80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah
1 maydanozlu peynirli sandviç
Akşam
3 ızgara köfte
4-5 çatal patates kızartması
salata
Ara
meyve yerim heralde
yeşilçay
biliyorum menüm kötü ama bugün hastanedeydim tahlil vercem diye öğleye kadar bişey yemedim hastaneden de anca akşama döndüm babam ne hazırladıysa ondan yedik mecburen

ayyyyyyy çok güzel bir haber kamilemmmm tbrk ederimmm maşallah maşallahhhhh devamıda gelsin inşallhhhhhhhhhhhhhh

hg canım aramızaaa ben elma sekeri dilara :) hadi tanışalımmm 24 yaşındayım ziraat teknikeriyim bitkiciyim hatta kimilerine göre otcu :) ama işsizim ne yazık ki ( tek işim var burada yardımcı kaptanlık yapıyorum burdan da atılırım herhalde yakın zaman da :))))

Merhaba elma şekeri dilara ben 30 yaşında 2çocuk annesi bir ev kadiniyim antalya merkeze 1saat uzaklıkta bir tatil beldesinde yaşıyorum bende hepiniz gibi kilolarimdan şikayetciydim ama 1ay öncesine kadar 90la başladım şu an 84dum kiloyum ben bu işin istekte bittiğini anladim ve yaza kadar bi 20kilo vermek istiyorum birde günlük menumuzumu yazicaz

Sedalis Canim bende kekik ve biberiye yağlari var ikisini sursem yakarmi acaba

tbrk ederim cnaım sen işi kafada bitirmişsin geriye kalan kısım basit kısım artık :)inşallah başarırsınnn sağlıkla evet hergün menümğzğ yazıyoruz tatlımmm

slm öznur tebrikler ilk üçtesin. acrıca çakmaya karşı büyük bi zafer kazanmışsın tebrikler.
tesekkür ederim canim..calismalarimin devamigelecek

kim atacakmis seni sasarim--kükremis sel gibiyim bendimi cigner asarim yirtarim daglaari enginlere sigmaz tasarim..bana bunca selülit nasil gelir sasarim

Sabah:3 dilim ekmek-yumurta peynir
ara:yok
ögle:bir avuc boyu Kadar peynirli pide

ara:yok.

aksam:4-5 catal italyan usulü makarna-bir Tabak köfteli patlican -1 lt Kadar ayran-salata.

KIZLAAR SÜPERİZ VALLA...
Veremeyenler bu hafta bomba haberleri sizden bekliyoruz..iremcim örnek teşkil amaçlı bir numara olmalısın..
bu hafta hedef 1.lik koltuğu:)))
günaydın kızlarr yorucu ve gergin bir hafta sonundan sonra nihayet buradayımmm umarım çok güzel bir hafta bekliyordur biziii hayırlı günlerrrrrrrrrrrrr

özledim kıs senii hoşgeldinnnn

kalkar kalkmaz 2 kuru kayısı
sabah: 1 yumurta 1 domates 1 parça peynir bi dilim ekmek
ara: yarım avuç kuru üzüm
öğle:1 kase çorba yarım dilim ekmek sebzeli tavuk yemeği
ara 1 elma
ara 2 diyet bisküvi
akşam 5 kaşık pilav 1 tabak bezelye yemeği salata
ara: 1 portakal

insallah be canim ne guzel geldim bu kadar zirt diye durakladim
ahhh o bana çok zor geliyo ya bahçede sokakta olmam lazım onun için yoksa evde yiyorum
ayyy ben de uff cocuklar erken yatinca bos kaliyorum saldiriyorum

su yag meselesi dikkatimi cekti benim de ust bacaklar lombur lombur en buyuk sorunum ona da care olur mu acep

nerelerdesin kız sen huriyle bi geldiniz bi gittinizzzz ceza var sizeeee:)))

aaaaaaaaahh ahhhhhhhh sorma kaptanım benim pc bir arızalandı bir ay gelmeditamirden garantisi var daha 3 ay oldu alalı 1.5 ayını serviste geçirdi sanki yeniden imal ettiler aklım hep burda kaldı rüyama bile girdiniz .şükür kavuşturana .çok özledim hepinizi

sabah-iki dilim kizarmis ekmek peynir zeytin dim salat biber iki lokma pekmez
ara-turk kahvesi 1 kuru incir
ogle-2yk haslanmis karnibahar 1 baget. 4 mercimek kofte 2 yk patatesli yumurta yogurt
ara-1 dilim baklava
aksam- firinda patatesli tavuk iki lokma ekmek

tesekkür ederim canim..calismalarimin devamigelecek

kim atacakmis seni sasarim--kükremis sel gibiyim bendimi cigner asarim yirtarim daglaari enginlere sigmaz tasarim..bana bunca selülit nasil gelir sasarim
vay arkama ablaa desteği aldıysamycik yapamaz banaaa :)))9

bu hafta hedef 1.lik koltuğu:)))

özledim kıs senii hoşgeldinnnn
bende sizi özleidm valaaa gelip sizle konuşmayınca kendimi kocaman bi boşlukta hissediyorummm ne garipp :)

iyi akşamlar kızlar beni unuttunuzmu ben geldim:26:
unuturmuyuz hiçççç hoş geldinnnnnnn

Son düzenleyen: Moderatör:
haydi bismillah deyip listemi veriyim ama kaptanım ben 1aydır yokumya bu hafta listeye girermiyim
sabah
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
domates
5 zeytin
ara
1 elma
öğle
1 simit
arşam
3 dilim ekmek
yoğurt
peynir domates
gece
1 elma
3 saat yürüyüş
2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…