenmiyomuşum kızla gidip yatıyomuşum falan sonra hallettik aramızda şükür iyiim bugün ama bende tam dönemimde olunca çarpıştık işte hafiften ama ben bazen ona sabredemiyrm o kesin çok ilgi bekliyo benden bende vakt yok nasıl olacak bilmyrm yakında yine biyerlerden patlak verir yine biz tartışırız gibi geliyo bıktım tartışmaktan artık
kızlar kilo bildirimimi yarın yapıcam, bu sabah tartılmak istemedim çünkü acaip bir ödemim vardı sebebinide anlayamadım , korkuyorum ya fazla çıkarsam:18::18:
korkma kız en fazla çanta yersintabi kendini iyi hissedeceksen yarın da yapabilirsin bildirimi. benim ödem bi geldimi bidaha gitmiyo. yatıya kalıyolar
gebelik pilatesine başlamayı düşünüyom. bir gün pilates bir gün bisiklet yapsam nasıl olur acaba:44::44::44:
merhaba
ben dün menülerimi yazmaya başlamıştım.listeye giremesemde kilo bildirimi yapacağım.şu sıralar kabızlık yaşıyorum.kilom dünkinden fazla çıktı.ama yolun başındayım değilmi..
başlangıç kilo 90,4
başlangıç: 82
2 hafta önce: 66,2
bu hafta: 65,1
fark: 1,1 kg
toplam giden: 16,9
hedef: 60
spor: yok
bu hafta listeye giremem herhal.. haftaya girerim belki
amin canım inşallah bi daha olmaz tek temennimiz buevlilikte böyle çatışmalar normal bence,önemli olan orta yolu bulup birbirini kırmadan halletmek.erkekler çocuk gibi ne dersen de kendi bildiklerini okuyor.kadınların işi zor,çocuk ev iş derken eşimizi biraz ihmal edebiliyoruz.bize destek olsalar bu ihmallerde olmaz.sıkılınca hemen topu kadına atıyorlar.umarım birdaha eşinle problem yaşamazsın arkadaşım..
katılıyorum kızlar size bu konuda, insanlar bazı konularda çok önyargılılar, insanların inançaları milletri neden bu kadar ilgilendirirki anlamıyorum sadece birbirlerine saygı göstermeyei öğrenemedi bu millet zaten.... ehli sünnel vel cemaat inancına sahip kerkez aynı halkanın içindedir zaten
canım tebrik ederim maaşallah ne güzel vermişsin , böyle gidersen ayda 3 değil 4 kg da verirsin yaza da artık çıtır hatun olareak dönersin
nedir bu hatunların kocalarından çektikleri ya, fiziksel şiddet değil ama sözsel şiddet gırla mübarek... ağzından yel alsın canım, inş. bir daha olmaz aranızda tartışma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?