kızlar bu detoks bende baya işe yaradı bugün sabah tam 71.5 geldim yani 1.3 kilo gitmişti inş yarın 70.9 olurum ay çok heyecanlandım sanmıyorum 70 leri görcemi ama olsun 71 de yeter bu haftalık bu arda bugün arkadaşlar çok hoş şeyler söylediler baya farkedilmeye başlamış verdiğim daha çok heyecan yaptım o sözleri duyunca
ya kızlar ben 3-5 günde lahana suyumu içsem normal beslenmemin yanında baya baya yağ yakıyomuş biraz araştırdımda ne diyosunuz çokmu zorlamış olurum bnyemi kendime inanıyrm içebilirim ben siz ne dersiniz bu düşünceye bi fikir alam dedim
misafirimiz vardı bir haftadır menü ve kilo bildiriminden başka birşey yazamadım şimdi de ders maratonu başlıyor 2. dönemi de atlatsam rahatlıyacam inşallah
ALLAH kolaylık ve zihin açıklığı versin canım, başarılar ...
Arkadaşlar bende forume yeni üye oldum 30yaşindayim 1.67boyundayim tam 90kiloydum 1aydır diet yapıyorum 5kilo verdim inşallah hep beraber daha çok kilolar kaybederiz
Arkadaşlar bende forume yeni üye oldum 30yaşindayim 1.67boyundayim tam 90kiloydum 1aydır diet yapıyorum 5kilo verdim inşallah hep beraber daha çok kilolar kaybederiz
sağol canım hep böyle başlıyorum sonra bi aksilik çıkıyo inşallah bu sefer derslerin hepsini tamamlayabilirim
ay hic sorma pek kotu huy edindim kendime buyuk oglana yapiyorum ben de yiyorumaman Alllahıııııım bu diyet menüsümü kı naptın böle pastalar halleyler gofretler uçuşuyo ortalıkta bence dikkat et canım bide hep akşamları yemişssin olmaz anam olmaz
arkadaşlar bi konuda ortak fikire varmak istiyorum harpy ninde deyindiği gibi sadece bildirim günü veya 1 gün gelerek listeye girme hakkı olmasın kimsenin ne dersiniz???[
olmasin her gun gelenlere ayip olur
super. tabloo tebrik ederim su detoksu ben de not alayimherkese günaaaaay dın ansılsınız bakalım bugün
duyum sana çakma hakkaten fena çakmış kızım bu hrısla senin 60 olman şart oldu
iremcim bencede geçenki gibi 3 gün bildirim yapmayan girmesin hem bizim içinde biraz sınırlayıcı olur ben unutyrm menü yazmayı bazen belki zorunlu olursa hergün yazarım bu arada kilo bildirimimi yapmadım hemen geliyo
başlangıç:80bugün veremedim akşam bozmuştum detoksu ondan oldu ama neye bunada şükür
geçen:hafta:72.8
bu hafta:71.5
giden:1.3
top.giden:8.5
hedef:69
spor lesli ve jillian
herkese iyi akşamlaaaaaar bugün resmen çıldırdım yedimde yedim
sabah:1 dilim kepek ekmeke menemen maydonoz domates ve zeytin
öğle:4 kaşık makarna ve 4 kaşık şehriye ikiside k.hidrat oldu ama şehriye çok lezzetli geldi normalde kıza yapmıştım onuda yedim
ara:1 elma
akşam:3 dilim ekmek tavuk sote ve roka tere
akşam çok oldu ama kendime bugün izin verdim yarın toparlıycm inş
öylemi diyosun canım ya baya uzun amandır kaşamları ekmek yemiyodum çok geldi banaiyi akşamlar canım , yok ya öle çok yememeişsi ki hem karbonhidratını öğlen almışsın, akşam yemeğinde gayet normal geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?