kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 72.8 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 8.5 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] leslie ve julian [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 78.2 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 2.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 4 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] mervemrah[/TD] [TD] 86.1 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 82.1 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 5 saat koşu bandı [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] sedalis[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 7.7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 93 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 78.7 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 14.3 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 180 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82.2 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 3.5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] bisiklet [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ist87 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 82.8 [/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 6.4 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 1 saat spor salonu 1 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 88.9 [/TD] [TD] 88.7 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 2.8 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 1.5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] benben[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] +0.3 [/TD] [TD] 9 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 80.9 [/TD] [TD] 81.2 [/TD] [TD] +0.3 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 30.000 adım [/TD] [/TR]
[/table]
bende yedim kafama kafamaaaaaa:))
ayyy çok özür yaaa arada kalmışsın düzelteyim dedim yönetici ile irtibata geçin dedi 30 dakikayı aşmışımkilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
ben yorumsuz kalmışım ne çanta ne de çiçek ama bana ceza olsun diyeti bi daha bozarsam çanta yerim artıkhatta domateste yiyebilirim
benben cuma sabahından beri çok ii gidyorum tartıda çok iii gözüm birincilite yetiş baaannnaaaaaaaaaşükür ki artı 300 ile çanta yedik hadi kaptan bu cumaya eksiye geçelim
ayy liste başı olmuşum kız öznuuuuur başları çekiyoz bak bu liste benim kendimi toplamam için iyi bi itici oldu yarın sabah itibariyle tam gaz devam ediyrm varmısın öznurum bu haftada hedef 1 kilo tabi ben regl olcam ama olsun en az 500 g hedefim var
menüm
sabah07.00:1 dilim ekmek kabaklı yumurta maydonoz zeytn 2b çay
öğle:ıspanak yemeği ve kaç dilim ekmek yedim bilmyrm 2b çay
akşam:1 tabak patates salatası 2b çay
valla kendimi şişmiş hissedyrm ne biçim yediysem tabi regl olcm diye şiştimde şştim nolck bilmyrm
şimdide bi form çayı içeyim diyrm belki ödem atarım
ayyy çok özür yaaa arada kalmışsın düzelteyim dedim yönetici ile irtibata geçin dedi 30 dakikayı aşmışım
benben cuma sabahından beri çok ii gidyorum tartıda çok iii gözüm birincilite yetiş baaannnaaaaaaaaa
tebrikler canımmm
ay inşallah kaptanım ben akşam atıştırmalarını bıraktığım vakit tartıda çok iyi iniyorum
gündüz ne yersem yeyim akşam 6.30 dan sonra bişey yedim mi tartı oynamıyor
ayyy çok özür yaaa arada kalmışsın düzelteyim dedim yönetici ile irtibata geçin dedi 30 dakikayı aşmışım
benben cuma sabahından beri çok ii gidyorum tartıda çok iii gözüm birincilite yetiş baaannnaaaaaaaaa
tebrikler canımmm
ben bugün işlerimden dolayı tam diyet yapamadım ya
öğlen sabah: 12:00 1 dilim ekmek 1 domates 1 parça peynir
saat 16:00 yarım paket diyet bisküvi
17:00 2 kuru kayısı
18:30 yarım tabak barbunya bol salata yarım ama 1 e yakın tabak makarna
21:00 1 portakal
akşam makarna olmayaymış çok iyiymiş
canım ben 1 gün yaptım diyebilirin 2. gün akşam dayanamadım başka şeylerde yedim belki dikkat edebilseydim daha fazla olacaktı ama bu dayeterli benim için1.5 lt ayran içine 4yk bulgur 4yk nohut 4 yk mercimekği haşlayıp karıştırıyosun üzerine 2 salatalık rendele ve sabah 1 dilim kepek ekmek peynir yeşillik falan daha sonra her iki saate bi kase bu karışımdan içiyosun en son akşam9.5a kadar sonra içmiyosun başkada akşama kadar bişi yemiyosun sadece sınırsız çay şekersiz olck tabi yeşilçay vb içebilirsin kahvede yk böyle canım ama en çok 2 gün yapabilrsin gerçi imsan 2 günde dayanamıyo ama deneyeceksen böyle benim kilo vermem durmuştuda onun için metabolizmayı şaşırrtmak amacıyla yaptm[/QUOTE
canım ben bu diyeti 20 kg verdiğimde yapmıştım geçen sene..2 kg vermiştim ama 1 kg sunu hemen geri almıştım dikkat etmeme rağmen..
,Arkadaşlar bende forume yeni üye oldum 30yaşindayim 1.67boyundayim tam 90kiloydum 1aydır diet yapıyorum 5kilo verdim inşallah hep beraber daha çok kilolar kaybederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?