Arkadaşlar bende forume yeni üye oldum 30yaşindayim 1.67boyundayim tam 90kiloydum 1aydır diet yapıyorum 5kilo verdim inşallah hep beraber daha çok kilolar kaybederiz
canim bendede troit varda henüz ilac kullanimina baslayamadim birtürlü..sabahlari yemekten yarim saatönce alinacak ya o Zamani kaciriyorum hep..kahvaltidan sonra aklima geliyor ilacsende demi hipotroid var canım??
ya ben etrafımdan duyuyorum troid hapını kullanıp çok zayıflamışlar..ben 10 yıldır kullanıyorum hiiçç öyle birşey görmedim..dikkat etmezsem 100 kg yu görme kapasitem de var..hiç görmedim çok şükür..maximum 93 kg oldum..
valla hormonal hastalıkllar olumsuz etki ediyor ama şu boğazımıza dur demeden olmuyor..ay o yiyip yiyip kilo almayanlar beni deli ediyor..:18:acaba onlarda da hipertroid mi var??troid bezleri hızlı çalışan tipler:44:
kuru üzüm yerine kuru kayısı ye arkadaşım..kuru üzümün şekeri çok fazla
olucam zaten canim..kafaya iyi koydum..yokbunn dönüsü..öncelikle 65 leri göreyimde 60 da yedek hedef olarak kafamin biryerindeherkese günaaaaay dın ansılsınız bakalım bugün
duyum sana çakma hakkaten fena çakmış kızım bu hrısla senin 60 olman şart oldu
iremcim bencede geçenki gibi 3 gün bildirim yapmayan girmesin hem bizim içinde biraz sınırlayıcı olur ben unutyrm menü yazmayı bazen belki zorunlu olursa hergün yazarım bu arada kilo bildirimimi yapmadım hemen geliyo
başlangıç:80bugün veremedim akşam bozmuştum detoksu ondan oldu ama neye bunada şükür
geçen:hafta:72.8
bu hafta:71.5
giden:1.3
top.giden:8.5
hedef:69
spor lesli ve jillian
eveeet eveeeeeeeeeet eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet
çakma duyumun etkisi ve sonucu..tebrikler..
ben diyorum sık sık gör bu kadını..sana iyi geliyor..sen kilo verdikçe o çatlayacak bence..
yapti valla yapacagini..catliyorum patliyorum deliriyorum..ama ben onun gibiyapmadim..bu Sabah aciktan aciga ilan ettim diette oldugumugünaydın kızlar maşalllah gece kaynatmışınız. son bildirim duyum görünce eyvah dedim 1 saat sürecek geçmiş ama çok yazmamışsınız 4 sayfa falan okudum.
duyuuuuum kız napmış senin çakmakesin hap kullanıyo o. sen ona yetiş ama doğal yollardan. o bir süre sonra yeniden kilo almaya başlayacak bence eğer spor yapmıyosa yanı sıra. sen emin adımlarla git başkasını takma.
bugünlerde erkenden uyuyup kalıyom ya bana getirisi ne oluyo biliyon mu gece kaçamakları yapmıyom içim rahat. ama gündüz bişe yedim pestili şerit gibi kesmişler üzerine bal sürmüşler balın üzerine de fındık parçaları dökmüşler ve rulo yapmışlar. ağzımı bi vurdum bir daha da alamadım rahat 6 parça vardı öyle. alacam kalorinin hepsini ordan aldım zaten. ama yemeklerden kıstım. ekmek olarak ta tandır ekmeği alıyoz artık. tam buğdaydan yapılmış. normal ekmekten daha az yeniyo. bence daha lezzetlide. yufka ekmek gibi incecik. eşimin kış boyunca giydiği bi kaşe kaban vardı ön düğmesi kapandığında hamile gibi görünüyodu. iki aydır falan giymiyodu. bu gün giydi düğmeyi kapattı ve göbeği çıkmadı. anam sen zayıflıyon ya dedim. yok be nerde dedi. baksana göbeğin çıkmadı dedim. aslında tartıda 93 ü gösteriyodu dün 89 ları gördü. mutluluğunu görmeniz lazımdı. bunda tabi tandır ekmeğinin katkısının büyük olduğunu düşünüyoruz. bi de hava biraz düzeldi işe yürüyerek gidip geliyo. ama yine kilo alacak zavallım. benim hamileliklerimde ben ne kadar kilo aldıysam o da benimle beraber aldıumarım bu sefer ne o kilo alır ne de ben.
duyum
bencede yarışalım,harpy de bize koçluk yapsın ne dersin.çok güzel kilo verdi,bizede bir el atsın.bu yaz tombiş tombiş gezmeyelim değilmi
bildirim
başlangıç:82.3
geçen hafta : 80.9
bu hafta: 81.2
giden: +0.3
toplam giden: 1.1
hedef : 75
spor 30.000 adım
kizlar bu gün kendime buharda pisirme makinasi aldim...bundan sonra aksam yemeklerini yagsiz bol vitaminli az kalorili yiyecegim...menümde bol bol sebze haslama okuyacaksiniz
ben bu isi bsaracagim
canim bendede troit varda henüz ilac kullanimina baslayamadim birtürlü..sabahlari yemekten yarim saatönce alinacak ya o Zamani kaciriyorum hep..kahvaltidan sonra aklima geliyor ilac
olucam zaten canim..kafaya iyi koydum..yokbunn dönüsü..öncelikle 65 leri göreyimde 60 da yedek hedef olarak kafamin biryerindecakma duyumun cakislarini ben yapacagimcakmaya
eveeet eveeeeeeeeeet eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet
yapti valla yapacagini..catliyorum patliyorum deliriyorum..ama ben onun gibiyapmadim..bu Sabah aciktan aciga ilan ettim diette oldugumubu aksam bizi restoranta yemege götürdüler...tavuk dösünden kebap ismarladim..sadece tavuklari yedim..pilavin cogunu esimin tabagina aktardim..ekmegi ellemedim bile..nasil ama süper degilmi süpeeeeeeeeeeeer
Arkadaşlar bugün sabah tartildim herpazar tartiliyorum 1kilom daha gitmiş çok sevinçliyim yavaş yavaş kendimdeki değişikliği fark edebiliyorum haftada 1kilo gidiyor sizce iyimi
Arkadaşlar bugün sabah tartildim herpazar tartiliyorum 1kilom daha gitmiş çok sevinçliyim yavaş yavaş kendimdeki değişikliği fark edebiliyorum haftada 1kilo gidiyor sizce iyimi
Selam canlar..mrb kızlarn nasılsınız bakalım bugün ben pek iyi sayılmam yani diyet anlamında sabah çok güzel başladım kardeşimi beklerken tam 2 saat yürüdüm ama yavaş yavaş sonra eve geldim açlıktan çıldırmş durumdaydım ve 1 tabak ıspanak yemeğinin yanında ne kadar ekmek yediğimi hatırlamıyrm bile ama akşama telafi edicem sözbu arada ben regl olucam galiba acayip yeme isteğim var bu isteği nasıl bastırabilirim regl öncesi yemek için çıldırma ataklarını atlatma önerilerinizi alalım lütfen
aha listeee[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 72.8 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 8.5 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] leslie ve julian [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 78.2 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 2.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 4 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] mervemrah[/TD] [TD] 86.1 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 82.1 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 5 saat koşu bandı [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] sedalis[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 7.7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 93 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 78.7 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 14.3 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 180 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82.2 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 3.5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] bisiklet [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ist87 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 82.8 [/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 6.4 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 1 saat spor salonu 1 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 88.9 [/TD] [TD] 88.7 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 2.8 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 1.5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] benben[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] +0.3 [/TD] [TD] 9 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 80.9 [/TD] [TD] 81.2 [/TD] [TD] +0.3 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 30.000 adım [/TD] [/TR]
[/table]
Selam canlar..
ah canım kelin ilacı olsa başına sürür misali benim de ana gündem konum bu iştahım tavan yapmış durumda zaptetmeye çalışıyorum
aha listeee
vurun bana vurun çantaları üçer beşer atın gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?