80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

başlangıç : 91,5 kg
geçen hafta : 88,9 kg
bu hafta : 88,7 kg
giden : 0,2 gr
top. giden : 2,8 kg
hedef : 80 kg (şimdilik)
spor : 1,5 saat yürüyüş ( bu hafta düzensiz oldu hava muhalefetinden )

canım nasıl birşey bu detoks olayı yardımcı olurmusun. bi açıklasan ne yapıyorsun .. tebrik ederim güzel gitmiş kaç gündür yaptın..

canım ben 1 gün yaptım diyebilirin 2. gün akşam dayanamadım başka şeylerde yedim belki dikkat edebilseydim daha fazla olacaktı ama bu dayeterli benim için1.5 lt ayran içine 4yk bulgur 4yk nohut 4 yk mercimekği haşlayıp karıştırıyosun üzerine 2 salatalık rendele ve sabah 1 dilim kepek ekmek peynir yeşillik falan daha sonra her iki saate bi kase bu karışımdan içiyosun en son akşam9.5a kadar sonra içmiyosun başkada akşama kadar bişi yemiyosun sadece sınırsız çay şekersiz olck tabi yeşilçay vb içebilirsin kahvede yk böyle canım ama en çok 2 gün yapabilrsin gerçi imsan 2 günde dayanamıyo ama deneyeceksen böyle benim kilo vermem durmuştuda onun için metabolizmayı şaşırrtmak amacıyla yaptm

ya kızlar ben 3-5 günde lahana suyumu içsem normal beslenmemin yanında baya baya yağ yakıyomuş biraz araştırdımda ne diyosunuz çokmu zorlamış olurum bnyemi kendime inanıyrm içebilirim ben siz ne dersiniz bu düşünceye bi fikir alam dedim

canım bir hafta falan geçir istersen, üst üste bişeyler denemek sana zarar vermesin.... aslında lahana kürünü bende yapmayı düşünüyorum , annem yapmuıştı daha önceden ve yürüyüşte yapıyodu bayağı kilo vermişti , bakalım artık önümüzdeki günlerde nolur :))

misafirimiz vardı bir haftadır menü ve kilo bildiriminden başka birşey yazamadım şimdi de ders maratonu başlıyor 2. dönemi de atlatsam rahatlıyacam inşallah

Sabah
1 ekmek
1 yumurta
1 bardak meyve çayı
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım greyfurt
Ara
1 elma
2 ceviz
1 bardak süt
Öğle
1 tantuni dürüm
Ara
1 bardak salep
1 avuç karışık kuruyemiş
çay
Akşam
1 kase mercimekli erişte çorbası
Ara
1 portakal
yeşil çay
2 parça bitter çikolata
misafirlerimiz gitti inşallah yarından itibaren menülerim artık düzelecek

Arkadaşlar bende forume yeni üye oldum 30yaşindayim 1.67boyundayim tam 90kiloydum 1aydır diet yapıyorum 5kilo verdim inşallah hep beraber daha çok kilolar kaybederiz

Arkadaşlar bende forume yeni üye oldum 30yaşindayim 1.67boyundayim tam 90kiloydum 1aydır diet yapıyorum 5kilo verdim inşallah hep beraber daha çok kilolar kaybederiz

hoşgeldin canım inşallah hep birlikte kilolarımızdan, yağlarımızdan kurtulacağız

Arkadaşlar yalnız benim tek sorunum sabahları erken kahvaltı yapamamak Gec yapiyorum ve öğle yemeği yemiyorum açlık hissedersem (gerçi hissetmiyorum)ama bir elma yada salatalık yiyorum birde hiç şu icemiyordum artik liste yaptım yarimlik siselerle 6tane içiyorum sizce Gec kahvaltı bir süre Sonra ise yaramazmi ?

aman Alllahıııııım bu diyet menüsümü kı naptın böle pastalar halleyler gofretler uçuşuyo ortalıkta bence dikkat et canım bide hep akşamları yemişssin olmaz anam olmaz
ay hic sorma pek kotu huy edindim kendime buyuk oglana yapiyorum ben de yiyorum

sabah : 1 haşlanmış ymurta ve tuzsuz peynirden yapılma tavalama,2 lokma bal,2 dilim k.ekmeği ve şekersiz çay
ara : 1 bardak kahveli süt
öğle : sabah geç kahvaltı olduğundan yiyemedim
akşam : 6 kaşık tavuklu patates yemeği, 3 s.k makarna ve bol salata
ara : karşık meyve ( 1 tam meyve yapacak kadar )

herkese iyi akşamlaaaaaar bugün resmen çıldırdım yedimde yedim

sabah:1 dilim kepek ekmeke menemen maydonoz domates ve zeytin

öğle:4 kaşık makarna ve 4 kaşık şehriye ikiside k.hidrat oldu ama şehriye çok lezzetli geldi normalde kıza yapmıştım onuda yedim

ara:1 elma

akşam:3 dilim ekmek tavuk sote ve roka tere
akşam çok oldu ama kendime bugün izin verdim yarın toparlıycm inş

iyi akşamlar canım , yok ya öle çok yememeişsi ki hem karbonhidratını öğlen almışsın, akşam yemeğinde gayet normal geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…