valla canım ben dayanamadım bir elma yedim,sende biraz süt içebilirsin sanırım.
valla sorma ya kadin sinsi sinsi götürdü isi..ee bende gaza geldim ama..bunun bu gizli kapakli isleri benim isime yariyor aslinda..daha bir hirslaniyorum...yarindan teziyok biraz daha hizlanacagim..3 ayda 10 Kilo hatta 12 bil olabilir yani..ya diyorumki 15 olsa..ay basina 5 Kilo..yok yok cok oldu degilmi o..hem her ay aynisinimi vericemki..biryerde duracak nasilsa...ay 71 ri gördügüm vakit cok iyi hissediyorum..bir hafta sürmeyecek 69 u da görecegim...yeterki su 75 barajini asajim..hos onada 2 Kilo var ama..niye olmasinki olur olur..biraz disimi sikarsam haftaya olmasada bir hadaki haftaya asarim gibime geliyor ya..hadi inatlasayimda kendimle 1 nisanda 75 i göreyim..75.9 olsa bile raziyim..yeterki göreyim ve geceyim bitsinçakma duyum fena çakmış sana
sen alt edersin onu ha gayret bacımmm
çokkkk açımmmm yatsam uyusam geçer miii??
diyetisyen listesine göre gitmeye çalışıyorum bugün başladım sekteye uğramasın şimdi yatayım ben en iyiisi hadi ii geceler sizeeee....
evet canım ya ikizmi olduk ne :)) ayyy aklıma bişey geldi anlatayım :)) kardeşimle aynı kaptan aldık ikimizde giydik çıktık dışarı, ben dedimki senle biz ayrı yumurta ikiziyiz soran olrsa, ben çok zeki olduğumdan üniv. atlayarak bitirdim sen devam ediyosun dedim :)) şimdi seninle bende aynı hesaba döndü bu sefer geride kalan benim seni kim tutar şkerimcok haklisin canim..ha bu arada tickerimiz birbirine cokbenzemis bu haftaa..ikiz gibim geziyoruz senle ortaliktaayda 4 kilomu..kiz agzindan bal damliyor ama olacak lacak...o günlerde gelecek )
canım sen ama mazeretli değilmiyin ki zatan dolu olmasan keyfi gelmemezlik yapmıyosun , biz hep sohbet ediyoruz, kaptanım yapmaz öle bişe :44:kız 2 haftadır topike uğramadım, hatta geçen hafta bildirim bile yapmadım :18: kaptanım beni listeye almaz sanmam...
katılıyorum kaptanım, bizim amacımız liste değil çünkü, sadece birbirimizle paylaşım yaparak motive olup fazlalıklarımızdan kurtulmak ... o yüzden paylaşımları dikkate alalım derim ben :))arkadaşlar bi konuda ortak fikire varmak istiyorum harpy ninde deyindiği gibi sadece bildirim günü veya 1 gün gelerek listeye girme hakkı olmasın kimsenin ne dersiniz???
flaş flaş flaş o hapları yuta yuta tabi zayıflar, külahını önüne koy ona anlatsın canım çakman , sen kül yutmazsınson aldigim duyuma göre cakma duyum 69 olmusben isi biraz daha SIKILASTIRSAM iyi olacak...kadin bu Sabah söyledi..birde hava atiyor..Kilo vermeyi istemiorum artik engel olamiyorum diyor..o yüzdenmi kus gibi besleniyorsn
çokkkk açımmmm yatsam uyusam geçer miii??
evet canım ya ikizmi olduk ne :)) ayyy aklıma bişey geldi anlatayım :)) kardeşimle aynı kaptan aldık ikimizde giydik çıktık dışarı, ben dedimki senle biz ayrı yumurta ikiziyiz soran olrsa, ben çok zeki olduğumdan üniv. atlayarak bitirdim sen devam ediyosun dedim :)) şimdi seninle bende aynı hesaba döndü bu sefer geride kalan benim seni kim tutar şkerim
canım sen ama mazeretli değilmiyin ki zatan dolu olmasan keyfi gelmemezlik yapmıyosun , biz hep sohbet ediyoruz, kaptanım yapmaz öle bişe :44:
katılıyorum kaptanım, bizim amacımız liste değil çünkü, sadece birbirimizle paylaşım yaparak motive olup fazlalıklarımızdan kurtulmak ... o yüzden paylaşımları dikkate alalım derim ben :))
flaş flaş flaş o hapları yuta yuta tabi zayıflar, külahını önüne koy ona anlatsın canım çakman , sen kül yutmazsın
canım süt yada yoğurt ye, hem uykun rahat olur hemde açlığını kalorisiz az da olsa bastırmış olursun :))sabah kıtlıktan çıkma gibi kahvaltıya saldırmazsın hem, öyle olunca yediğin sanki doyurmuyormuş gibi oluyo yani bu bende böyle oluyo :44:
kiskancliktan kullaki kemirdim..küllah müllah kalmadi) amaaa gaza geldim gaza...hatta bu gün koca bir tepsi patlican kebabinin bile kenarindan gectim...normalde icine dalardim ne bulursm yer suyunada ekmegi bandirirdim yani...ekmege hiiic dokunmuyorum artik ..sadece kahvaltida..bu kilolar gidecek baska caresi yok...ben esksi gibi havali bakimli yasindan genc gösteren hatun olacagim...herseyden önce saglik tabi..bu yüzdende öyle hapla falan isim olmaz..az ye totoyu kaldir tamamdir hersey..heyooooo
süper süper..destekte tamam..heyt be kim tutar seni duyumum..hadi bakalim yarin daha gayretli daha hareketli devam yola...beni izleyin anacim:)) inanıyoruz tam gaz arkandayız arkadaşım
baslangic:80
gecen hafta:78.2
bu hafta:77.2
giden :1000 gr
toplam giden:2800 gr
hedef:65
spor:gün asiri 1 saat yürüyüs
cok sükür aylar sonra ilk defa yarimkilodan fazla verebildim ya :118: :118: :118: :118:
sende demi hipotroid var canım??cok haklisin canim..ha bu arada tickerimiz birbirine cokbenzemis bu haftaa..ikiz gibim geziyoruz senle ortaliktaayda 4 kilomu..kiz agzindan bal damliyor ama olacak lacak...o günlerde gelecek )
sagol tatlim benim..ama bu arada ben troit haplarinahenüz baslamadımreceteyi bu gün bulabildim..yarinda eczaneden alirim bakarim sonuca )
benim eşim de ben hamileyken o aşerir..sürekli canı birşeyler ister..ama kilolu değildir..bir de ben diyet yaparken aşerir..dün markete gidecekti akşam vakti..neymiş çocuklara bieşeyler alayım..yalan tabi..yollamadım..evde çikolata falan vardı..onları yediler bende 2 tane kuru kayısı mı yedim yoksa çay boş içilmiyorgünaydın kızlar maşalllah gece kaynatmışınız. son bildirim duyum görünce eyvah dedim 1 saat sürecek geçmiş ama çok yazmamışsınız 4 sayfa falan okudum.
duyuuuuum kız napmış senin çakmakesin hap kullanıyo o. sen ona yetiş ama doğal yollardan. o bir süre sonra yeniden kilo almaya başlayacak bence eğer spor yapmıyosa yanı sıra. sen emin adımlarla git başkasını takma.
bugünlerde erkenden uyuyup kalıyom ya bana getirisi ne oluyo biliyon mu gece kaçamakları yapmıyom içim rahat. ama gündüz bişe yedim pestili şerit gibi kesmişler üzerine bal sürmüşler balın üzerine de fındık parçaları dökmüşler ve rulo yapmışlar. ağzımı bi vurdum bir daha da alamadım rahat 6 parça vardı öyle. alacam kalorinin hepsini ordan aldım zaten. ama yemeklerden kıstım. ekmek olarak ta tandır ekmeği alıyoz artık. tam buğdaydan yapılmış. normal ekmekten daha az yeniyo. bence daha lezzetlide. yufka ekmek gibi incecik. eşimin kış boyunca giydiği bi kaşe kaban vardı ön düğmesi kapandığında hamile gibi görünüyodu. iki aydır falan giymiyodu. bu gün giydi düğmeyi kapattı ve göbeği çıkmadı. anam sen zayıflıyon ya dedim. yok be nerde dedi. baksana göbeğin çıkmadı dedim. aslında tartıda 93 ü gösteriyodu dün 89 ları gördü. mutluluğunu görmeniz lazımdı. bunda tabi tandır ekmeğinin katkısının büyük olduğunu düşünüyoruz. bi de hava biraz düzeldi işe yürüyerek gidip geliyo. ama yine kilo alacak zavallım. benim hamileliklerimde ben ne kadar kilo aldıysam o da benimle beraber aldıumarım bu sefer ne o kilo alır ne de ben.
kuru üzüm yerine kuru kayısı ye arkadaşım..kuru üzümün şekeri çok fazlaSabah:2 dilim kizarmis ekmek+1 brotchen..
1 haslanmis yumurta
1 servis kasigi Kadar Yesil zeytin
1 mozeralla peyniri
ara:bir avuc Kadar taze üzüm
ögle:kahvaltiyi 11 de yapinca ögleyemegi sallandi arada
ara:2 yk Kadar kabak cekirdegi
aksamatlican kebabi(5 patlican+5 köfte)-salata-bir yemek kasigi basemel soslu patates
ara:bir avuc Kadar kuru üzüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?