80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben gideyimde iki gündür yapmadığım jillianımı yapayım dönün ce çok yorulmazsam görüşürüz

canim bendede troit varda henüz ilac kullanimina baslayamadim birtürlü..sabahlari yemekten yarim saatönce alinacak ya o Zamani kaciriyorum hep..kahvaltidan sonra aklima geliyor ilac
kuru üzüm yerine kuru kayısı ye arkadaşım..kuru üzümün şekeri çok fazla

olucam zaten canim..kafaya iyi koydum..yokbunn dönüsü..öncelikle 65 leri göreyimde 60 da yedek hedef olarak kafamin biryerinde cakma duyumun cakislarini ben yapacagimcakmaya

çakma duyumun etkisi ve sonucu..
tebrikler..
ben diyorum sık sık gör bu kadını..sana iyi geliyor..sen kilo verdikçe o çatlayacak bence..
eveeet eveeeeeeeeeet eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet

yapti valla yapacagini..catliyorum patliyorum deliriyorum..ama ben onun gibiyapmadim..bu Sabah aciktan aciga ilan ettim diette oldugumu bu aksam bizi restoranta yemege götürdüler...tavuk dösünden kebap ismarladim..sadece tavuklari yedim..pilavin cogunu esimin tabagina aktardim..ekmegi ellemedim bile..nasil ama süper degilmi süpeeeeeeeeeeeer

Sabah:
1 brotchen sonunda bir brotchenle kahvalti yapmayi basardim yasasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
3 top minik mozeralla peyniri
2 k.k. Kadar Beyaz peynir
1 domates birkac dal marol

ara:yok(kahvalti gec oldugu icin kaynadi aralar

ögle:
yarim brotchen arasi önceki günden kalma patlican kebabi(2 dilim patlican 2 köfte)

aksam:
tavuk sis
bir Tabak salata
bir aci biber
3-4 kasik bulgur pilavi

nasilim ama süper demisüper ..ben bu isi basaracagim artik

kizlar bu gün kendime buharda pisirme makinasi aldim...bundan sonra aksam yemeklerini yagsiz bol vitaminli az kalorili yiyecegim...menümde bol bol sebze haslama okuyacaksiniz
ben bu isi bsaracagim

iyi geceler

bugün üç kere misafir ağırladım.öğlen arkadaşım geldi.akşamüstü ablam ve kızkardeşim,yedide eltim kocası geldi.çok yoruldum valla.üst üste hepsi.neyse yinede fazla kaçırmadan günü kapadım.

menü
sabah 1 yumurta,1kk peynir,domates,3 zeytin,2dilim ekmek
öğle 1 kase çorba,3 köfte,1 dilim ekmek
akşam 2 baget,1kase çorba,domates
aralarda 2 galeta,2adet küçük ekler
2litre su

Kızlar ben sıkılaşmak için bazı yağlardan oluşan bir karışım hazırladım ve hergün istediğim bölgelere sürücem sauna eşofmanı da giyip uyucam sabah kalkıp duş alıcam olumlu sonuç alanlar çok sizce nasıl olur iyi mi ki ??? Birde streç değilde sauna eşofman giymek aynı sonucu verirmi ki

duyum

bencede yarışalım,harpy de bize koçluk yapsın ne dersin.çok güzel kilo verdi,bizede bir el atsın.bu yaz tombiş tombiş gezmeyelim değilmi

koçluk yapmaya çalışırım ama bu aralar pek giremiyorum 1-2 hafta sonra düzenli girmeye başlayınca kesin dönüş yaparım o zaman olur mu :)

bildirim
başlangıç:82.3
geçen hafta : 80.9
bu hafta: 81.2
giden: +0.3
toplam giden: 1.1
hedef : 75
spor 30.000 adım

acaba reglin mi yaklaşıyor.. ben farkettim ki reglima 2 hafta kala (sanırım yumurtlama dönemi oluyor) acayip karnım şişiyor ve kilo vermem yavaşlıyor.. sonra 1 hafta kala eski haline dönüyor tekrar.. :44: ilginç bir durum...

kizlar bu gün kendime buharda pisirme makinasi aldim...bundan sonra aksam yemeklerini yagsiz bol vitaminli az kalorili yiyecegim...menümde bol bol sebze haslama okuyacaksiniz
ben bu isi bsaracagim

çok iyi yapmışsın :) özellikle kış sebzeleri başka türlü yenmiyor.. ha bir de geçen kıymalı pırasa yaptım harika oldu.. denemenizi tavsiye ederim..

canım tiroid ilacını sabah kahvaltı hazırlarken ilk nereede oluyo gözün oraya bırak ben buz dolabının kapağına bıraktım mesela dolabı açar açmaz görüyom ve atıyom bitane. bak yavaş kilo vermenin nedenide kesinlikle bu bak o hormonu düzene bindir nasıl kilo verecen. bu dediğimi nolur dikkate al. tabi çakma duyuma yenilmek istemiyosan. biz ve bizim gibilerin zor kilo verdiğini biliyosun demi. dr eğer ayda 1 kilo verirsen öpüp başına koy dedi oba göre düşün. bu arada diyeti ilan etmen çok iyi olmuş ama dikkatet bundan sonra daha da üstüne gelecekler. kontrol zorlaşacak.

Arkadaşlar bugün sabah tartildim herpazar tartiliyorum 1kilom daha gitmiş çok sevinçliyim yavaş yavaş kendimdeki değişikliği fark edebiliyorum haftada 1kilo gidiyor sizce iyimi

Arkadaşlar bugün sabah tartildim herpazar tartiliyorum 1kilom daha gitmiş çok sevinçliyim yavaş yavaş kendimdeki değişikliği fark edebiliyorum haftada 1kilo gidiyor sizce iyimi

tabiki iyi ne güzel vermene sevindim. umarım böyle devam edersin. bir ara kilo vermen durabilir umutsuzluğa kapılma azimle devam et. metabolizma arada yapıyo bunu.

kızlar bende bu sabah tartıldım 88.3 kg çıktım :)) bi kere daha böyle olmuştu ve adet olmuştum şimdi ise sanırım adet bitiminde vücüt kendini tekrar toplamaya başladı çok sevindim eğer böyle giderse haftaya inş. 87 rakamını görürüm

mrb kızlarn nasılsınız bakalım bugün ben pek iyi sayılmam yani diyet anlamında sabah çok güzel başladım kardeşimi beklerken tam 2 saat yürüdüm ama yavaş yavaş sonra eve geldim açlıktan çıldırmş durumdaydım ve 1 tabak ıspanak yemeğinin yanında ne kadar ekmek yediğimi hatırlamıyrm bile ama akşama telafi edicem söz bu arada ben regl olucam galiba acayip yeme isteğim var bu isteği nasıl bastırabilirim regl öncesi yemek için çıldırma ataklarını atlatma önerilerinizi alalım lütfen

Valla arkadaşım ben böyle yeme isteği olduğunda salatalık ve grissini yiyorum çok iyi geliyo tokluk hissi veriyor ayrıca canım tatlı istediğinde kuru kaysi ve erik yiyorum tavsiye ederim keşke o ispanagi ekmeksiz yeseydin eminim doyardin ben 5haftadır ekmeksiz doyalabilecegimi anladım

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] kkkmevsim5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 72.8 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 8.5 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] leslie ve julian [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] duyum [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 78.2 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 2.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 4 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] mervemrah [/TD] [TD] 86.1 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 82.1 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 5 saat koşu bandı [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] sedalis [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 7.7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] eranisa [/TD] [TD] 93 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 78.7 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 14.3 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 180 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] ayyuzlum0211 [/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82.2 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 3.5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] bisiklet [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ist87 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 82.8 [/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 6.4 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 1 saat spor salonu 1 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] melankoli 84 [/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 88.9 [/TD] [TD] 88.7 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 2.8 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 1.5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] benben [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] +0.3 [/TD] [TD] 9 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 80.9 [/TD] [TD] 81.2 [/TD] [TD] +0.3 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 30.000 adım [/TD] [/TR]

[/table]

Sabah
1 ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
1 bardak meyve çayı
1 tatlı kaşığı pekmez
Ara
1 elma
2 ceviz
1 bardak süt
Öğle
1 tabak türlü
1 ekmek
salata
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf
1 avuç kadar kuru üzüm
yarım çay kaşığı tarçın
Akşam
1 büyük kase mercimekli erişte çorbası
Ara
1 portakal
1 kivi

Selam canlar..
ah canım kelin ilacı olsa başına sürür misali benim de ana gündem konum bu iştahım tavan yapmış durumda zaptetmeye çalışıyorum

aha listeee
vurun bana vurun çantaları üçer beşer atın gitsin

arkadaşlar lütfen bildirimlerinizi uygun sırada yapalım toplam giden yazmayı unutmazsak sevinirim

bildirim yaparken baz alacağınız nokta geçen hafta yapmış olduğunuz bildirim olmalıdır unutuyosanız bi kağıda not almanızı tavsiye ederim o da yoksa bana mesaj atabilirsiniz bende kayıtlı duruyor

bende yedim kafama kafamaaaaaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…