80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah-Öğle: 4-5 sigara böreği, 2-3 çatal patates kızartması, peynir, zeytin, domates, biber, salatalık
Ara:Yarım kase çorba, yarım elma
Akşam: 1 kase yayla çorbası, karnıbahar salatası, 7-8 tane mercimek köfte, 1 baget, bol yeşillik

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
ben yorumsuz kalmışım ne çanta ne de çiçek ama bana ceza olsun diyeti bi daha bozarsam çanta yerim artık hatta domateste yiyebilirim

ayy liste başı olmuşum kız öznuuuuur başları çekiyoz bak bu liste benim kendimi toplamam için iyi bi itici oldu yarın sabah itibariyle tam gaz devam ediyrm varmısın öznurum bu haftada hedef 1 kilo tabi ben regl olcam ama olsun en az 500 g hedefim var
menüm
sabah07.00:1 dilim ekmek kabaklı yumurta maydonoz zeytn 2b çay

öğle:ıspanak yemeği ve kaç dilim ekmek yedim bilmyrm 2b çay

akşam:1 tabak patates salatası 2b çay

valla kendimi şişmiş hissedyrm ne biçim yediysem tabi regl olcm diye şiştimde şştim nolck bilmyrm
şimdide bi form çayı içeyim diyrm belki ödem atarım

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
ben yorumsuz kalmışım ne çanta ne de çiçek ama bana ceza olsun diyeti bi daha bozarsam çanta yerim artık hatta domateste yiyebilirim
ayyy çok özür yaaa arada kalmışsın düzelteyim dedim yönetici ile irtibata geçin dedi 30 dakikayı aşmışım
şükür ki artı 300 ile çanta yedik hadi kaptan bu cumaya eksiye geçelim
benben cuma sabahından beri çok ii gidyorum tartıda çok iii gözüm birincilite yetiş baaannnaaaaaaaaa

tebrikler canımmm

ay inşallah kaptanım ben akşam atıştırmalarını bıraktığım vakit tartıda çok iyi iniyorum
gündüz ne yersem yeyim akşam 6.30 dan sonra bişey yedim mi tartı oynamıyor

kaptanıma ve benben'e haftaya ama size güveniyorum ilk sıralarda yer alırsınız , çantayıda adetten diye yoladım yoksa aklınıza başka bişey gelmesin arkadaşlarım diğer arkadaşları tebrik ediyorum

Son düzenleme:
sabah-öğle : az peynirli yumurta, 1 lokma bal,1 lokma pekmez-tahin, 1 dilim ekmek ve şekersiz çay
ara : 1 bardak kahveli süt
akşam : 1 kase çorba, az tavuklu patates yemeği , 2 s.k makarna ve bol salata
ara : 1 armut

ay inşallah kaptanım ben akşam atıştırmalarını bıraktığım vakit tartıda çok iyi iniyorum
gündüz ne yersem yeyim akşam 6.30 dan sonra bişey yedim mi tartı oynamıyor

ahhh o bana çok zor geliyo ya bahçede sokakta olmam lazım onun için yoksa evde yiyorum

ben bugün işlerimden dolayı tam diyet yapamadım ya
öğlen sabah: 12:00 1 dilim ekmek 1 domates 1 parça peynir
saat 16:00 yarım paket diyet bisküvi
17:00 2 kuru kayısı
18:30 yarım tabak barbunya bol salata yarım ama 1 e yakın tabak makarna
21:00 1 portakal

Son düzenleme:

teşekkürler kaptanım bu hafta artı çıkmazsam iyi remen ellerim falan kapanmuyo şiştim bi regl olsaydım hayırlısylA

akşam makarna olmayaymış çok iyiymiş

nabersiniz kızlar...
yarın spor yok,kızın toplantısı var bakalım 23 nisan muhabbetine para isteyeceklerb üyük ihtimal..
diyet sarktı biraz hafta sonu ama bakalım hafta içi hızlandırmalıyım..kuzenimden öğrendiğime göre koşu bandında 25 dakka 6.5 hızla 2000 kalori yakılıyormuş bu hesaplamalara görede 7000 kalori 1 kiloya eşitmiş bilgisi olan varmıdır?

iyi geceler arkadaşlar.
Bugünde misafirlerim vardı.ne zaman diyete odaklansam misafir eksik olmuyor.biraz kaçırdım ama bu hafta daha çok dikkat edeceğim.
menüm
sabah tam buğday ekmeğine yağsız tost,2 çeri domates
ara yarım yağlı sütle kahve
öğle yemedim
akşam2 dilim patatesli börek 1 dilim kek
ara 1 elma
2 litre su

herkeslere günAAAAAAAAAAAAAAYDIIIIIIIN inş az kalorili bol hareketli bi hafta olur hepimiz en aaz bir kilo vererek kapatırız bu haftayı diye umuyorum

Arkadaşlar bende forume yeni üye oldum 30yaşindayim 1.67boyundayim tam 90kiloydum 1aydır diet yapıyorum 5kilo verdim inşallah hep beraber daha çok kilolar kaybederiz
,
hoşgeldin canım..
ben de topikle tanıştığımda 93 kg idim..
sonra 73 kg oldum..topikten ayrılınca 83 kg oldum şimdi 78 kg ya indim ve vermeye devam ediyorum topikdaşlarımla beraber..yalnız hep 3 lerden verip almışım...6 lar bekleyin bizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…