80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bu detoks bende baya işe yaradı bugün sabah tam 71.5 geldim yani 1.3 kilo gitmişti inş yarın 70.9 olurum ay çok heyecanlandım sanmıyorum 70 leri görcemi ama olsun 71 de yeter bu haftalık bu arda bugün arkadaşlar çok hoş şeyler söylediler baya farkedilmeye başlamış verdiğim daha çok heyecan yaptım o sözleri duyunca

dünkü
Sabah: 1 sandviç ekmeğine tost (evde yapamadım işte atıştırdım)
Ara: Türk kahvesi, 1 diyet bisküvi
Öğle: Yarım porsiyon iskender, salata (evde yiyemedim yine eşimle dışarıda yedik)
Ara: Yok
Akşam: 2 parça şinitsel, bulgur pilavı, 1 kase çorba
Ara: 1 halley, 3 tane gofret bu sonum oldu işte

bugünkü
Sabah: Kepek ekmeği, yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, kırmızı biber
Ara: Türk kahvesi
Öğle: 1 kase tarhana çorbası, ıspanak, bulgur pilavı
Ara: Yok
Akşam: 1 tabak etli türlü, 2 dilim kepek ekmeği, yoğurt
Ara: 1 dilim mozaik pasta

aman Alllahıııııım bu diyet menüsümü kı naptın böle pastalar halleyler gofretler uçuşuyo ortalıkta bence dikkat et canım bide hep akşamları yemişssin olmaz anam olmaz

cok haklisin canim..ha bu arada tickerimiz birbirine cokbenzemis bu haftaa..ikiz gibim geziyoruz senle ortalikta ayda 4 kilomu..kiz agzindan bal damliyor ama olacak lacak...o günlerde gelecek)

sagol tatlim benim..ama bu arada ben troit haplarinahenüz baslamadim receteyi bu gün bulabildim..yarinda eczaneden alirim bakarim sonuca)

menüm

sabah tam buğday ekmeğine yağsız tost
2 çeri domates
3 zeytin
çay
öğle 1kase çorba
1yumurtadan omlet
1 dilim ekmek
akşam 4 köfte
salata
2,5litre su
arada 2 ceviz büyüklüğünde çukulata
2 grisini

fazla doymuyorum böyle umarım alışırım,yarından itibaren yürüyüş yapmaya çalışacağım.bende 1 hazirana kadar 10 kilo hedefliyorum bakalım başarılı olcakmıyım

canım wallla diyarbakırda yaşamadım ben böyle şeyler
bugün kadınla aynı ortama denk geldik aaa yürüyomusunuzzz aaa diyettemisin hiç gelmiyosun bana da gel filan
bugün evini toplayacakmış aaa dedim ben dün çok yoruldum camlar kapılar... dip köşe temizledimmm haftasonuna bırakmam ben işimi dedim:))

tebrikler, neden listeye bgiremiycekmişsin canım? en baş köşe senin gözüküyo halbuki

kız 2 haftadır topike uğramadım, hatta geçen hafta bildirim bile yapmadım :18: kaptanım beni listeye almaz sanmam...

arkadaşlar bi konuda ortak fikire varmak istiyorum harpy ninde deyindiği gibi sadece bildirim günü veya 1 gün gelerek listeye girme hakkı olmasın kimsenin ne dersiniz???

valla hedef ayniymis kiz:)) hadi gel yarisalim...

heyt be kim tutar kaptanimi..sok laflariböyle güzel güzel...ama itiraf etmek lazim bu tiple sayesinde daha bir titizlesiyor insan degilmi en azindan benöyleyim..

kız 2 haftadır topike uğramadım, hatta geçen hafta bildirim bile yapmadım :18: kaptanım beni listeye almaz sanmam...
caktirmasana bacim

arkadaşlar bi konuda ortak fikire varmak istiyorum harpy ninde deyindiği gibi sadece bildirim günü veya 1 gün gelerek listeye girme hakkı olmasın kimsenin ne dersiniz???

zaten öyleydi kaptanim..3gün üstüste bildirim yapmayan sutlaniyorduo hafta....gerci bende 4 gün toplu bildirim yaptimama:18::18::18::18::18::18: ya ayda yilda ilkdefa 1 Kilo verebildim..listeye alinmazsam catlar ölürüm Banane Banane yaaaaaaaaaaaaa

valla hedef ayniymis kiz:)) hadi gel yarisalim...

heyt be kim tutar kaptanimi..sok laflariböyle güzel güzel...ama itiraf etmek lazim bu tiple sayesinde daha bir titizlesiyor insan degilmi en azindan benöyleyim..

caktirmasana bacim

wallla ben daha da salarım ööle
yarın toplucama ama benim sınav derdim var şimdi 2hafta sonra sınavım var ders çalışmam lazım

duyum

bencede yarışalım,harpy de bize koçluk yapsın ne dersin.çok güzel kilo verdi,bizede bir el atsın.bu yaz tombiş tombiş gezmeyelim değilmi

yok canım ben menü listesinden bahsetmiyorum en azından bi merhaba istiyorum

son aldigim duyuma göre cakma duyum 69 olmus ben isi biraz daha SIKILASTIRSAM iyi olacak...kadin bu Sabah söyledi..birde hava atiyor..Kilo vermeyi istemiorum artik engel olamiyorum diyor..o yüzdenmi kus gibi besleniyorsn

bildirim
başlangıç:82.3
geçen hafta : 80.9
bu hafta: 81.2
giden: +0.3
toplam giden: 1.1
hedef : 75
spor 30.000 adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…