80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet ya elma suyuda mantıklı ben zaten sürekli içmeyi düşünmüyorum elma sirkesini ama sandaloz sakızına devam

hosbulduk canım
bu arada allah gercekten yardımcın olsunnnn eşlerin evde olması diyetin bittiği ve sabrın tükendiği anlamına gelir:)

hosbulduk canım
bu arada allah gercekten yardımcın olsunnnn eşlerin evde olması diyetin bittiği ve sabrın tükendiği anlamına gelir:)

ozaman ben evlenmeden bir an önce vereyim diyorsunuzzz :roflol:

ya ben birsey sormak istiyorum......

sünni-alevi evlilikleri gördünüzmü? veya evli olan varmi?
nekadar dogru nekadar yanlis?

ya ben birsey sormak istiyorum......

sünni-alevi evlilikleri gördünüzmü? veya evli olan varmi?
nekadar dogru nekadar yanlis?

bu tip farklı mesheplerdeki kişilerin evliliklerini gördüm.
iyi olanlar yada olmayanlar var ebet.
ama bence önemli olan eşler arasındaki uyum ve mesheplerine olan bağlılıkları.
doğru yada yanlış olarak ayırmamak gerek.
iki aileninde yaşantısı, mesheplerine olan düşkünlükleri çok önemli..

ya aileler hep sorun cikariyor ayrimcilik yapiyorlar.
ama iki seven insan birbirine mezhepine saygi gösteriyorsa anlasirlar. ve SEVGI büyük ise. Illaki ikna olucak aileler öyle degilmi......

burdaki ablalarim bilir... biriyle cikiyordum, 2. gün alevi oldugunu ögrendim. onun ailesi sünni istemezmis, benim ailemde alevi istemiyor.
ikimizde bu ayrimciligi KINIYORUZ. o bensiz yapamiyor bende onsuz...
onu daha cok taniyip savasmaya vazgecmemeye DEGERMi buna bakicam...
ama yapamiyoz iste,,,,,,

ben nefret ettim bu ayrimciliktan ya.....

eger beni mutlu ediyorsa, sevgisine inanirsam neden vazgeciyimki...... ilk gülümü ondan aldim ben..... belki cocukca ama özel benim icin

Son düzenleme:
fikirlerinizi söyleyin lütfen ihtiyacim var.....

kızlar merhaba
aylincim canımın içi sanırım sen o yakışıklıya tutuldun dimi:)
canım evet ailemde sülalemde bir çok kişi var farklı mezhep ve dinlerle evlenen ve hiç boşanan olmadı.Tartışmalar zıtlıklar her evlilikte yaşanır,düşünki iki ayrı dünya bir araya geliyor.Ve ortak bir dünya oluşturuluyor,önemli olan insanca düşünebilmek.Bunun üzerine söylenecek bir söz olduğunu sanmıyorum.Boş şeyler alevi sünni vs.

Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Başarılar diliyorum herkese.

Ayrıca senin ve onun ailesininde günaha girdiklerini düşünüyorum,çünkü daha öncede söylemiştim sana bir din adamı bunu söylemişti.Ailelerin cahillikleriyle başa çıkabilecekseniz ve sevginiz buna değecek büyüklükteyse ki kişilikleriniz de uyuşuyorsa sevginizi aşkınızı yaşayın.Ömür boyu içinde kalmasın.Ama daha kısa süre oldu bence siz aileleri düşünüp boşa vaktinizi harcıyorsunuz.Birbirinizi tanıyın evliliğe de hemen karar vermeyin kuşum.Olumsuzlukları ardınızda bırakın.Siz birbirinizden emin olduktan sonra diğer durumlar bi çırpıda düzelir.Yeterki birbirinizin bağlılığından şüpheniz olmasın.Tabi bu da zamanla.Oof içim karardı :))

az önce telefonda konustuk, ailemi 90% ikna edemem diyo...
bende sordum sordum, ohoo sen simdiden evlilige gittin diyo.
bu is olmicak sanuirim, yüreksizin teki ya....... susuyo remsen, ben konusuyom bagiriyom o susuyoo

en iisii birakmak..... burama kadar geldi yaaa... hem yüreksiz hemde birakmiyor...

bosverin kimse yorum yapmasin, sinirliyim. bu yüreksize varmam ben :roflol:

yol yakınken bırak canım ozaman baksana sen herşeyi göze almışsın ama o senin kadar yürekli değilmiş demek tam tersi olması gerekirken böyle deyip seni üzmüyorumdur inş canım daha çok gençsin onu unutturacak başkası çıkar elbet KARŞINA öptüm tatlım

Ben Öylen yemeĞımı yıyım kabak yemeĞı ve yoĞurt bır dılım ekmele bunları yıyıcem ya tok tutuyor sandaloz sakızı 9 da yapmıŞtım kahvaltımı daha yenı acıktım ara falanda yapmadım bıde YANı YEMEDıM

evrasu sanada teŞekkÜr edrım mesaj ıÇın daha Önce yazmıŞtın zaten bu Çayın adını daha sonrada ondan alıp ıÇıcem bakalım

aylincim hayırlısı olsun kızgınsın şimdi ama mantıklı düşünmeye bakk sen bence daha iyilerine layıksınn

aynennnnnnnn

manyak yaa ben bile yürekliyim o yüreksizzz
adi YÜREKSIZ oldu cikti cocugun, telimde bile öle kayitli haha :roflol:

böyle yazdigima bakmayin sinirliyiim.......
elbet unuturum......

merhaba berbat durumdayım bana yardım edin arkadaşlar nasıl yapmalıyım nasıl başarmalıyım sürekli delirten birinin yanındayım sanırım strestende kilo alıyorum 160boya 87 kiloyum nasıl zayıflıcam bilemiyorum belki saçma gelebilir ama evlenmek istiyorum ama bu halde benle kimse evlenmez diyorum yapamıyorum çok çabalıyorum eminim bi yerlerde yanlış yapıyorum ama ne olduğunu bulamıyorum şimdiye kadar bi sevgilim bile olmaı tabi bu halde nasıl olsun diceniz 22 yaşındayım ama 16-17 gösterdiğimi söylüyor herkes çok güzelsin ama çok gençsin bu kilolarla nereye kadar gideceksin diyorlar iki kere diyetisyene gittim vermeye başlıyorum nasıl oluyorsa ipin ucu kaçıveriyor yardım et te başaralım gitsin şu kilolar sana dediklerini bana da desinler yarışa bende katılmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…