80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[h=3]Selülit Giderici ve sıkılaştırıcı Yağlar[/h]Prof. Dr. Ahmet Maranki Selülitleri yok edici şifalı yağlardan faydalanarak yaptığı masaj yağının tarifini verdi.Ahmet Maranki bu yağ karışımı ile selülitli bölgeler 7 gün masaj yapıldığında selülitleri giderdiğini söyledi.
Selülit için masaj yağı:
-Biberiye yağı
-Badem yağı
-Buğday yağı
-Kekik yağı
Uygulama: Eşit miktarda Biberiye ve kekik yağını ve bu yağların yakıcı etkisini hafifletmek için az miktarda buğday ve badem yağını karıştırdıktan sonra Akşam yatmadan önce selülitli bölgelere aşağıdan yukarı doğru masaj yapın ve streç filmle sarın. Sabah kalktığınızda açın.
Bu uygulamayı en az 7 gün yapın.

arkadaşım bende biberiye,portakal,melisa ve buğday yağı aldım..masajla sürüp sitreçleyip yürümeyi düşünüyorum..arada yatmadan da sürerim..yalnız yürürken sitreç kayıyor..çöp poşeti de olur..geçen hafta almıştım hala başlayamadım..hem inceltiyor hem de selülitlere birebir..kan dolaşımını hızlandırdığı için...

günaydın kızlarr yorucu ve gergin bir hafta sonundan sonra nihayet buradayımmm umarım çok güzel bir hafta bekliyordur biziii hayırlı günlerrrrrrrrrrrrr

KIZLAAR SÜPERİZ VALLA...
Veremeyenler bu hafta bomba haberleri sizden bekliyoruz..iremcim örnek teşkil amaçlı bir numara olmalısın..

kızlar haftasonu çocuklar için özellikle kendim için meyveli kek yaptım ama az kalorili..diyete uygun..tarif veriyorum;

4 yumurta
yarım su bardağı şeker
1 su bardağının 4 te 1 i yağ gerisini sütle tamamlayın
1 su bardağı süt
3 su bar.un
k.tozu vanilya
ceviz-tarçın
kuru kayısı kuru incir kuru üzüm
kakao

meyveleri dilimleyip biraz unla silkin(çökmemesi için)
yumurta şeker yağ süt karıştır unu k.tozunu vanilyayı ekleyin en son ceviz tarçın ve meyveleri ekleyin..karışımın yarısını kalıba dökün kalanına kakao katıp karıştırın ve onuda dökün..175 derece önceden ısıtılmış fırında pişirin..
afiyet bal şeker olsun..
ben yaptım çook güzel oldu...

evet canım yaaaa biraz sıkılnıtlıydı ( ama geçti geldim şükürrr

hg canım aramıza sen yenisin gliba
şekerim sen hakikaten görünüyon ne zamandır bende merak ettim seni can sıkıcı bi vaziyet yok inş

Arkadaşlar 35dk yürüyüşum bitti şimdi kahvaltımi yapiyorum bol kilo vermeli haftalar diliyorum hepimize
mrb canım seninle tanışmadık galiba ben kamile naılsın bende az önce jillan yaptım 30 dk birzdan okula gitcem inş akşamda leslie yapmaya fırsatım olur bu spor bana kendimi çok iyi hissettiyr sendee nasıl blmyrm ama

çok şükür atlattım kuzum evde biraz sıkıntı vardııı canım sıkkınken de kolum kalkmıyor sırf yattım 3 gün :)) sen nasılsın yavrum nasıl gidiyorrr

evet canim bunu daha önce duymustum...7000 kalori fazladan yaktigin Zaman 1 kiloya denk geliyor..ama umarim bunu 1 günde harcamayi düsünmüyorsundur..birden hizli gidersen tez yorulursun haberin olsun
: 66: yasasin bende listede ilk üce girermisim ha..yuppiiiiiiiiiiiiiiii...kizlar kizlar gelemmi yanaginizdan öpemmi
ellerine saglik iremcim..kocaman öpüldün

evet canimhalay basi ceker gibi liste basi cekiyoruz...tey tey teeeeeeeeeeeeeeeeeey .64:

buharmakinasindami?:26::26::26:

ay evet ama ilan edince cok rahatladim..ben sevmiyorum onlar gibi gizli isler cevirmeyi..neyse o kardsim...üstme gelmeye basladi bile..dün pazara alisverise gittik cakmayla..kösede Mangal yapip satiyorlardi..ayne güzel koktu dedim..gel sana ismarlaayim dedi israrla..yok dedim sagol..diette olmasaydim bucazip teklifi kacirmazdim dedim..sonra bir ara baktimki kendinede banada sürahi dolusu kek amis:)) sürahininicinde satiliyor..yani paketli ufak kekler varya ondan. tesekkür ettim ama getirdim cocuklara verdim...aslina hic dayanamazdim ya neeyse pazardan cikista ay dedim cok aciktim..öglen yemegi niyetine ufak bir sandvic yapsam iyi olacak..yoksa aksama cok yiyecegim...insaata Döner Dönmez kekler masaya koydu..caylari kahveleri hazirladi..milleti topladi masya.hadi kahve molasi diye...duyum yermi bunumarayi yemez hemen yarim brotchen arasina birseyler koydum yedim..hem doydum hem daha az kalorili oldu

canım 1 saat yürüyüş 300 kalori civarı verdiriyo biliyom ama 2000 kalori biraz fazla geldi o kadar kolay değil o kaloriyi yakmak. evet 7000 kalori yaktığın zaman 1 kilo gidiyo. bunu yapabilmek için sıkı bir spor gerekiyor. bunu yapmakta hayat boyu biraz zor. biliyosun ki verdiklerimizi almamak için yaptıklarımızı ömür boyu devam ettirmemiz gerekir.

slm öznur tebrikler ilk üçtesin. acrıca çakmaya karşı büyük bi zafer kazanmışsın tebrikler.

Sabah:
ceyrek pide -1 salam-peynir-sahanda yumurta-bir dilim sogan yaindabalik

ara:
kahvalti gec oldu insaatta oldugumuzicin..bu sebeple ara kaynadi

ögle:
yarim brotchen(1 dilim ekmege denk geliyor) arasina aksamda kalan patlican kebabinin 1 patlicani 1 kiymasi

ara:
hatirlamiyorum ama birseyler varki kesin...

aksam:
bir parca balik -4-5 kasik bulgur pilavi - koa bir Tabak salata

ara:1 ayva

ay bugün evi dip köşe temizledim spora vakit kalmadı. canım sıkıldı. şimdi de oğlanı alacam koca gelecek derken hiiiiiç vakit bulamayacam kesin.

sevgili Kamilecim ben 1ay hiç spor yapmadım ilkonce vücudumu az yemeye alistirdim ikisini birden yaparsam halsiz düşerim dedim ama bundan Sonra yürümem lazim diye düşünüyorum haftada 1kilo gidiyo hatta 2kılo gittigide oldu ama duraklar diye korktuğum için başladım yürümeye ayyy çok uzattım galiba inşallah kafama koydum çok kararlıyım inşallah beceririz sen kaç kilosun ben başlarında 90dim şu an 84dum

bir saatte bin kalori belki yakabilirr.ikibin cok fazla .benim bir arkadasim vardi 11 le yarim saat kosuyodu .ama kendisi baya bir zayifti. fazla kendini yorarsan spor salonun da eve zor atarsin kendinii

çok şükür atlattım kuzum evde biraz sıkıntı vardııı canım sıkkınken de kolum kalkmıyor sırf yattım 3 gün :)) sen nasılsın yavrum nasıl gidiyorrr
canım benim çok şükür atlatmışsın ben iyim elh.şimdilik fena değil gidiş 69 a çok yaklaştım ama regl olcm inş bu hafta artıda çıkmam

yürümek çok önemli canım devam et bende evde yürüme niyetine leslie yapyrm çünkü vaktim yok kendime vakit oluşturmaya çalışıyrm bu arada kocamı ihmal ettiğimden sürekli şikayet alıyrm ama neyse şimdilik ite kaka devam etcez mecburen ben doğumdan sonra 85 falandım buraya başladığımda 80 dim şimdi 71.5 um ama en kısa zamanda 6 lı rakamları görmeyi çok istiyrm

AYY KIZLAR ÇOK YORGUNUM
sabah30 dk jillian yaptım sonra 15 dk maraton markete git gel otobüse yetiş olayı okula geldim sınav yaptıom çok yorgunum Allahtan şimdi dersim boşta azıcık dinlencem ayyyyyyyy bitsin şu okulda bende azcık rahata erem yaaaaaaa

canım ben baya bi yağ aldım karışımını kullanmaya başladım ve 2 günlük sonuçlar inanılmaz idi belki vücuddaki hava ama şöyle bacaklarım 2 cm karın bölgem 4 cm göğüs bölgem 3 cm inceldi iki gündür yapıyorum bugün de eve gidince sürücem giycem sauna eşofmanımı 1,5 saat yürüyüş yapcam gelcem etkilerini sende paylaşırsan sevinirm. Birbirimize tavsiyeler verelim ama ben baya bi yağ aldım lavanta dan tut gliserine kadar kakao fındık portakal badem biberiye vs. çok aldım karıştırdım kullanıyorum ve cildimde bile gözle görülür düzelme var özellikle çatlaklarıma faydası olacak gibi öpüldün canım

Kızlar 4 olmuşumya buu arada verenleri tebrik ediyorum özellikle ilk üçü veremeyenler kesin bu hafta ilk üçe gircekler ümid ederim herkese bu hafta için başarılar ben cuma günü eğer regl olmaz isem 75 görcem çok kararlıyım artık hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…