ayyyyyyy çok güzel bir haber kamilemmmm tbrk ederimmm maşallah maşallahhhhh devamıda gelsin inşallhhhhhhhhhhhhhhcanım benim çok şükür atlatmışsın ben iyim elh.şimdilik fena değil gidiş 69 a çok yaklaştım ama regl olcm inş bu hafta artıda çıkmam
yürümek çok önemli canım devam et bende evde yürüme niyetine leslie yapyrm çünkü vaktim yok kendime vakit oluşturmaya çalışıyrm bu arada kocamı ihmal ettiğimden sürekli şikayet alıyrm ama neyse şimdilik ite kaka devam etcez mecburen ben doğumdan sonra 85 falandım buraya başladığımda 80 dim şimdi 71.5 um ama en kısa zamanda 6 lı rakamları görmeyi çok istiyrm
hg canım aramızaaa ben elma sekeri dilara :) hadi tanışalımmm 24 yaşındayım ziraat teknikeriyim bitkiciyim hatta kimilerine göre otcu :) ama işsizim ne yazık kisevgili Kamilecim ben 1ay hiç spor yapmadım ilkonce vücudumu az yemeye alistirdim ikisini birden yaparsam halsiz düşerim dedim ama bundan Sonra yürümem lazim diye düşünüyorum haftada 1kilo gidiyo hatta 2kılo gittigide oldu ama duraklar diye korktuğum için başladım yürümeye ayyy çok uzattım galiba inşallah kafama koydum çok kararlıyım inşallah beceririz sen kaç kilosun ben başlarında 90dim şu an 84dum
hg canım aramızaaa ben elma sekeri dilara :) hadi tanışalımmm 24 yaşındayım ziraat teknikeriyim bitkiciyim hatta kimilerine göre otcu :) ama işsizim ne yazık ki( tek işim var burada yardımcı kaptanlık yapıyorum burdan da atılırım herhalde yakın zaman da :))))
canım ben baya bi yağ aldım karışımını kullanmaya başladım ve 2 günlük sonuçlar inanılmaz idi belki vücuddaki hava ama şöyle bacaklarım 2 cm karın bölgem 4 cm göğüs bölgem 3 cm inceldi iki gündür yapıyorum bugün de eve gidince sürücem giycem sauna eşofmanımı 1,5 saat yürüyüş yapcam gelcem etkilerini sende paylaşırsan sevinirm. Birbirimize tavsiyeler verelim ama ben baya bi yağ aldım lavanta dan tut gliserine kadar kakao fındık portakal badem biberiye vs. çok aldım karıştırdım kullanıyorum ve cildimde bile gözle görülür düzelme var özellikle çatlaklarıma faydası olacak gibi öpüldün canım
tbrk ederim cnaım sen işi kafada bitirmişsin geriye kalan kısım basit kısım artık :)inşallah başarırsınnn sağlıkla evet hergün menümğzğ yazıyoruz tatlımmmMerhaba elma şekeri dilara ben 30 yaşında 2çocuk annesi bir ev kadiniyim antalya merkeze 1saat uzaklıkta bir tatil beldesinde yaşıyorum bende hepiniz gibi kilolarimdan şikayetciydim ama 1ay öncesine kadar 90la başladım şu an 84dum kiloyum ben bu işin istekte bittiğini anladim ve yaza kadar bi 20kilo vermek istiyorum birde günlük menumuzumu yazicaz
tesekkür ederim canim..calismalarimin devamigelecekslm öznur tebrikler ilk üçtesin. acrıca çakmaya karşı büyük bi zafer kazanmışsın tebrikler.
kim atacakmis seni sasarim--kükremis sel gibiyim bendimi cigner asarim yirtarim daglaari enginlere sigmaz tasarim..bana bunca selülit nasil gelir sasarimhg canım aramızaaa ben elma sekeri dilara :) hadi tanışalımmm 24 yaşındayım ziraat teknikeriyim bitkiciyim hatta kimilerine göre otcu :) ama işsizim ne yazık ki( tek işim var burada yardımcı kaptanlık yapıyorum burdan da atılırım herhalde yakın zaman da :))))
bu hafta hedef 1.lik koltuğu:)))KIZLAAR SÜPERİZ VALLA...
Veremeyenler bu hafta bomba haberleri sizden bekliyoruz..iremcim örnek teşkil amaçlı bir numara olmalısın..
günaydın kızlarr yorucu ve gergin bir hafta sonundan sonra nihayet buradayımmm umarım çok güzel bir hafta bekliyordur biziii hayırlı günlerrrrrrrrrrrrr
iyi akşamlar kızlar beni unuttunuzmu ben geldim:26:
insallah be canim ne guzel geldim bu kadar zirt diye durakladimkaptanıma ve benben'ehaftaya ama size güveniyorum ilk sıralarda yer alırsınız , çantayıda adetten diye yoladım yoksa aklınıza başka bişey gelmesin arkadaşlarım diğer arkadaşları tebrik ediyorum
ayyy ben de uff cocuklar erken yatinca bos kaliyorum saldiriyorumahhh o bana çok zor geliyo ya bahçede sokakta olmam lazım onun için yoksa evde yiyorum
kiz sen 20 kg mu verdin masallahhh nasilnasill anlatcanım ben 1 gün yaptım diyebilirin 2. gün akşam dayanamadım başka şeylerde yedim belki dikkat edebilseydim daha fazla olacaktı ama bu dayeterli benim için1.5 lt ayran içine 4yk bulgur 4yk nohut 4 yk mercimekği haşlayıp karıştırıyosun üzerine 2 salatalık rendele ve sabah 1 dilim kepek ekmek peynir yeşillik falan daha sonra her iki saate bi kase bu karışımdan içiyosun en son akşam9.5a kadar sonra içmiyosun başkada akşama kadar bişi yemiyosun sadece sınırsız çay şekersiz olck tabi yeşilçay vb içebilirsin kahvede yk böyle canım ama en çok 2 gün yapabilrsin gerçi imsan 2 günde dayanamıyo ama deneyeceksen böyle benim kilo vermem durmuştuda onun için metabolizmayı şaşırrtmak amacıyla yaptm[/QUOTE
canım ben bu diyeti 20 kg verdiğimde yapmıştım geçen sene..2 kg vermiştim ama 1 kg sunu hemen geri almıştım dikkat etmeme rağmen..
nerelerdesin kız sen huriyle bi geldiniz bi gittinizzzzceza var sizeeee:)))
vay arkama ablaa desteği aldıysamycik yapamaz banaaa :)))9tesekkür ederim canim..calismalarimin devamigelecek
kim atacakmis seni sasarim--kükremis sel gibiyim bendimi cigner asarim yirtarim daglaari enginlere sigmaz tasarim..bana bunca selülit nasil gelir sasarim
bende sizi özleidm valaaa gelip sizle konuşmayınca kendimi kocaman bi boşlukta hissediyorummm ne garipp :)bu hafta hedef 1.lik koltuğu:)))
özledim kıs senii hoşgeldinnnn
unuturmuyuz hiçççç hoş geldinnnnnnniyi akşamlar kızlar beni unuttunuzmu ben geldim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?