dünkü
Sabah: 1 sandviç ekmeğine tost (evde yapamadım işte atıştırdım)
Ara: Türk kahvesi, 1 diyet bisküvi
Öğle: Yarım porsiyon iskender, salata (evde yiyemedim yine eşimle dışarıda yedik)
Ara: Yok
Akşam: 2 parça şinitsel, bulgur pilavı, 1 kase çorba
Ara: 1 halley, 3 tane gofret bu sonum oldu işte
bugünkü
Sabah: Kepek ekmeği, yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, kırmızı biber
Ara: Türk kahvesi
Öğle: 1 kase tarhana çorbası, ıspanak, bulgur pilavı
Ara: Yok
Akşam: 1 tabak etli türlü, 2 dilim kepek ekmeği, yoğurt
Ara: 1 dilim mozaik pasta
cok haklisin canim..ha bu arada tickerimiz birbirine cokbenzemis bu haftaa..ikiz gibim geziyoruz senle ortaliktakatılıyorum kızlar size bu konuda, insanlar bazı konularda çok önyargılılar, insanların inançaları milletri neden bu kadar ilgilendirirki anlamıyorum sadece birbirlerine saygı göstermeyei öğrenemedi bu millet zaten.... ehli sünnel vel cemaat inancına sahip kerkez aynı halkanın içindedir zaten
canım tebrik ederim maaşallah ne güzel vermişsin , böyle gidersen ayda 3 değil 4 kg da verirsin yaza da artık çıtır hatun olareak dönersin
nedir bu hatunların kocalarından çektikleri ya, fiziksel şiddet değil ama sözsel şiddet gırla mübarek... ağzından yel alsın canım, inş. bir daha olmaz aranızda tartışma
canlar yaa herkes kilo vermiş çok sevindim.. duyumum özellikle sen süpersin hiç bozma aynen devamsanırım tiroit ilaçları işe yarıyor sanırım :)
anam sen hamilemisin? kız biraz vereydin bari ne acelen vardı.. şaka bir yana hayırlı olsun canım allah sağlıklı sihatli kucağına almayı nasib etsin...
kabızlığa tek çözüm WCde biraz uzun kalmak hergün aynı saatte (mesela kalkar kalkmaz) kalabildiğin kadar tuvalette kal bir süre sonra her gün o saatte tuvaletin geliyor.. vücudu alıştırman gerekiyor yani..
kaptanım canım takma kafanı sen bazı insanlar ne dediğini bilmez. sende dersin evim pisse gelmeyin kocam aleviyse konuşmayın onla olur biter. insanlar neden başkalarının işlerine burunlarını bu kadar sokar hiç anlamam. bundan 7 yıl önceydi eşimin iş arkadaşı ve karısı ile yürüyüşe çıktık ramazan günüydü. kadına dedimki hocam nasıl gidiyor ramazan oruç zorluyomu kadın demesinmi ben oruç tutmuyorum. ben hep kocasını alevi zannediyodum meğerse kadın aleviymiş ben nasıl kötü hissettim kendimi nasıl böyle bi hata yaparım diye uzun süre de üzerimden atamadım bu mahçubiyet duygusunu. mesela ben türküm ama burda hiç kimse bana kendimi dışlanmış hissettirmedi bu güne kadar hatta daha önce oturduğum mahallede bir sokak ta bir ev kürt bür ev arap bir ev zaza bir ev de türktü. kimse kimseye bişe demiyodu. buraya ilk geldiğimde çok çekiniyodum bana bu ayrımı hissettirirler diye ama allah razı olsun kimse bana bu durumu hissettirmedi. gerekte yok zaten. sadece bir arkadaş o da en yakın arkadaşım sürekli aşağılıyor beni türk olduğumdan dolayı o çok canımı sıkıyor. sırf bu yüzden görüşmek istemiyom ama mecbur görüşüyoz. hiç kimse ne mezhebinden ne dininden ne de soyundan dolayı aşağılanamaz. ne zaman birlikte yaşamayı öğrenirsek o zaman medeni oluruz. çokmu yazdım ne yine.
tebrikler, neden listeye bgiremiycekmişsin canım? en baş köşe senin gözüküyo halbuki
kız 2 haftadır topike uğramadım, hatta geçen hafta bildirim bile yapmadım :18: kaptanım beni listeye almaz sanmam...
valla hedef ayniymis kiz:)) hadi gel yarisalim...menüm
sabah tam buğday ekmeğine yağsız tost
2 çeri domates
3 zeytin
çay
öğle 1kase çorba
1yumurtadan omlet
1 dilim ekmek
akşam 4 köfte
salata
2,5litre su
arada 2 ceviz büyüklüğünde çukulata
2 grisini
fazla doymuyorum böyle umarım alışırım,yarından itibaren yürüyüş yapmaya çalışacağım.bende 1 hazirana kadar 10 kilo hedefliyorum bakalım başarılı olcakmıyım
heyt be kim tutar kaptanimi..sok laflariböyle güzel güzel...ama itiraf etmek lazim bu tiple sayesinde daha bir titizlesiyor insan degilmicanım wallla diyarbakırda yaşamadım ben böyle şeyler
bugün kadınla aynı ortama denk geldik aaa yürüyomusunuzzz aaa diyettemisin hiç gelmiyosun bana da gel filan
bugün evini toplayacakmış aaa dedim ben dün çok yoruldum camlar kapılar... dip köşe temizledimmm haftasonuna bırakmam ben işimi dedim:))
caktirmasana bacimkız 2 haftadır topike uğramadım, hatta geçen hafta bildirim bile yapmadım :18: kaptanım beni listeye almaz sanmam...
arkadaşlar bi konuda ortak fikire varmak istiyorum harpy ninde deyindiği gibi sadece bildirim günü veya 1 gün gelerek listeye girme hakkı olmasın kimsenin ne dersiniz???
valla hedef ayniymis kiz:)) hadi gel yarisalim...
heyt be kim tutar kaptanimi..sok laflariböyle güzel güzel...ama itiraf etmek lazim bu tiple sayesinde daha bir titizlesiyor insan degilmien azindan benöyleyim..
caktirmasana bacim
zaten öyleydi kaptanim..3gün üstüste bildirim yapmayan sutlaniyorduo hafta....gerci bende 4 gün toplu bildirim yaptimama:18::18::18::18::18::18: ya ayda yilda ilkdefa 1 Kilo verebildim..listeye alinmazsam catlar ölürüm Banane Banane yaaaaaaaaaaaaa
yok canım ben menü listesinden bahsetmiyorum en azından bi merhaba istiyorum
çokkkk açımmmm yatsam uyusam geçer miii??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?