[h=3]Selülit Giderici ve sıkılaştırıcı Yağlar[/h]Prof. Dr. Ahmet Maranki Selülitleri yok edici şifalı yağlardan faydalanarak yaptığı masaj yağının tarifini verdi.Ahmet Maranki bu yağ karışımı ile selülitli bölgeler 7 gün masaj yapıldığında selülitleri giderdiğini söyledi.Kızlar ben sıkılaşmak için bazı yağlardan oluşan bir karışım hazırladım ve hergün istediğim bölgelere sürücem sauna eşofmanı da giyip uyucam sabah kalkıp duş alıcam olumlu sonuç alanlar çok sizce nasıl olur iyi mi ki ??? Birde streç değilde sauna eşofman giymek aynı sonucu verirmi ki
KIZLAAR SÜPERİZ VALLA...[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD] 0 [/TD]
[TD] nick [/TD]
[TD] başlangıç [/TD]
[TD] geçen hafta [/TD]
[TD] bu hafta [/TD]
[TD] giden [/TD]
[TD] toplam giden [/TD]
[TD] hedef [/TD]
[TD] spor [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1 [/TD]
[TD] kkkmevsim5[/TD]
[TD] 80 [/TD]
[TD] 72.8 [/TD]
[TD] 71.5 [/TD]
[TD] 1.3 [/TD]
[TD] 8.5 [/TD]
[TD] 69 [/TD]
[TD] leslie ve julian [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2 [/TD]
[TD] duyum[/TD]
[TD] 80 [/TD]
[TD] 78.2 [/TD]
[TD] 77.2 [/TD]
[TD] 1 [/TD]
[TD] 2.8 [/TD]
[TD] 65 [/TD]
[TD] 4 saat yürüyüş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3 [/TD]
[TD] mervemrah[/TD]
[TD] 86.1 [/TD]
[TD] 83 [/TD]
[TD] 82.1 [/TD]
[TD] 0.9 [/TD]
[TD] 4 [/TD]
[TD] 60 [/TD]
[TD] 5 saat koşu bandı [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 4 [/TD]
[TD] sedalis[/TD]
[TD] 84 [/TD]
[TD] 76.9 [/TD]
[TD] 76.3 [/TD]
[TD] 0.6 [/TD]
[TD] 7.7 [/TD]
[TD] 65 [/TD]
[TD] yok [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 5 [/TD]
[TD] eranisa[/TD]
[TD] 93 [/TD]
[TD] 79 [/TD]
[TD] 78.7 [/TD]
[TD] 0.3 [/TD]
[TD] 14.3 [/TD]
[TD] 67 [/TD]
[TD] 180 dak yürüyüş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 6 [/TD]
[TD] ayyuzlum0211[/TD]
[TD] 85.5 [/TD]
[TD] 82.2 [/TD]
[TD] 82 [/TD]
[TD] 0.2 [/TD]
[TD] 3.5 [/TD]
[TD] 70 [/TD]
[TD] bisiklet [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 7 [/TD]
[TD] ist87 [/TD]
[TD] 89 [/TD]
[TD] 82.8 [/TD]
[TD] 82.6 [/TD]
[TD] 0.2 [/TD]
[TD] 6.4 [/TD]
[TD] 60 [/TD]
[TD] 1 saat spor salonu 1 saat yürüyüş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 8 [/TD]
[TD] melankoli 84[/TD]
[TD] 91.5 [/TD]
[TD] 88.9 [/TD]
[TD] 88.7 [/TD]
[TD] 0.2 [/TD]
[TD] 2.8 [/TD]
[TD] 80 [/TD]
[TD] 1.5 saat yürüyüş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 9 [/TD]
[TD] benben[/TD]
[TD] 84 [/TD]
[TD] 74.7 [/TD]
[TD] 75 [/TD]
[TD] +0.3 [/TD]
[TD] 9 [/TD]
[TD] 64 [/TD]
[TD] yok [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 10 [/TD]
[TD] wintersun[/TD]
[TD] 82.3 [/TD]
[TD] 80.9 [/TD]
[TD] 81.2 [/TD]
[TD] +0.3 [/TD]
[TD] 1.1 [/TD]
[TD] 75 [/TD]
[TD] 30.000 adım [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
günaydın kızlarr yorucu ve gergin bir hafta sonundan sonra nihayet buradayımmm umarım çok güzel bir hafta bekliyordur biziii hayırlı günlerrrrrrrrrrrrr
evet canım yaaaa biraz sıkılnıtlıydıcanım kaç gündür nerelerdesin sen?​
bildirim yapmadın listede yoksun???
hg canım aramıza sen yenisin glibaArkadaşlar 35dk yürüyüşum bitti şimdi kahvaltımi yapiyorum bol kilo vermeli haftalar diliyorum hepimize
şekerim sen hakikaten görünüyon ne zamandır bende merak ettim seni can sıkıcı bi vaziyet yok inşevet canım yaaaa biraz sıkılnıtlıydı( ama geçti geldim şükürrr
hg canım aramıza sen yenisin gliba
mrb canım seninle tanışmadık galiba ben kamile naılsın bende az önce jillan yaptım 30 dk birzdan okula gitcem inş akşamda leslie yapmaya fırsatım olur bu spor bana kendimi çok iyi hissettiyr sendee nasıl blmyrm amaArkadaşlar 35dk yürüyüşum bitti şimdi kahvaltımi yapiyorum bol kilo vermeli haftalar diliyorum hepimize
çok şükür atlattım kuzum evde biraz sıkıntı vardııı canım sıkkınken de kolum kalkmıyor sırf yattım 3 gün :)) sen nasılsın yavrum nasıl gidiyorrrşekerim sen hakikaten görünüyon ne zamandır bende merak ettim seni can sıkıcı bi vaziyet yok inş
mrb canım seninle tanışmadık galiba ben kamile naılsın bende az önce jillan yaptım 30 dk birzdan okula gitcem inş akşamda leslie yapmaya fırsatım olur bu spor bana kendimi çok iyi hissettiyr sendee nasıl blmyrm ama
evet canim bunu daha önce duymustum...7000 kalori fazladan yaktigin Zaman 1 kiloya denk geliyor..ama umarim bunu 1 günde harcamayi düsünmüyorsundur..birden hizli gidersen tez yorulursun haberin olsunnabersiniz kızlar...
yarın spor yok,kızın toplantısı var bakalım 23 nisan muhabbetine para isteyeceklerb üyük ihtimal..
diyet sarktı biraz hafta sonu ama bakalım hafta içi hızlandırmalıyım..kuzenimden öğrendiğime göre koşu bandında 25 dakka 6.5 hızla 2000 kalori yakılıyormuş bu hesaplamalara görede 7000 kalori 1 kiloya eşitmiş bilgisi olan varmıdır?
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 72.8 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 8.5 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] leslie ve julian [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 78.2 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 2.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 4 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] mervemrah[/TD] [TD] 86.1 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 82.1 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 5 saat koşu bandı [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] sedalis[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 7.7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 93 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 78.7 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 14.3 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 180 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82.2 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 3.5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] bisiklet [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ist87 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 82.8 [/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 6.4 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 1 saat spor salonu 1 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 88.9 [/TD] [TD] 88.7 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 2.8 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 1.5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] benben[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] +0.3 [/TD] [TD] 9 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 80.9 [/TD] [TD] 81.2 [/TD] [TD] +0.3 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 30.000 adım [/TD] [/TR]
[/table]
evet canimhalay basi ceker gibi liste basi cekiyoruz...tey tey teeeeeeeeeeeeeeeeeeyayy liste başı olmuşum kız öznuuuuur başları çekiyoz bak bu liste benim kendimi toplamam için iyi bi itici oldu yarın sabah itibariyle tam gaz devam ediyrm varmısın öznurum bu haftada hedef 1 kilo tabi ben regl olcam ama olsun en az 500 g hedefim var
menüm
sabah07.00:1 dilim ekmek kabaklı yumurta maydonoz zeytn 2b çay
öğle:ıspanak yemeği ve kaç dilim ekmek yedim bilmyrm 2b çay
akşam:1 tabak patates salatası 2b çay
valla kendimi şişmiş hissedyrm ne biçim yediysem tabi regl olcm diye şiştimde şştim nolck bilmyrm
şimdide bi form çayı içeyim diyrm belki ödem atarım
buharmakinasindami?:26::26::26:koçluk yapmaya çalışırım ama bu aralar pek giremiyorum 1-2 hafta sonra düzenli girmeye başlayınca kesin dönüş yaparım o zaman olur mu :)
acaba reglin mi yaklaşıyor.. ben farkettim ki reglima 2 hafta kala (sanırım yumurtlama dönemi oluyor) acayip karnım şişiyor ve kilo vermem yavaşlıyor.. sonra 1 hafta kala eski haline dönüyor tekrar.. :44: ilginç bir durum...
çok iyi yapmışsın :) özellikle kış sebzeleri başka türlü yenmiyor.. ha bir de geçen kıymalı pırasa yaptım harika oldu.. denemenizi tavsiye ederim..
ay evet ama ilan edince cok rahatladim..ben sevmiyorum onlar gibi gizli isler cevirmeyi..neyse o kardsim...üstme gelmeye basladi bile..dün pazara alisverise gittik cakmayla..kösede Mangal yapip satiyorlardi..ayne güzel koktu dedim..gel sana ismarlaayim dedi israrla..yok dedim sagol..diette olmasaydim bucazip teklifi kacirmazdim dedim..sonra bir ara baktimki kendinede banada sürahi dolusu kek amis:)) sürahininicinde satiliyor..yani paketli ufak kekler varya ondan. tesekkür ettim ama getirdim cocuklara verdim...aslina hic dayanamazdim ya neeysecanım tiroid ilacını sabah kahvaltı hazırlarken ilk nereede oluyo gözün oraya bırak ben buz dolabının kapağına bıraktım mesela dolabı açar açmaz görüyom ve atıyom bitane. bak yavaş kilo vermenin nedenide kesinlikle bu bak o hormonu düzene bindir nasıl kilo verecen. bu dediğimi nolur dikkate al. tabi çakma duyuma yenilmek istemiyosan. biz ve bizim gibilerin zor kilo verdiğini biliyosun demi. dr eğer ayda 1 kilo verirsen öpüp başına koy dedi oba göre düşün. bu arada diyeti ilan etmen çok iyi olmuş ama dikkatet bundan sonra daha da üstüne gelecekler. kontrol zorlaşacak.
nabersiniz kızlar...
yarın spor yok,kızın toplantısı var bakalım 23 nisan muhabbetine para isteyeceklerb üyük ihtimal..
diyet sarktı biraz hafta sonu ama bakalım hafta içi hızlandırmalıyım..kuzenimden öğrendiğime göre koşu bandında 25 dakka 6.5 hızla 2000 kalori yakılıyormuş bu hesaplamalara görede 7000 kalori 1 kiloya eşitmiş bilgisi olan varmıdır?
nabersiniz kızlar...
canım benim çok şükür atlatmışsın ben iyim elh.şimdilik fena değil gidiş 69 a çok yaklaştım ama regl olcm inş bu hafta artıda çıkmamçok şükür atlattım kuzum evde biraz sıkıntı vardııı canım sıkkınken de kolum kalkmıyor sırf yattım 3 gün :)) sen nasılsın yavrum nasıl gidiyorrr
sevgili Kamilecim ben 1ay hiç spor yapmadım ilkonce vücudumu az yemeye alistirdim ikisini birden yaparsam halsiz düşerim dedim ama bundan Sonra yürümem lazim diye düşünüyorum haftada 1kilo gidiyo hatta 2kılo gittigide oldu ama duraklar diye korktuğum için başladım yürümeye ayyy çok uzattım galiba inşallah kafama koydum çok kararlıyım inşallah beceririz sen kaç kilosun ben başlarında 90dim şu an 84dum
[h=3]selülit giderici ve sıkılaştırıcı yağlar[/h]prof. Dr. Ahmet maranki selülitleri yok edici şifalı yağlardan faydalanarak yaptığı masaj yağının tarifini verdi.ahmet maranki bu yağ karışımı ile selülitli bölgeler 7 gün masaj yapıldığında selülitleri giderdiğini söyledi.
selülit için masaj yağı:
-biberiye yağı
-badem yağı
-buğday yağı
-kekik yağı
uygulama: Eşit miktarda biberiye ve kekik yağını ve bu yağların yakıcı etkisini hafifletmek için az miktarda buğday ve badem yağını karıştırdıktan sonra akşam yatmadan önce selülitli bölgelere aşağıdan yukarı doğru masaj yapın ve streç filmle sarın. Sabah kalktığınızda açın.
Bu uygulamayı en az 7 gün yapın.
arkadaşım bende biberiye,portakal,melisa ve buğday yağı aldım..masajla sürüp sitreçleyip yürümeyi düşünüyorum..arada yatmadan da sürerim..yalnız yürürken sitreç kayıyor..çöp poşeti de olur..geçen hafta almıştım hala başlayamadım..hem inceltiyor hem de selülitlere birebir..kan dolaşımını hızlandırdığı için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?